JasmineMede

Highway Man

Kategori: Älska

- Hoffmaestro

Den är ju så bra! Synd bara att alla Hoffas låtar inte är lika bra. En rolig sak idag; Jag och Niklas snackar headliners till Jukebox och han ringer George och hör om han har kommit på någon deal (jävla Hoffa som ska kosta 120 000) och under tiden spelas inte mindre än två låtar (!) med Hoffmaestro. It's a sign! Men ja. Vi får väl se hur det blir. Nu är budgeten gjord i alla fall och med tanke på att vi först slutade på 20 000 plus så kommer det nog bli ett bra arr. Sen gjorde vi ju om lite så att finansiärerna kan sponsra oss ordentligt. Man får inte vara dum inte!

Så Pennybridge Jukebox är under kontroll. Just nu. Yeah!10 ska jag ta tag i nästa år... Och Yeah WS tar vi också då nån gång. Så sweet! Nu kan jag nog vara ganska ledig fram till den sjunde då jag börjar jobbar igen. Jag ska då bli sambo men min kära kollega Hirse. Ja vi ska dela kontor alltså, inte något annat. Men det blir nog bra. Synd bara att jag måste lämna Åsa och receptionen nu när Jeanette kommer dit och ska sitta där halvtid. Jag trivs liksom att sitta där. Mitt i smeten.

SWEETNESS. Livet är Sweet! Finns inte så mycket mer att tillägga. Imorn är det dags. Dagen som det kommer pratas om i många år framöver.

Enjoy*

Kommentarer


Kommentera inlägget här: