JasmineMede

Fields Of Gold?

Kategori: Älska?

September
Det är helt plötsligt september, helt utan förvarning. Hösten kommer och alla har börjat jobba eller börjat skolan. Alla men inte jag. Mitt liv står på paus just nu. Hold. Studerar inte, jobbar inte, lever inte? Bor hemma hos mamma. Nog för att hon gillar det. Även fast jag mest är en stor merkostnad, så jag borde bara vara tacksam. Men när man har bott själv i nästan tre år så tär det på en att flytta hem igen. Speciellt när man inte kommer särskilt bra överrens med sin mamma. Jag kan inte planera festkvällar med mina vänner utan att tänka efter, jag kan inte dra hem killar för tillfällig förströelse, jag kan inte bara dra nånstans utan att berätta vart.
Som om inte det var nog med det så svarar inte vissa kompisar på sms som jag skickar, bättre att ignorera kanske? Min far bryr sig knappt och kärleken vill jag inte ens prata om. Livet är underbart för tillfället
 
Sena tisdagkvällar med Tomas Andersson Wij - En Evighet på replay är inga bra tillfällen att börja deppa ner sig på sin blogg. Då blir det oftast bara värre. Nu byter vi till Eva Cassidy - Fields Of Gold istället.

Ja det vart då inte bättre nånstans. Idag är jag blödig och känslosam som fan. Såg nyaste One Tree Hill avsnittet och vem som helst som har sett alla avsnitten förstår varför man sitter o sobbar till Peytons lycka över att äntligen få Lucas. Samtidigt som man tänker på sig själv som inte har fått någon riktig kärlek på jag vet inte hur länge. Nu menar jag inte den sporadiska kärlek som jag kan känna stundtals från min mamma, min lillebror eller av få utvalda vänner, jag menar inte heller den kärlek man kan tro sig känna efter ett välbehövt knull. Jag menar den kärlek som vi alla är ute efter - egentligen. Kärleken man känner från sin pojk/flickvän/livskamrat. Vissa av er har blivit dumpade. Vissa har dumpat. Vissa, inklusive jag, har kanske aldrig haft ett riktigt hälsosamt förhållande. Då kanske det inte är så konstigt att man längtar, att man nöjer sig med minsta lilla vink och man tror att man har hittat den rätte. Det kanske inte är så konstigt att man blir bitter och sur när man ser andra som gullar och pussar. Andra som delar kärlek.

Jag må framstå som känslokall men kom ihåg
att innerst inne vill jag bara känna mig önskad.

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Förstår vad du menar. Det känns så himla värdelöst att bo hemma hos sina föräldrar. Jag vill också ha ett liv.

    Men det ska vi skaffa, eller hur? Spanien om EN VECKA!! Vi sitter på flyget om en vecka, mer än halvvägs till Malaga ;)    och jag kan inte låta bli att stirra på folk som pussas. gah.

    2008-09-07 | 15:56:24

Kommentera inlägget här: