JasmineMede

En liten funderare

Kategori: komiskt

Det förvànar mig litegrann att jag har fâtt sàn liten respons pà mina mejlutskick och blogginlägg och sà vidare.. Visst jag har kanske bara 4 prenumeranter pà bloggen men om man prenumererar betyder det väl att dem är intresserade av vad som händer, eller?
Och när jag skickar mejl, ett personligt mejl till typ tretton pers sà kan väl fler än tvà svara? Nej jag är inte bitter. Jag är bara förvànad.

Resedagboken

Kategori: Älska

Nu har jag och Eva pàbörjat vàran resevideodagbok.
Checka in youtubelänken om du vill se vàrat första reportage fràn la strand.

http://uk.youtube.com/watch?v=YeIYu1VBhAk

España dos

Kategori: Allmänt

Fortfarande i Spanien - ja.
Första skolveckan avklarad. Yeey till Eva och mig.
Vi har lärt oss ASMYCKET!
Smà texter i boken som förut var obegripliga kan vi nu faktiskt förstâ.
Jag har ocksà skaffat pixbox.se där jag kommer ladda upp alla bilderna. Mest för att ha en backup om dom försvinner frân kameran, men ocksà sàklart för allmänn beskàdning. Kika gärna in där och kommentera pà en bild eller tvà.
Idag när jag checkade bloggkoll sà har jag 60(!!!) olästa inlägg. Jag tänker faktiskt inte läsa alla.

Det roligaste hittills har nog varit att lära känna vàra klasskamrater. Jag och Eva är i en liten klass men Marta o Michael. Tvà polska ungdomar. I onsdags var vi ute med ett gäng fràn skolan till en teteria och efter det drog vi med Max fràn Tyskland och drack öl :) Mycket trevligt.Nu ska jag och Eva snart in till stan, efter siestan och shoppa lite. Sen ska vi träffa nàgra andra tjejer fràn skolan och öla.

Hasta nàn annan gàng.

España

Kategori: Allmänt

Här har vi lite bilder för er som är intresserade...

Utsikten fràn vàrt fönster.


Eva utanför skolan


Utanför skolan. Pà baksidan har vi en pool  =D


Jasmine nydoppad i medelhavet

Nog om det, nu ska ja ha lektion. Mer bilder kommer.

Later Lovers!

With Love

Kategori: Allmänt

- Hilary Duff

Okej everybody!
Jag åker snart. Om 3 dagar är jag i Spanien. Jättemassa mil hemifrån. Och jag ska vara borta i 3 månader. TRE månader. Det är tretton veckor. Nittioen dagar.

Så om ni bryr er om vad jag gör, om ni tycker om mig, om ni är nyfikna, om ni vill veta hur livet i spanien är eller liknande.
Så anmäl er till mitt veckobrev. Jag ska försöka göra mejlutskick, så veckligt (jag tror jag nyss uppfann ett nytt ord) som jag kan. Så om ni vill ha mejl av mig och veta lite mer om vad som händer där nere, så skrik till. Med det så menar jag såklart "lämna en kommentar".

With love
Jasmine

No Work, All Play

Kategori: Älska

- Hilary Duff

Shit vilken dålig människa jag är ! Vaknade inte förrens strax efter ett idag! Nog för att jag somnade närmare tre, men ändå...
Kollade på Linas Kvällsbok igår som faktiskt var lite rolig. Hade inte så höga förväntningar så jag vart glatt överraskad. Har en film kvar som jag har laddat ner som jag måste kolla på innan jag drar. Harold & Kumar. Ska nog kolla på den snart innan mamma kommer hem. Då ska vi åka iväg med lite grejer till auktionen och sen handla det sista jag behöver inför min tre månader långa utomlandsvistelse.
Shit det börjar närma sig. Nu tror jag att jag har insett att jag ska iväg. Jag har fortfarande inte fattat hur långt tre månader är, men det kommer väl. Pratade med Malin på IM idag, dom ska mejla de sista sakerna om boendet och så. Hon sa att det säkert skulle bli kul. Att den här tiden brukar bli "the time of your life" när man tänker tillbaka på den. Ja det låter ju bra. Vi har ju bara 20 timmars lektion i veckan. Sen blir det matlagningskurser, museum, salsa, utflykter, sola och bada... Låter väldigt ansträngande. No work, All Play*
Hoppas bara man kan få igång livet efteråt.

Huvudvärk har man idag också. Inget kul alls. Vill inte röra mig så mycket. Borde vara snäll och skala lite potatis och förbereda lite inför "avskedsmiddagen" ikväll, men sängen + film låter ytterst mer intressant.

Later Lovers!

Söndag

Kategori: komiskt

En sån lyckad söndag det vart.. Eller?
Ja bilder blev det i alla fall. Så istället för att göra ett längre utlägg så kommer här över 4000 ord om min partysöndag (en bild säger mer än 1000 ord inte sant)

Skabbig dricka vin bildJa, med en sån urringning kan man väl få vadsomhelst?Partygänget. Minus Eva som fotarSen vart det Björnstugan.. Fast Jasmine "valde" att stanna hemma och sova istället.

Muse*

Kategori: Älska

My muse - your Muse? The Muse

Shit vad harmonisk jag känner mig.
Jag är så bra på att ändra mitt humör. Just nu är jag lagommätt, lagomtrött och småglad. Helt harmonisk och balanserad.
Har jobbat äääset av mig idag på gården, kan vara därför. Jag är utpumpad. Utmanglad. Orkar inte säga emot. Jag är from som en kattunge för en gångs skull. Är bara lite smått myssugen, men det är bara att härda ut och klappa lite på katten istället.
Laddar för fullt inför Espania. Hälsade på oma och opa idag för sista gången innan jag åker. Fick nästan farmor att gråta när ja skulle gå. Det var lite otippat. Henne har ja aldrig sett så emotional.
Nu ska ja till tvätten!
Yeey*

A little more

Kategori: Älska

Okej då. Min kamera var inte borta. Den var här hemma. Men jag kan lova att den har varit osynlig stora delar av dagen.

Själv så har jag lite lätt panikångest så här på måndagkvällen.
Känner att det börjar krya sig tätt inpå mig. Känslan av total tomhet. Känslan som säger att man har inget att jobba för, inget att se fram emot, ingen att ty sig till. Även fast det kanske inte är sant så är den känslan jäkligt obehaglig. Det var längesen sist, typ ett år faktiskt. När jag gick in i ett nytt skede av mitt liv. Nu är det likadant igen. Nytt skede, vet inte vad som kommer hända, men paniken närmar sig.
Borde gå och sova men vet att jag kommer gröta ner tankarna i denna härliga ångestgryta om ja lägger mig nu. Måste se nått, lyssna på nått, försöka drömma mig bort. Få mina tankar på andra banor. Lura bort känslan av tomhet.


Just nu är det bara en sak jag vill. Jag vill hitta min man. Min livskamrat. Och jag vill ha barn. Mysiga bebisar. Det är allt. Vad jag jobbar med spelar inte så stor roll just nu. För tillfället vill jag bara bli lite älskad.

I die a little more

Kategori: komiskt

Jag undrar vad jag har gjort för ont för att förtjäna detta.
Först köper jag en kamera för 1020 kronor. 2 veckor efter så blir den stulen. Okej, otur.
Jag köpte äntligen en ny kamera igår eftersom jag fick lite pengar av Ann till spanienresan. Yeey, äntligen köpa ny kamera tänker jag. Köper en nikon på expert för 1500 kronor.
Till Linda på kvällen, förfestar, spyr och går och lägger mig i Lindas säng istället för att följa med ut.. Lätt värt det.
Vid två kommer flickorna hem. Jag och Eva ska cykla hem till mig. Linda har varit snäll nog och lagt ner min nya gulliga fina kamera i min väska. Jag tänker att ja måste lägga ner den i kamerafodralet för att den inte ska repas eller liknande.
Vi cyklar hem.
Vi vaknar.
Kameran är borta. Linda hittar den inte hemma hos sig, jag hittar den inte här hemma. Jag öppnade aldrig väskan mellan Lindas ytterdörr och min ytterdörr. Så mycket minns jag.
Jag tycker bara att det är himla mystiskt alltihopa. Den MÅSTE ligga nånstans... Skiter i vart den är och hur den kom dit. Bara jag får tillbaka den.
Jag orkar inte med ännu en förlorad kamera. Jag har inte PENGAR till det.
Vad fan har jag gjort för att förtjäna detta!?
Nu ska jag gå och dö lite på soffan

Kiss kiss Kill kill

Kategori: Älska?

- Horrorpops

Pengarna kommer på fredag. Goa 30 000 in på kontot. Nog för att 18 000 ska direkt vidare till IM för att betala kursen och boendet med och de resterande 12 000 ska hålla mig vid liv de kommande 13 veckorna (och gärna lite efter också).
Men ändå! 30 000!
Ringde CSN idag och fixade allt. Då var det helt plötsligt inga problem att fixa det. Dumma telefonister. Ringde IM sen och fick adressen till boendet. 2 km från själva skolan. Lagom morgonpromenad, inte sant Eva! Nu får vi bara hoppas på att vi delar lägenhet med två riktiga hottisar från England eller nått. Det skulle ju vara drömscenariot.

Känner ändå en aningens ångest. Vet fortfarande inte vad jag ska göra efter Spanien. Ingen aning. Jag vet vad jag vill! Men har jag orken och gnistan att jaga rätt på min dröm?

*Live Your Dreams*

Ditt pucko Jasmine - klart du ska satsa!

Rehab*

Kategori: Allmänt

- Rihanna

Det är dåligt att jag är så bra på att sova.
Vaknade 20 över 12 idag. Hej vad kul, sovit bort halva dan...
Skönt att man snart drar. Orkar inte med att gå hemma och inte göra nått. Sånt mår man dåligt av om nått.

Funderar på om man ska ta och äta nått och sen gå ut och gå..? Har slackat mycket på sistonde. Nog för att jag är sjuk men ut och gå borde jag göra ändå.  Lite Horrorpops i örat och joggingskorna på. Man brukar komma på massa bra saker när man är ute och går.

Jävla csn säger jag. Jag åker om 1.5 vecka och jag har då inte  fått mina pengar än.  Någon adress från IM har jag inte heller fått. Så just nu har jag en enkel flygbiljett till Malaga, ingenstans att bo och inga pengar.


Nu behöver jag mat.

Fields Of Gold?

Kategori: Älska?

September
Det är helt plötsligt september, helt utan förvarning. Hösten kommer och alla har börjat jobba eller börjat skolan. Alla men inte jag. Mitt liv står på paus just nu. Hold. Studerar inte, jobbar inte, lever inte? Bor hemma hos mamma. Nog för att hon gillar det. Även fast jag mest är en stor merkostnad, så jag borde bara vara tacksam. Men när man har bott själv i nästan tre år så tär det på en att flytta hem igen. Speciellt när man inte kommer särskilt bra överrens med sin mamma. Jag kan inte planera festkvällar med mina vänner utan att tänka efter, jag kan inte dra hem killar för tillfällig förströelse, jag kan inte bara dra nånstans utan att berätta vart.
Som om inte det var nog med det så svarar inte vissa kompisar på sms som jag skickar, bättre att ignorera kanske? Min far bryr sig knappt och kärleken vill jag inte ens prata om. Livet är underbart för tillfället
 
Sena tisdagkvällar med Tomas Andersson Wij - En Evighet på replay är inga bra tillfällen att börja deppa ner sig på sin blogg. Då blir det oftast bara värre. Nu byter vi till Eva Cassidy - Fields Of Gold istället.

Ja det vart då inte bättre nånstans. Idag är jag blödig och känslosam som fan. Såg nyaste One Tree Hill avsnittet och vem som helst som har sett alla avsnitten förstår varför man sitter o sobbar till Peytons lycka över att äntligen få Lucas. Samtidigt som man tänker på sig själv som inte har fått någon riktig kärlek på jag vet inte hur länge. Nu menar jag inte den sporadiska kärlek som jag kan känna stundtals från min mamma, min lillebror eller av få utvalda vänner, jag menar inte heller den kärlek man kan tro sig känna efter ett välbehövt knull. Jag menar den kärlek som vi alla är ute efter - egentligen. Kärleken man känner från sin pojk/flickvän/livskamrat. Vissa av er har blivit dumpade. Vissa har dumpat. Vissa, inklusive jag, har kanske aldrig haft ett riktigt hälsosamt förhållande. Då kanske det inte är så konstigt att man längtar, att man nöjer sig med minsta lilla vink och man tror att man har hittat den rätte. Det kanske inte är så konstigt att man blir bitter och sur när man ser andra som gullar och pussar. Andra som delar kärlek.

Jag må framstå som känslokall men kom ihåg
att innerst inne vill jag bara känna mig önskad.

Post-bashen

Kategori: Älska

Måndag kväll till och med. Var på väg att skriva söndag först.. Men icke.

Står helt still i huvudet. Kommer inte på nånting att skriva direkt. Men det måste jag ju. Måste visa vilket grymt intressant liv jag har så alla blir avundsjuka och så jag blir dödspopulär!

Och nu måste man ju tänka på vad man skriver när halva gaddad sitter och lusläser bloggen.. (Ja inte halva då, men några)
*Känsliga läsare ombedes hoppa över följande stycke*

Shit vad snorig jag är. Antingen så är det tvärstopp eller så rinner det bara om näsan. Varför kan man inte vara lagom förkyld för bara? Har kännt mig astrött hela dan och nästan febrig, och nu rinner näsan och min hals är helt förstörd...

Så nu har jag ojat mig tillräckligt. Åter till helgen..

Tjaa var väl trevligt rakt igenom, bodde ju hos min gamla "sambo" Malin, alla som känner henne vet hur hon är. Ni som inte känner henne har ingen aning så det lämnar jag osagt. Men det var trevligt att träffas igen i alla fall och hon var väldigt gästvänlig och pratglad.
Jag och Amanda jobbade en hel del under helgen. Gaddad-boundingen blev därför mindre än väntat men det var kul så länge det vara. Ser fram emot kommande "bashar" då man kanske kan träffa mer folk (och samma folk igen) från denna sköna sida.

Gillar Stockholm faktiskt. Inget fel med den staden och många folk där var trevliga. Var bara en liten incident med en sur tant på pressbyrån, men det kan jag ha överseende med.

Nu ligger det en Eva i min säng. Hon kom till mig igår straxt efter att jag hade kommit hem från storstan och vi snackade massa skit och skedade natten lång. Grymt trevligt. Idag har vi sshjoppat lite och förberett oss mentalt inför våran resa. Två veckor kvar nu.
Shit.

Nu ligger Eva och trynar i min big-ass-säng,  ska sjusa in henne till södra sen vid två inatt för hon ska med en flygbuss då till Skavsta. Åka till London och gå på musikal minsann. Vissa har det bra.
Skulle vara grymt skönt att sova lite innan dess. Kanske ska satsa på det..

Night night*

Inkbash

Kategori: Allmänt

Inkbashen över.
Kul som fan. Fast tröttsamt.

Kommer mer sen   - Nöjd nu Arre!?