JasmineMede

Pause - Play

Kategori: Älska

Wow.

Nu har livet börjat igen tror jag. Jag vill inte hoppas för mycket, men efter ett pepp-samtal igår med älskade Äiti så föll de små pusselbitarna långsamt på plats. Det är ju det jag ska satsa på. Det är ju det jag har letat efter. Att det kunde vara där mitt framför ögonen på mig utan att jag la märke till det.
Men allt kommer i sinom tid. Och nu har min tid kommit. Idag när jag var ute och gick en sväng till affären kom den efterlängtade känslan tillbaka. Jag kände lycka igen. Jag gick och log brett hela vägen, utan någon egentlig anledning och även fast blåsten var stark och himelen var mörk och mulen. Jag sken som en sol och jag vet inte riktigt varför.

Jag vill som sagt inte hoppas för mycket - men det verkar bra, det verkar riktigt bra. Inget storslaget tyvärr. Så hoppas inte på för mycket. Men jag har hittat playknappen nu. Jag behöver inte längre stå och stampa på pause. Och som om inte det var nog blev jag tipsad igår om pool media, ett företag i Örebro som har bra arbetstider, bra lön och bra arbetsuppgifter som lät ganska kul. Men det var ganska svårt att få jobb där. Jag kollade in på hemsidan och blev helt fast. Som tur var expanderar dom just nu. Dom ska anställa 25 nya i januari - februari. Ett litet samtal senare och jag ska på intervju och infomöte om tre dagar.

Livet leker ibland.
 

Kommentarer

  • Linda säger:

    Svar på kommentar: Säljer och säljer.. Jag har ett litet lager men jag har typ gett upp säljandet. Vadådå?

    2009-01-13 | 17:40:16
    Bloggadress: http://lindanosscire.blogg.se/

Kommentera inlägget här: