JasmineMede

Glad

Kategori: Allmänt

- Tyler Hilton
You see it, you want it
You find it, it's yours

Alltså - jag lackar på spotify. Så jäkla hårt. När jag inte har använt det på säg 15 minuter och sen ska sätta igång en låt, ja då svarar den inte. Då måste man stänga ner hel skiten och köra igång igen. - Frustrerande. Och ja. Det är typ vad hela den här dagen har varit... Frustrerande.

Uttrycket "det svartnar för ögonen" (av aggresion alltså) har jag aldrig behövt använda mig av personligen. Förrens idag. Jag läste något som fick mig att seriöst se igenom en dimma av mörker. Det blev liksom tunnelseende och allting annat runtomkring mig försvann. Intressant upplevelse nu i efterhand, men jag var så så förbannad (mest på mig själv) under halva dagen.

Och vad var det då som fick mig att se rött (eller svart)? Ja. Det tänker jag inte ta upp här. Men jag lugnades ner lite senare. Vet inte riktigt om det har gått över än, de kommande dagarna kommer jag gå runt och vara väldigt lättretad kan jag tro. Nu när jag tänker efter är jag fortfarande lite sur. Fortfarande mest på mig själv eftersom jag visste att detta skulle hända... Men det går nog över lagom till att Karin kommer hit på fredag och jag kan prata av mig lite, hon kan prata av sig lite och vi kan sitta och vara fnittriga ett tag. Sen bär det av till storstan med höga klackar och lika högt självförtroende.
Can't wait*

Kommentarer


Kommentera inlägget här: