JasmineMede

Fundering 1, Försök 2

Kategori: Älska?

Okej, nu kör vi.
Jag har gått och fundrat på en grej här under mellandagarna då jag mest har gått omkring som en febrig zombie i pyjamas hela dagarna. Frågan lyder: Föredrar killar tjejer som är allmänt slackiga, eller vill dom ha den uppiffade, sminkade tjejen?
Här och där läser man om att killar föredrar när tjejen går omkring i "hans tröja" och ett par joggingbyxor. Osminkad och lite busigt rufs sådär. Det är då hon är som sexigast. Och om det nu stämmer... Tänk om man inte är så snygg då? Tänk om man verkligen behöver lite grundsmink en bh eller en dusch för att få den "naturliga sexigheten"? Eller är man naturligt sexig ändå, fast man inte vet om det? Och varför går vi runt och gör sån stor grej av att se snygga ut, köpa nya kläder och sminka oss om killarna sen vill ha oss utan allt sånt?
Vad jag försöker få fram är; Tänk om man inte är så snygg naturlig? Är det kört då? Vem vill vakna upp bredvid sin morgonsunkiga halvfula flickvän? Eller övervinner kärleken allt det där? Det är ju nästan lika illa. Jag vill ju inte tro att min pojkvän är snyggare än vad han egentligen är. Det blir ju inget bra för verklighetsuppfattningen.

Som ni ser har jag lite obesvarade frågor. Känn er välkomnade att stilla min galopperande hjärna med att svara på några.

Mer funderingar kommer inom kort. 

Kommentarer

 • Eva säger:

  som med allt annat så beror det ju på, alla har olika åsikter och uppfattningar

  2009-01-06 | 23:11:20
  Bloggadress: http://evaju.blogg.se/
 • Karin säger:

  De var en bra fundering..

  2009-01-07 | 09:21:15
  Bloggadress: http://gyoni.blogspot.com
 • ArreliuS säger:

  Anledningen till att man anstränger sig för att se snygg ut är ju för att fånga intresset. Lite "utsidan ger insidan en chans" kan man säga. Sen så handlar det imo om att fronta vad man är för någon. Skulle alla glida runt i joggingbrallor så skulle det bli lika intressant att kolla på tjejer som att kolla på myror. Kul de första fem minuterna.

  2009-01-11 | 20:19:14
  Bloggadress: http://www.arrelius.se/live/

Kommentera inlägget här: