JasmineMede

Misery Business

Kategori: Allmänt

- Paramore
I watched his wildest dreams come true
Not one of them involving you
Just watch my wildest dreams come true
Not one of them involving

Ja då var det dags att sammanfatta helgen kanske...
Fredagen började bra i alla fall med bussresa och en shoppingtur på stan. Jag och Gyonin var aspepp och tyckte det var jättemysigt att bo på båt, även om hytten var lite väl liten. Vi peppade så pass mycket att vi drack 1,5 flaska vin, kanske inte så jättebra dagen efter, men varför tänka på sånt i stundens hetta... Sen drog vi iväg till bashen och hade en väldigt trevlig kväll, träffade folk från gaddad och från Öret och det vart väldigt lyckat helt enkelt. Sen att jag har något emot tyskor och min egna handduk efter den natten är en helt annan sak.

Lördagen började väldigt segt (men trevligt). Det följdes av en ännu segare shoppingtur. Vi gav upp ganska snart och återvände till mässan istället, för att träffa på en väldigt trött Camilla som också var extremt bakis... Så kan det gå! Men vi taggade om och laddade inför ännu en kväll (efter Karins lilla möte i vår hytt), den blev inte lika trevlig tyvärr. Mycket jakt, en del dryga personer och mindre fylla helt enkelt. Men lilla Tiramiso vart man grymt avundsjuk på! Jag vill också börja burlesk dansa. Jag skulle vara grym!

Sen kom söndagen och efter ännu en seg shoppingdag så köpte jag mig ett par mjukisbralls. För 800 spänn! Fan vad dyrt... men men, dom är ju snygga :D

Kommentarer


Kommentera inlägget här: