JasmineMede

Undefeated

Kategori: Älska

- Horrorpops

Jag har kommit på.. att det är lugnt.
Efter att ha spenderat en och en halv timme pratandes engelska med en karl som jag inte alls känner så kan jag känna att det är lugnt. Jag behöver inte stressa upp mig inför någonting. Visst kan det bli lite jobbiga tystnader och så i början. Men jag överlever liksom. Det är vad jag kom på idag. Jag kom också på att jag är enormt feg när det gäller att våga sig på nya saker. Jag måste tänka igenom det noga först. Men det är väl i och för sig bra det också.

Så nu ser jag verkligen fram emot min semester om bara några dagar. Biljetten är beställd. Hotellet är bokat och sällskapet är underrättat. Och allting är faktiskt lugnt. Om jag lyckades umgås med en karl som jag knappt känner så kommer det ju gå himla bra med mister D. Han känner jag faktiskt. Och han är faktiskt en utav dem snällaste och goaste jag vet.
Och så har jag ju Eva <3

Kommentarer

  • Eva säger:

    Ja, eventuella pinsamma tystnader får man ju räkna med när man träffar någon ny. Men det behöver ju inte bli så. Dessutom är vi ju tre, som sagt, då brukar sånt där sällan uppkomma. så det ÄR luuuuuuugnt.    <3

    2009-04-28 | 10:33:07
    Bloggadress: http://evaju.blogg.se/

Kommentera inlägget här: