JasmineMede

Today

Kategori: Allmänt

- The Smashing Pumkins

Låt mig berätta om min underhållande arbetsdag;

För det första hade jag sovmorgon, vilket behövdes när man har legat och läst om karlar som hatar flickor alldeles för länge. För det andra var resan dit lite intressant då jag började med att cykla igenom fiendeland, "Vivalla", eftersom jag är från rival-ghettot så försökte jag göra genomresan så anonym som möjligt. Första stoppet var i villaidyllen snäppet längre bort från Vivalla och där kommer jag till bajstanten. När hon öppnade kom en vedervärdig stank emot mig och jag ryggade nästan bakåt instinktivt. Hon följde sedan med mig hack i häl i en timma för att se så att jag gjorde allting rätt.

Därefter vidare till en villa och en väldigt trevlig tant som ville bjuda på cider (alkoholfri) och som ville prata om mina framtidsplaner och om sina dåtidsplaner. Kom till slut iväg till tant nummer tre som var lite småsur på hemtjänstens invandrarhandlare som hade köpt 5 kilo potatis till en stackars ensam tant då hon bad om ett. Jag menar hur tänker man när man köper 5 kilo potatis, som desutom går ut om några dagar, till en ensam tant? Där kan man inte ens skylla på bortfallen språkförståelse. Hon berättade om en annan gång när hon bad om 3-4 hekto falukorv, men i handlarpåsen hittade hon till sin förfärelse 4 stora ringar falukorv. Hemtjänsten i Vivalla är under all kritik.

Sista stoppet innan hemgång var hos en nästan 100-årig liten tant som var ganska lik min farmor och som var rädd att vara till besvär, trots det var hon allt lite till besvär men jag fick en kram i alla fall innan jag skulle gå, för att hon tyckte så synd om mig, men alltid något... Så jag tror nästan att hon var favoriten för dagen ändå.

Nu ska jag äta choklad - för det får jag.

Ajö.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: