JasmineMede

Boys, Boys, Boys

Kategori: Älska?

- Lady Gaga

Jag måste bara skriva av mig lite gällande dessa testosteronklumpar som gud döpte till män...

Jag vet inte om det är genetiskt mitt fel eller om vi alla lider av samma problem då och då, Men varför blir jag alltid dissad?! Så länge jag minns har jag alltid blivit dissad eller inte ens sedd av den killen jag gillar. Om om det mot förmodan skulle vara nån som vill ha mig så är han vanligtvis ute efter sex, eller så är han bara ett regelrätt ass.

Tro nu inte att jag gör samma fel varje gång, för nej, jag har blivit dissad på många olika sätt. Så här i efterhand så kanske jag inte sörjer allihopa, jag har nämligen ganska lätt att bli småkär i första bästa. Men vissa tänker man tillbaka på, vissa som man trodde var annorlunda. Som det senaste tillskottet på min "lilla-blivit-dumpad-av-listan". Han har jag i och för sig inte blivit dumpad av än. Men ignorerad så det räcker och blir över. Jag förstår verkligen inte hur något som började bra (irl till och med) har blivit konstigt på bara två veckor.

Jag förstår inte heller vad det är för fel på att vara ärlig och öppen. Även när man inte är intresserad. Orka alla spel och fejkningar! Jag är för gammal för sånt här. Bara snälla förklara för mig hur dom tänker...

 

Kommentarer

  • Eva säger:

    det började som en kul grej bara, därför han ville träffa dig från början, men sen blev han intresserad och han vill inte vara det, han vill koncentrera sig på studierna?

    2009-08-06 | 10:18:30
    Bloggadress: http://evaju.blogg.se/

Kommentera inlägget här: