JasmineMede

Singing That Melody

Kategori: Allmänt

- Swingfly

Lördagkväll. Snart börjar vardagen igen. Men ledigheten har varit bra för mig och ännu är hela söndagen kvar. Känns bra. Hela helgen har känts ganska bra faktiskt. Hade en liten dipp i humöret i början av veckan men nu är det på väg uppåt igen. Känns bra det med.

Igår var det inflyttningsfest i Eskilstuna hos Eva. Det var väldigt trevligt, umgås med flickorna som man inte gjort på länge, spana på grannarna och spela sjuka spel. Idag efter hemkomsten från Tuna så har jag umgåtts med lillbrorsan. Vi har badat, ätit mat och nyligen kollat på Eternal sunshine of the spotless mind. Väldigt rörig men väldigt bra.

Btw så har jag hittat min lugn gällande diverse ragg. Vill han så får han väl visa det. Annars är det inget att ha. (Tänker jag just nu i alla fall. Det kommer ändra sig, lita på det)

Nu blir det promenad! Sen en till film! Najs*

Kommentarer

  • Amanda säger:

    Eternal sunshine of the spotless mind, den såg jag också... Jag tyckte den var... rörig, som du sa. Men endast rörig. Många jag känner säger att det är den bästa filmen någonsin men jag tyckte den bara var konstig :P

    2009-08-09 | 00:34:41
    Bloggadress: http://moonforce.wordpress.com

Kommentera inlägget här: