JasmineMede

Post-bashen

Kategori: Älska

Måndag kväll till och med. Var på väg att skriva söndag först.. Men icke.

Står helt still i huvudet. Kommer inte på nånting att skriva direkt. Men det måste jag ju. Måste visa vilket grymt intressant liv jag har så alla blir avundsjuka och så jag blir dödspopulär!

Och nu måste man ju tänka på vad man skriver när halva gaddad sitter och lusläser bloggen.. (Ja inte halva då, men några)
*Känsliga läsare ombedes hoppa över följande stycke*

Shit vad snorig jag är. Antingen så är det tvärstopp eller så rinner det bara om näsan. Varför kan man inte vara lagom förkyld för bara? Har kännt mig astrött hela dan och nästan febrig, och nu rinner näsan och min hals är helt förstörd...

Så nu har jag ojat mig tillräckligt. Åter till helgen..

Tjaa var väl trevligt rakt igenom, bodde ju hos min gamla "sambo" Malin, alla som känner henne vet hur hon är. Ni som inte känner henne har ingen aning så det lämnar jag osagt. Men det var trevligt att träffas igen i alla fall och hon var väldigt gästvänlig och pratglad.
Jag och Amanda jobbade en hel del under helgen. Gaddad-boundingen blev därför mindre än väntat men det var kul så länge det vara. Ser fram emot kommande "bashar" då man kanske kan träffa mer folk (och samma folk igen) från denna sköna sida.

Gillar Stockholm faktiskt. Inget fel med den staden och många folk där var trevliga. Var bara en liten incident med en sur tant på pressbyrån, men det kan jag ha överseende med.

Nu ligger det en Eva i min säng. Hon kom till mig igår straxt efter att jag hade kommit hem från storstan och vi snackade massa skit och skedade natten lång. Grymt trevligt. Idag har vi sshjoppat lite och förberett oss mentalt inför våran resa. Två veckor kvar nu.
Shit.

Nu ligger Eva och trynar i min big-ass-säng,  ska sjusa in henne till södra sen vid två inatt för hon ska med en flygbuss då till Skavsta. Åka till London och gå på musikal minsann. Vissa har det bra.
Skulle vara grymt skönt att sova lite innan dess. Kanske ska satsa på det..

Night night*

Kommentarer

  • eva, ju säger:

    vad var det för suristant då? vad gjorde hon?

    2008-09-07 | 15:58:32

Kommentera inlägget här: