JasmineMede

Good Bye

Kategori: Allmänt

- Union Square

Yeah! Det var det som gällde idag. Hade väldigt trevligt med Tessi idag. Pratade skrattade och skrek så mycket så rösten till slut försvann. Nu gör min hals ont. Vi träffade massa folk i stadsparken. Flera som man inte hade förväntat sig. Vi lyssnade på några bra band, jag chillade lite med Union Square-grabbsen från första Rock It, himlans charmiga dom där, men främst av allt åt vi! Först på la baguette sen fikade vi och köpte matsäck i form av sockerkick, sen gick vi upp på stan efter Smash Into Pieces och drack lite öl, och till slut efter Mcdt fyllekäkade vi pommes med bernie. Fast vi var inte fulla. Men det var gott. Sen hörde vi väldigt roliga konversationer som;

- Ni som är smarta och dumma i huvudet på samma gång.
- Jajemän
och; - Ät inte så ni somnar flickor. Det är farligt.

Det är skönt att inte vara full.

Golden

Kategori: Älska

- Millencolin

Idag är Jasmine en lycklig Jasmine. Solen skiner och livet leker. Jag letar lägenhet lite smått och längtar efter diverse inköp som komma skall. Millencolin rockar loss i mina högtalare och nytt bläck svider på armen. Dagen -och hela veckan- har tillbringats med underbara och lite smått galna människor och lönelappen är ifylld och klar.- I love it!

Nog för att jag inte har några planer för kvällen - Mamma är borta och Kim ska snart iväg till Norr, men det gör inget. Jag har vart borta så mycket på kvällarna nu så det känns skönt att vara hemma och bara chilla. Jag har filmer att se på, stjärnchips att äta och katter att klappa, så kvällen kommer bli mycket lyckad. Trots allt. Och imorn så är det jag och Tessis som gäller. Grymt kul att träffa min tvillingsjäl (iallafall om man ser till födelsedatumet) igen. Det var allt för längesen.

Den femtonde gäller det!

Bara För Mycket

Kategori: Älska

- Tjenare Kungen

Ojoj idag är jag bara så himla nöjd. Vad jag än har tagit för mig så har det ju slutat med succée - ja förutom jobbet imorse då där jag råkade dra ut på tiden nått förskräckligt.. Men ojoj! Jag vet inte ens vart jag ska börja.
Så det tänker jag inte göra heller - Om ni undrar så får ni väl ringa och fråga ;)

Secret

Kategori: Älska

- The Veronicas

Ojoj vad glad jag är idag. Ja inte vet jag riktigt varför, kanske för att jag har lyssnat på hög musik och kört bil fort eller för att jag har varit i Stockholm och gjort underbara inköp och haft en superbra arbetsintervju, eller för att teatermänniskor är så himla roliga och lätta att umgås med. Jag vet inte riktigt, men jag vet att denna dag har varit en bra dag.

Det skålar vi för*

With Love

Kategori: Älska

- Hilary Duff

Nej! Nu räcker det. Nu låtsas vi som ingenting. Nu är allt bra igen.
Jag vet inte om det var lite Hilary Duff pepp, det faktum att han känner mig bättre än jag kanske vill tro eller att mitt riktiga jag kom till styrspakerna igen, men nu är orkanen av negativitet borta. Nu är det Nej, nyttigt och hälsosamt! som gäller, vi får väl se hur längre det hänger kvar.

Men jag kan ju. Jag får ju vadsomhelst - om jag verkligen vill ha det.

Hell yeah!

Burned

Kategori: Allmänt

- Hilary Duff

Alltså jag vill byta ut mitt humör! Det är nästan så att jag vill gå på benzo eller nått. Det här är inget kul längre. Jag blir skitsur och deppig över små små saker som jag egentligen borde ha fattat eller inte brytt mig om. Sen blir det ännu värre av att folk inte svarar när jag skriver på msn med dom. Jag hatar sånt!

Jag hatar också mina hoppiga tankar mellan Nej! Nu ska vi ut och jogga och bli size zero till Man måste väl fan njuta av detta liv. Så som sagt, benzo skulle vara jäkligt trevligt. Eller lite lithium kanske, nog för att man trubbar av de glada ögonblicken men de deppiga försvinner också och dom väger tyngst.

Idag vill jag vara miss Duff...

Dream A Little Dream Of Me

Kategori: Allmänt

- Doris Day

Just för tillfället känner jag mig lite mysig och skrivsugen. Jag vet inte riktigt vad jag ska dela med mig av, men nått kan vi nog hitta på.

Jag drömde inatt. En väldigt trevlig med samtidigt konstig dröm. Det var snygga pojkar, pussar och tjejkompisar inblandade. Efter det drömde jag en helt annan dröm men med lite samma handling. Fast det var inga pojkar med. Och jag pussade inte någon. Det var bara jättekonstigt; personer jag inte har pratat med på länge som gör saker jag inte alls vill se. Jag förstår inte riktigt vart någonstans drömmar skapas och formas. Visst brukar det sägas att det är ditt undermedvetna som bearbetar det du har varit med om under dagen. Men tänk om man drömmer någonting helt annorlunda? - Skumt.

Nu är jag i alla fall nyklippt så svintohår är ett minne blott. Nu vill jag bara ha lite mörkbrunt i håret så är det precis som jag vill ha det. Mörkblont i all ära, men jag känner mig väldigt mycket mer lugn och harmonisk i mitt mörkbruna svall. Nu ska jag drömma mig bort lite. Till Bulgarien eller så.  

Hello Hello

Kategori: Allmänt

- Paramore

Visste du att "Hello" betyder "Hör du mig" på ungerska?

Ja då var man i Eskilstuna. Finns väl inte så mycket att berätta. Nytrimmad i håret och ska snart äta söndagsstek - typ. Här sitter man framför teven hela söndagen och tittar på skit som vanligt. Lite trist men men, man måste väl vara lite social antar jag. Blir att åka ner till båten imorn och sen på tisdag är det arbetsintervju i Stockholm - spännande spännande.

Nej, nu ska jag försöka göra den här söndagen värd...

Unusual You

Kategori: Älska?

- Britney Spears

Jag vet inte riktigt vad jag håller på med. Så fort jag är avvisande så klänger dom fast. Jag försöker ju inte ens men ändå så frågar dom och frågar och vill ha och ha. Dom förstår inte att allt bara är en illusion. Det är bara photoshop och bra vinklar. Dom blir besvikna när dom ser den verkliga produkten. Så har det alltid varit. Och så fort jag har börjat klänga mig fast så backar dom.

Men sen idag hände det liksom nått. Några ord som på något konstigt sätt fick det att göra ont i bröstkorgen... Jag tror mitt hjärta började lappa ihop sig igen. Växa lite. Jag känner mig som Grinchen. Det gör ont och känns konstigt. 

In Another Life

Kategori: komiskt

- The Veronicas

En rolig grej;
Ni vet hur man formar en uppfattning av en person kanske bara av hur den ser ut. Hur man formar röst och rörelsesätt bara efter en bild... Sen ibland så stämmer ju inte de två verkligheterna ihop riktigt. Det hände mig idag på Willys när jag såg en person som egentligen jag inte känner direkt utan det är min vän och andra icke vänner till mig som känner honom. Han ser ut som en cool kille, och därefter formar man sig ju en uppfattning, sen när jag fick höra hans röst...? Oh my Gaa (som Jessica Simpsons skulle ha sagt). Det lät liksom.. inte väntat. Det var väldigt mesigt och något feminint över rösten. - Lite intressant.

På tal om andra verkligheter så råkade jag se ett halvt the Tyra Banks show avsnitt imorse, där Twilight-stjärnorna Taylor Lautner och Robert Pattinson var på besök. Där var också tre intet ont anande tjejer som var äkta megahysteriska fans och skulle tävla om en grej från filmen. När sen "domarna" kommer in så håller alla tre seriöst på att svimma av. Jag förstår inte riktigt denna hysteri. Ja menar, det är faktiskt inte Edward och Jacob som kommer.. Dom är skådespelare. Men jag har väl aldrig riktigt förstått denna kändiskåthet. Jag har sett mina drömmars man Eric Ohlsson flera gånger på stan, jag har pratat med Björn Gustafsson, och visst skulle jag kunna stå och skrika dom i örat, men seriöst - dom är bara vanliga individer.
I alla fall så vann den tjejen som skrek mest, och när hon sen får veta att hon vinner Edwards faktiska bil som han har i filmen så når hennes röstläge en helt annan nivå. Inte för att hon vinner en bil, utanför för att hon vinner den bilen.
Missförstå mig inte, jag skulle sjukt gärna vilja vinna den bilen också, scenen i filmen när "Edward" backar undan och svänger runt är typ det snyggaste i hela jävla filmen.

Men seriöst...

Young Skin

Kategori: Allmänt

- The Kendolls

Det är inte varje torsdagsmorgon halv fem som man kommer på att man har misslyckats med ett vad, samtidigt som man vandrar hem genom ett tyst Örebro. Det gjorde jag. Grattis Eva du vann. Jag hade ingen tanke på vadet förrens det var väldigt försent. Kanske var just därför som jag har världens bakfylla idag. För att skämmas.

Men men, man är ung (mer eller mindre) man för vara nöjd för det man får istället. Och jag är nöjd. Mycket nöjd.

Kiss Kiss Kill Kill

Kategori: Älska

- The Horrorpops

Det är inte klokt vad ett humör kan skifta. Jag börjar seriöst bli lite orolig för mig själv. Det här kan ju inte vara normalt. Jag menar sinnestillståndet är en sak. Men när man ändrar känslor för en person helt och hållet efter några timmars sömn - ja då kan man börja undra vilka illusioner jag lever med. Igår kändes det hopplöst, idag har jag gått vidare. Det är inget jag vill diskutera mer - så släpp det (jag kommer troligen ändra mig snart igen och vilja prata om det då).

Åh pinups. Det är riktig kvinnlig skönhet.


Idag vill jag vara Dita Von Teese - hon är dagens idol.

I’m not a fool

Kategori: Älska?

Bara för att engelska kicks svenskans ass:

 The greatest thing you’ll ever learn is just to love and be loved in return - as they say in one of the greatest movies of all time - Moulin Rouge.
I am more than willing to learn. I am eager, prepared and all set. And I have been so for as long as I can remember. Does that help? - Not a bit. Maybe I am to picky, to much of a perfectionist. Maybe I want something that is just a fairytale.

Love is the easiest, hardest, most amazing and most devastating thing there is. Love is all and nothing. Everyone loves all the time. Whether it is the person next to you, the song in your ear or the cake in your mouth… Love is all around us.

The trickiest part is when it comes to the in-love feeling. For some reason it is easier to love your father, your pet or your dear friend than it is to love that boy or girl that you have a crush on. Why that is we can only wonder, and you might disagree on me, but here is my newly made-up theory. When it comes to your parents, your brothers and your sisters you are raised to love them. You are supposed to. If you don’t love the people that have set you in to this world you are “strange” - Well then call me strange. I am not sure that I love my parents. They have both done huge mistakes and bad decisions and I will not love them just because they had an urge to “show their love” only a few weeks after they’d meet. My brother on the other hand I do love. It took a while for me to realise that, but we have been through the same shit, we trust each other and we actually do love each other, even though it is hard to say it out loud.

 When it comes to cats and dogs and rabbits and such I believe that the secret is spelled unconditionally. An animal loves their human without boundaries what so ever. It doesn’t matter if you are unfaithful or if you are not home at the right time or if you commit a crime. Your pet is always there when you come home. Ready to spoil you with their love.

Then we have the boy meets girl (or boy) scenario. I believe that when you are looking for your true love you are a bit pickier then you are when you are choosing a new dog or a best friend. We have been taught that you will find your “the one” and you will live happily ever after. Whether that is bullshit or not is up to you and your fantasy to decide. But maybe, just maybe we shouldn’t over think everything when it comes to fall in love. We are always talking about the dream girl or prince charming or this and that, but maybe we shouldn’t be looking that hard. Maybe that’s when love pops up, when you at least expect it. Forget about rules and looks and distance and instead think about the person within. Do I like this person? And if so - as a friend or maybe even more? And sometimes don’t think at all. Just go with the flow, if something feels good - then why not like it? Capture the moment, seize the day and love!


I have no idea what I want to say with these words, if it is a lesson from me or for me. I don’t know if this are my thoughts or someone elses, I just felt like writing them. -Enjoy

Behind Blue Eyes

Kategori: Älska?

Följande dialog äger hoppeligen inte rum alltför ofta hemma hos nån;

M - Jag har tänkt bränna upp alla papprena från rättegången nån dag.
J - Mm.
M - Det är ju ingenting man vill läsa igenom igen, och dra upp allt. Man blir bara förbannad.
J - Hur mycket är det egentligen?
M - Ja det är en jävla bunt.

*Och J blir lämnad kvar med alla minnen komma uppkrypande*

Fairytale

Kategori: Allmänt

- Alexander Rybak

So it's Sunday. I'm not doin a shit - and I love it. I have a cold! I am aloud to sit at home with my kitty in my lap and just do nothing. Well actually I do alot of things. I have a job interview to plan, a place to clean and emails that have to be answered.

Jag har katthår exakt överallt. Och vita är dom också. Det gör ju inte det hela mindre jobbigt. På tal om jobbigt så är jag lite småsur idag. Jag gillar inte när mina planer inte blir som jag planerat och jag gillar inte när personer skippar planer med mig på grund av att andra personer kommer och stör. Irriterande.

Btw - I'm digging my new hairstyle.

I Don't Wanna Wait

Kategori: Älska

- The Veronicas

Åh en sån bra dag idag. Förstår inte riktigt varför jag är på så bra humör, men det är väl en blandning av soligt väder, det faktum att jag är ensam hemma så jag kan göra vad jag vill, och bra musik. Då mår man bra. Idag har jag kollat klart på OTH, åh det börjar samla ihop sig till säsongsavslutning. Har också duschat och njutit lite av min vackra nya hårfärg, jag har ätit frulle, köpt studentpresent och planerat en massa. Denna dagen kommer bli bra, även fast jag inte har några planer för kvällen.

Men nej nu ska jag njuta av dagens favorit - The Veronicas -, bli snygg och ringa några telefonsamtal som kan förändra framtiden en del =)

*You know the deal

Lost, broken, confused

Kategori: komiskt

- MEST

So I just realized what a funny word cocktail is... The english language never stop surprising you.
Speaking of which;

Who said that Czech-people are good in english?

Well, well orkar inte slänga in så många bilder, eller ord, om resan just nu. Bilder finns på fejjan - enjoy. Kan bara säga att just nu är det många tankar som går runt i det här lilla huvudet. Vill jag, vill jag inte? Vill han, vill han inte?  Vad vill jag, studera, jobba? osv... Väntar fortfarande på ett erbjudande som kan rocka mina sockar en hel del.. Vi får vänta och se.

Later suckers*

Sober

Kategori: Älska

- Pink

Ja då var man hemma. Och helt sober till skillnad från de senaste dagarna. Här har det druckits öl och snackats sex minsann. Men det tar vi senare. Nu är det Twilight med Ivii.

Later Lovers

Over And Out

Kategori: Älska

- Neverstore

Nu är det spännade här. Inte många timmar kvar innan jag och Efva åker till Malmö - Berlin - Prag. Yeey* Amerikarlen är redan i Berlin och om typ 36 timmar är vi snart i Prag, åh trevligt. Så nu är det over and out för ett par dagar.

Later*

Take Me On The Floor

Kategori: Älska?

- The Veronicas

Jag har upptäckt en sak på sistonde. Jag vet inte om det är min blonda hårfärg som gör det eller om min kropp sänder ut några mystiska endorfiner nu när jag har gett upp dejtandet, men killar ser mig nu. Vid inte bara ett, utan två tillfällen har jag umgåtts med innan okända killar som faktiskt uppmärksammar mig, dom skrattar lite för högt åt mina skämt och dom lutar sig närmare för att lyssna om jag säger minsta lilla sak.    - Dom raggar på mig!

