JasmineMede

Misery Business

Kategori: Allmänt

- Paramore
I watched his wildest dreams come true
Not one of them involving you
Just watch my wildest dreams come true
Not one of them involving

Ja då var det dags att sammanfatta helgen kanske...
Fredagen började bra i alla fall med bussresa och en shoppingtur på stan. Jag och Gyonin var aspepp och tyckte det var jättemysigt att bo på båt, även om hytten var lite väl liten. Vi peppade så pass mycket att vi drack 1,5 flaska vin, kanske inte så jättebra dagen efter, men varför tänka på sånt i stundens hetta... Sen drog vi iväg till bashen och hade en väldigt trevlig kväll, träffade folk från gaddad och från Öret och det vart väldigt lyckat helt enkelt. Sen att jag har något emot tyskor och min egna handduk efter den natten är en helt annan sak.

Lördagen började väldigt segt (men trevligt). Det följdes av en ännu segare shoppingtur. Vi gav upp ganska snart och återvände till mässan istället, för att träffa på en väldigt trött Camilla som också var extremt bakis... Så kan det gå! Men vi taggade om och laddade inför ännu en kväll (efter Karins lilla möte i vår hytt), den blev inte lika trevlig tyvärr. Mycket jakt, en del dryga personer och mindre fylla helt enkelt. Men lilla Tiramiso vart man grymt avundsjuk på! Jag vill också börja burlesk dansa. Jag skulle vara grym!

Sen kom söndagen och efter ännu en seg shoppingdag så köpte jag mig ett par mjukisbralls. För 800 spänn! Fan vad dyrt... men men, dom är ju snygga :D

I'm OK

Kategori: Älska?

- Christina Aguilera
Every word

Once upon a time there was a girl
In her early years she had to learn
How to grow up living in a war that she called home
Never know just where to turn for shelter from the storm

Hurt me to see the pain across my mother's face
Everytime my father's words would put her in her place
Hearing all the yelling I would cry up in my room
Hoping it would be over soon

Bruises fade father, but the pain remains the same

I often wonder why I carry all this guilt
When it's you that helped me put up all these walls I've built
Shadows stir at night through a crack in the door
The echo of a broken child screaming "please no more"
Daddy, don't you understand the damage you have done
To you it's just a memory, but for me it still lives on

Strength is my mother for all the love she gave
Every morning that I wake I look back to yesterday
And I'm OK
I'm OK

History

Kategori: Älska?

- Neverstore
I know that you're worried, but don't let it dry you out

Ny vecka och nya kval. Aldrig kan man få vara helt lycklig under en längre tid.
Denna vecka kommer handla en hel del om jobb. Stora viktiga grejer ska skrivas och jag har ingen aning om hur jag ska göra det. Kan vara därför jag är lite smått illamående idag. Jag hoppas det är därför.

Nej usch jag vill egentligen bara hem, dra täcket över mig och kolla på en film eller två. Känner mig lite allmänt halvrisig faktiskt. Men idag är det ekonomisk redovisning som gäller. Jag ska sköta redovisningen för ett 9 månaders projekt men jag har bara jobbat två av dem... Tack för det förtroendet...

Gällande resten av livet vet jag inte vad jag vill. Jag vill hoppas men jag vill inte bli sårad. Därför vill jag inte känna efter ordentligt ännu. Men man ska ju göra det egentligen, man ska satsa, våga och kasta ut hjärtat. Men sen när det ramlar ner i rännstenen och trampas på är det inte lika självklart vad man ska göra...

You'll Ask For Me

Kategori: Allmänt

- Tyler Hilton

Lång helg, lång dag.
Tar det någon annan gång.

9 to 5

Kategori: Allmänt

- Dolly P.

Ojoj vad hårt det vart idag. Och jag har inte ens börjat med lägesrapporten.. Shit. Men jaja, den ekonomiska redovisningen tar ju ett tag så det är lugnt än så länge. Måste bara ansöka om en reviderad tidsplan idag, och just ja, ringa länsstyrelsen, usch det ser jag inte fram emot, dom är så himla hårda och noga har jag hört. Ni har det bra ni som ligger hemma och slöar eller studerar lite smått. Måste vara hemskt jobbigt och ansträngande med den kommande nollningen... Supa dagarna i ända och umgås med massa folk. ;)

Men nej, jag är inte bitter, jag får ju gå på After Work med alla trevliga kollegor över 30 (okej Gabbi är bara 29). Bara 2.5 timme kvar i och för sig. Men ska hinna massa innan dess, så här har vi inte tid att sitta och slöa.
Later!

Glad

Kategori: Allmänt

- Tyler Hilton
You see it, you want it
You find it, it's yours

Alltså - jag lackar på spotify. Så jäkla hårt. När jag inte har använt det på säg 15 minuter och sen ska sätta igång en låt, ja då svarar den inte. Då måste man stänga ner hel skiten och köra igång igen. - Frustrerande. Och ja. Det är typ vad hela den här dagen har varit... Frustrerande.

Uttrycket "det svartnar för ögonen" (av aggresion alltså) har jag aldrig behövt använda mig av personligen. Förrens idag. Jag läste något som fick mig att seriöst se igenom en dimma av mörker. Det blev liksom tunnelseende och allting annat runtomkring mig försvann. Intressant upplevelse nu i efterhand, men jag var så så förbannad (mest på mig själv) under halva dagen.

Och vad var det då som fick mig att se rött (eller svart)? Ja. Det tänker jag inte ta upp här. Men jag lugnades ner lite senare. Vet inte riktigt om det har gått över än, de kommande dagarna kommer jag gå runt och vara väldigt lättretad kan jag tro. Nu när jag tänker efter är jag fortfarande lite sur. Fortfarande mest på mig själv eftersom jag visste att detta skulle hända... Men det går nog över lagom till att Karin kommer hit på fredag och jag kan prata av mig lite, hon kan prata av sig lite och vi kan sitta och vara fnittriga ett tag. Sen bär det av till storstan med höga klackar och lika högt självförtroende.
Can't wait*

Love Is Trouble

Kategori: Älska?

- Nikola Sarcevic
everything I learned I seem to learn it through pain
oh love is trouble

Alltså jag förstår inte hur jag kunde vara så dum - Såklart jag inte har rätt, när har jag det? Såklart inte lilla jag ska bli någorlunda lycklig nån gång. Det är bara så irriterande att jag gjorde det igen. När ska man lära sig av sina misstag? Jag tycks inte göra det i alla fall.

Nu vet jag såklart inte om det är så som jag förutspår eller inte. Bara vissa hintar som inte bådar gott. Vissa små små ord som etsar sig fast och irriterar skiten ur mig. Men nej, jag ska fan kämpa. Vill jag ha nånting så får jag det. Så har det alltid vart och kommer alltid att vara. Nu är bara frågan vad jag vill ha...

lately i've been fooled, lately I've been misled
oh love is trouble

When I Grow Up

Kategori: Allmänt

- The Pussycat Dolls

Tecken på att man är vuxen:

Man kommer hem, kollar posten och tänker "biltema - vad roligt".
Man kollar gärna på nyheterna på mornarna.
Dagens tidning är också populär - och inte bara serierna.
När lönen kommer tänker man först och främst på räkningarna man måste betala.
Av de där räkningarna är Alfa-kassan en viktig del.
Man har bil. En egen bil (som man köpt själv alltså, inte fått av pappa eller nått).
Man åker på business-resor i andra städer.
Man har After Work med sina kollegor (inte bara kollegor i samma ålder) en gång i månaden.
Man ser inte disken som en sak man kan låta mamma sköta.
När klockan närmar sig tio är det läggdags.

Och ja. Jag uppfyller alla krav.
Bara man och barn som saknas...

The Fantasy

Kategori: Allmänt

- 30 Seconds to Mars

Okej... Hur kan man få avdunstning och matlagning till avsugning? Nog för att det passade ganska bra in i sammanhangen; "klokare matlagning" och typ "kladdfria och rena händer efter avdunstning" men kom igen! Min hjärna behöver lugna ner sig lite tror jag.

BTW: Något eller någon har fått mig att sluta bita på naglarna! Nog för att det kan vara mitt nya heta nagellack men det brukar inte hindra mig alltför länge... Jag förstår verkligen inte för perfektionist som jag är så brukar jag sitta och pilla och fila och bita för jämnan, men helt plötsligt... Så är dem perfekta utan att jag behöver göra något. Så vem eller vad det än är... Fortsätt gör mig lycklig, så jag slipper sitta och pilla och nagga på mina vackra naglar. Dem klarar sig bättre utan mig.

Idag är det lön - wihoo (det är gött att tjäna mer än mamma ^^,) och nu ska jag snart till Västerås - wihoo ännu mer!

*wide smile*

Highlights

Kategori: Älska

- Backyard Babies

`Cause I know that nothin´ lasts forever In my dreams
But there´s a highlight let me be

Åh vad jag längtar tills den andra november... Och den andra december. Då blir det ink på armen! Den är så redo den kan bli. Ser fram emot nästa vecka då jag ska diskutera lite motiv med Peter. Ska försöka få in Highlights också istället för den andra texten jag tänkte på. Tror det blir lite lite coolare helt enkelt. Och coolt är bra.


Highlights

Mandy i den "ursnygga" arbetströjan...

Hmm vad kollar dommarna på tro?

Bash!
Och HELL NO för att bära packningen ända till Fruängen.
Här är det vandrarhem och granne med bryggeriet som gäller.


Snart du Gyoni, snart ska vi skapa minnen*

Bleeding

Kategori: Allmänt

- Ignite
Speak the truth If you've got something to say

Dagen har börjat bra. För första gången på länge så har jag en hel del att göra, och inte kommer jag bli klar på en halvtimme. Men det känns skönt för en gångs skull, nu har hösten dragit igång lite så nu börjar det hända grejer. 
Har en Ignite-låt på hjärnan efter att ha poppat massa musik i bilen till och från länets alla delar. Okej inte alla delar, men Karlskoga och Lindesberg har fått mitt celebra besök idag. Mötet i Karlskoga gav inte så mycket kanske, men i Linde gav det desto mer. Jeanette är himla trevlig så henne samarbetar jag gärna mer med. Himla trött var jag däremot när ja satt i bilen och körde hit och dit. Trevligt att man blev lite underhållen under dagen...

Nå, dags att dra sista rycket, sen ska jag hem!

Paparazzi

Kategori: musik

- Lady Gaga
I'm your biggest fan I'll follow you until you love me
papa paparazzi

Nu ler jag igen. Ett leende som tränger sig in och ska ta plats. Ett leende som borrar sig rakt in i bröstkorgens mittregioner. Vet inte riktigt vad det är men jag känner mig lite lycklig tror jag. Nu känner jag mig mysigt redo för sängen också. Söndagsångesten har hållit sig långt borta (jag har ju sett Danny ffs*) och jag ser fram emot arbetsveckan som kommer. Skönt!

Dagens låt är lätt Paparazzi. Så grymt skön. Gaga är hård (hihi)! Med rätt musik blir dagen underbar!

Crushcrushcrush

Kategori: Allmänt

- Paramore
I got a lot to say to you, yeah I got a lot to say

Gårdagen var inte så ansträngande. Jag vet inte om den var givande direkt ur projektets synvinkel, men vi hade det ganska trevligt i alla fall. Fick ut en hel del pins till alla små barnen - alltid nått. Kvällen slutade ju lite annorlunda än vad jag trodde. Jasmine var spontan för en gångs skull, sen vad det gav kan man ju undra, men aja kan lika gärna sitta i Karlskoga som framför min dator en natt, spelar väll inte så stor roll. Fanns många saker som jag ville ta upp, men vissa frågor behöver inte ställas för att få svar på, och jag orkade inte ge mig in i nått. Jag vet vad jag vill nu i alla fall (för tillfället). Och det är tyvärr inte samma sak som för en månad sen.

Nu blir det en trevlig stilla hemmakväll tror jag. Borde vara mycket tröttare än vad jag är eftersom det inte blev många timmars sömn. Fundrar på om ja ska gå bort till Tempo eller hitta nått här hemma och äta, men jag tvivlar på att vi har så mycket här hemma... *pratar med mamma i telefon* oh, potatisgratäng blir det visst ikväll. Alltid nått.
Det var det.

My Greatest Enemy

Kategori: Allmänt

- Neverstore
I'm my own greatest enemy

Åter igen känner jag hur mitt humör förändras. Alldeles för snabbt och för så små saker. Jag behöver verkligen en karl som kan ignorera mina humörsvängningar och kontrollera mig ändå. - Good luck! Någon som inte stressar upp sig så fort jag går upp i varv och någon som kan ta mina hårda för snabbt utkastade ord och kasta bort dom utan att bry sig om dom.

Men det var inte det jag skulle gå in på... Halva dagen har gått men jag har inte ens börjat jobba. Kan bero på att "festivalen" vi ska vara på inte drar igång förrens om ett tag. Eller ja den håller väl på för fullt för jag hör dunkadunka musik från scenen ända hit men jag tror inte det är så mycket folk där än. Så nu ska jag äta lite sen är det dags att dra sig neråt och kolla om Robin har fixat nå bord.

Later

Enclave

Kategori: Allmänt

- Sonic Syndicate
We are uninvited guests
in this melancholy world

Idag har varit väldigt upp och ner. Trevligt att träffa gamla vänner och nya bekantskaper men när alkohol är inblandat så blir de flesta sviniga eller bara jobbiga. Då är det inte lika trevligt. Fick höra saker idag som jag inte ville höra. Både om mig själv och om andra. Fick höra försvarshemligheter från en elitsoldat som har dödat 32 pers de senaste månaderna och jag fick höra mycket mycket från en och samma person.

Men nu när jag har fått komma hem och lugna ner mig lite så vill jag inte ha några ord osagda. För även fast jag inte borde bry mig ett dugg om vad en sådan idiotisk människa slänger ur sig så gör man ju det! Varenda ord går rakt in. Men det kan ha varit tack vare dom orden som jag nu började släppa efter och lita lite mer på en annan person. Så tack. Ditt as.

Run

Kategori: Älska

- Leona Lewis
 Light up Light up as if you had a choice

Jag kan inte låta bli att älska älska älska denna låt. Den är så lätt att sjunga med i också. Så skönt att vara hemma själv och kunna gå runt klädd i vad jag vill och sjungandes hur högt jag vill. Leona är en stjärna, precis som min dotter med samma namn kommer bli (ja mitt barn ska fanimej heta Leona den blivande fadern har ingen talan om den saken - och ja, jag kom på det långt innan hon blev känd. Plus att det kommer matcha hennes kusin Leon =).

Ja idag är lite av en drömma sig bort dag. Lyssna på Leona och Hilary, prova lite kläder inför kommande events och drömma sig bort och tro att man är nått. Sen blir det fika med Tessi! Hoppas inte att det regnar, men det ser ut som om det kommer. Ska man vara hurtig och städa till o med? Hmm...

Reach Out

Kategori: Älska

- Hilary Duff
All I want is to feel you

Yes, nu gör vi som Karin och taggar inför nästa helg. Eftersom jag inte har riktigt festat på ett bra tag och inte kommer göra det denna helgen heller så är jag aspepp på en helg i Stockholm. Det är dags för lite lyx, ompyssling och nya erfarenheter. Därför provar jag nu lite läckra shoes, måste ju välja noga vilka jag ska ta med mig. Mina nya är ju så himla himla snygga, men ja det är lite trångt alltså (som flickan sa), så jag vet inte hur länge jag står ut innan jag får kronisk klaustrofobi. Men har ju andra godingar att välja bland. Måste träna på att gå i klackar för fan, det gör ju så ont - men det är ju så snyggt. Och jag har ju det perfekta sällskapet när det gäller att prata klackar...

Den flickan alltså <3

Umgicks med Mandy idag och träffade både Jenny och Jessica som jag inte har träffat på jättelänge, det var himla trevligt. Sen tillbaka till jobbet och ha uppstartsmöte med en grupp - Yeey till mey (det är typ det bästa som kan hända i mitt jobb bara så ni vet). Sen hann jag vara med och träffa Freddo en stund, så trevligt så. Det var längesen! Kommer ihåg alla trevliga sommarkvällar förra sommaren. Han tipsade också om Hils nya heta video som jag helt har glömt bort. Grr. She's fierce.


We're fierce

If Only You

Kategori: Älska

- Danny
If only you could see that i'm burning -

Åh söt som socker. Känslor svallar fram och tillbaka. Upp och ner. In och ut. Det är så jobbigt att vara Jasmine. Så mycket känslor som vill vara överallt. And I can't hold them back much longer. Someone will soon find out how much käääärleek det finns i denna människan!!
Peace out and good night =D

- all for you

Bad Things

Kategori: Älska

- Jace Everett
I don't know who you think you are but before the night is through
I wanna do bad things with youGraorr* säger jag bara. Med känsla. Alexander Skarsgård har aldrig varit hetare. Och svenska har aldrig varit hetare än de få stunder när han väl använder det i HBOs serie True Blood. Är ni inte redan helt fast i den så börja kolla. Den blir bara bättre och bättre.Need To Know

Kategori: Allmänt

- Danny
I need to know Tell me how you feel

Aouch* där sa magen till igen.. Men det är ju inget, såklart... Allefall... Nu har jag såklart glömt bort vad jag skulle skriva för smart. Jag surrade iväg och försvann och där försvann också all min kreativitet. Vi börjar om igen *Konstpaus*

Jag kom precis på att jag såg ett rött nagellack här nånstans igår, jag gick in i badrummet där jag var säker på att den stod, kolla sen toan men nej, ingenstans. Då tänkte jag efter lite extra och kom på att jag hade drömt alltihopa. Så irriterande! Jag vill ha rött nagellack! På tal om det så drömde jag igår natt för andra natten i rad om mitt "ex". Och det var för andra natten i rad (är det ett ord?) var det inte en trevlig dröm. Så nej. Han (honom?) ska jag nog låta bli. Inget gott kan komma av det där.

Jo! Jag kom på vad jag skulle skriva om. Jag fick en kondom idag. Av en ganska het karl. Det är inte alltid man får det. Fast jag får ju inte tänka så, speciellt inte om det är på arbetstid under ett viktigt möte. Men har man skjorta, lite sexig skäggstubb och ett kraftigt handslag så blir man ju lite intresserad, även under arbetstid. Sen sneglar man lite på ringfingret och är det ingen ring där så blir han genast lite hetare - guldring är däremot väldigt avtändande. Senare fick jag alltså en kondom och sen sa han att han hade sambo. Slampa! Men det är nånting med män i halvkostym alltså...

BTW så är Danny kanske inte sådär jättebra. Men shit vad snygg han är!  PÅ SÖNDAG!

Cancer

Kategori: Älska

- My Chemical Romance

Wow säger jag bara. Vilken film. Vet inte än om den var bra direkt. Jag menar, visst var det bra, men det är kanske inte den bästa jag har sett kanske - men definitivt den sorgligaste. Jag varnar er, den här filmen ska man kolla på själv när man inte har något annat för sig, man ska förbereda med mängder av servetter och vatten för man kan komma att bli uttorkad. Jag är inte den som brukar erkänna sånt, men jag snyftade som en bäbis i mer än halva filmen. Se den! Den får dig att sätta dina egna bekymmer i perspektiv.

Jo förresten. Den var jäkligt bra.So Sick

Kategori: Allmänt

- Ne-Yo

Jaha, då har man lagt ut 120 spänn på jag vet inte riktigt vad... Allt jag fick reda på var att jag har "lite för många röda".

Tog mig till slut till vårdcentralen och träffade min "vanliga" doktor (shit vilket sjukdomsår det här har varit), hon kände såklart inget speciellt och jag fick återigen lägga mig under nålen (vilket jag tycker är jättespännande, på nått sätt tycker jag det är fascinerande när dom suger blod ur mig), några prover väntar dom fortfarande på, nån odling och ämnesomsättningen, men det kommer säkerligen inte visa nått. Skönt! Såklart. Men när man känner att kroppen inte mår bra vill man hellre ha en diagnos än att doktorn säger gå hem och vila, drick vatten. För jag dricker massa vatten!

Ja inte vart det något Västerås idag. Hade sett fram emot att träffa Jenny igen och träffa Jenny (två olika, ja) för första gången, men nej, så var hon sjuk och det får vänta. Blir lite trött av det. Möten som bokas av, överordnaden som inte ringer och riktlinjer som ändras... Nu är det i alla fall två dagar till med lite möten och spännande saker som händer innan det är ledigt. Ja precis, jag är ledig på fredag, för jag jobbar nämligen på lördag för då är det V.OX festival här. Party party...

Nej nu blir det en film som Karin tipsade om (snart drar vi till storstan snygging!) och mycket chill. Doktorns ordination...
 

Stop And Stare

Kategori: Allmänt

- One Republic

Vet ni vad?
Man ska inte tänka så mycket. Just do it, som sagt. Själv tänker jag alldeles för mycket. Analyserar och överdriver det mesta. Och när jag väl gör något spontant som jag inte har tänkt igenom så mycket, så brukar det bli väldigt bra ändå. De inköp jag är mest nöjd med är sådana som jag har gjort spontant och utan så mycket tanke bakom - Som idag när jag köpte ett jättefint leopard-paraply!

Vad jag menar är; analysera inte allting, det som händer händer för det du tänker på kommer hända, vare sig du vill det eller inte. Det är the secret här i livet. The law of attraction... Det man tänker på attraherar man, och det är det man får.  Det är därför det inte går nå bra för mig här i kärlekslivet.. Jag tänker för mycket. Jag tänker bort alla mina friare. Fy på mig.

Nej men hur blev det här då? Nu babblade jag iväg om allt annat som jag inte skulle skriva om. Hur ska ja få ihop det här då? Jaja, dagens tips: Tänk mindre och älska mer! Nu ska jag rensa massa bilder - usch.

The Little Things

Kategori: Älska?

- Good Charlotte

Nu fick jag ett litet leende på läpparna. Ett kort telefonsamtal som påminde mig om vilken tur jag har, om hur glad jag egentligen borde vara. Ja det gällde bara en liten grej, men ändå. Man ska se det positiva i småsakerna, det hjälper en uppåt. Så idag är jag glad över följande småsaker;
-> Jag är fullt frisk (åtminstonde gällande ett område, trots dumdristiga beslut)
-> Jag ska snart köpa en ny, färsk laptop
-> Det är lugnt och skönt runtomkring mig idag
-> Det regnar lite ute (det tycker jag faktiskt är mysigt, jag ser fram emot hösten)
och
-> Det finns tusen åter. Allt är inte kört.

Ching-Ching*

Seize The Day

Kategori: Allmänt

- Avenged Sevenfold

Weey vilken underbar dag! -Not.

Gårdagen var som sagt inte den bästa, vilka vissa kanske fick uppleva. Ja den började ju bra med skogspromenad och blåbär, men den slutade med söndagsångest och insikter. Imorse när jag vaknade, efter mycket om och men, så kändes det först som en bra dag. Men jag tappade det nånstans på väg till jobbet. Nu sitter jag här, alldeles ensam, alla andra är på kickoff bara Rebecca kvar längst ner i korridoren, men det är jag tacksam för idag. Det ska för en gångs skull bli skönt att vara ensam, få ordning på tankarna och bygga upp det som ramlade sönder igår. Och jag måste verkligen planera veckan så jag får allting gjort. Mycket dator blir det idag, och ja, det är drygt, men imorn blir det ingen dator alls så det får väga upp... Nej nu börjar jag svamla iväg, dags att ta dag i dagen, seize the day - you know.

Down Right Blue

Kategori: Allmänt

- The Hellacopters

Man borde gå ut i skogen oftare - Det är så himla rogivande och härligt.

Idag åkte jag och lillbrorsan iväg ut mot Närkes Kil och hittade en random grusväg där vi stannade till för att ge oss ut på blåbärsjakt. Vi gick ut i tallskogen och det tog inte lång tid innan man såg blåbär överallt. Det var himla skönt att bara stå där och plocka blåbär. Inget stress och inga krav. Bara andas in frisk skogsluft och få blåare och blåare händer. Men sånt gör inget när man har på mysbrallor och röda fina stövlar på och ger sig ut i skogen. Mer sånt!Mycket blåbär vart det i alla fall, på den knappa timmen vi var där. Sen var vi tvungna att åka hem för alla våra små hinkar var fulla. Sen var det bara rensningen av Kims alla blåbär kvar, efter det vart det paj!

Och nej, mina invärtes smärtor har inte försvunnit. Magen smärtar fortfarande (hjärtat också men det är en helt annan sak), lite mindre än igår men det är fortfarande nånting som är fel. Nu ska ja banne mig se en film och njuta av den lilla ledigheten som finns kvar innan en hektisk vecka.

.:Enjoy:.

No Boundries

Kategori: Allmänt

- Misconduct

Så.. Vad kul det är när man har sett fram emot en viss film hela dagen, sen när man väl ska kolla på den så går den inte igång i DivX (eller WMP). Filen finns där, man ser bilden i miniatyren men när man playar så händer det ingenting. Inte ett skvatt. Grymt irriterande. Så det får bli en annan gång. Har nyss sett på White Noise i alla fall. Helt okej film, handlade en del om det övernaturliga (vilket alltid är spännande på grund av min uppväxt). Men nu blir det väl sova-time eftersom den andra skräckfilmen inte vill visa sig...

BTW så är min mage inte ett dugg bättre. Jag var faktiskt ute och gick förut, det gick ganska bra förutom en stund då det var lite jobbigt. Men än så länge är det inte så mycket att klaga om, bara att härda ut. Mina magsmärtor fick mig osökt att tänka på förlossningsvärkar och hur ont det måste göra... Och det fick mig att tänka på hur mycket jag ser fram emot den dagen då jag själv bestämmer mig för att få barn - och ja, jag längtar. Trots foglossningar, bebiskilon och svåra förlossningar - I can't wait.

Sleep tight - don't let the bed bugs bite.

Side By Side

Kategori: musik

- Misconduct

Åh en akustisk Side By Side får mig verkligen att vilja börja sjunga igen. Det är ju så fint med akustiska låtar, sen är just den låten extra skön att lägga in lite extra stämmor på. Oh jag vill stå på scen. Jag vill sjunga för full hals och jag vill inte bry mig om vad andra tycker. Men nu känns det för sent att ge sig in i allt det där igen. Möjligheterna upphörde ungefär samtidigt som man slutade skolan. Tänk så bra man hade det i skolan.

Jag har ju en liten förkärlek till Misconduct. Inte för att dom är världens bästa band, utan mest för att jag drog dem till Örebros "nya rockscen". Dom spelade där och sen dess har man ju velat hålla lite koll, se hur det går för dom. Man har blivit lite bundis med bandmedlemmarna liksom. Precis som med Union Square. Dom kommer och spelar i Örebro och efter det är det MTV och skivsläpp och sen tillbaka till Örebro året efter och dom känner fortfarande igen en. Det känns roligt. Att man har gjort intryck. Jag stöttar dom, en dag kanske dom stöttar mig. Side by side you know.

Break Out!

Kategori: Allmänt

- Union Square
So here I go again, the world is on my shoulder

Nej nu kan jag inte hålla mig längre. Lite onda tankar måste ut, så om ni inte vill veta sanningen - fine, sluta läsa. Nu.

Men shit vad vissa människor känns fejkade under vissa omständigheter. Jag vill inte säga för mycket så att denna personen fattar vad det handlar om, men snälla! Du lyser fejk och wannabe. Lite underhållande för mig, visst. Jag känner mig bara ännu mer stärkt i mitt beslut.

Nästa: Vad är det för fel med att svara när folk skriver till en?! Nu framförallt på facebook. Man svarar väl? Eller är det bara jag om läser mina notifications för att se vad som har hänt? Skämmes ta mig fan. Jag tänker inte kräla för er och fråga varför ni inte svarar. Och på tal om det kommer vi in på nästa grej som irriterar mig men som inte borde. Vad är det för fel med att skicka iväg ett sms nån gång ibland? Hur kan man gå från 70 sms på en dag till knappt 3 veckan efter. Det handlar då fan inte om jobb. Bullshit. Men jag är svag. Jag kommer skicka igen, och igen och igen...

Sen är jag också jäkligt sur på min egen kropp. Idag speciellt på magen. Jag har grymt ont. Speciellt om jag trycker på den. Det kan väl få vemsomhelst på dåligt humör? Eller nej, jag har inte dåligt humör. Jag orkar bara inte låtsas att allt är bra. Sen gillar jag inte vågen idag, den har nog aldrig varit så elak mot mig som idag. Jag skulle vilja gå ut och gå, tro mig, men jag vet fan inte om jag klarar av det med dagens megatryck på magen... Jo! Inte ska något sånt hindra mig. Kanske blir bättre sen...

Åh en sak till var det. (Jag känner redan att jag blir på bättre humör av att skriva av mig allt) Varför kan inte föräldrar bry sig om båda barnen?! Nej, när jag ringer pappa så pratar vi antingen om min lillebror, min storebror eller min pappas båt. De första fem sekunderna brukar handla om mitt jobb. Känns kul.. Och nu fick jag ett sms av mamma; "Hört nått från Kim?" För det första kan han klara sig själv, för det andra var det ingen som brydde sig om sånt när jag var ute på nätterna och svira.Tack och hej - make my day

Decode

Kategori: Allmänt

- Paramore

På nått sätt lyckas jag få cirka tio unika besökare på min sida varje dag. Lite otippat, men väldigt trevligt. Fortsätt så. Och kommentera gärna, det har väl aldrig skadat?

Lugn dag idag på jobbet, även fast jag fick lite extra att göra av bossen som ville se en mer detaljerad tidsplan, sen var jag tvungen att gå igenom resultatrapporten ordentligt. Skönt att jag har Gabriella som min "personliga" ekonom på jobbet. Helt plötsligt kändes den ekonomiska redovisningen av flera hundra tusen kronor inte lika betungande. Gick hem vid tre, något senare än vad jag skulle egentligen, men sånt får man ta ibland.

Dagens bästa måste ha varit när Kim pratade om att dom hade lärt sig dekrypteringskoder och liknande och jag skulle komma med ett exempel på en krypterad mening till honom (ni vet sånna där som dom har i spionfilmer) och slängde ur mig; "Kvart i fem hostar kamelen långsamt" och när jag sen tog mig tid att skapa en bild till detta påstående så kunde jag inte sluta skratta. Jag och Kim satt i flera minuter och föreställde oss en långsamt hostande spionkamel.

Thats all folks!

Beautiful Disaster

Kategori: Älska

- Kelly Clarkson

Vilken underbar dag det är idag! Har ni inte märkt det? Solen skiner och det är inte för kallt eller för varmt ute. På jobbet är det lugnt och det är snart dags för macka. Det märks verkligen när man har vaknat på rätt sida! Inte för att det började så bra eftersom jag vaknade flera gånger under natten och hade åter igen konstiga drömmar. När klockan ringde snoozade jag lite för många gånger men efter fem minuter så var dagen härlig och beautiful. Det är ju fredag! 

Shit vad slajmigt och käckt det blev helt plötsligt.. Men men, vad jag försöker säga är att jag är glad idag, helt enkelt. Mitt sinne är lite lättare men jag vet inte riktigt varför. Kanske beror det på följande insikt som jag låg och tänkte på i sängen igår;

Alla problem som man må ha haft ska man lämna i det förflutna, det är ingenting man kan göra åt det. Alla problem som man må komma att få i framtiden ska man ta tag i när det kommer. Och alla problem som du har just nu - deal with them. 

*Nog för att jag inte kom på allt det igår, det mesta bara flöt ut nu, men ni fattar grejen*

Have a nice day. 

Summer

Kategori: Älska?

- Neverstore

Ja sommar är det ju inte direkt. *Regn utanför* Och så mycket mer sommar kommer det väl inte bli... Men man kan ju drömma. För mig började sommaren halvt arbetslös. Jobbade lite lätt på TS men hade fullt upp som sminkös/maskör på kvällar och helger. Sen tog den teaterproduktionen slut och jag började jobba heltid som projektledare (ett jobb som jag länge har velat ha, mest för att det är så coolt, därför kan jag fortfarande inte fatta att jag faktiskt är det). Några få dagars semester har det blivit, men då har det varit fullt upp med släktbesök och kompisflytt och liknande.

Så nej, jag har inte haft mycket till sommar. Kan väl inte säga att jag är jättebesviken. Pengarna på kontot tröstar mig när jag tänker på de slappa dagarna på stranden (de få dagar då det har varit fint väder) som jag missat. Det har ändå lyckats hända massa saker och jag har fått många nya bekantskaper och upplevelser. Jag ser fram emot en lika fullspäckad höst.

*Dream on

UFO Romeo

Kategori: Allmänt

- Backyard Babies

Då var det måndag igen... Tänkte jag faktiskt skriva. Men det är det ju inte. Man blir lite dagvill när man är ledig mitt i veckan. Och nu är det frukost paus. Jag återkommer...

Sådär då, en timme och tjugo minuter senare - och nej, jag har inte fikat så länge. Jag har haft ett oerhört produktivt möte med Joel från Communicare. Nu kommer det hända grejer! Global Entrepreneurship Week och Kick-Offer och föreläsningar har diskuterats och jag känner nu ett större lugn gällande mitt kommande arbete. Jag bara hatar projektmålen litegrann, lite lagom flummiga och överdrivna är dom, men nu ska vi inte klaga. Jag når jämt de mål jag sätter upp. Kan kännas kaxigt och skrytigt, men så är det. Jasmine är målmedveten minsann. Nu gäller det bara att sätta upp mål för detta jobb.

Jag hade ytterligare en konstig dröm inatt. Fast den här var trevligt konstig. Men nej, Jag tänker inte skriva om vad som hände. Det är way to personal. Jag fattar verkligen inte vart jag får mina fantasier ifrån. Eller jo, det fattar jag väl. Men drömma om just det - just nu? Det fattar jag faktiskt inte. Ens undermedvetna är bra på att spela en ett spratt...

A Sudden Change Of Heart

Kategori: Allmänt

- Union Square <3

Som vanligt har jag ingen bra inledning. Hur fan får man till en bra inledning? Kanske ska quota lite låtar? I alla fall så kan jag efter två långa arbetsdagar säga att det är riktigt hårt att arbeta heltid. Trots att jag typ bara sitter vid datorn så är det ansträngande. Därför känns det skönt att ha på sig glasögonen när man hänger över datorn och därför så måste jag ju snart gå till optikern för att byta ut mina bågar och kontrollera styrkan. Inte för att jag behöver... Tror nog styrkan är densamma. Men det är dags nu. Bye bye old bågar, hello fresh ones!

Idag har jag ändå gjort en massa. Mycket research och rapportering. Skickade iväg mail till massa intressenter så nu hoppas jag att jag har massa mail på torsdag när jag kommer tillbaka till jobbet (men nörd som jag är så kommer jag säkert kolla mailen innan dess).

*usch nu lyssnar jag på en jättebra gammal goding med Union Square, Goodbye
- brings back the memor
ies*

Jaha. Kommer inte alls ihåg vad det var för smart jag skulle skriva om. Men ooh* kom på en sak nu!
- Okej. Nog för att Twilight är bra.. Men den är inte bra. Pattinson är inte så himla snygg. Han har ju blivit det med sin roll. Utan Edward skulle Robert fortfarande vara lilla fulsnygga Cedric. Och därför så förstår jag inte hur dom kan vinna typ alla kategorier på nån teen awards gala. Obviously har ungdomarna inte tittat på så många filmer.

Nog spytt om det. Nu blir det tv och mys i sängen.

Dream On

Kategori: komiskt

- Aerosmith

Nog för att jag var utvilad imorse när jag vaknade (fast det är ju himla gött och ligga kvar i sängen ändå) men vägen dit var lång. För det första så var jag dödstrött vid halv tio igår. Så jag tar min Tetralysal, råkar skicka två sms som jag kanske inte borde skicka och lägger mig för att sova. Ja, visst är jag trött men hjärnan går fortfarande på högvarv tack vare jobbet och tack vare de två smsen ja skicka (till olika personer). "Svarar dom, var det dumt skrivet, varför skriver dom inget!... osv" Sen så gör Tetralysalen att jag får hjärtklappning och tack vare den (som sägs påverka njurarna negativt), eller om det är på grund Spirulinan som jag har börjat med, så måste jag springa och kissa typ fem gånger på en kvart. Väldigt frustrerande... Sen när jag väl håller på och somnar så får jag ett sms. Men det var från fel person. Eller inte från fel person, men inte från nån av dom som jag skickade till. - I'm doomded!

Men det jag skulle komma till var mina drömmar! Så när jag väl somnar (i tid faktiskt) så drömmer jag massa konstiga ångestfyllda drömmar. Först är det dags för klassresa (med den gamla högstadieklassen!). Jag bor i mitt gamla hus som jag flyttade ifrån när jag var 15 (det gör jag jämt i mina drömmar) och bussen ska gå från grannhuset, mitt på deras gräsmatta! Jag packar och packar men det går väldigt segt, så där som det bara är i drömmar ni vet, det händer liksom ingenting.
Sen kommer Jimmy! En gammal klasskompis som jag inte har sett på år och dar. Vi ska ta oss till granngården i alla fall för att hinna med den röda bussen. Jag har med mig en stor ikea-kasse med saker plus två påsar till. Jag inser att jag måste hem och hämta min stora röda trunk för att packa smidigare och ställer ner kassarna vid bussen och springer och ska hämta den, trots att det är kort om tid. Jag ringer mamma för att hon ska öppna balkongdörren och kasta ut väskan, men hon hittar ingen. Jag letar och hittar den! Det är bara det att den är mycket mycket mindre än vad den är på riktigt. Där i rymms ju ingenting! Men jag tar den i alla fall och springer iväg. Nu är klockan typ en minut över sju och bussen skulle gå klockan sju. Men hur ofta går bussen i tid när man ska på skolresa?
Men ja. Bussen gick i tid. Den är helt borta och ingen hade kommit ihåg mig. Det är alltså ingen i min högstadieklass som kommer ihåg mig! Men jag måste ju med på resan! Jag tar fram min mobil och ska ringa någon i klassen. Försöker ringa Frida, Jimmy och massa andra men dom svarar inte, jag har säkert inte rätt nummer tänker jag och beslutar mig för att ringa numret till den personen jag egentligen inte vill ringa. Men det är väl en bra anledning till att börja prata tänker ja. Men den personen svarar i alla fall inte och jag ringer Charlotte! Hon svarar minsann. Men hon är inte ens med på bussen, hon jobbar.
Nånstans där så kom jag in i min andra dröm, så jag kom aldrig med på reunion-resan med min gamla klass. Kanske är något slags tecken. Men nu efteråt så undrar jag varför jag inte ringde Karin eller Jerker? Då skulle ju allt ha varit fixat på en gång. Man gör dumma saker i drömmar.

Min andra dröm var kort och koncist. Jag tog upp min arbetsmobil och såg att jag hade 127 obesvarade samtal! Snacka ångest!

Det är nu fritt fram att tolka mina drömmar... Have fun.

For The Sun

Kategori: Allmänt

- Amanda Jenssen

En dag in i arbetsveckan och det märks verkligen.. Jag är så himla trött! Vill så gärna få ut och gå - men jag orkar verkligen. Lite TV och en skön säng låter mycket bättre just nu. Nog för att arbetet idag gick så mycket bättre än vad jag trodde igår, Björn var tillbaka och var en bra handledare, massa möten är inbokade och nästan alla pengafrågetecken är utslätade... men ändå! Måste verkligen gå och lägga mig i tid idag. Typ snart. Så kanske man kan vara lite piggare imorn.
Så säger vi. Nattinuffsan.

Misery Business

Kategori: Älska

- Paramore

Ja då har jag såklart glömt var det var jag skulle skriva om... Låt mig tänka ett ögonblick.
Okej det var nog nått om ragg och chill och fin klänning eller nått med tanke på låten som jag bestämt ville citera. Nej det går inte framåt alls med tidigare nämda ragg men jag känner mig ganska lugn ändå. Jag har inte samma behov av att hitta min livs kärlek nu som jag hade förut. Ja lite ömhet och mys hade ju varit trevligt, men som sagt. Jag chillar. Det verkar dock locka till sig fler än vanligt.. Jag kan tyvärr inte hjälpa att jag är så oemotståndlig*

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now

Goodbye I Die

Kategori: Allmänt

- Nikola Sarcevic <3

Bara några få timmar in på söndagen och den ökända söndagsångesten har redan börjat. Usch jag förstår inte varför. Jobbet antar jag. Men jag borde ju vara glad och nöjd. Ofta ser jag fram emot det och alla säger vilket bra jobb jag har. Ja det kanske är bra. Men det är... ensamt. Det är massa ansvar och det är struligt med typ allt det tekniska och det är ensamt.

Just det. Jag kom på anledningen till min ångest nyligen - det är saknaden av ömhet som gör det! Jag lyssnade på radio idag när det var någon intervju med någon reggaesnubbe och han fick frågan: "Vad ska man göra när man inte mår så bra då?" Kramas! Det var hans svar. Kramas, pussas, känna lite närhet. Och det är så himla sant. Närhet är så grymt viktigt. Med lite närhet varje morgon så lär ju varje dag bli den bästa. Det är till och med vetenskapligt bevisat att bebisar som inte får mänsklig beröring blir apatiska och livlösa. Fruktansvärt! Utan närhet tynar vi alltså bort. Man dör inombords tror jag. Så ge mig lite kramar - och det nu!

Singing That Melody

Kategori: Allmänt

- Swingfly

Lördagkväll. Snart börjar vardagen igen. Men ledigheten har varit bra för mig och ännu är hela söndagen kvar. Känns bra. Hela helgen har känts ganska bra faktiskt. Hade en liten dipp i humöret i början av veckan men nu är det på väg uppåt igen. Känns bra det med.

Igår var det inflyttningsfest i Eskilstuna hos Eva. Det var väldigt trevligt, umgås med flickorna som man inte gjort på länge, spana på grannarna och spela sjuka spel. Idag efter hemkomsten från Tuna så har jag umgåtts med lillbrorsan. Vi har badat, ätit mat och nyligen kollat på Eternal sunshine of the spotless mind. Väldigt rörig men väldigt bra.

Btw så har jag hittat min lugn gällande diverse ragg. Vill han så får han väl visa det. Annars är det inget att ha. (Tänker jag just nu i alla fall. Det kommer ändra sig, lita på det)

Nu blir det promenad! Sen en till film! Najs*

Shake It

Kategori: Älska

- Metro Station

Ooho kan dagen bli bättre? Ja det kunde den. Tre par underbart snygga skor inköpta - Check!
         
Nog för att de högklackade är storlek 38 vilket är lite besvärligt då jag brukar dra 39, ibland 40. Men det var allt dom hade och jag övervägde länge men nej, sånna snygga skor får man fan klämma sig i! Konstigt sitter vänstra skon himla bra men högra klämmer ordentligt på småtårna. Är det bara jag eller är ens fötter olika stora?!

Imorn blir det Rainbow Tattoo och konsultation - Najs!!
 

Beautiful, Dirty, Rich

Kategori: Älska

- Lady Gaga

En sån underbar dag idag - inte sant?
Jag vet inte riktigt varför. Kanske är det för att jag har på mig min söta sommarklänning (även fast den har lite för mycket urringning), kanske för att jag snart ska hämta min lillebror (som jag faktiskt längtar efter) och sen åka och shoppa lite skor, eller kanske för att min medicin faktiskt funkar och jag börjar få tillbaka det som en gång var vackert och oförstört! Ni förstår inte hur det har varit, men nu börjar jag äntligen se ett slut på detta. Nu gäller det bara att hålla tummarna. Oavsett vilket alternativ så vaknade jag på rätt sida idag helt enkelt. Allt bara ler idag. Gör det du med.Boys, Boys, Boys

Kategori: Älska?

- Lady Gaga

Jag måste bara skriva av mig lite gällande dessa testosteronklumpar som gud döpte till män...

Jag vet inte om det är genetiskt mitt fel eller om vi alla lider av samma problem då och då, Men varför blir jag alltid dissad?! Så länge jag minns har jag alltid blivit dissad eller inte ens sedd av den killen jag gillar. Om om det mot förmodan skulle vara nån som vill ha mig så är han vanligtvis ute efter sex, eller så är han bara ett regelrätt ass.

Tro nu inte att jag gör samma fel varje gång, för nej, jag har blivit dissad på många olika sätt. Så här i efterhand så kanske jag inte sörjer allihopa, jag har nämligen ganska lätt att bli småkär i första bästa. Men vissa tänker man tillbaka på, vissa som man trodde var annorlunda. Som det senaste tillskottet på min "lilla-blivit-dumpad-av-listan". Han har jag i och för sig inte blivit dumpad av än. Men ignorerad så det räcker och blir över. Jag förstår verkligen inte hur något som började bra (irl till och med) har blivit konstigt på bara två veckor.

Jag förstår inte heller vad det är för fel på att vara ärlig och öppen. Även när man inte är intresserad. Orka alla spel och fejkningar! Jag är för gammal för sånt här. Bara snälla förklara för mig hur dom tänker...

 

Payback

Kategori: Älska

- Backyard Babies

Cause I'm going to the Inkbash ffs!
Shit vad taggat det är. Jag och Gyonin ska dit och supa, ragga. slåss. Eller supa, ragga, shoppa i alla fall. Att slåss är töntigt. Det blir dubbelrum typ hundra meter från själva mässan och inte alls långt från slussen. Så det blir Stockholm för hela slanten sista helgen i augusti. Och jag är taggad.

Nu ska jag kolla in på rainbow tatto och se om dom är tillräckligt duktiga där för att ta sig an min halfsleeve <3

Piece Of Me

Kategori: komiskt

- Britney Spears

Jag funderar på om man ska lägga in fler bilder på sin blogg så man kan bli länkad i en av flashbacks mest populära forum som beskrivs med följande text; 
"Här tänkte jag, om intresse finns, att vi samlar länkar till svenska brudar som bloggar, har hemsidor mm. Kravet är att de ska vara begåvade med stor naturlig byst, alltså minst D-kupa."
Då kanske ens besökarantal ökar? Jag tänkte börja lite smått med bilder som påminner om min nya idol Kajsa. Någon nytta ska man väl ha av dom..Och nej. Jag är inte seriös. Det där är ju löjligt.

Don't Stop Me Now

Kategori: Allmänt

- Queen
Tonight I'm gonna have myself a real good time. I feel alive.

Shit vilket Queen-sug jag fick helt plötsligt. En sån tur att man har Best Of liggandes på (eller i) datorn. Dom är bra att ha. Dom där Queensen.

Nu - äntligen, är jag klar med dagens arbete. Blev nog lite fler timmar än det skulle, men asch, jag har nog skäl till att jobba över. Kom på nyss att det är idag jag måste skicka iväg rapporten till K, inte en dag senare. Så det var bara att sitta och fila klart på den. Och jag jobbar bäst under press. På något sätt går det enklare att jobba när man vet att man måste hinna med något innan en viss tidpunkt. Är det inte så?

Nu har jag i alla fall tre dagars kompledigt eftersom jag har jobbat en del helger på sistonde. Alltså det är inte ens semestern som jag tar ut, den har jag fortfarande kvar. 14 dagar betald semester kvar att ta ut i år. Ja. Ni får bli lite avundsjuka nu, det är lugnt. Jag förtjänar det i alla fall. För nu ska jag spendera de kommande dagarna i sängen och hoppas att jag inte har smittats av svinsjukan. Sen blir det party as hell på fredag. Det gillas. Jag längtar lite. Tror jag. Det beror på.
Skål!
 

Detox

Kategori: Allmänt

- Millencolin

Idag är en trött dag. Jag är fortfarande sjuk och dan och jag har inte orkat ta tag i all rapportering som ska göras till jobbet. Jag hjälpte min goda vän Eva att flytta istället. På fredag blir det inflyttningsfest. Det blir najs! Massa sällskapsspel är laddade och hoppeligen blir vi en munter liten skara.

På bilen hem satt jag och Eva och funderade, eller det var mest jag men i alla fall. Vad är det största/tyngsta som har blivit stulet? Vi åkte förbi en byggarbetsplats och jag fnittrade lite för mig själv när jag föreställde mig en grävskopa bli snodd mitt i natten. Tänk er bara, polisen får upp spåret och en hiskelig biljakt sätter igång, genom hela Örebro... Eller?

På tal om Detox så försökte jag återigen att börja en ny vecka med nya tag. Hälsosam mat och många promenader stod på schemat. Det vart kebab och hiss istället... Jag förstår verkligen inte var man kan hitta sin självdisciplin. Min är puts väck! Kanske kommer den till mig imorn?

 

Lovetrap

Kategori: Älska

- Nikola Sarcevic

Jag är lite förvånad över att jag har så många besökare på bloggen trots att jag inte har skrivit något på flera dagar. Under tiden jag var borta var det ändå 4-5 stycken om dagen som kikade in. Man är poppis minsann.

Nu chillaxar (en underbar blandning av chillar och relaxar) jag med lite Nikola. Den mannen kan alltid få en lugn. Perfekt "innan man går och lägger sig"-musik. Just Lovetrap är ju lite opepp när han sjunger om brusten kärlek och så vidare. Men lite så känns det idag. Förstår mig fortfarande inte på vissa människor. Men nu ska jag inte överanalysera. Chillaxa it is. Nu längtar jag till min säng. Mycket att göra imorn så jag checkar ut.

Farewell

Kategori: Älska

- Millencolin

Inga ord, eller bilder kan sammanfatta gårdagen för min del. Men jag ska göra ett försök med min LG mobil med 5 mp, så förvänta er inget storslaget. Observera Millencolins olika backdrops. Dom hade hela fyra stycken. Ascoolt säger jag!


Backyard


Millen intro

Millen

MillenAnother Sentimental Argument

Kategori: Allmänt

- Neverstore

Jag vet att ni har saknat mig, men nu är jag här igen. Efter att ha varit hemma två dagar på två veckor så är jag nu hemma och jag kommer stanna här ett tag. Det känns skönt som fan att kunna sova i en ordentlig säng. MIN ordentliga sköna säng. Däremot har jag en molande magvärk angående rapporteringen om PIP till jobbet. Jag har ju inte direkt pratat med min chef om festivalen innan och NU har hon en massa frågetecken om den, nu när den redan är över. Så nu är det upp till mig att  skriva en kickass redovisning och övertala henne och finansiärerna att det gav något. Usch - ångest. Sen ska jag banne mig ta ut några kompdagar.

BTW så förstår jag verkligen inte mig på dessa karlar. Vad är det dom vill? Varför kan man inte köra raka puckar. Orka överanalysera allt. Snacka istället. Tack för mig, nu fick jag sms - Over and out.