JasmineMede

Decode

Kategori: Allmänt

- Paramore

På nått sätt lyckas jag få cirka tio unika besökare på min sida varje dag. Lite otippat, men väldigt trevligt. Fortsätt så. Och kommentera gärna, det har väl aldrig skadat?

Lugn dag idag på jobbet, även fast jag fick lite extra att göra av bossen som ville se en mer detaljerad tidsplan, sen var jag tvungen att gå igenom resultatrapporten ordentligt. Skönt att jag har Gabriella som min "personliga" ekonom på jobbet. Helt plötsligt kändes den ekonomiska redovisningen av flera hundra tusen kronor inte lika betungande. Gick hem vid tre, något senare än vad jag skulle egentligen, men sånt får man ta ibland.

Dagens bästa måste ha varit när Kim pratade om att dom hade lärt sig dekrypteringskoder och liknande och jag skulle komma med ett exempel på en krypterad mening till honom (ni vet sånna där som dom har i spionfilmer) och slängde ur mig; "Kvart i fem hostar kamelen långsamt" och när jag sen tog mig tid att skapa en bild till detta påstående så kunde jag inte sluta skratta. Jag och Kim satt i flera minuter och föreställde oss en långsamt hostande spionkamel.

Thats all folks!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: