JasmineMede

All I Want For Christmas

Kategori: Allmänt

- Mariah Carey

Åh pust. Så var denna dags måsten till ända och jag sitter här och försöker tygla min galna katt. Denna lilla Japer är nog seriöst den jobbigaste katt vi någonsin har haft! Men han är nog den gosigaste också, kommer och piper tills man lyfter upp honom och direkt då så börjar han kurra. Sen sover han jämt med mig, mysigt. I alla fall när han har slutat att kurra i örat på mig.

Men jallefall... Det var inte det jag skulle prata om. Jag vet inte riktigt vad jag skulle prata om/skriva om. Hur mycket jag har gjort idag? Hur många planer jag har och hur mycket jag borde göra? Nej, det orkar jag inte. Kan bara säga att jag har haft fullt upp exakt hela dan och jag ser fram emot min julledighet sjukt mycket. Då slipper jag jobba och kan koncentrera mig på Yeah Winter Session, Yeah!10, Millencolin Musicprize, rida, umgås med släkt, fira jul och så vidare... Skönt att vara ledig va?!

Nej nu ska jag kasta mig i sängen och känna julfriden glida över mig. Ett tips på en bra jullåt är följande video. Tokiga pojkar dom där, men inlevelse har dom minsann. Enjoy.



Hur kan man göra annat än att komma i julstämning?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: