JasmineMede

A Sudden Change Of Heart

Kategori: Allmänt

- Union Square <3

Som vanligt har jag ingen bra inledning. Hur fan får man till en bra inledning? Kanske ska quota lite låtar? I alla fall så kan jag efter två långa arbetsdagar säga att det är riktigt hårt att arbeta heltid. Trots att jag typ bara sitter vid datorn så är det ansträngande. Därför känns det skönt att ha på sig glasögonen när man hänger över datorn och därför så måste jag ju snart gå till optikern för att byta ut mina bågar och kontrollera styrkan. Inte för att jag behöver... Tror nog styrkan är densamma. Men det är dags nu. Bye bye old bågar, hello fresh ones!

Idag har jag ändå gjort en massa. Mycket research och rapportering. Skickade iväg mail till massa intressenter så nu hoppas jag att jag har massa mail på torsdag när jag kommer tillbaka till jobbet (men nörd som jag är så kommer jag säkert kolla mailen innan dess).

*usch nu lyssnar jag på en jättebra gammal goding med Union Square, Goodbye
- brings back the memor
ies*

Jaha. Kommer inte alls ihåg vad det var för smart jag skulle skriva om. Men ooh* kom på en sak nu!
- Okej. Nog för att Twilight är bra.. Men den är inte bra. Pattinson är inte så himla snygg. Han har ju blivit det med sin roll. Utan Edward skulle Robert fortfarande vara lilla fulsnygga Cedric. Och därför så förstår jag inte hur dom kan vinna typ alla kategorier på nån teen awards gala. Obviously har ungdomarna inte tittat på så många filmer.

Nog spytt om det. Nu blir det tv och mys i sängen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: