JasmineMede

Don't Stop Me Now

Kategori: Allmänt

- Queen
Tonight I'm gonna have myself a real good time. I feel alive.

Shit vilket Queen-sug jag fick helt plötsligt. En sån tur att man har Best Of liggandes på (eller i) datorn. Dom är bra att ha. Dom där Queensen.

Nu - äntligen, är jag klar med dagens arbete. Blev nog lite fler timmar än det skulle, men asch, jag har nog skäl till att jobba över. Kom på nyss att det är idag jag måste skicka iväg rapporten till K, inte en dag senare. Så det var bara att sitta och fila klart på den. Och jag jobbar bäst under press. På något sätt går det enklare att jobba när man vet att man måste hinna med något innan en viss tidpunkt. Är det inte så?

Nu har jag i alla fall tre dagars kompledigt eftersom jag har jobbat en del helger på sistonde. Alltså det är inte ens semestern som jag tar ut, den har jag fortfarande kvar. 14 dagar betald semester kvar att ta ut i år. Ja. Ni får bli lite avundsjuka nu, det är lugnt. Jag förtjänar det i alla fall. För nu ska jag spendera de kommande dagarna i sängen och hoppas att jag inte har smittats av svinsjukan. Sen blir det party as hell på fredag. Det gillas. Jag längtar lite. Tror jag. Det beror på.
Skål!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: