JasmineMede

Over and Out

Kategori: Älska

Vilket lyckopiller. OTH idag var mysigast och härligast på länge. Ren lycka och kärlek i många fall. Det är skönt att drömma sig bort lite ibland.

För övrigt har jag varit duktig idag. Min Lisse kom hit och vi slappade och åt lite kladdkaka. Sen gjorde vi upp våra planer om rottweiler-kennlar och 50-tals cafén. Vi kommer bli utmärkta businesspartners. Sen gick vi vidare till henne och lagade tacos efter ett litet infall på tempo. Eller ja, först och främst städade vi rent i deras apskitiga kök. Extrapoäng till mig som städar hem som inte ens är mina - helt frivilligt. Efter tacosen och lite 70´s show gick jag hem och jag och mamma tog upp alla gardinerna. Idag har vi städat ut julen ordentligt - som sig bör på tjugonda knut.  Och nya gardiner åkte upp. Det är riktigt ansträngande att klänga runt på bord, stolar och i fönsterkarmar ska jag säga dig. Men shit vad fint det blev.

Nu är som sagt OTH slut redan för denna veckan. Säga vad man vill om den serien men man fastnar. Hårt och ordentligt om man väl börjar kolla, och jag är så glad att jag började. Dagens stjärna går till Linda som lånade ut alla säsongerna till mig för så längesedan. Det var där allt började.

Snart blir det DH, Top Model 11, promenad och den utlovade spanien-listan.  - Later lovers

P.S. Ett grattis till farfar som fyller år idag! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: