JasmineMede

Middlesummerdayen

Kategori: Älska

Midsommar är över då.
Överskattat tyckte jag innnan, men efter gårdagen kan jag säga att jag tycker om midsommar.

Efter en seg dag hemma åkte jag, Moa och Tess till Åsbro vid sju. Hem till Malin vars kompis hade party. Vi cyklade dit eftersom det låg nån kilometer utanför Åsbro. Drygt, men skönt att slippa gå hem sen...
30-40 pers skulle det vara och det var det allt, nästan mer till och med.  Folk från  Hallsberg, Örebro, Göteborg och alla möjliga ställen, från 16 år och uppåt. Väldigt blandat alltså, men väldigt trevligt.

Vi grillade, drack, lekte massa lekar och hade allmänt trevligt. Lite segt i början när man inte känner nån typ, men det är inte klokt vad en 7.0:a kan hjälpa i såna lägen :P  Massa kuliga folk och sen dansa vi runt midsommarstången såklart.

Sen kom ju Lollo och kusinerna Daniel och Anders från hennes party. Där hittade jag mitt ragg. =) Mycket söt pojk som jag höll mig till sen. Det värsta var ju att när vi skulle åka till Lollo och efterfesta så cyklade vi såklart och när vi hade kommit fram hade pöjkarna redan åkt.. Det var surt. Och det värsta var ju att Lollo inte hade nummret till nån av dem heller. Så här sitter man och tänker tillbaka på en flört på en midsommarfest som man gärna skulle vilja träffa igen...
Attans

Idag är en seg dag kan jag säga. Ska lägga mig i sängen och slöglo på teve tills mamma kommer hem, då blir det pizza minsann.

Hur var din midsommar?

Kommentarer

  • iivi säger:

    nä vad tråkigt :/ kan inte lollo luska fram numret? NÅN måste ju ha det!

    2008-06-26 | 00:27:46
    Bloggadress: http://evaju.blogg.se/

Kommentera inlägget här: