JasmineMede

From Yesterday

Kategori: Älska

- 30 Seconds to Mars

Ojoj vilken kväll. Började gårdagen med ett besök på Ramsbergsgården, mitt barndomshem. Mycket har förändrats sen jag var 15 och flyttade därifrån. Vissa saker till det bättre, andra till det sämre. Sen åkte jag och Kim till farmor och farfar för ett spontanbesök och dom blev väldigt glada. De satt och pratade gamla minnen och farmor berättade saker från när hon var liten, saker som faktiskt gjorde mig väldigt rörd. Men det bästa med att hälsa på där är nog ändå farfarskramen. Det är en redig, ordentlig, lång och hård kram full med kärlek. Det gillar vi.

Sedan blev det ett litet besök hos Karin och alla kissebäbisarna som tyckte om Kim. Dom la sig i hans knä allihopa och bråkade med varandra. Grymt söta. Karin snodde vi med oss och åkte in till Öret med lilla bilen, vi uppdaterade varandra på alla plan som behöver uppdateras för att sedan börja supa. Frimis var målet för kvällen och dit kom vi typ halv tolv. Mycket folk och regn betyder en packad veranda men det var trevligt ändå. Träffade Robin (såklart :) och Karin träffade sitt "gamla ragg" som för övrigt var jävligt snygg. Emma den gullungen var där också och jag försökte verkligen inte sno hennes ragg! Men det vart lite så i alla fall.

Sen kommer vi till det ökända "kvart i två-ragget" och hör och häpna, exakt kvart i två så kommer en tjej vi aldrig sett förut, drar med Karin till en kille och säger "här, henne kan du ragga på". Det slutade med att vi följde med han och hans kompis på efterfest i alla fall och det var himlans trevligt. Karin fick som vanligt nått medans jag fick gå hem utan men men... Jag har ju min smsflört som var så pass snygg så att Karin sa "Oj! Vad snygg, han vill jag ha!" när hon såg bilden på honom. Plus i kanten det =)

Kommentarer

  • Ellen säger:

    Svar: Ja det finns folk till allt. Vissa kan inte halla fingrarna borta fran andras saker...

    Ja ni var väl inte där sa manga dagar?!

    2009-07-12 | 22:04:03
    Bloggadress: http://ellastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här: