JasmineMede

Fun House

Kategori: Allmänt

- Pink

Hej. Jag har 127 sidor att läsa. Och hej, det är ingen skönlitteratur! Det är stämmomaterial... (Det är en 2 centimeters A4 hög!)  Plus att jag har 15 sidor protokoll från förra året att läsa och 20 sidor kvar av någon annan skit med arbetsbeskrivningar. Det är kul att jobba. Idag är jag i alla fall inte lika trött som igår. Kanske för att jag snoozade i över en timme...

Så jag har en hel del att göra idag i alla fall vilket är ganska skönt. Jag behöver saker som tar mina tankar från vad jag ska göra sen. Bra att min söta kusin kommer och ska ta hand om mig. Men nja, jag är inte så nervös. Mest inställd på vad som kommer hända. Men men... Jag är van. 

BTW - Ojdå vilket sammanträffande Pinkie...
Träffade Lisa igår och beställde lite tatueringstid till henne innan vi satt i parken och träffade gulleHopman. Ska minsann dra med han i höst bestämde vi. Fick veta en del saker också av Lisa. Intressant att vissa fortfarande är intresserade. Själv har jag lagt ner. Känner varken bra eller dåliga saker. Överraskande, men sant.

Nu - Stämmomaterial! Wohoo*

Kommentarer

 • Eva säger:

  Ja det kan ju inte vara kul att jobba jämt ;)  svar: Japp, det ligger i Nyfors och det är ett gult tegelhus

  2009-07-14 | 12:02:18
  Bloggadress: http://evaju.blogg.se/
 • Eva säger:

  järntorgsgatan heter vägen

  2009-07-14 | 13:57:24
  Bloggadress: http://evaju.blogg.se/
 • L säger:

  Jag tror att jag vet vad du menar med att du "hörde saker". Jag ville veta om du skulle dit för att jag fortfarande inte klarar av att se träffa dig. Men så kom jag på att jag inte borde stanna hemma för en sådan sak. Jag åker dit för Lisas skull.  Och, ja Pinkie, det var ett sammanträffande. Du får tro vad du vill.

  2009-07-14 | 16:10:17
 • Ellen säger:

  SVar: Aha ok. Ja jag blir ocksa nyfiken pa vilka som prenumererar pa min blogg. Dock inte sa manga än...!

  2009-07-14 | 18:55:00
  Bloggadress: http://ellastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här: