JasmineMede

Ayo Technology

Kategori: Allmänt

- Milow

Detta är mina sista ord...
...innan jag åker till Vårgårda i en vecka. Vet inte om jag kommer ha någon tillgång alls till dator och internet men får väl hoppas det. Vet att det finns men det kostar tydligen. Men som personal måste man väl få lite dispens. Jag är ju trots allt där för att jobba, och det är därför jag behöver internet också. Typ.

Utan teknik kommer jag försmäkta på denna ö. Eller utan internet i alla fall. Och det är ju ingen ö direkt. Mobilen kommer jag ju ha med mig. Och jag förväntar mig en massa sms för jag skickar gratis. Hell yeah. Fast det är fan inge bra. Vet att jag kommer skicka sms till en gammal flamma som jag inte ens ska tänka på, men så kommer det bli om inte Mr Busy vaknar till liv. Jasmine behöver lite attention. Lite tenderness. Lite flörtande. Det tror jag däremot inte att jag kommer få i Vårgårda då genomsnittet ligger på 17 eller nått. Ja jättekul kanske ni tänker, men nej, jag har lämnat lammkotlettsstadiet.

Jaha nehe nu ska jag packa klart. Skicka gärna ett sms!

Kommentarer

  • Ellen säger:

    Svar: Mm det är sa gott sa!! =)

    Du förresten, tänkte bara säga att länken till din blogg som du fyller i när du kommenterar är felstavad, ett s som saknas tror jag. Sa man kommer inte till din blogg!

    2009-07-19 | 13:21:06
    Bloggadress: http://ellastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här: