JasmineMede

Dream On

Kategori: komiskt

- Aerosmith

Nog för att jag var utvilad imorse när jag vaknade (fast det är ju himla gött och ligga kvar i sängen ändå) men vägen dit var lång. För det första så var jag dödstrött vid halv tio igår. Så jag tar min Tetralysal, råkar skicka två sms som jag kanske inte borde skicka och lägger mig för att sova. Ja, visst är jag trött men hjärnan går fortfarande på högvarv tack vare jobbet och tack vare de två smsen ja skicka (till olika personer). "Svarar dom, var det dumt skrivet, varför skriver dom inget!... osv" Sen så gör Tetralysalen att jag får hjärtklappning och tack vare den (som sägs påverka njurarna negativt), eller om det är på grund Spirulinan som jag har börjat med, så måste jag springa och kissa typ fem gånger på en kvart. Väldigt frustrerande... Sen när jag väl håller på och somnar så får jag ett sms. Men det var från fel person. Eller inte från fel person, men inte från nån av dom som jag skickade till. - I'm doomded!

Men det jag skulle komma till var mina drömmar! Så när jag väl somnar (i tid faktiskt) så drömmer jag massa konstiga ångestfyllda drömmar. Först är det dags för klassresa (med den gamla högstadieklassen!). Jag bor i mitt gamla hus som jag flyttade ifrån när jag var 15 (det gör jag jämt i mina drömmar) och bussen ska gå från grannhuset, mitt på deras gräsmatta! Jag packar och packar men det går väldigt segt, så där som det bara är i drömmar ni vet, det händer liksom ingenting.
Sen kommer Jimmy! En gammal klasskompis som jag inte har sett på år och dar. Vi ska ta oss till granngården i alla fall för att hinna med den röda bussen. Jag har med mig en stor ikea-kasse med saker plus två påsar till. Jag inser att jag måste hem och hämta min stora röda trunk för att packa smidigare och ställer ner kassarna vid bussen och springer och ska hämta den, trots att det är kort om tid. Jag ringer mamma för att hon ska öppna balkongdörren och kasta ut väskan, men hon hittar ingen. Jag letar och hittar den! Det är bara det att den är mycket mycket mindre än vad den är på riktigt. Där i rymms ju ingenting! Men jag tar den i alla fall och springer iväg. Nu är klockan typ en minut över sju och bussen skulle gå klockan sju. Men hur ofta går bussen i tid när man ska på skolresa?
Men ja. Bussen gick i tid. Den är helt borta och ingen hade kommit ihåg mig. Det är alltså ingen i min högstadieklass som kommer ihåg mig! Men jag måste ju med på resan! Jag tar fram min mobil och ska ringa någon i klassen. Försöker ringa Frida, Jimmy och massa andra men dom svarar inte, jag har säkert inte rätt nummer tänker jag och beslutar mig för att ringa numret till den personen jag egentligen inte vill ringa. Men det är väl en bra anledning till att börja prata tänker ja. Men den personen svarar i alla fall inte och jag ringer Charlotte! Hon svarar minsann. Men hon är inte ens med på bussen, hon jobbar.
Nånstans där så kom jag in i min andra dröm, så jag kom aldrig med på reunion-resan med min gamla klass. Kanske är något slags tecken. Men nu efteråt så undrar jag varför jag inte ringde Karin eller Jerker? Då skulle ju allt ha varit fixat på en gång. Man gör dumma saker i drömmar.

Min andra dröm var kort och koncist. Jag tog upp min arbetsmobil och såg att jag hade 127 obesvarade samtal! Snacka ångest!

Det är nu fritt fram att tolka mina drömmar... Have fun.

Kommentarer

 • karin säger:

  eftersom den handlar om högstadiet så kanske den handlade mest om personer som du inte har kontakt med längre.

  Alltså därför som du inte ringde mig eller Jerker.

  Men jag vet inte :P

  2009-08-11 | 12:22:25
  Bloggadress: http://gyoni.blogspot.com

Kommentera inlägget här: