JasmineMede

My Little Needle

Kategori: Älska

-Alkaline Trio

Jag har varit himlans glad hela denna dagen. Tror det är Camillas fel. Man kan liksom inte vara annat än glad i hennes närhet. Så efter mitt dagliga besök i studion har jag varit glad hela tiden... När jag var med min kusin, när jag cyklade till Mellringe och till och med när jag försökte skruva sönder min cykel (men det gick inget bra). Sen att alla flyers kom och förgyllde min dag ytterligare det skadar ju inte, och det faktum att jag har en ny liten söt tatuering bidrar också till ett stort leende. Även fast den gör lite ont...

Lite testosteron och dagen skulle ha varit klockren. Men okej då, får väl vänta lite till...

Lonely Of A Woman

Kategori: Älska

-Die Mannequinn

Nu är jag nygaddad. Skönt som fan. Det var inte så himla skönt när Camilla höll på, men vill man bli fin så får man lida pin kom vi fram till.

Söta Camilla är kanske en av världens mest underbaraste människor. Även fast det tar en och en halv timme för henne att komma igång med själva tatuerandet efter små missöden och frukostätande och även fast det tog över en timme att fylla i lite färg här och där. Sen extraknäcker hon som matchmakeare också. Vi får hoppas att det går bra på den fronten. Det verkar ju lovande i alla fall. Och jag är öppen för förslag. Väldigt öppen.

Danger

Kategori: Älska

-Hilary Duff

Alltså jag vet inte riktigt vem jag ska satsa på nu helt plötsligt. Efter dagens oväntade möte så upptäckte jag en sak.
Fan vad hett det är med en snygg röst. Det väger upp en del andra saker. Om man sen adderar vissa blickar så kan jag nog påstå att han ligger ganska bra till igen, och jag med för den delen. Gällande nummer två skulle jag säga att jag ligger bra till där med.
Fan det går ju bra det här QW (Zarah gubbe!)

Happy

Kategori: Älska

-Hilary Duff

Jas Wicked är glad idag!
För idag har Rock It fått 2500:- till i spons. Vilket betyder en massa överskott (om det nu kommer folk)!

Yeey! Nu väntar vi på flyerserna (?) bara så vi kan brevbomba Örebro!

Smell that!

The Fantasy

Kategori: Älska

-30 Seconds To Mars

Jag har kommit på en sak faktiskt.
Jag skulle nog inte trivas med att ha en pojkvän som inte är "min stil" så att säga... Till exempel en sån kille som är "allätare", har trendigaste levis jeansen och som handlar på wesc bara för att det är coolt. Eller en kille som inte bryr sig alls om vad han lyssnar på eller har på sig, går runt i gamla joggingskor och skäggstubb med otvättat hår. - En mellanmjölk.

Jag har förut påstått att jag inte har några direkt krav på min "drömkille" och det har jag väl egentligen inte nu heller. Jag måste bara kunna gilla honom, vi måste kunna conecta. Och musiken är grymt viktig. Musiken återspeglar sig på allting, kläderna, stilen, värderingar, rummet och så vidare.

Så den där ultimata, om jag får drömma, tror jag är någon som lyssnar på lite samma musik som jag gör (med vissa undantag såklart), kör på hela den här "punkrockar"stilen, gärna med tatueringar, bandtröjor, söndertrampade converse och hela den baletten. Den emotionella killen som ritar jättebra eller sjunger som en gud, men som ändå klarar av att ha en "tuff" yta. Visst låter det väldigt utseendefixerat, men med musiken och den stilen kommer också lite samma mönster i personligheten, efter mina egna efterforskningar. Jag behöver någon som är omtänksam, lätt kan skämta om det mesta, någon som inte är så himla petig, någon som har mål o livet. De flesta "rockers" brukar ha det mesta av detta, vare sig dom visar det eller inte. Så jag får sitta här snällt och vänta, tills min riddare i svarta jeans och nerpunkad jacka kommer. =) 

Baby Lou Tattoo

Kategori: Älska

Tre dagar kvar!
Göttans vad härligt det ska bli med lite färg. Sen kanske vissa har sina funderingar över varför jag sätter lite färg just där... Men jag vill ha den som min. På nått sätt har jag fått för mig att den bara har bringat olycka. Så därför tror jag att lyckan kommer tillbaka när jag gör den till min, grunden och tanken är ju fortfarande den samma.

Längtar så sjukt mycket. 10 månader utan ink är ganska mycket för att vara mig. Så det ska bli skönt att ge Camilla tillåtelse att gå lös med nålen. Sen nästa gång blir det att testa nästa tatuerare.. Och hoppas på det bästa.

På tal om det fick jag reda på en ganska så oattraktiv grej idag av gulleMagnus. Att en kille är upphakad på sitt ex går fet bort. Så om det är så som M säger så är det inte så himla bra.. Men jag får väl ta i lite mer helt enkelt... Eller ta den andra som M påstod var intresserad förra gången, men som jag inte märkte eftersom den lilla larven D var ivägen.

Over and Out

It's been so long

Kategori: Älska

Fick ett litet lyckorus helt plötsligt, glömde bort helt vad jag skulle skriva om..
Jo just det. topp-fyra.
Topp 4 på heta hunkar alltså..
DREGEN
-Han är ju en läckerbit som få. Lite liten kanske, men när han spelar gitarr så gör det inte så mycket.M. Shadows
Sångaren i Avenged Sevenfold som får mig att explodera lite inombords när jag hör honom.
Gör också ett bejublat inhopp i GCs The River.Benji Madden
Vilka minnen som blossar upp.
Så synd att rich&famous livsstilen har tagit över...Men nästan hetast av alla ERIC OHLSSON
Millencolins guldgitarrist som är så söt så jag tror jag kidnappar han nästa gång jag ser honom!


Over and out!

Bring It On!

Kategori: Allmänt

Attractive personality.sexy. Affectionate.Shy and reserved. Secretive. Naturally honest, generous and sympathetic. Loves peace and serenity. Sensitive to others. Loves to serve others. Easily angered. Trustworthy. Appreciative and returns kindness. Observant and assesses others. Revengeful. Loves to dream and fantasize. Loves traveling. Loves attention. Hasty decisions in choosing partners. Loves home decors. Musically talented.Loves special things. Moody.

Thats me! (Enligt Facebooks quiz)

Seize The Day

Kategori: Älska

Dagens låt.
Så himla GULD!Jag dreglar.. Jag dreglar så himla mycket på grund av denna karl!
Gash

Thelma and Louise

Kategori: Älska?

-Horrorpops

Nej nu måste jag faktiskt släppa ut lite.
Lite som har varit väl begravt täckt med en dos av kalla känslor.

Jag fattar faktiskt inte vad jag har gjort för fel. I somras hände en grej på en fest. Som inte är så mycket att hänga upp sig på om man tänker efter (och om man ser det ur mitt perspektiv). Men det gav en person grund nog att så gott som säga upp en sexton år lång vänskap, vilket jag inte riktigt förstår. Visst har vi båda vuxit och utvecklats, skaffa nya vänner och intressen, men inget av det är skäl till att kasta bort någonting som har hållit så länge.

Se tillbaka på den "gamla goda tiden" ska man inte behöva om man kämpar för att hålla igång det gamla goda. Jag kämpar. Jag och Karin har en underbart bra relation, skulle jag vilja säga. Den flickan är guld. Elin har jag försökt så många gånger med, men hon greppar inte riktigt min utsträckta hand. Hon har fullt upp med hundar, pojkvän och barn, men jag är glad för hennes skull. Den tredje flickan, som inte heller tar min hand, som ser den men som totalignorerar den, orkar jag snart inte kämpa för längre. Vänskap ska vara på lika villkor. Jag har stöttat, jag har ställt upp - allt jag kan. Men när det sen kommer till mig, när jag för en gångs skull var nere i en svacka, gjorde misstag, då var ingen där!
Det måste vara hårt att ha två föräldrar som verkligen älskar en, killar som slåss för en och en kropp som andra skulle mörda för. När man inte har något av det, plus andra problem som ni har så är det svårt att förstå en del beslut som ni tar.

Så nu får det vara som det vill med den saken. Bollen ligger inte hos mig.

Däremot är jag så otroligt glad att min kära kusin har flyttat in till stan. Utan henne skulle jag sitta och torka ut här på 31:an. Men nu har en helt ny dörr öppnats. Och jag älskar alla som kliver ut ur den.

I want my partner in crime... 

Convert to Converse

Kategori: Älska

Har ett par illgröna converse på ingång. Ruskigt billiga är dom också. Känns grymt bra =)

Vill ha Vill ha!

Life Is Beautiful

Kategori: Älska

Japp. Idag vart en bra dag.
Har hunnit sy klart min fina kjol och lappat mina byxor så nu är dom kickass igen.
Jag har också träffat apheta Danny från MCDT. Jag exploderade lite inombords. Sen var han astrevlig också, det hjälper liksom inte!
Jag har också hunnit hmm.. nja så mycket mer har jag väl inte gjort kanske.. Men duktig känner jag mig =D
Jo! Jag har kommit på min nya tatuering (efter två andra då). Riktigt cool kommer den bli. Måste gå och rita lite på den nu tror jag.
Sen har jag också kommit på min nya favoritlåt för stunden. Lyssna och njut.
 

Active Pitt då?

Kategori: komiskt

Reklam för Pampers Active Fit
Mamma: -Ja den är bara för tjejer. HAHA

The Hunger

Kategori: Älska

-The Distillers

Ja, man blir lite nervig när en aphet trummis ringer en typ kvart i tio på kvällen. Tänk då också på att han låter helt chill och snygg OCH på det faktum att jag är grymt mycket singel.....
HETT!
Damn, imorn blir en bra dag.
En orsak till att göra en liten avstickare till ett visst ställe skulle göra dagen så mycket ännu mera bättre, men jag tror inte jag kommer på någon hållbar orsak. Attans.
Men jag är glad ändå.


Yummi!

Idoless

Kategori: Älska

1500!
Vad ska jag med femtonhundra flyers?
Ja visst fan är dom snygga och bra att ha...
Men 1500!? Varför beställde jag så många?
Haha.


Let It Burn

Kategori: komiskt

Ja, jag struntade i jobbcentrum idag och gick på hårmodellscasting med Freddo. Och ja, det lät underbart trevligt att få håret klippt och färgat, få lunch, bli mejkade, gå visning, få middag och få med sig lite hårprodukter hem. Men när nissarna sen går runt och tittar på håret och säger att jag blir en "ruby" så mår min mage lite dåligt.


Visst håret växer ut och allt sånt tjafs. Men att klippa av det som en jävla pottfrisyr? "Men du kommer passa jättebra i det här" Nja, jag tvivlar. Ni vet ju ingenting om mig, ni känner inte till min stil, hur ska ni veta vad som passar mitt liv? Visst frisyren kanske passar mitt ansikte, men det är ju inte jag, som Fredrik starkt höll med om. Så screw you klippkåta frisörer - I'm going home!
Man måste ju ha kvar lite av sin egen gnista liksom?
Det är bara att avgöra vad som passar mig bäst...

Fuck the system

Kategori: Älska

- som det så populärt heter.

Mitt humör... säger jag bara.
SHIT vad det skiftar. Under de senaste timmarna har jag varit småsur, glad, irriterad, mysig, ångestfylld, småkär och allmänt tom. Det är ansträngande... Inte undra på att jag har huvudvärk.

Men för tillfället är jag bara lite varm och gosig inombords och jag försöker lita på "det fixar sig"-känslan. Jag är alldeles för planerande, och alldeles för dålig på att skolka. Men imorn tänker jag minsann inte gå till jobbcentrum för att sitta av några timmar för att bli berättigad till försörjningsstöd som jag ändå inte tänker söka. Så nej. Screw you jobbcentrum. Jag ska på hårmodellsaudition. Och om jag nu kommer med på hårshowen så betyder det vidare skolk på jobbet, som kanske inte är så jättebra efter en veckas arbete.. Men vafan, jag måste glömma min äckliga moral lite och göra saker som jag vill istället.

Btw så pirrar det i magen lite. Det är mysigt. Jag är så himla korkad och hjärntvättad. Men nu pirrar det. Visste väl att det skulle sluta så här. Så fort min kära kusin nämde möjligheterna.

 

Something Beautiful

Kategori: Älska?

Jag är nog lite kär - Kär i kärleken.
Får man vara det?

Nej, jag hatar fortfarande den här jävla dagen. Men min kusin är bra på att muntra upp mig, och så fick jag faktiskt en ask chokladhjärtan på jobbet idag, och jag är ganska lättövertalad. Jag har ändå kommit på att jag är lite kär, kanske i själva kärleken. Jag brukar jämt ha någon som jag i hemlighet tror ska bli min blivande "bättre hälft", sen brukar det ju oftast skita sig. Eller vänta lite. JÄMT. Det skiter sig JÄMT. Jag förstår verkligen inte vad jag gör. Eller vänta... Jag kom på det. JAG gör inte fel. Det är han som gör fel. HA! Vilken miss pojkar...

Men nej nu är det försent att ångra sig. Nu har jag i alla fall en ny loverboy på gång. Jag har ställt in sikten så att säga, men jag kör en Karin och säger inget avslöjande. Jag kan dock säga att han har dom där tre sakerna som är så sjukt tändande. Nu tänker vi rent utseendemässigt - ytligt javisst, men längre än så har vi inte kommit serru. Men jag vet minsann.

I wanna show you something beautiful
wanna show you something beautiful
in my own way

Illusion

Kategori: Älska

Jag vill bara påpeka hur grymt trevliga dom är på en viss tattoo-studio här i stan. Jag har redan varit där typ tre gånger och jag har inte ens tatuerat mig än. Så mysigt är det att vara där.
R hjälper oss nu med den fina affischen - tror han gör ett guldjobb. Och C är bara typ den gulligaste jag har varit med om. Grymt kul ska det bli när jag ska gadda mig där om typ exakt fjorton dagar. Yeey!

Esta vida de tattoos - un vida muy buena
 

Valentinos dag

Kategori: Älska?

Alltså det är så himla äckligt vad alla ska vara gulliga och puttinuttiga och dylikt bara för att årets hjärtedag närmar sig...
Jag total hatar det.
Usch
Usch
USCH

Och inte är det för att det är en dum idé.
Det är bara lite jobbigt när man är sjukt ofrivillig singel som lyckas sitta ensam och olycklig alla dessa år...
Det är FAN inte sant...

Dream It Do It?

Kategori: komiskt

När man drömmer om en föredetta vänn, besök på en djurpark med myggnät istället för galler, ett samtal från en annan vän angående Martin Timell och om blixthalka på en sommarväg - allt i en och samma dröm - Ja då vet jag inte hur man ska tolka det hela. Jag har haft en aktiv natt kan jag säga i alla fall. För efter mitt dagis-städ när jag somnade om igen hade jag två jättekonstiga drömmar till. Om personer som inte alls var som dom skulle vara och om stuvade makaroner och min lillebror.
Jag måste ha varit väldigt kreativ eftersom mitt undermedvetna har så mycket att bearbeta...

Kiss kiss Kill kill

Kategori: Allmänt

Alltså när man lyssnar på radio på morgonen och morgonpratarna Adam & Gry inte ens har börjat, då är det ett tecken på att man är uppe alldeles för tidigt.
Det var jag imorse.
Halv jävla sex  gick jag upp för att åka en och en halv mil för att städa ett dagis. Sen att man mår illa och har värsta magvärken gör ju inte det hela bättre. Men jag lyckades i alla fall och halv åtta låg jag i sängen igen och tog igen några timmars sömn. Det gör det hela så mycket mera värt det.
Mår fortfarande lite piss men sånt får man ta. Inte tänker jag sjuka mig tredje arbetsdagen. Dessutom ska jag träffa Christer Moll och snacka budget och bidrag med honom inför Rock It. Det blir guld!

Nu tänkte jag äta en liten knäckemacka eller två innan jag drar. Kanske inte världens bästa lunch men när matlusten inte vill infinna sig så får man ta något litet i alla fall.

Rock on!

No Boundaries

Kategori: Älska

Alltså jag är bara så jäkla lycklig just nu. Min kropp klarar liksom inte av det så nöjd är jag. Rock It kommer bli det coolaste på länge bland musik-Örebros budget arrangemang. Fatta att spara över 10 000 bara sådär! Älska ordet showcase just nu.

Rock ON

Drama Queen

Kategori: Älska

-Horrorpops

Den hela nya så gott som perfekta designen gör det så mycket roligare att skriva. Sen spelar det ingen roll om det inte är nån som läser (försöker jag intala mig själv), jag försöker skriva för min skull istället. Men som den teatermänniskan jag är så älskar jag uppmärksamhet och kommentarer. Därför vart jag massa glad av Gyonis kommentar om hur "jag" den nya designen är.
Ja visst är den?

År 2009 har skärpt till sig och kommer kanske till och med bli ett underbart bra år. Nog för att det började trist med diverse avsked och liknande depp-perioder men det har bara blivit bättre och bättre. Och det är bara februari! Jag har under 2009 bestämt mig för vad jag vill bli när jag blir stor (alltså färdigutbildad), jag har jobbat en massa, jag har loosat lite lovehandles, jag har skaffat helt nya vänner på grund av min kära kusin och vi har tillsammans skapat Wicked och satsar nu på Millencolins Music Price i framtiden, och jag ska stå på scenen igen. En stor scen i en stor produktion. Jag tror att the Drama Queen is back...

You vs. Me

Kategori: Älska

FAN vad nöjd jag är.
Nu ser ni vad en Jasmine kan åstadkomma på typ en timma när hon är kreativ.

Fuck me
vad bra jag är.

Wicked Family = Success

Kategori: Älska

Nu är det klart. Nu är vi en grupp. Nu är vi på G och två band är bokade. Grymt pepp är jag för tillfället. Det går lite upp och ner men för tillfället är allt gött. Jag måste ta tag i min jäkla bloggdesign, jag blir galen på allt det halvdanna, men det gör jag sen i veckan. Blir mycket datajobb i framtiden när det gäller marknadsföring och så vidare. Men det är det fan värt. Det här ska bli så jävla guld.
Om ni är så mycket som i närheten av Örebro den trettonde mars så hoppas jag verkligen att ni svänger förbi B-salen på gamla gatan.

See you there

Such a lonely day - and it's mine

Kategori: Älska?

Det är ganska skit att känna sig ensam. Visst försöker jag vara en stark självständig kvinna som tar saken i mina egna händer och så, men det räcker inte. Ibland vill man bara kramas. Andas nära någon. Det suger så jävla hårt, hårt och illa, att ingen har lyckats förstått att jag är en ganska så bra tjej. Jag fattar liksom inte vad jag gör för fel.. ?

Men det finns. Någon. Jag har mina tankar. Och om jag vill något. Så vet jag att jag alltid får det. Förr eller senare.
Just nu vet jag vad jag vill.

Go and get it!

<3

Kategori: Älska

Min kusin är typ den bästa - alla kategorier. Egentligen är hon mer än bara en kusin.
För det första är vi ju dubbelkusiner, mammorna är systrar, papporna är bröder, och det gör oss till närmare släkt än halvsyskon. För det andra är vi väldigt lika, jag kan säga vadsomhelst utan att vara rädd för hur hon tolkar det. Hon vet precis när jag är sur och hur hon ska muntra upp mig och vice versa. Vi uppmuntrar varandra, vi hjälper varandra, vi lagar mat åt varandra...
Hon är en trygg vän, som kanske ibland är lite seg och ibland glömmer bort vissa saker, men vi är alla mänskliga. Jag skulle tro att jag kan ringa henne i stort sett närsomhelst och känna mig säker på att om jag verkligen behövde henne, så skulle hon göra vadsomhelst för att hjälpa mig. Och jag hoppas att det är så.
Hon är där när andra sviker. På senaste tiden ganska ofta alltså. Hon förstår alltid vad jag vill få fram, jag behöver inte tänka så himla mycket. Vi kan skratta åt cancer, fula bebisar och soppåsar - och sånt värdesätter jag. 
Hon är inte "som den där systern jag alltid önskat mig" hon är den där systern.

-Tack

Hall Of Mirrors

Kategori: Älska

Brody Dalle är sjukt grymt cool.
Hon är min nya förebild.
What so EVER


Fundering 4

Kategori: Allmänt

Varför får man sån äcklig rapsmak av fisk och av ingen annan mat?!
Kan NÅN snälla hjälpa mig med den frågan.

Wicked*

Kategori: Älska

Nu är det dags.

Det var nästan ett år sedan Rock It föddes och efter en lyckad spelkväll (men tyvärr med lite för lite folk) så har den så gott som legat i graven. Men nu är det fanimej dags. Vet inte riktigt vad det var som gjorde det, men nu gäller det för fan. Med Wicked Family Productions i ryggen kommer detta Rock It bli snäppet bättre, snäppet högljuddare och jävligt mycket mer välbesökt.
Sjukt taggande.
 

3000 ord

Kategori: Älska

Vad kan säga mer än en bild? Nej precis. Därför tänker jag inte sammanfatta min helg på andra sätt utan istället börja bifoga bilder...


Det har varit en del sprit och en del raggande hit och dit...Tuttar var det gott om också...Tillsätt partytrick och kusiner och din helg är förträfflig.


Peace out sackers!