JasmineMede

Da Strike

Kategori: Älska

- Millencolin

Jaa här sitter jag när jag borde packa. Imorn drar jag till Kingwood, aka Karlskoga (Damn jag insåg nyss att jag snart ska se mina favoriters favoriter, därav kommande fjårtisskrik *GHihiiiHiiiihiigh*). OCH Backyard Babies. Hur grymt är inte det?

Ja. jag erkänner, denna dagen har inte vart min direkt. Den började skapligt bra men nånstans i mitten gick den åt helvete. Mag/ryggont, hals/näsont och allmänt nere och svettig. Det är ingen bra blandning helt enkelt. Sen kommer man hem och har en gnällig mamma över sig, sen får man veta att en av inspiratörerna (den som ska med mig till Kingwood imorn och hjälpa till att bära) har blivit råsjuk och inte kan komma med. Stackars Natha. Men det skapade en massa problem. Så då var det bara att försöka ragga en till som kunde tänka sig att "jobba" lite. Det gick såklart inge bra och min dipp var total. Till slut messa jag Kim, en annan inspiratör som var intresserad förut. Han har säkert redan fixat egen biljett, tänkte jag, men icke! Han blev supermegaglad och sa att jag hade gjort hans dag. Vad glad man blir då. Jag har gjort någon lycklig! Då vart jag också det. Nu är det en bra dag! Så nu borde jag börja packa. Nu! Genast! ... typ.


Snart är det du och ja Eric*

Young Folks

Kategori: Älska

-  Peter, Björn, John

Så. Angående förra veckan. Jag förstår att ni snart dööör av spänning om ni inte får veta vad jag gjorde. Inte? Okej då. Men ni får veta i alla fall.

Det hela började en söndag i juli. Den nittonde för att vara exakt. Jag skulle alltså åka på Vi Ungas (min arbetsgivare) rixläger och förbundsstämma i en vecka. Delvis som personal under stämman och delvis som distriktsledare för Örebro-Västmanland eftersom vi inte har någon distriktsstyrelse här än så länge. Som distriktsledare ska man alltså vara lite ledare för ungdomarna från ens egna distrikt. Men hela lägret var indelade i fem olika byar, eller camps. Östra, Västra, Norra, Södra och STUWX - mitten med andra ord. Logiskt eller hur.


Vi var i alla fall fem distriktsledare till 30 deltagare, men pojkarna Petter och Gabbe var egentligen bara prao eftersom Petter inte hade börjat i Gävleborg ännu och Gabriel var förbundsordförande, men praoade alltså som dalarnas DL under några dagar eftersom han kommer därifrån.


Stället vi kom till var Tånga Hed, Vårgårda. Stället där vattenkranen, Mjao och bröderna Fåglum kommer ifrån. Men jag blev imponerad av invånarna i den lilla staden. Dom var hemskt trevliga och hjälpsamma.
De första dagarna gick och vi lärde känna varandra, deltagarna gick på olika workshops och på kvällarna var det partyn, musikuppträdanden och nattcafé som gällde. På onsdagen var det maskerad och då var allas våran gullepojk Måns utklädd. Han var den bästa transan jag någonsin sett. Väldigt inne i sin roll och vickade ordentligt med höfterna i sina klackskor.Med indelandet av camps så kom också såklart lagandan in. Alla camps hade sina egna sånger som sjöngs dagarna i ända och under campkampen var det krampen feeling över hela lägret. En grej som var väldigt onödig men himla kul, ett tag, är när en by börjar sjunga "För vi har vårat glada barnasinne kvar, säg har ni erat glada barnasinne kvar?!" och utmanar en annan by som då ska svara "Ja vi har vårat glada barnasinne kvar, säg har ni erat glada barnasinne kvar?!" och så fortsätter det i all evighet. Eller tills den ena byn tröttnar (men det gör man inte).


Sen var det förbundsstämman då alla klubbarna kunde ha med sina ombud och man skulle i stort sätt påverka hur Vi Ungas närmsta framtid kommer se ut. Under några dagar var det väldigt intensivt när jag jobbade både som personal och DL. Ungefär 14 timmar på en dag var nog det värsta. Men sånt får man ta. För man har väldigt kul under större delen av tiden.

När det var dags att åka hem och alla kramades i den stora kramringen så kunde jag erkänna att jag faktiskt har blivit lite frälst. Helt plötsligt är det väldigt kul med läger och stämmor och jag ser fram emot nästa år.

Vi Unga - Av Unga, För Unga.

Hold On

Kategori: Allmänt

- Neverstore

Precis vad jag behöver. Dom pojkarna vet hur dom ska pigga upp en. Lyssnade på "Count Me Out" förut men den kändes inte lika peppande. Nu är jag sjukt sjuk i halsen. All min positivitet har försvunnit för tillfället. Idag orkar jag helt enkelt inte. Jag ska fanimej börja med tetralysalen idag. Yes box. Idag behövs den. Skiter i om det bli sol på pip eller inte. Får väl hålla mig i skuggan helt enkelt.

Åh nu kom min kisse och la sig på mig och på tangentbordet igen. Blir lite besvärligare att skriva då. Så nu skiter vi i det. Hej! 

Hot n Cold

Kategori: Allmänt

-  Kate Perry

Så där nu har jag gjort det. Ett nödvändigt ont som var tvunget att göra. Eller ja, tvunget var det ju inte - men det var ju lika bra. För att lugna mina nerver (och Evas) om inte annat. Och ja, ont gjorde det ju inte, tandläkaren är mycket värre minsann. Nu är det bara att vänta ett tag och sen kan man andas ut på riktigt.

Nu är det fika egentligen men för det första tror jag inte det är så mycket fika att prata om, mest te eller kaffe, och för det andra så är jag ganska mätt och behöver arbeta lite istället, som jag i och för sig inte gör när jag skriver blogg. Men idag har jag varit ruskigt duktig. Mycket jobb har det blivit och det mesta är fixat inför PiP. Behöver bara få tag i pip-ledningen för att fråga lite saker och Katarina för att få klarhet i lite ekonomiska aspekter, men jaja, svarar man inte så...

Nej nu är jag trött. Fortfarande helt slut efter veckans eskapader. Har fortfarande en massa blogginlägg som jag försöker plöja igenom och ikväll blir det städ, tvätt, handling och släktbesök. Fullt upp med andra ord =) 

 

History

Kategori: Älska

- Neverstore

Leave that trouble mind
I know that you worry,
don't let it dry you out

Bästa låten denna veckan. Låten som fick mig att börja sluta grubbla. Sluta oroa dig för fan. Tänk inte på vad som hänt. Tänk på vad som kommer hända. Eller vad du vill ska hända rättare sagt. För att, låt mig berätta en hemlighet, vad du vill kan hända. Alla dina drömmar kan gå i uppfyllelse, om du vet hur du ska fokusera och rikta din energi. Och tro det eller ej, men småsaker, som smsskickande och liknande - det funkar fan. Bara man tror så händer det. Så fort man börjar tvivla eller tveka så tappar man det, ens drömmar rinner iväg. Mer om denna hemlighet senare.I Love To Roll

Kategori: Älska

- Backyard Babies

Shit vad trött jag är. En vecka i Vårgårda har varit underbart och precis vad jag har behövt. Mer om det sen. Nu måste jag umgås med min bror som snart rycker in och lumpar.

Ayo Technology

Kategori: Allmänt

- Milow

Detta är mina sista ord...
...innan jag åker till Vårgårda i en vecka. Vet inte om jag kommer ha någon tillgång alls till dator och internet men får väl hoppas det. Vet att det finns men det kostar tydligen. Men som personal måste man väl få lite dispens. Jag är ju trots allt där för att jobba, och det är därför jag behöver internet också. Typ.

Utan teknik kommer jag försmäkta på denna ö. Eller utan internet i alla fall. Och det är ju ingen ö direkt. Mobilen kommer jag ju ha med mig. Och jag förväntar mig en massa sms för jag skickar gratis. Hell yeah. Fast det är fan inge bra. Vet att jag kommer skicka sms till en gammal flamma som jag inte ens ska tänka på, men så kommer det bli om inte Mr Busy vaknar till liv. Jasmine behöver lite attention. Lite tenderness. Lite flörtande. Det tror jag däremot inte att jag kommer få i Vårgårda då genomsnittet ligger på 17 eller nått. Ja jättekul kanske ni tänker, men nej, jag har lämnat lammkotlettsstadiet.

Jaha nehe nu ska jag packa klart. Skicka gärna ett sms!

Vila Rada

Kategori: Älska

- Nikola Sarcevic

Jag kan nog vara lugn. Jag måste bara tillåta mig att vara det. Inget som jag har gjort kan ha ändrat någons inställning så där över en natt. Och när man (jag) snokar lite så verkar det lugnt. Inga andra så att säga. Jag inbillade mig inte. Det gick jävligt bra. Nu måste jag bara chilla lite.

Nikola har en underbar påverkan. Han kan alltid få mig lugn, han kan alltid få mig precis vart jag vill i och för sig. Antingen om ja lyssnar på hans soloalbum för lite nedkoppling eller på Millen för lite uppiggande. Jag har glömt bort hur otroligt bra han/dom är. Det kan gå perioder då jag slampar runt och testar olika andra, men Millen finns alltid där i slutändan. Tröstar mig när det inte gick så bra med andra och piggar upp mig när jag inte känner mig riktigt på topp. Det är mig hjärta Millencolin liksom. Två veckor kvar tills jag får se dom live igen!

´Cause I'm a musical prostitute*

Ex-Files

Kategori: Allmänt

- Backyard Babies

På senaste tiden har jag tänkt, med tanke på en diskussion jag hade med en annan för några dagar sen.
Vad är det bästa som finns/Vad tillfredsställer mig. Topp 10 på bra saker helt enkelt. Det är inte så himla lätt ska jag säga. Men jag har lyckats få till en topp tre i alla fall. Vet bara inte riktigt i vilken ordning dom är.  Och nu snackar jag om ögonblickstillfredsställelse. Ni vet när man gör något och sen helt plötsligt så är man bara så himla nöjd. Någon slags eufori kommer från ens innersta. Så här kommer dem, min topp 3 utan inbördes ordning. 

-> Lyssna på en riktigt bra låt
-> Se ett riktigt bra band live
-> Pussas/Mysa

Dagens favorit är läähäätt Ex-Files med Backyard. Det introt kan ta mig närsomhelst hursomhelst.

På tal om låttiteln så får den mig fakiskt att göra en till lista. En liknande lista som Eva hade för några veckor sedan, men jag orkar inte tänka ut varje litet ragg. Jag kör lite mer rakt på. Vad det gäller kanske ni fattar. Varför jag lägger ut det här är kanske mer för min egen skull, för att se vart det gick snett...

Nummer 1 - Planerat tillfälligt. Han ville ha mer jag sa nej tack.
Nummer 2 - Oplanerat enstaka
Nummer 3 - Oplanerat men slutade med en ettårig nånting. Jag avslutade det hela
Nummer 4 - Halvplanerat som sedan ebbade ut. Jag som dissade några gånger
Nummer 5 - Planerat fast väldigt mycket utan känslor. Han ville ha mer
Nummer 6 - Överraskande helt enkelt. Inte hört något, vill inte höra något
Nummer 7 - Snabbt påtänkt men vet inte än

Och vart fan vill jag komma med det här? Ja jag vet inte riktigt. Jag är lite av en bitch kom jag på. Men men, varför nöja sig med the nextbest thing liksom?
=)


Love Is Trouble

Kategori: Allmänt

- Nikola Sarcevic

Jag gillar inte när jag har lagt ut min bloggadress på sidor som jag har glömt bort! Som sedan kan resultera i att personer som jag inte vill ska läsa bloggen gör det. Ja jag får ju skylla mig själv, och bloggar man så vill man väl synas? Men njaa inte riktigt i det här stadiet säger jag bara. Jag har i alla fall pratat lite med min guru "La Cousina" och har kommit fram till att chilla är den bästa metoden. Nu får jag fan ge mig. Vill ha något att göra så jag kan tänka på annat bara.

Igår tänkte jag i alla fall på annat. Då var det Harry och hans vänner som gällde (och ni som inte sett filmen än får skylla er själv om ni läser). Överpeppade kom vi till ettans biosalong och väntade på introt, efter alla jäkla reklamer. Till slut kom det och en spontanapplåd från publiken kom det också. Och JA! Det var en lika mörk och laddad början som både jag och Tessi ville ha. Sen har ju manusförfattaren lagt in en massa nytt och tagit bort en hel del. Men ja.. Jag gillar det fan. Man måste göra om för att få en film av en bok, dom är uppbyggda på helt olika sätt. Och som fan så fick man en massa nytt material att ta till sig, som en halv ny bok. Man lyckades bli överraskad. Bra där.
Och jag säger bara mmhm Cormac McLaggen. Han får gärna vara med lite mer i de sista filmerna...Here Comes The Night

Kategori: Allmänt

- Kim

Är det inte löjligt hur fort ens humör kan skifta. Eller ens förhoppningar kanske man ska säga. Usch, jag gillar inte mig själv idag. Ena stunden löjligt glad, andra stunden dödligt osäker och hetsig. Jag är inte bra på sånt här helt enkelt. Därför ska jag tillbringa resten av dagen med Tessi och Iivi. Vi ska snacka skit, äta mat säkert och kolla på Pottran. Jag behöver glömma bort allt annat och spela lite svårflörtad.

Nu vart jag glad igen =) (Det här är ju fånigt!)

Keep My Picture

Kategori: Älska

- Horrorpops

Idag är jag fylld med ett slags lugn. Jag är nöjd, glad och uttömd liksom. Och ja, det mesta har kanske att göra med vad jag gjorde igår kväll. Sent. Som jag lovade att absolut inte göra just då. Men det gick liksom inte att låta bli. Men men, lucky number seven säger jag bara. Sen får vi väl se hur fan detta går. Jag är nöjd i alla fall. Karin, nu är det din tur att kasta dig ut i det okända och våga =)

Med mitt lugn så kommer också en slags insikt. För första gången på länge känner jag faktiskt inte några som helst bittra känslor. Det har vart en skumt år, men det är dags att blicka framåt nu och sluta älta det gamla.

På tal om att se framåt så längtar jag till ikväll! Det är HARRY POTTER! Idag är det premiär och jag och girlsen ska såklart dit och insupa hela filmen och sitta och njuta. Tro det eller ej men när det gäller nya HP-filmen så blir jag lite knäsvag. Så mycket ser jag fram emot den. Och jag slår vad om att jag inte blir besviken.

Fun House

Kategori: Allmänt

- Pink

Hej. Jag har 127 sidor att läsa. Och hej, det är ingen skönlitteratur! Det är stämmomaterial... (Det är en 2 centimeters A4 hög!)  Plus att jag har 15 sidor protokoll från förra året att läsa och 20 sidor kvar av någon annan skit med arbetsbeskrivningar. Det är kul att jobba. Idag är jag i alla fall inte lika trött som igår. Kanske för att jag snoozade i över en timme...

Så jag har en hel del att göra idag i alla fall vilket är ganska skönt. Jag behöver saker som tar mina tankar från vad jag ska göra sen. Bra att min söta kusin kommer och ska ta hand om mig. Men nja, jag är inte så nervös. Mest inställd på vad som kommer hända. Men men... Jag är van. 

BTW - Ojdå vilket sammanträffande Pinkie...
Träffade Lisa igår och beställde lite tatueringstid till henne innan vi satt i parken och träffade gulleHopman. Ska minsann dra med han i höst bestämde vi. Fick veta en del saker också av Lisa. Intressant att vissa fortfarande är intresserade. Själv har jag lagt ner. Känner varken bra eller dåliga saker. Överraskande, men sant.

Nu - Stämmomaterial! Wohoo*

Please Don't Leave

Kategori: Älska

- Pink

Solen skiner och Jasmine ler. Det är en bra dag idag. Har jobbat några timmar, utvärderat fredagens äventyr och planerat inför PIP. Har försökt läsa alla dokument och shit men jag somnar fan bara. Får ta lite i taget. Väldigt lite. Jag har också skickat en massa sms allaredan. Om den människan ska fortsätta i den takten så måste jag verkligen tanka på med mycket pengar inför nästa veckas frånvaro från bebyggelsen.

Några timmar till sen ska jag hem och äta för att sedan åka och hämta tröjorna som är klara! Sedan blir det fika och mys med Lisa! Fast shit vad trött jag är redan. Kanske är för att man inte brukar supa i 12 timmar... Men men, det var ju trevligt.

Dagens tips: (Kolla in hela - lätt värt det)

From Yesterday

Kategori: Älska

- 30 Seconds to Mars

Ojoj vilken kväll. Började gårdagen med ett besök på Ramsbergsgården, mitt barndomshem. Mycket har förändrats sen jag var 15 och flyttade därifrån. Vissa saker till det bättre, andra till det sämre. Sen åkte jag och Kim till farmor och farfar för ett spontanbesök och dom blev väldigt glada. De satt och pratade gamla minnen och farmor berättade saker från när hon var liten, saker som faktiskt gjorde mig väldigt rörd. Men det bästa med att hälsa på där är nog ändå farfarskramen. Det är en redig, ordentlig, lång och hård kram full med kärlek. Det gillar vi.

Sedan blev det ett litet besök hos Karin och alla kissebäbisarna som tyckte om Kim. Dom la sig i hans knä allihopa och bråkade med varandra. Grymt söta. Karin snodde vi med oss och åkte in till Öret med lilla bilen, vi uppdaterade varandra på alla plan som behöver uppdateras för att sedan börja supa. Frimis var målet för kvällen och dit kom vi typ halv tolv. Mycket folk och regn betyder en packad veranda men det var trevligt ändå. Träffade Robin (såklart :) och Karin träffade sitt "gamla ragg" som för övrigt var jävligt snygg. Emma den gullungen var där också och jag försökte verkligen inte sno hennes ragg! Men det vart lite så i alla fall.

Sen kommer vi till det ökända "kvart i två-ragget" och hör och häpna, exakt kvart i två så kommer en tjej vi aldrig sett förut, drar med Karin till en kille och säger "här, henne kan du ragga på". Det slutade med att vi följde med han och hans kompis på efterfest i alla fall och det var himlans trevligt. Karin fick som vanligt nått medans jag fick gå hem utan men men... Jag har ju min smsflört som var så pass snygg så att Karin sa "Oj! Vad snygg, han vill jag ha!" när hon såg bilden på honom. Plus i kanten det =)

We Belong Together

Kategori: Allmänt

- Gavin DeGraw

Sovmorgon rockar. Omega3 piller suger. Jag rapar fisk. Urk. Börjar vid två idag eftersom jag kommer jobba hela kvällen. Eller ja, jobba och jobba.. Jag kommer lyssna på musik och stå och prata med ungdomar hoppeligen. Så det är ingen fara på taket med mig. Imorgon blir det ett litet besök i Ramsberg innan jag ska sno med mig Karins alla katter hem. Sen ska jag och Karin ut, till Frimis... Men det blir nog bra. Det blir ju vad man gör det till, right. Och sprit har vi så det räcker och blir över. Kom nyss på precis vad jag ska göra för att få en billigare utekväll. Moahaha* nu du Karin...

Stör mig fortfarande på all datahistorik som Johan raderade i lördags. Det är så drygt när alla snabblänkar, lösenord och cookies är borta. Men men, det är ju sånt man ska göra en gång i veckan. Så det är ju tur att någon gör det åt mig. På tal om det så skulle det ju bli en trevlig filmkväll idag, men Robin är väl ganska slut efter arbetet, Cis är borta, Sara har inte svarat och nu kunde inte ens Johan. Så vi sköt upp det helt enkelt. Men det blir ju bra för då kan jag vara med Natta ikväll så slipper hon stå där på Kulturhuset alldeles ensam. Det blir kul. Film kan vänta. Men inte alltför länge..

I'm A Lonely Little Petunia

Kategori: Allmänt

- Imogen Heap

I got in. Socionomlinje, 3.5 år. Inga problem.
Nu är det bara så att jag kan inte gå där. Än. Kanske aldrig. Jag vet inte riktigt. Ska man välja väg med hjärtat eller hjärnan? Eller magen kanske. Magkänslan. Just nu säger min mage; sluta ät skräp och börja med medicinen igen. Hur fan kunde jag bli så beroende av ett preparat?

Men annars då? Hur ska man kunna välja mellan hjärtat och hjärnan när dom vill helt olika saker, och varför kan jag inte hålla mig till en sak!? Varför ska jag vara en sådan person som vill byta yrke en gång i månaden? Ändra crush vid minsta lilla motgång och bli påverkad av minsta lilla runtomkring mig... Jag är ganska bra på att övertala mig själv också. Satan. Ibland blir vi lite rädda för mina olika personligheter...

[Det är det som får mig att glittra]
- Då är det väl det som man borde välja? Efter ett sådant spontant citat från mig själv. 

Hope and Glory

Kategori: Älska

- Måns Zelmerlöf

Jag hälsar härmed min nya prenumerant Ellen välkommen *Hejhej* =)

Åter igen, det där svåra med att börja ett blogginlägg... Det blir lätt att man börjar med orden "jag" eller "idag" och hur trist eller egocentriskt är inte det? Men IDAG har JAG i alla fall pratat med Nerikes Allehanda. Så nu får ni hålla ögonen öppna, snart står det om Vi Unga i tidningen. Himla roligt med lite publicitet, kanske förenklar mitt arbete litegrann. Och bilden passar faktiskt in jättebra, bara man ser vad som står på tattoon. [Thats the Glory part]

Annars så är jag himla trött idag. Snoozade över en timme tror jag och hade katten på mig hela tiden. Men jag slutar vid två idag och sen tar vi sovmorgon imorn så det är bara att stå ut. Det är najs att bestämma själv hur man ska arbeta. Kommer jobba hela kvällen på Kultis och med fotograferingen imorn så det kommer bli fullt upp i alla fall.

På lördag blir det jag, Karin och Frimis. Ska bli himla kul. Har inte varit ute på jättelänge, har tappat det där danssuget lite.. Men nu, med nyinköpt underbar klänning, ska vi rocka/ragga järnet jag och Gyonin. Inte för att jag hoppas för mycket. Men lite skoj kan man väl ha? När andra ragg lämnar staden... [Thats the Hope part]Ice Ice Baby

Kategori: Älska?

- Vanilla Ice

Så när det börjar skita sig med den ena så dyker helt plötsligt den andra upp. Jag vet inte hur jag lyckas men jag har jämt någon liten flört på gång. Sen att det aldrig blir något det är ju en helt annan sak. Men jag är nog jämt lite småkär. Hur ska man annars överleva?

För min del är det jämt lite - eller mycket - flörtigt i början sen kommer det. Förr eller senare - Ice Ice Baby. It's getting cold. Freezing cold. Så fort jag gillar en kille så blir han nån gång, helt plötsligt, väldigt kylig mot mig. Hälften av gångerna är det säkert jag som är för feg och inte visar vad jag vill, eller så visar jag för mycket och han blir rädd och backar undan. Resterande hälft är det säkert jag som överdriver och överreagerar på. Han kanske inte alls är så kall och dissig som jag tror. Men en sak är säker. Killarna jag gillar backar undan självmant. Killarna jag inte gillar försöker få mig i säng.

Hur vänder man på det hela?!

1000 Miles

Kategori: Allmänt

- HEAT

Nyligen så fick jag en liten "aha"-upplevelse som visar hur långt jag har kommit på bara några månader.
Det är storstädning på kontoret idag. Det betyder att de som städar kommer hit och städer grundligare än vanligt. När jag öppnar dörren för städerskorna så ser jag att det är folk från mitt förra jobb, timjobbet jag lämnade för att bli projektanställd här. Det kändes lite absurt att helt plötsligt vara den som folk städar åt. Vara en utav de "högre klasserna" som får allt gjort åt sig. Som har folk under sig som sliter. Jag pratade lite med en av tjejerna som jag brukade arbeta med mycket och hon utbrister efter ett tag; "Vilket drömjobb du har", och det slår mig att ja, jag har nog fan det. Så jag har kommit långt. Typ 1000 miles eller nått (jag måste sluta lyssna på mix megapol).

Btw - Wow vad många som läser min blogg nu helt plötsligt. Hur kan jag ha så många prenumeranter och vilka är det? *Nyfiken* Nog för att jag kan lista ut de flesta, men det är fortfarande en eller två som jag inte har en aning om vilka det är. Spännande.

Little Things

Kategori: Älska

- Good Charlotte

Ibland är det de små sakerna som gör det. Som ger oss hopp om framtiden, kärleken eller bara de mest bannala saker som kvälls-sysselsättning. Som en promenad. En liten promenad kan ofta ge de flesta tankar klarhet och hopp. Lukten av blöt asfalt och nyslaget gräs ger mig en slags euforisk känsla som är svår att återge. Kanske beror det på barndomsminnen, när allt var enkelt och bekymmerslöst.

Idag på min lilla promenad har jag i alla fall löst en massa problem. Inte några som jag kommer på just nu, men såna där små saker du vet, små problem som kommer med tiden, och då har jag redan svaret på dom. Det viktigaste jag insåg idag var att man måste vara nöjd med vad man har. Inte drömma sig bort för mycket (men det är klart man ska drömma), utan se de bra sidorna på sitt liv som det är.

Jag har ett ställe att bo på. Jag har sällskap och en inte alltför dyr levnadskostnad. Jag har en makalöst snygg bil. Jag har ett jobb som jag faktiskt gillar. Jag har gamla vänner som jag litar på och som alltid lyssnar på mina töntiga kärleksbekymmer, och jag har nya vänner som jag fortfarande är nyförälskad i. Och, jag har två underbart söta brorsbarn, som jag hälsade på idag. Dom är värda att hängas ut.


Nu är det dags för det sista 6 and the city i sista säsongen, sen kommer jag vara helt Carrie-fierad.

Tomorrow

Kategori: Älska

- Erika (Beady Belle)

Jag måste bara erkänna hur mycket jag älskar teatern. Den har alltid varit mig kär och jag har varit riktigt jävligt bra på den. Visst trivdes jag bakom scen på Nils, framför allt tack vare den makalösa maskgruppen. Men på scenen. Allas blickar, alla känslor. Det är där jag trivs. Där är mitt vatten och då är jag fisken.

Så nu, när jag tänker tillbaka på de gångerna jag tvivlade på "Much Ado About Nothing", känns det helt ofattbart. Hur kan jag överväga att strunta i det jag älskar och gör bäst bara för små saker? Det får kosta hur mycket det vill. Jag ska dra till H-berg med Gorgo, Mårten och alla intresserade och jag ska gå därifrån som en Hero.

This is goodbye
No wonder why
Life will go on tomorrow

Books will be sealed
Hearts will be healed
We will forget our sorrow

This is how we survive
How we know we're alive
Cope with pain of no return

This is the end
Nothing to mend
Life will go on tomorrow

Life Is Beautiful

Kategori: Älska

- Sixx A.M.

Jag måste bara tipsa om några trevliga clips.
För det första, från Arre, en väldigt ägd tjej. You go guy!Nästa är den kanske bästa trailern ever! Snart är det dags. Den 15 juli går jag och mina girls på premiären och jag har nog aldrig varit så här laddad inför en film. *Wiie*

Vill Ha Dig Hos Mig - Om Igen

Kategori: Älska?

- Style

Jahapp. Vet inte om jag kan göra så mycket mer nytta nu. "Photoshootet" är planerat tills på onsdag, fredagen är nästan klar tack vare Natalie som är en ängel och planeringen ser riktigt bra ut. Fick något brev från banken om något konto med 120 000 kronor. Känns fortfarande lite overkligt att jag ansvarar för en megabudget. *Puuh* Men är man bra så är man. Min hjärna är det i alla fall inte något fel på. Bara kroppen och hjärtat som vi får jobba på. Kanske ska låta Rumpisch göra ett hjärta åt mig så har vi det fixat också. - Det går framåt det här.

Nu ska jag drömma mig bort till låten ovan som går på radion as we speek och sen blir det semester och bebisar imorn!

This Is How It Feels

Kategori: Allmänt

- The Veronicas

Det sura humöret sitter kvar, men jag tror det delvis beror på min extremt muntra väckarklocka;
I'm tired of my life, I feel so in between, I'm sick of all my friends, Girls can be so mean...
Ingen bra idé att ha en sån låt som alarmsignal alltså. Det kan väl få vemsomhelst att vakna på fel sida?

Så nej, nu sitter jag på jobbet istället och försöker organisera mitt arbete. Jag börjar seriöst tro att jag har för mycket tid och för lite att göra. Det kanske vissa skulle var nöjda med, men jag jobbar bättre under press. Jag vill ha massa att göra, allt ska hända på en gång, det ska vara tidspress! Då mår Jasmine bra =) Nu är det så himla chill. Men det är väl skönt det med. Nu måste jag försöka få tag i mina inspiratörer och få dom att jobba på fredag så att jag kan göra det där andra jag har planerat =)

<3

Children Of The Revolution

Kategori: Älska?

- Moulin Rouge

Jag förstår inte varför känslor ska vara så komplicerade. Vad det än gäller så finns det ju alltid två sidor på allting. Eller fler. I alla fall när det gäller mig. De senaste dagarna har jag återigen bevittnat mitt eget humör som vänder som ett asplöv i stormbyar. Gällande allt. Vad det än är. Stora som små saker. Det blir väldigt lätt irriterande.

Men just nu är jag bara trött. Väldigt trött efter att ha pratat med en pojke sent inpå natten och vaknat för att vinka iväg en annan pojke. Och med tröttheten så kommer ömheten i hela kroppen. Min kropp börjar avsky mig. Jag ska försöka bli sams med den i veckan. Sen kan jag flumma iväg lite till men det orkar jag inte just nu. Nu blir det sängen för att imorgon jobba en massa och skriva massa inlägg utan känslofyllt svammel.

Gonatt

Waiting

Kategori: Älska

- Neverstore

Efter ett litet snack med brorsan såg jag saker ur ett nytt perspektiv. Det gjorde mig lite tveksam i mina bittra tankar. Är vi likadana båda två? Har vi samma orsak till att inte ta det första steget? Det är lite synd om honom som måste bli mellan-mellan-hand. Men att påstå att jag har glömt och gått vidare skulle ju vara att ljuga.

Jag väntar i alla fall. Jag väntar på det där första steget som du kanske inte vill ta men som jag uppmuntrar till. Jag vet inte riktigt varför jag har blivit så blödig de senaste dagarna. Men just nu finns det inte så mycket bitterhet kvar. Bara avundsjuka och dåligt självförtroende.

(Längtar tills fredag btw. Kanske)

Life won't wait

My Greatest Enemy

Kategori: Älska?

- Neverstore

Vad finns det för biverkningar?
- risk för hudreaktioner vid solexponering
- illamående
- kräkningar
- nässelutslag
- stark klåda
- feber
- ansiktssvullnad
- svår diarré
- svampinfektion
- påverkar foster och bör ej användas under andra halvan av graviditeten

JAG VILL INTE

Hur kan något som gör så mycket ont göra bra saker också? Jag är väldigt tveksam. Men jag vet att jag måste testa. Läste nu på ett forum om tjejer som har tagit samma medecin i flera månader som sen får tillbaka allt skit när dom slutar och som det blev mycket värre för. Jag orkar seriöst inte. Puts väck bara. Jag vill ha tillbaka mitt ansikte! Och mitt självförtroende. Trodde jag skulle må bra igår men det var hårt. Mina bästa dagar har liksom vart. Hårt är det.

Love Is Trouble

Kategori: Allmänt

- Nikola Sarcevic

Min katt betyder enbart problem när jag sitter vid datorn. Hon ska jämt sitta i knäet och ligga halvt över tangentbordet eller mina handleder så jag inte kan skriva ordentligt.

Med den inledningen kanske jag kommer på något bättre att skriva.

 *Fack* Jag kom nyss på en sak. Skit! Jävla fredag. Dubbelbokning. Det här måste styras upp på något sätt. Nu får jag fan ta och lita på mina undersåtar. Damn it.

Nej jag kom inte på något vettigt. Kan bara säga att ett möte som jag trodde skulle bli mycket smidigare och mer planerat vart mest fyllt av andra känslor. Tydligen har jag inte kommit över det. Konstigt. Inte för att jag ångrar något. Men jag anser mig ha blivit orättvisst behandlad.

Screw you nu ska jag på dejt med Ben och hans kompis Jerry.

Hook Me Up

Kategori: Älska

- The Veronicas

Igår var en bra dag. Jag gick runt och fånlog halva dagen - vet inte riktigt varför. Jag skyller på sommaren. Soliga dagar, varmt badvatten och svala kvällsbrisar kan väl få vemsmohelst på bra humör?

Tack och lov är det redan torsdag. Jag vet inte riktigt vad jag har emot denna arbetsvecka men den känns bara väldigt seg och lång. Men nu är det bara två långa veckor kvar sen är det Rixlägret och efter det Putte i Parken så det blir trevligt.

Nu är alla partplaner uppstyrda i alla fall så det blir också trevligt. Party hemma hos mig på lördag med Nils-people. Skönt att umgås med människor som man kan lita på. Man bestämmer en sak och sen är det så. Det är inga andra saker som råkar komma emellan.

<3

Emma-Lee

Kategori: Älska

- Johan Palm

Ännu ett vuxenpoäng är skaffat när man nu har fixat bilförsäkring. Och ja, visst har jag hört bra saker om IF men om jag väljer mellan att betala 13 000, 9 000 eller 3 500 om året så väljer jag faktiskt det billigaste alternativet. Tro det eller ej. Länsförsäkringar it is.

*Fikapaus*

Och lysnnande på Johan Palms senaste dänga så inser jag plötsligt att jag saknar. Jag saknar nån och det är en trevlig överraskning faktiskt. Jobbigt också. Kan komma att bli ännu jobbigare. Men vi får se. Just nu saknar jag mest gemenskapen, dom låga skämten och alla snusdosorna...

Men nu är det dags att förbereda lite möten*

BTW så är Mamma och Johan Palm typ bästisar...

My Life Would Suck Without You

Kategori: Älska

- Kelly Clarkson

Har jag sagt vilket bra jobb jag har? Nej okej, men då säger jag det. Fan vilket bra jobb jag har!
För det första är det helt flexibelt och jag väljer själv hur, när, och vart jag jobbar. För det andra så jobbar jag med en sak som faktiskt intresserar mig och som jag har utbildning för. Och jag får högre månadslön som 21-åring än vad min mamma har fått i hela sitt liv. Det rockar helt enkelt.

Visst blir det mycket stillasittande nu i början, och på grund av att alla har semester och inget händer nu på sommaren så är det inte så mycket som jag kan göra vilket gör mig lat och så då gör jag ännu mindre. Men jag ska ta Fridas råd och ta ut några dagar semester (för jag har betald semester!) och slappa lite. Vad annat kan jag göra?

På tal om det så är det väl underbart med denna värmen!? Ja, visst är det varmt och så men nu ska man inte klaga. Igår cyklade jag och Kim till Skråmsta och badade och det var sjukt skönt i vattnet. Som den fisk jag är så tog det emot när man var tvungen att gå upp. Man blir som ett litet barn igen. Ett barn som hoppar från bryggen och plaskar runt i vattnet.

Nej, nu kanske man ska fokusera på arbetet lite.