JasmineMede

Social Outcast

Kategori: Älska?

- The Casualties

Alltså vad patetiska vissa människor har blivit. Jag förstår faktiskt inte... Och varför ignorerar jag inte sådana personer? Nej, jag kan inte. Jag måste på något sätt se hur patetiskt och sorgset det verkligen har blivit. Någon slags självtröst antar jag. - Ja, jag var tvungen att få det ur mig.

Jag har förstått att min katt verkligen är hyperkatten nummer ett. Efter att ha vaknat ett antal gånger inatt av att hon leker med diverse småsaker så ser jag henne klänga i gardinen. Då har hon klättrat upp längst upp i gardinen och händer nästan i gardinstången. Då ver det ner - ut - stäng dörrn som gällde.   

Jag har också kommit på att vissa människor har utvecklats väldigt olika. Hur kan det ha blivit så? Vissa utvecklats och andra står liksom kvar. Men nu vill jag faktiskt inte gå tillbaka. Jag är nöjd med den jag är och om någon inte kan klara av den personen jag är, mina till synes kalla eller ironiska kommentarer och liknande, så fine. Slipp då. Jag omger mig bara med likasinnade nu. Och vilken underbar förändring det är.

Later, subcultural girl.

Funhouse

Kategori: Älska

- Pink

Nu är anmälan inskickad.
Jag har nu officiellt sökt in på universitet, och jag hoppas verkligen att jag kommer in. Men med mina betyg så borde det ju inte vara så svårt  *Smack*

Idag blir det jag och Amanda. Se på film, dricka goda drinkar, muffla godis och snacka skit - precis vad man behöver på en lördag. Sen blir det en timme svart! *Glöm inte det*

Detox

Kategori: Allmänt

- Millencolin

Nu måste jag boosta mig själv och visa saker jag faktiskt har åstadkommit idag:

1. Jag mejlade Fredde ang bensinpengarna - Ingen oro över det alltså. = Allt som har med Rock It att göra är under kontroll.

2. Jag tittade på tecknad film med min kusin och vi skratta så vi grät - Skratt är bra för själen.

3. Jag åt frukost och ska nu gå ut och gå - Hälsosamt värre Jasmine.

Sådär. Ja så överdrivet mycket bättre känns det kanske inte, men jag jobbar på det.

Tjipp o hej

Stress

Kategori: Allmänt

- The Horrorcocks

Jag känner att jag inte kan andas ordentligt. Är det dåligt?

Jag har mått illa nu i två dagar och igår kunde jag inte sova för att jag hade så mycket som jag var tvungen att tänka på. -Och vad har du att tänka på som är så viktigt och tidskrävande, kanske du tänker då.

-Ja, till att börja med är det jobbigt att ordna med ett produktionsbolag, se till så att man kommer ihåg alla kostnader och se till så att alla får betalt. Sen att behöva vänta på svar är något utav det jobbigaste dom finns. Allt skjuts upp då. Sen att veta att alla förväntar sig en uppföljning, att hela den här cirkusen ska börja om, det är också tidskrävande och tärande på psyket.

 Sen allt annat som man ska tänka på - sin ekonomi, resor som man vill göra, vänner som sviker, hår som ska färgas saker som ska säljas, mammor som ska bli nöjda, jobb som ska fixas... - Allt låter kanske lite banalt och enkelt. Men i varje grej finns tusen saker att tänka på, hundra beslut att ta och massor med valmöjligheter. Att ha allt det i huvudet, plus allt det vanliga som man ska tänka på som jag inte ens orkar tänka på vad det är, då får man svårt att ta djupa andetag. Det blir mest att man går och håller sig.

*Pust*

Brain Error

Kategori: Allmänt

- Nekromantix

Ja, nu ska ja blogga, har jag tänkt flera gånger nyligen. Nu när jag väl sitter här med ett tomt inlägg har inspirationen glidit undan lite.

Vänskap tänkte jag skriva om tidigare. Där har jag mycket att skriva om. Men just nu orkar jag inte. Är trött men förstår inte riktigt varför. Har inte gjort överdrivet mycket och sov tillräckligt mycket. Kanske är hjärnan som gör mig trött. Det är ansträngande att tänka.

Jag har så mycket att tänka på nu känns det som. Hjärnstress fanimej. Allt från kattmat och bädda sängen till relationer, utlandsresor och studier - och sen tusen saker emellan. Pust! Jag måste nog skriva ner allt på papper. Så får man ut det liksom.

Nekromantix
har jag upptäckt idag! Ja jag har ju hört dem endel innan också. Men nu har jag laddat ner alles så nu myser jag igenom första skivan. Psychobilly är härligt! Även fast jag inte gillar det ordet.

Admit Defeat

Kategori: Allmänt

- Franky Lee

Elin ska få en liten pojke! Grattis till henne. Synd att allt inte är som det var förr. Skulle vara kul o ses. 

Min tröja är hemma! Efter en helg på Illusion luktar den massa tatuering. Yummi, typ bästa lukten ever!

Jag trivs som singel! Även fast lite mys o gos inte skulle skada. Alls.

Idag är jag rädd för tystnaden. Den gör mig smått ångestfylld.

Min brutta ligger över tangentbordet, bli lite besvärligt att skriva då. Så jag skiter i det.

Laters

Down And Out

Kategori: komiskt

- The Casualties

Att vara med på vimmelbilder utan att man vet om det kanske inte är så ovanligt. Men att man är med själv på en vimmelbild, hållandes ett papper och därefter ge ut sitt namn utan att ha det minsta minne av det - Då är det lite värre. 

Jävla meny-vimmel från Mitt Andra som visar upp mina skönaste sidor. Förstår inte riktigt vart när och hur bilden är tagen och varför mina kumpaner hade lämnat mig i sticket, men trevligt att vara med på kort i alla fall. Men den bästa är i alla fall Rumpi som visar upp magen. Extremt sexig bild... eller nått. -Döm själva

Kvällen tillbringades med Eriksson först och främst, framför Robinson. Sen vart det att ta med tårta till Krull o Lisse och Boa som satt och väntade. Men Liss och Krull gick och la sig ganska snabbt. Så vi andra satt och kollade på massa dåliga halva filmer istället. Mycket trevlig pojk det där. Synd på avståndet...

So Sick Of You

Kategori: Allmänt

-The Unseen

Gårdagen var... intressant. Imorse var det ångest som fan på grund av vissa saker. Men nu känns det mycket bättre.
Det hela började väldigt oskyldigt hos Lisse och Krull med Boa på besök. Lite ölande i goda vänners lag, sen tyckte Camilla att vi skulle komma till Rikard. Så det gjorde vi. Trevligt folk där också. Vidare till hemmet efter taxibuss, kiss utanför studion och spyor i vattnet. Jag, Camilla2 och Rikard vandrar in, konstigt att vi var typ tio i taxin och tre när vi kom fram. Hmm. Men de andra kom senare, tyvärr inte Liss eftersom flickan inte är 20.

Vad jag gjorde på hemmet vet jag inte riktigt faktiskt. Timmarna gick nog, trevligt folk var det säkert men till slut står jag utanför med Kandi med jackan på och har tydligen bestämt mig för att gå hem. Varför vet jag inte riktigt men tror det beror på en viss person (en viss kille, inte en tjej, hon berörde mig faktiskt inte så mycket som jag ville tro). Eva sa en bra sak nu imorse  - Man ska gå ut för att ha kul. Inte för att hitta en kille. Får tänka på det nästa gång.

Utan tröja är det kallt att gå hem, speciellt när man har snefylla och en kick av annat. VÄRSTA promenaden jag någonsin har varit med om, fan inte klokt.. Men Rumpi har min tröja! Yeey. Ville inte supa bort den.

 Nu är det Moa som gäller.

 Laters

(Gotta Get Some Action) Now!

Kategori: komiskt

- The Hellacopters

Shit vad jag älskar att snoka. Det är ju det bästa som finns. Och eftersom jag faktiskt har tagit bort min lunarstorm (för ganska längesen) och eftersom facebook inte är så himla kul, så är det ju nästan bara bilddagboken kvar. Och det är så himla bra att ha tre stycken användare att gå in på så man slipper bli kallad stalker.  *Fan nu svalde jag lite nagellack*  Sen kan man också adda "vänner" som jag vill snoka på på Rock Its bdb, så slipper jag själv låtsas känna folk som jag inte känner.
Nej, smyga runt på nätet is the shit. Man kommer på så mycket saker då, typ att "han är singel", "åh är dom tillsammans" och "va, har hon fått barn?!" Mycket bra för att fylla min skvallerkvot. Just idag kom jag på att nej, hon är fan inte snyggare än mig - och aha, han är singel nu.. Så trots vissa fallbacks idag så kommer jag igen. Typ. Fast ja.. orka.. :/ 

Unusual You

Kategori: Älska?

Bridges are burnin'
Baby, I'm learnin'

A new way of thinking now
Love, I can see

Nothing will be
Just like it was


Nej, jag är så trött på detta. Jag orkar inte bli ratad mer.
Jag fattar inte hur jag kan släppa lös mina känslor så fort och så mycket. Samma misstag om och om igen. Varför lär jag mig inte?
Man kanske borde följa med ut på lördag? För att hitta ett en-gångs-ragg om inte annat. Man kanske behöver sänka sin ambitionsnivå? Då vet jag ju att dom står på kö. Men jag känner mig fortfarande äcklad sen förra gången.

Nej, nog depp för tillfället. Men jag fattar inte. Jag fattar bara inte vart problemet sitter.

My Picture

Kategori: komiskt

- Horrorpops

Det var dags för lite rensning. Vissa bilder var tvungna att försvinna helt enkelt. Patetiskt och töntigt kan tyckas. Men varför fortsätta låtsas?Ett stort problem är att jag inte känner mig sugen på att gå ut och "clubba" nuförtiden. Jag har tappat hela skaka rumpan grejen. Ska jag festa så vill jag helst dricka öl och snacka med gamla och nya vänner.
Vilken helvändning.

Later
unlovers

Highlights

Kategori: Älska

- Backyard Babies

Klockan är inte ens tio och jag har redan varit ute och gått med min kära kusin, bäddat sängen, ätit frukost och läst tidningen. Fånga dagen eller vad? Nu har jag i och för sig gjort det jag hade planerat för dagen så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Träna? Laga mat? Sy? Tjaa, något kommer jag nog på. Nu är det först och främst top model och tämja katten som gäller.

Later Lovers

Beautiful Day

Kategori: Älska

- U2

Det var något jag skulle skriva om.
Men det har jag glömt.
Kanske var det något om vänskap eller tillit - men i alla fall...

Kvällen var trevlig. Tjejkväll på frimis med två galna tösabitar. Tacobuffé och goodiebag säger man ju inte nej till. Sen att man nästan vann singstar-tävlingen det var ju bara lite extra kul. *Suuuperstaaar* (- från filmen Superstar).
Lite tjejsnack är alltid trevligt - även fast vi kanske inte är de mest kvinnliga tjejerna som finns. Snarare tvärtemot. Skönt att vi är på samma våglängd i alla fall. Alltid trevligt att höra andras sexhemligheter och andra pinsamheter. Moahaha.

Wondering

Kategori: Allmänt

- GC

Jag känner ingen lust att visa upp hela mitt känsloliv och dela alla mina tankar på nätet just nu. Varför vet jag inte. Kanske för att jag inte har så mycket tankar att dela. Eller kanske för att jag inte har så mycket till känsloliv att visa upp - och nu menar jag inte att jag inte har några känslor. Menar bara att jag har dom under kontroll. Men jag känner att jag behöver något slags upplägg på bloggen. Som vissa kanske vet är jag lite av en "Hitler" när det gäller noggrannhet och ordning. Bara mölja på med massa inlägg hit o dit är inget för mig. Måste komma på något bra.

Nu blir det tjejkväll med Kimm o Kandi!

Laters.

Lozin Must

Kategori: Älska

- Millencolin

Att börja dagen med 33 cl koffein och några knäckemackor resulterar i en massa överskottsenergi har jag märkt. Jag springer runt i lägenheten och vet inte riktigt vad jag gör. Jag plockar och pysslar och gör fint, som i ett moln av crystalmeth. Min klänning är coolare än nånsin och min säng är bäddad -Wohoo- energi är bra.

Dagens ord idag är "Love" så jag är öppen för förslag. Kommer gå runt och vara överdrivet kärleksfull till de flesta innan effekten av mitt uppåttjack avtar. Snart ska jag in till stan, köpa presenter till mig själv för diverse presentkort och pengar jag har fått. Yes - lyx till mig

Every morning, it's a new surprise
don't know who I am before I roll the dice
the options is the only thing that I decide
 you see, I live for the moment now
I never did before, with all and everything I sweap the floor
random I am, I never give a damn about what's gonna happen nextLater Lovers

Sober

Kategori: Allmänt

A little girl into the forest goes
She tips so fast upon her toes
The sun is gone and the flowers to
The snow is covering her little shoe
A final test and the courage grows

The path is just a bit to wide
There is no where else to hide
What if a big bad wolf will come
The little girl has to hold her thumb
And hope that luck is on her side

On her right the grave is deep
On her left a lonely heap
Behind the heap the darkness rules
"That is only a place for fools"
The little girl says with a little weep

All around there is only trees
Trees and dark is all she sees
"But hey over there, is that a light
I wish I could get there without a fight"
The little girl is now on her knees

The little girl starts to walk with force
Like carried by a high nosed horse
Nothing will ever take away her pride
She have always herself by her side
The little girl has found the source

The trees are gone
And she sees the lawn
The final test has come to an end
The little girl has now found a friend
She gives away the slightest yawn
And then she waits until the dawn.

It's on the news

Kategori: Älska

No Boundaries

Kategori: Älska

- Misconduct

Åter till mitt hobbyprojekt och en sammanfattning av fredagen.


Efter ett småförsenat souncheck tack vare en massa tyg som ska sättas upp med diverse loggor och en massa småpill och med tiden bortflugen så är klockan helt plötsligt fem i sju. "Okej, nu kör vi". Och folk börjar droppa in. Det kommer faktiskt folk! Efter en kvart har vi redan slagit förra årets publikantal och mer folk står i kö. Jag börjar andas igen och tillåter mig faktiskt att njuta lite. Banden börjar spela, alla är duktiga och till min stora förvåning är det inte headlinen som drar mest folk utan det är de små Horrorcocksarna. Kan ju absolut inte bero på relationen mellan Wicked och bandet och den gemensamma umgängeskretsen...

Efter lyckade spelningar plockas allt ihop, nöjda bandmedlemmar drar till Mitt Andra och super medans andra står och skurar golv och toaletter. Ett stort hjärta till er (Eva och Eskil) som hjälpte till även fast ni inte behövde. Sen vart det en välförtjänt kall öl och sen vidare till Mitt Andra ett tag innan efterefterfest på 116, fullt med folk och där planerade jag nästa Rock It med Gurkan, bra att känna folk som jobbar på skivaffär och har massa kontakter. Rock It kan alltså komma att bli lite mer olagligt och dirty nästa gång. Men det kan gott behövas.

Den stora skillnaden från förra året måste vara det stora stöd jag har fått. Med Wicked i grunden och med tre underbra hjälpare blir allt så mycket lättare. Förra året stod jag i stort sett själv och då blir det svårt att hinna med allt som ska hinnas med. Allt blir mycket enklare när man är flera stycken och alla kommer med idéer och tips, och den olagliga marknadsföringen gjorde nog sitt. 

Så Jas Wicked tackar för en underbar kväll. Nog för att den kunde sluta på ett annat sätt men allt kommer i sinom tid.

Rock on

20 Years Later

Kategori: komiskt

-Union Square

Och där kom det. Ett hugg rakt in i hjärtat. Ett "känslokallt" hugg. Jag låtsas som att jag inte bryr mig. Men visst fan gör det ont. Det väller upp och tar plats, försvagar och gör illa. Även fast jag vet att det skulle komma. Är så trött på dessa blogginlägg, från bådas sida. Varför inte ta det face-to-face liksom. Så mycket ärligare. Men det är väl så det är, precis som jag och min K har pratat om. Och det är inte så mycket att göra åt det.

Nu ska jag peppa mig för en kväll med älskade med det enda sättet jag vet. En injektion med MC

Done Is Done

Kategori: Älska

- Millencolin

Förut var det månader, sen minskade det till veckor och till och med dagar. Nu är det bara timmar kvar och jag är snart i upplösnigstillstånd. På ett bra sätt. Jag är taggad, har så mycket energi så det snart börjar spraka om händerna på mig. Hjärnan går på högvarv för att kontrollera så att ingenting är glömt och magen protesterar och vill inte ha någonting.

Men nu är det inte så mycket jag kan göra. Whats done is done som Millencolin uttrycker det så fint. Och det är ju sant. Jag kan inte ändra på något nu och allt går enligt planerna. Nu är det bara att hålla tummarna på att soundchecken flyter på, folk kommer och alla går ifrån B-salen nöjda och glada.

Men en sak vet jag;
I am Living My Dreams - are you?

Something Beautiful

Kategori: Älska

- Anagoes

 Idag är också en underbar dag. Varför inte liksom? Med ett leende på läpparna blir dagen lite gladare. Och att kunna smitta ett leende till en främmande människa ute på stan, det är typ det bästa man kan göra. Testa själv.

Gårdagen var lugn och trevlig. Att fylla år är kul, som sagt, men det är ju inte lika uppstressat och fixat som förut. Det märks att man börjar bli gammal. Istället för massa småpaket av farmor så får jag ett vykort. På fel dag. Men men, inte så mycket att göra åt. Jag är väldigt glad över den lilla uppskattning jag får. Och över alla som faktiskt har grattat mig. Överraskande faktiskt. Trodde inte så många skulle gratta mig. Tur att facebook finns så man blir påmind om alla födelsedagarna.

På tal om gratulationer fick jag som sagt flera av personer jag inte trodde jag skulle få något av. Däremot fick jag inte något grattis av vissa människor jag trodde åtminstonde skulle krypa till korset och försöka plåstra ihop något med ett enkelt litet grattis. Men inte då. Inte för att själva grattandet spelar någon stor roll för min del, men det är ändå någon slags årsdag. Och om man inte ens grattar någon på födelsedagen så står man väl inte jättenära den personen längre.
Tragiskt.

Men nej, mitt humör var bra ja, inte låta mig dras ner av dåliga tankar. Fredagen kommer bli underbar. Helt jävla underbar. Nu håller jag bara tummarna på att den slutar på det stället där jag vill att den ska sluta.

Rock On!

A New Beginning

Kategori: Älska

-GC

En ny siffra. En ny dag.
En ny början. En ny start.

Jag tycker att det är så otroligt roligt att fylla år. Än så länge har jag ingen större åldersnoja, lite tjugoårskris bara, men nu är den hanterad och bortglömd. För första gången på en lång tid kan jag faktiskt säga att jag är helnöjd med mitt liv. Kanske beror det på att jag har blivit mer realistisk och sänkt mina krav. Kanske beror det på att jag har insett saker det senast året. Jag vet i alla fall att jag har, eller kommer få, det jag vill ha.

Den du!

 

Kiss Me Kill Me

Kategori: Älska

-Mest

Kiss me (You're all I'm wanting)
Kill me (This feeling's haunting)
Your kiss is torture
But killing me would be too easy


Hell Yeah - Nu får det gärna hända nått. Nu har jag väntat klart.
Mycket bra låt btw.

Undefeated

Kategori: Allmänt

*My band My friends My love My pride*

Idag är jag en dålig människa. Jag sjukade mig från ett grymt tråkigt jobb som jag bara jobbar på sammanlagt tio dagar. Ett jobb där ingen riktigt bryr sig och där man får göra allt skitjobb själv. Så jag är hemma och får 80 procent av lönen istället.
Döm själva...

Min kära kusin var nyss här och vi hade superkul i en halvtimme när vi skapade en bilddagbok åt Wicked Family, och ingen bilddagbok som helst utan en där vi spelar ut alla våra fjortis-sidor. Det var nödvändigt i en tid som denna.

Nu ska jag snart iväg och träna, affischera ner kära Karro och snacka lite med Frida om gage och baguetter.
- Wish me luck

Tu Recuerdo

Kategori: Älska

På något sätt känner jag mig lätt känslosam eller berörd på något sätt. Vet inte på vilket sätt dock. Det är säkert på grund av en viss serie som jag såg nyss, där en scen var extremt mysig och avundsvärd. Jag vill också kramas. Jag är grymt sugen på att kramas. Närhet överhuvudtaget känns väldigt nödvändigt för tillfället. Bebisar dör om dom inte får beröring. Vem har sagt att det inte gäller vuxna människor också? 

Och inte hjälper det att jag sitter och lyssnar på myslåtar och bara vandrar iväg i tankarna. Fy! Jasmine. Tillbaka till jorden och lyssna på nått annat istället. Typ Raised Fist. Då blir man inte mysig. Då blir man hyper.

Nej men så hittar jag en till sån låt! Vad gör jag? Varför trycker jag igång den överhuvudtaget?

A veces gris, A veces blanco todo depende del lugar.

Timebomb x2

Kategori: Allmänt

Ja efter tre timmar med Singstar så är det inte lika kul längre. Man tröttnar efter ett tag. Speciellt om man bara kör de dåliga skivorna och inte mina rock-favoriter. Men jag fick en 9200 poäng i alla fall, och slog Johanna en gång! Wohoo.
Det känns tryggt.
Nu är far min full, storestyvbror ska åka med sin flicka och jag och lillbrorsan ska lägga in lite pics.

Laters*

Timebomb

Kategori: komiskt

För tillfället önskar jag att jag var i Örebro, den första kvällen på flera veckor som jag faktiskt inte är det. Lite komiskt är det måste jag säga.

Dagen såg ut att bli riktigt bra. Åka till Eskilstuna, få present, äta tårta, styvbrorsan på besök och sen singstar hela kvällen. Men nej, nu har de andra fastnat i en disskution angående spiritualism och "non-believers". Daniel står fast för sin tveksamhet över det mesta medans pappa och styvmor försöker överbevisa den envisa lilla pojken (eller ja, han är väl 25). Jag orkar inte riktigt bry mig, det känns så himla onödigt att nöta samma grej om och om igen i över en timme... Vi tycker olika - okej? Låt oss vara vänner ändå och så kramas vi och kör singstar! Jag fick rock-ballads och svenska schlagerhits idag så jag vill bara sjunga sjunga sjunga och tro att jag är bäst i världen på det! Yeey!

When You Wish Upon A Star

Kategori: Älska

Nu börjar det närma sig. Min dag. Jag gillar att fylla år. Lite 20årskris har jag såklart, men den borde släppa på tisdag, då jag inte längre är 20.

ÖNSKELISTA

Hur coolt är inte den där?!Kortspelet, med frågor som;
Jag har aldrig haft sex med ett ex.
 Jag har aldrig haft låtar som jag skäms över på min MP3-spelare.
Jag inte aldrig smygkollat på mina grannar.


Lite lama frågor, men då kan ni ge mig denna här:

Apspännande kortspel med frågor som;
Vem av mina vänner tycker jag är snyggast?
Vad är det underligaste klädesplagget jag äger?
Hur många sexpartners har jag haft?

Allt finns på Bokia eller nicotext.com  -  Bara en liten hint...One Trillion Dollars

Kategori: komiskt

-Anti-Flag

Det är alldeles för lätt att köpa saker på internet.
Nu har jag ju beställt saker som jag kanske inte behövde riktigt, så där rök min fina Carlings-hoodie som jag skulle köpa imorn. Fast den behöver jag väl inte heller... egentligen. Jag får väl se det som en present till mig själv. Grattis Jasmine

Njaa, lite extra pengar skulle sitta fint alltså. Eller massa. Fast i och för sig så har jag mer pengar på kontot än vanligt. Lite utgifter denna månad. Mycket jobb. Yeey

So long suckers*

Can't Stop

Kategori: Älska?

-RHCP

Asså, jag har glömt bort att ringa en person.
Det känns ju inte så himla bra. Sen tror jag att jag skulle göra något på torsdag.. Men jag har glömt bort vad.

Nej nu mår jag lite illa. Tror fan jag håller på att stressa sönder mig.
Ja. Uschi, min kropp gör motstånd innifrån.

Nu ska jag tröstäta. Fast jag är inte hungrig ¤.¤

This Is The End... of hopelessness

Kategori: Älska?

This Is The End for you my friend.
-Anti-Flag

Mm, just det. Det är det fan. This is the end.
Orkar inte kämpa för nått som borde vara självklart.  - You're on your own my friend.

Annars är det bra. Nytt jobb - suger ganska hårt men det är ändå några tusen på två veckor så det är bara att bita ihop och kämpa. Tänka på min nya fina tatuering som pengarna kommer gå till. Eller till Tyskland då. (EVA är du på?!)

Kollar på raw - comedy club och sen snackar dom om att vara singel... så klart. Denna skiten förföljer mig. Vad är det här. Jag behöver lite testo för fan. För tillfället har jag gett upp alla diverse relationstankar. Jag nöjer mig med det lilla... so to speak...

Later Lovers!

Freak Out!

Kategori: Älska

Jag gillart Jag gillart Jag gillart

Humörsvängning? - Javisst!

-

Kategori: Allmänt

Jag hatar det Jag hatar det Jag hatar det.