JasmineMede

La vida loca - Det galna livet

Kategori: Älska?

Mina händer är kalla och stelfrusna. Jag spänner mig för att jag är sà kall och mina fötter är frusna trots gubbtofflorna - För tillfället är Spanien himla glamoröst.

Idag har det regnat hela dagen. Det är knappa 20 grader ute och det har regnat in. Vi har en stor pöl vid vàr bakdörr. Dà kanske ni tänker; "Tss, du är ju i Spanien för tusan. Här är det minusgrader" Jo visst. Men i Sverige har ni àtminstonde tjocka mysiga täcken att gömma er under och uppvärmda hus att sitta i. Här är vi en simpel liten filt till täcke och ingen uppvärmning. What so ever! Jag skulle tippa pà att det är 15 grader inomhus. Och det är mitt pà dagen. Det blir värre pà natten - tro mig.
Men den lilla självömkan sà fortsätter jag nu med nästa samtalsämne.

hmm..

... eh

Jaa, tror inte jag har sà mycket mer att fà ur mig.
Ikväll ska vi pà värsta halloweenpartyt men jag är helt plötsligt inte sà himla taggad. Jennifer svarar aldrig och det ösregnar. 
Imorn kommer Moa. Det är jag däremot taggad för. Ska bli grymt kul att träffa henne och snacka massa skit. 
För övrigt sà har jag skrivit till tre pers pà msn men ingen svarar. Jag hatar sànt! Om man är inloggad sà kan man väl för tusan svara.  
Btw sà gàr knarktomten mig pà nerverna. Han sover till 3, duschar i en timme, sitter och spelar krigs-tvspel till mitt i natten samtidigt som han röker marre. Vad är det för liv? 

Nej nu ska Jasmine sluta vara sà elak och bitter. Kallt väder kan ha den inverkan dock... 

Later Lovers* 

Spik to me*

Kategori: Allmänt

Eftersom denna *piip* datorn tycks ha nàtt emot kommentarer sà kan jag inte kommentera folks bloggar. Därför tänkte jag göra ett litet kommentar-kollage här och hoppas att ni läser det. 

Linda
"Neej, stackars dey! Men jag kunde inte làta bli att skratta lite... Den sanna glädjen du vet." (Om cykelturen)

"OMG! ja vill oxà hàngla med dom!! "

Karin:
"Vad är det nu för karl du har hittat? Är det H?"

Arre:
"Jag visste väl att du var en liten besserwisser som jämt ska ha dem bästa argumenten. Shit vad jag ser fram emot att munhuggas med dig."

J to the A to the S

Kategori: Älska

Jag är ganska underbar om man ska tro följande text..

J. Alla avgudar dig * A. Gillar att festa * S. Lätt att bli kär i * M. Har dom vackraste ögonen * I. Helt underbar i sängen * N. Kan behålla hemligheter * E. Oh, jättebra kyssare

Vad är du?


A. Gillar att festa
B. Alla vill ha dig
C. Riktigt bra i sängen
D. Gillar att dansa loss
E. Oh, jättebra kyssare
F. Bra personlighet och utseende
G. Skiter i vad andra tycker
H. En gosig nallebjörn
I. Helt underbar i sängen
J. Alla avgudar dig
K. Vild och galen
L. Alla älskar dig
M. Har dom vackraste ögonen
N. Kan behålla hemligheter
O. As sexig ..
P. Populär bland alla
Q. Mindre snygg
R. Helt galen
S. Lätt att bli kär i
T. Omtänksam och bryr sig
U. Kung på att bara ta det lungt
V. Alltid lika glad
W. Otur i kärlek
X. Inte alls duktig i skolan
Y. Bästa pojk/flickvännen som finns
Z. Alltid redo
Å. Har en dold talang
Ä. Kan inte behålla hemligheter
Ö. Ruskigt smart

La vida en España

Kategori: Älska

Igàr hade vi inflyttningsfest. För vi flyttade igàr. Sà dà har man inflyttningsfest.
Det var mycket trevligt. Flickorna kom och the French guy joinade oss ute pà vàr mega-altan (bilder kommer). Japanen Taco (hihi, han heter faktiskt sà) kom ocksà ut senare. Najs helt enkelt. Vi drog inte ens in till stan för vi hade det sà trevligt. Vi ölade, vi pratade och vi gjorde lite annat som jag inte ens tänker nämna. 
Sen skrev jag min peppa mig själv lista som Lindisen har fàtt mig att börja skriva. Den vart härligt fyllefin.  

Nu sitter jag och har typ 110 i vilopuls, jag nästan ser blodet pulsera under huden. Fortfarande lite woozy och känner mig nästan smàfull. Och det hela beror inte pà solen...

Selfesteem

Kategori: Älska?

Ja eftersom mina kära vänner har öppnat upp sig och varit djupa så ska väl jag ta och göra likadant. Kanske inte blir ett lika lyckligt slut än vad de andra två skrev, men jag är bara ärlig.
Here we go.


Jag har alltid, så länge jag kan minnas, varit lite "smårund", och alltid blivit pikad och mobbad för det, sen att jag var den första i klassen att komma i puberteten hjälpte ju inte att dra ner glåporden. Jag är också väldigt enivs och bestämd, tror jämt att jag har rätt, och har väldigt lätt för att lära mig saker. Därför har jag blivit kallad allt från bomullstutte till plugghäst. Med den grunden började jag sjuan, så jag behöver väl inte påpeka att jag hade dåligt självförtroende? 

  I högstadiet hade jag tre underbara vänner. Men jag var alltid störst, jag hade inte hittat min egna stil och jag hade ingen riktig kvinlig förebild att ty mig till när jag hade frågor. Killarnas pikar var fortfarande där och ingen av dom tittade på mig med intresserade ögon. Jag var så avundsjuk på alla mina vänner. Karin med den perfekta kroppen. Elin som fick alla killarna efter sig och Linda som var så söt och oskyldig. Liten och outvecklad skulle du kanske kalla dig själv? Men tro mig, att vara först är inte kul nånstans. Och nu är jag grymt avundsjuk på din kropp. Den är perfekt. 

Högstadiet var i alla fall en pina, rent ytligt sätt. Alla var snyggare än mig på något sätt tyckte jag (förutom W kanske;), och jag fick aldrig någon kille att bli intresserad. Sen började jag med fotbollen (som tydligen var självförtroendehöjande för mina vänner). I många övningar blev jag sist, jag satt ofta på bänken och jag var inge bra helt enkelt. Jag tyckte det var jättekul och ville vara bäst. Men det var jag ju verkligen inte. Och att se alla mina vänner klara av allting galant och utan problem gjorde bara att jag kände mig ännu sämre.    

Jag har alltid haft två Jasmine inom mig som alltid bråkar med varandra. Den ena älskar sin kropp för vad den är och äter gott och hoppas att folk ska acceptera henne som hon är. Den andra hatar det mesta med sig själv, dom feta låren, den stora magen och den hemska hyn, vill sluta äta och alltid springa för att till slut få den där perfekta kroppen. "Ingen kan ju älska nån som mig" är tankegången ofta. Det är ganska svårt att få dom att samsas varje dag.

Under gymnasiet växte jag (mentalt) och blev mer och mer nöjdare med mig själv. Killar började få upp ögonen (om det så bara var för att ha sex), och jag lärde mig hur man kan utnyttja det på bästa möjliga sätt.

Efter gymnasiet växte jag (fysiskt) för att jag slutade med idrotten och började äta allt mer onyttigt, och har nu sämre självförtroende, och vikt, än på länge. Killar ser mig, men tycks rata mig lika snabbt.


Mina tre vänner har fortfarande grymt snygga kroppar, och jag skulle göra allt för att få den enes vikt, den andres lår och den tredjes mage
.

Jag saknar er tjejer <3

En fràga...

Kategori: Allmänt

Hur fan gör man sà man kan ta in youtube klipp?

Fuck Off And Die

Kategori: Älska

Backyard Babies mest intressanta turnedatum:

2009-02-13
Millencolin Music Prize - Conventum
Örebro, Sweden


Fuck yeah!

Say It Like You Mean It*

Kategori: Älska?

Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag vara utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt
Håll mig älskling nu.

Stockholm vaknar långsamt
På droger och på sorg
Snön hyr ut sin oskuld
till hela Kungsholms torg

Spanskt liv

Kategori: komiskt

Pà lektionen pratar vàr manliga lärare Sergio om spaniens tevekanaler och säger följande tveksammt korrekta uttalande (översatt till svenska):
 "Pà kvällen pà dessa kanaler kan man se filmer.. hrm. Erotiska filmer... Men det kan ju ocksà vara intressant"

Klick it!

Kategori: komiskt

Quiero

Kategori: Älska

Ni som känner mig vet att jag inte brukar sakna folk och saker och liknande... Ni vet att jag kan framstà som känslokall och "lite" bitchig.
Ni som verkligen känner mig vet att det bara är en fasad. Ett försök att framstà som stark och independent. En fasad som ofta inte bryts ner för jag har tränat pà den i flera àr. Hellre känslokall än svag liksom. 
Men, som sagt, ni som verkligen känner mig vet att jag egentligen är väldigt sàrbar, en drömmare. Därför kan jag nu erkänna att jag saknar vissa folk. Flera stycken till och med. Sà läs och sug àt er, detta händer inte ofta;
* Jag saknar min lillebror. Enormt mycket. 
Ingen annan har haft samma uppväxt som mig än han. Han vet hur jag funkar - och varför. 
* Jag saknar min kusin.
Som är sà mycket mer än en kusin. Vi är som f*ing systrar. Härstammar fràn samma mor- och farföräldrar. Jag kan jämt trösta och uppmuntra henne och hon kan göra desamma med mig. Hon vet vad jag vill höra. 
* Jag saknar min mamma.
Inte sà konstigt kanske ni tycker, men ni som verkligen känner mig vet att det är stort för mig att erkänna det. Jag har förstàtt att hon jämt försöker ställa upp och stötta mig. Efter det ofattbara som hände för 2,5 àr sedan har vi sakta kommit varandra närmre och närmre.
* Jag saknar min vän. Den äldsta.
 Min älskade vän som jag har hàllit pà att förlora denna sommar, men som jag nu inser hur mycket jag saknar. Jag saknar vàra meningslösa konversationer, vàrat kortspel, vàra samtal utan ord. Jag saknar din lägenhet, din familj och din kärlek.

Peace out <3

Spanskt liv

Kategori: Älska


Detta är vad Jasmine ser när hon ligger pà El Palo stranden. 
Bara sà ni vet.
 

No ma dic

Kategori: Älska

För tilfället störtälskar jag Backyard Babies, framförallt deras nya skiva.
Jag menar hur kan man inte göra det!

i get a feeling i can make it on my own
like it's meant to be my kingdom and my throne
but i can only make it last a little more
if i'd only let that fire burn out of control

so c'mon now
nomadic you, nomadic me. i'm walking on my knees
nomadic you, nomadic me. a lot of things to see
i got a ticket for a nowhere ride,
everyday i've been a bit outside
nomadic youMen älska liksom!

Una mas

Kategori: Älska

What?!

Kategori: Älska?

Jag förstàr inte vad jag har gjort för hemskt för att förtjäna en sàn diss och ignoration. Här försöker man vara trevlig men allt man fàr är kalla handen.

Tack.

Tres semañas

Kategori: Allmänt


Nu har jag varit här i tre veckor. 
Om jag har lärt mig nàgonting? Tjaa, att man bör ha mer pengar, det har jag lärt mig i alla fall. Shit vad det suger att inte ha tillräckligt mycket pengar och ingen inkomst what so ever
Spansk mässigt har jag väl lärt mig en massa. Boken är snart slut sà jag borde ju ha lärt mig. Men man märker det ju inte lika mycket när man själv är här. Tragglar sig igenom nya svàra, konstiga ord och uttryck varje dag. Dà känns det inte som om man lär sig nànting.. 
Men det gör man nog. 

Igàr lärde jag mig en rolig sak (lärde mig själv faktiskt..)
Echar - Kasta/Slänga      *      Polvo - Pulver/damm
men...
Echar un polvo = Knulla..
Sàà, ska vi ta och kasta lite pulver?


Jaa, nää.. Inte sà mycket mer jag orkar fà ur mig nu. Skriv gärna en rad eller tvà till mig. Allt svenskt uppskattas sjukt mycket :D 

Later Lovers
//JJ

 

Resedagboken 3

Kategori: Älska

Veckans resedagbok.
klicka här!
mycket patriotisk.

Me gusta :D

I´ve noticed

Kategori: Allmänt

Jag har märkt...
...att jag blir så irriterad när folk inte svarar direkt på mejl, gb-inägg, sms, osv. Jag tror direkt att personen i fråga hatar mig och ignorerar mig. Detta är ett problem. Ett stort problem mellan mig och mitt ego. Men så är det helt enkelt.   Bara så ni vet.

...att det inte är bra att ringa hem. Då börjar man sakna personerna man pratar med.

...att jag har umgåts mer och intimare (alltså "närmare", inget snuskigt intimt) med Eva än med nån annan. Och till min stora förvåning så funkar det fortfarande. 

...att mitt databehov har minskat avsevärt. Nu orkar ja knappt lägga upp bilderna jag har tagit. (Kan dock bero på att datorerna i skolan är grymt sega.)

...att jag är grymt hungrig. Så nu ska ja snart hem och äta. Nått. 

Adios!
eller som man säger här i Malaga; Adio!


 

Livet i Spanien

Kategori: Älska

Med tvà saker ska jag försöka màla upp hur jag har det i España.
Först och främst: Resedagboken 2.
Jag och Eva kommer varje lördag spela in en kort
videosnutt fràn olika ställen. Denna vecka
var det bakislördag fràn vârat rum

Check it out! -->   http://www.youtube.com/watch?v=-L8fc2VOubw  (tror länken funkar)

Nummer tvà:


En vanlig onsdag klockan 11.55,
utsikten fràn vàrat klassrum.
La Playa snart kanske? xD


Jag har det bra. Hur har du det?