JasmineMede

Give me a home!

Kategori: Allmänt

Jag behöver ett hem gott folk.
Den 29 - 31 augusti är jag hemlös...

Alltså ja, det är väl lite självförvållat, men ja, jag behöver nånstans att sova - I Stockholm.
Den sista helgen i augusti intar hela världens ELIT av tatuerare München-bryggeriet i Stockholm och det dags för den årliga internationella tatueringsmässan. Och JAG har fått jobb där. *Överlycklig*
Men nu måste jag alltså ha nånstans att slagga två nätter (Kommer sent - åker tidigt). Och gärna så nära söder som möjligt... Och med tanke på hur många som ska dit från gaddad kan det här bli en helg av serious bounding.

Jag är dig evigt tacksam - du tappra själ som kan hjälpa mej.

XD

Lucky no 5

Kategori: Allmänt

Jo, nog är det lyckliga nummer fem alltid.
Sen om jag är lycklig eller inte det är en annan sak. Men såklart jag inte ångrar något, även fast jag kom på mig själv att tänka på dem där heta tatueringarna... Jag kanske är mer intresserad än vad jag tror? Men nej, tror inte det. Det är bara på ett visst plan. Annars är vi goda vänner.  Eller nått.
Men nummer fem ja... Ser det som ett infoutbyte kan man säga. Fick några bra tips.
Och nyårsvadet är avklarat - Nu är det ni som får bjuda på champange*

Btw så kan ni officiellt kalla mig för slampa.
Btw 2: Jag vet inte hur man stavar till officielt.
Btw 3: Jag blev väldigt glad av ett visst sms idag ^^,   - Ser fram emot Inkbash.

Kiss me Kill me

Kategori: Älska

Yesss.
Jag SKA till Spanien!
Fick alla papper idag. Det blev helt plötsligt verkligt.
Bye bye Suecia*
^^,

Live Your Dreams

Kategori: Älska

Men tänk om man inte hittar sina drömmar?

Ångest

Kategori: Allmänt

Ja men vad ska jag göra?
Sån himla ångest.

Slösa pengar och softa, göra nånting, åka bort.
eller försöka jobba, inte orka, stanna kvar, flytta?

Så mycket jag vill vara kvar hos.
Så mycket jag vill bort ifrån.

Om ändå jag kunde vinna 20 000 =/

Raisen from the dead

Kategori: Älska

Alltså orka - Bara orka...

Nej faktiskt inte, kalla mig känslokall men sånt som drar ner mig i skiten kan jag vara utan. Såna bråk släpper jag och hoppas att berörda parter hittar rätt igen. Jag har TATUERAT mig, jag har gjort ett livslångt commitment, om inte andra vill hålla det så fine. Men problem ska bearbetas. Inte ignoreras. Jag tänker inte skriva under några skilsmässopapper.

Då var det ute i det fria. Orkar inte hålla det inne. Finns annat som trängs där inne. Just nu försöker jag göra upp med mig själv. Finns massa obesvarade frågor under skinnet som jag inte orkar ta tag i just nu. Försöker flytta över mitt fokus på Spanien istället.
Skräckblandad förtjusning.

Andra aspekter verkar ordna upp sig i alla fall. Vad fan har jag gett mig in på undrar jag. Kanske kan det bli nått, kanske är det dömt att misslyckats. Men han har nånting som jag inte har sett förut. Kanske är det sättet han pratar om vi, kanske är det hans misslyckade förflutna, kanske är det åldern...
Nej, jag är inte kär. Jag är bara lite förtjust ^^,

Goodbye I Die

Kategori: Allmänt

Det är som en tratt - en svart tratt, som en sån där virvel i vattnet som drar ner saker.
Jag är ganska nära slutet nu

I don't want to be anything other than me*

Kategori: Allmänt

Loveli låt.

Yesterday: Vart inte alls som man tänkt sig direkt. Massa ångest på kvällen när man ska sova, men den lättade dagen efter då saker och ting inte var så farligt som jag hade förutspått.
Tänker inte sitta och beskriva i detalj vad som hände. Det var väldigt trevligt i alla fall. Åtminstonde till en början.
Sen kommer dom och är lite för fulla kanske, satt och snackade en del med han och fick reda på en och annan sak som fick mig att ta avstånd... För ett tag i alla fall. Saker han sa fick mig att tro saker, men idag när jag tänker efter kanske det är så att han försöker inbilla sig själv saker. När man är full så kan de mest märkliga sakerna komma ut ur munnen. Egentligen tror jag att han vill ha något tryggt och säkert istället för det andra.
Men kvällen slutade i terränglöpning och skärsår i alla fall. Sen in med dom i taxin och min kusin emellan, visst jag skulle ha kunnat följa med. Men jag kunde lika gärna vara kvar.
Ångest i sängen vart det sen.

Dagen efter ringer jag han och frågar om han vet vart min kusin tog vägen eftersom hennes mobil är död. Nej det vet han inte. Lägger på. En halvtimme senare ringer han och småpratar lite. Chokad! Visst kan man vara bakfull och kåt men man ringer väl inte och småpratar bara för det?

Over and Out //Partypinglan

Gaddad.se

Kategori: Älska

Härmed vill jag ge ett shout-out till den bästa sajten nånsin.
Bilddagboken - visst kul. Facebook - eh nej. Blogga - jo men visst...
Men gaddad! Communityn med stort C för alla tatueringsfrälsta, som jag.  
Det funkar typ som helgon MEN medelåldern ligger på 23 kanske, man har sin egen sida där man laddar upp bilder på sina tatueringar, piercingar eller bara vanliga kort. Man kan snacka med andra tattoo intresserade folk och man kan få tag i bra tatuerare där. Och dom har världens skönaste klotterplank. Just nu är det blondinskämt som gäller där XD
Göttans helt enkelt.

Gaddad - me like <3

@

Kategori: Allmänt

@ Lindas plejs.

Skriver för fullt på msn.

Linda städar. eller nu försvann hon, vet inte riktigt vart.

Planerna inför fredagen är i rullning. Hur vi ska få ihop allt vet ja inte riktigt xD Men det blir nog bra.


Nu damsugar Linda

Later dudes!


R.I.P.

Kategori: Allmänt

Och så vart det inget Buller alls då.
Precis som jag har intalat mig själv hela helgen, men som jag fick intala bort igår när Johanna ringde och snacka endagars. Då börjar man ställa om igen för att idag snacka med Johanna igen och få höra att dem ställer in hela skiten. 
Tack! alla sura bullerbesökare. -Det är ert fel. 
 

Buller

Kategori: Allmänt

Här tror man att man kan göra alla glada och göra om Augustibuller till en endagars festival istället för att ställa in. Men nej, dom spyr galla över en. Det är inte lätt att hålla minen uppe då.
Men ni som klagar vet inte vad som ligger bakom. Ni känner inte till alla krismöten ledningen har haft och alla tårar som har runnit på grund av ett eventuellt inställande.
Men vi tänkte om och vi bantar ner allt ordentligt och kör de bästa banden på lördagen istället. Antalet biljetter som är sålda vill jag inte ens nämna men det är ju det som är problemet gott folk. Folk vill inte gå på Augustibuller. Trots den bästa line-upen nånsin så sviker våra stammisar oss och vart problemet ligger är svårt att säga.
Vi jobbar hårt och kommer nog att ha campingen öppen under 2 nätter. Hoppas det är till någon tröst.
Nu är en tid att gå samman och inte en tid att börja fightas och munhuggas.

Peace & Love
//Augustibuller-praktikanten.

Lunchrast - innan lunchen

Kategori: Älska

10 minuter rast innan lunchen ska ut.  - Blogga!

Jag är en utomordentlig bloggerska, det du Zarah.
Och den utomordentliga bloggerskan är utomordentligt glad idag.
* Det är en vacker dag! (Ja inte så himla vackert väder, men men)
* Jag är i Ramsberg! (Hey värsta hålan, men men)
* Jag ska bada med Linda ikväll! (Ja, jättekallt vatten, men, men)
* Ooch, jag vågade :P Jag vågade och det gick bra. Det ni. Nu ska man bara planera in när serni... Vi får la se.. Guldstjärna till mig.

Working 9 to 9

Kategori: Allmänt

En dag avklarad, bara fyra och en halv kvar.

Så idag har man jobbat från 9-21. Plus lite rast o lunch då och då, men iaf. Det tär på en ska jag säga er! Okej att jag inte har jobbat för fullt. Men det är nästan värre när man inte jobbar, men man ska jämt vara beredd. Som att gå på jour.. Men min lediga tid varar inte så himla länge på min jour.
Har jobbat med att få allt att se snyggt ut, diskar och plockar undan i köket, det blir lätt stök där. Är allmänt trevlig mot gästerna som kom idag och åter igen, ser till så att allting ser snyggt ut.
När jag inte gör det så lallar jag runt och försöker se busy ut. Sitter vid Adam och kollar på dubbad Disney chanel, sitter ute på balkongen, eller sitter här vid datorn på äckliga webmessenger!  
Jag får krupp på mitt mobila msn, det suger hårt nånstans.. Suger hårt och suger väldigt dåligt...  Webmessenger är också ett jäkla påhitt. Men det vet ni alla som en gång har varit där.
Nu ska jag ägna mig åt gaddad - Sen ska ja läsa en bok, lyssna på min mp3 och sova xD

Later!

Minnen från noshörningen

Kategori: Älska

Skrivet natten till söndag, 13 juli.

Ligger i min säng nu i gamla rum nummer 23, numera noshörningen. Laddar ner med min älskade rosa mp3 efter 4 timmars hårt jobb med att färdigställa det här plejset.
Just nu jobbar jag alltså.
Började idag, kursen drar igång imorn, så jag ska serva och slita för 20 kursdeltagare tills på fredag.
Det bästa av allt, förutom sköna cash, är att det är på Ramsbergsgården. Mitt gamla hem. Här bodde jag mina första 15 år. Jag kan varenda vrå och skrymsle på denna enorma kursgård, jag älskar varje rum och jag har minnen från varenda sak. 
Nu hra visserligen en hel del förändrats på de 5 år jag inte bott här, men eftersom jag har varit här lite nu och då så har jag skapat mig nya minnen. 
Ett slog emot mig när jag kom in i Annexet nu när jag skulle lägga mig.  - Doften! Det luktade inte som när jag bodde här, det var inte det, utan det luktar verkligen som de nya ägarna. Men doften fick mig att tänka på en sommar för några år sedan när min sommarflört bodde i rum 19, precis till vänster efter ytterdörren. Den underbara, alldeles för gamla irländaren som jag var så förtjust i under nästan ett års tid. Men som alla andra av mina förälskelser så gick det åt helvete.
Nu ligger jag här och tänker på min nya förälskelse. På vilket sätt ska han dissa mig? För inte kan väl jag, efter 20 års olyckliga förälskelser för en gångs skull bli lycklig?  

Why?

Kategori: komiskt

Varför plågar jag mig själv med gamla minnen?
Varför blockar jag bara inte så slipper jag all ångest?

Tysta Mari och Raggningstips

Kategori: Älska

Ja blogga var det ja!
Men det är liksom inge kul när man inte får nå respons på det man skriver, jag skriver väl inte tillräckligt intressant då. 
Party med Bullret var det igår i alla fall. Ja, jag kanske var lite för full, men det var ASSStrevligt =D
Bullerfolk är bäst!
Tysta Mari spelade på Mitt Andra och det kom en hel del faktiskt. Jag var där med Sinko och Eva, väl där träffa jag ju tjejerna i ledningen och Johan o Micke som är gruppchefer, trevliga prickar hela bunten. Jag längtar till Bullret. Jag VILL ha buller, så nu får ni se till att köpa biljetter. =/
Tysta Mari sångaren är ju HET om nått kan jag säga er. Så det var ju kul att man fick ett litet töntigt groupiekort på honom.


Sen var det raggningsbiten då - Ja, jag försöker. Vissa vänner påstår att det inte funkar att hinta till en kille. Men hur ska man göra då? Bara slänga fram den ödesdigra frågan: Hej, vill du kolla på film med mig?
Jag kommer DÖ av utskämdhet om jag får ett nej, och om jag får ett ja så kommer jag DÖ av upphetsning.

Några tips - nån?!

Bloggeliblogg

Kategori: Allmänt

Wuhu! Shit vad jag bloggar Zarah!
Nej men nu har jobbat lite med Augustibuller, måste ta tag i den där jäkla projektrapporten iaf... Nån gång.
Nu blir det snart bio. Ska se sex and the city, varför vet jag verkligen inte, jag har då aldrig sett serien direkt men Eva har på nått vis fått med mig. Jag har ju en gratis biobiljett så varför inte?
Vad jag än skrev igår så är det skitsamma nu. Det var jag som överdrev som vanligt. Överdrev nånting jättelöjligt och jättelitet. Varför blogga ett sånt kap som mig liksom? Nej nu är allt som vanligt igen efter helgens bravader. Känns himla bra. En i alla fall som inte ignorerar mig efter att ha träffat mig.

PS. Jag är bäst

Till Zarah

Kategori: Allmänt

Zarah tycker att jag bloggar dåligt.
Ja ursäkta att ja har sovit 3 timmar inatt, det var faktiskt inte mitt fel :P
Och jag har massa fullt upp med Augustibuller faktiskt. Det tar sin lilla tid.
Nu sitter man och super igen, ingen bra idé. Man överanalyserar allting och överdriver. Släpp det Jasmine!
I allla falll ,  oj, många l blev det.
Natti natti Sverige. Jag ska sova snart och mina vänner ska dra till Björnis
xD

Check*

Kategori: Älska

Jag är nöjd, pojkar och flickor.
Jag är nöjd.
Nu kan jag bocka av ännu en sak i min ska-göra-innan-jag-dör-lista.
(Ska bara göra en sån lista)

Buller-sjuk

Kategori: Älska

Jag är helt Augustibullrig idag.

Jag ska inte vara så himla negativ idag, men en sak ska jag säga. Det är värst vad vissa kan bli arga och tända till över internet men inte visa nått i verkliga världen. Men när jag blir benämd som "Den äldsta" och inte "Den bästa" då blir man lite sårad.
Tänk på det.

Så.

Alltså, jag är alldeles uppfylld av arrangerande, planerande och pillrande. Augustibuller kommer bli så himla bra i år. Eventuellt. Det beror BARA på dig. Om du köper en biljett eller inte. kommer det bli lyckat.
Idag har jag suttit i sex timmar konstant och bara jobbat med Bullret, tog knappt lunch-rast. Åt över datorn...
Men det är så himla kul! Och vilket skönt gäng det är jag arbetar med. Jag vill aldrig sluta där.

Men nu är jag hemma efter ett besök hos Teresa och Em. Nu ska jag titta lite på tv, tröstäta lite choklad och vänta på att nån *tihi* ska logga in på msn.

Dagens tips; Mitt andra hem 9/7 - Tysta Mari!

Hej, vilken härlig dag!

Kategori: Älska

Idag är en nedåt-dag.
Min katt är borta. Troligtvis mosad på motorvägen.
Det kan göra vilken dag som helst till en depp-dag.
Men saken blir ju inte bättre av att jag har ont i magen, känner mig äckligt pösig och missutvecklad och uppsvälld på fel ställen och av att jag inte orkar träna nått, och av att jag funderar på att byta efternamn. Jag har jämt varit stolt över att bära mitt efternamn men just nu är jag inte säker på att det är något att vara stolt över. Jag vet inte om det någonsin har vart det heller egentligen.
Jag är så glad över att min bror har fått en liten dotter och att han verkar älska henne över allt annat. Hoppas det fortsätter så.

Nej nu orkar ja inte mer