Något liknande har jag faktiskt aldrig varit med om. Vid första tillfället, då en snygg lammkotlett var alldeles för trevlig för casual prat så vart jag lite förvånad såklart, när man ser de där "jag är intresserad" signalerna. Men den kvällen var jag faktiskt riktigt snygg så det kanske inte var så konstigt... *eller nått xD* Men när sen en liknande grej händer ännu en kväll lite senare, när en kille faktiskt drar en regelrätt raggingsreplik så börjar jag fundera på vad som har hänt. Nu var det ju så att nummer två var full och då kan man lätt avfärda det mesta som kåthetssyndrom, men när sen kvällen slutar med lite lagom-mys i soffan och inte alls vrålhångel i sängen så blir jag riktigt förvånad och glatt överraskad. Så inte färgar jag håret än på ett tag - eller?           


     

Someone Wake Me Up

Kategori: komiskt

- The Veronicas

Ojoj, tänkte på en sak tidigare som jag skulle skriva om här, men det får vi ta sen, för nu är jag så uppspelt så jag kan inte riktigt skriva mer... Det här händer verkligen! Om bara (jagkaninteensräknanu) 2,5 dygn så är jag och Eva i Berlin och träffar den mannen som jag har velat träffa i nästan två år. Hur kan två människor från heeelt olika kontinenter bara få för sig att träffas liksom? Det här är ju inte klokt. Shit vad det här har urartat liksom.

Nej, nu kan jag inte sitta här längre.


Pressure

Kategori: Allmänt

- Paramore

First things first;
Och ja visst, jag kanke överreagerade, det kan jag medge. Men vissa saker är hårda att läsa. Man kanske önskar att man hade mer av ett liv. Så då kanske man tar åt sig av vissa ord. Men just nu ser jag inte vad det gör för skillnad. Man kan ju ändå inte umgås med mig, tydligen.

Helgen var i alla fall väldigt trevlig. Vet inte om jag orkar skriva allt som jag gjort men ni som läser var ju ändå med hoppeligen. Så ni vet ju hur trevligt det var. Ja ni kanske inte vet något om grillningen i torsdags eller kvällen hos Liss o Krull igår som slutade i småpanik med blödande fötter och krossat glas...


Jag och Pete försökte kolla på This is England när K och L började bråka och sen sprang dom båda ut, efter en kort stund hör vi ett högt *krasssch* och Liss kommer upp blodig och chokad. Men så kan det bli om man är en Sundbladare. Sen försökte vi kolla vidare på filmen, Pete somnade på mig och Lisse kommer helt plötsligt in och frågar om hon ska stänga av filmen. -Va, nej den börja ju nyss? -Nej den är snart slut. Jaja, man slumrade visst till lite. Jag fattade ingenting av filmen i alla fall och ska ge den ett till försök imorn eller nått. Då blir det middag på Mitt andra hem - 116. Idag har jag vart ute med Ozzy på en skogspromenad - jag är hans nya bästis nu. Fast fick massa ytterligare huvudvärk av det, och bakfylle-träningsvärk i låren har jag också. Hur fan kommer det sig. Lisse hittade en använd kondom i deras papperskorg från igår. Kanske hände det mer saker än vad jag var medveten om?

Ja drömma kan man ju i alla fall.  - Dream on

Jaded

Kategori: komiskt

- Mest

First things first;
Vilken liten bitch. Först säger hon att hon inte vill vara bitter och inte vill bråka. Sen trycker hon ner mig och citerar mina exakta ord. Ja det kan ju vara helt taget ur luften också. Jag kanske bara överreagerar, jag ska inte spekulera så mycket...

Så ja. Nu när det var avklarat;
Jag ska snart gå ut med Ozzy. Gulligare hund får man leta efter. Sen har jag lånat Boondock Saints och Smala Sussie från Liss så jag har lite att göra ikväll. Det ska bli trevligt att bara chilla lite efter en fullspäckad helg med krossade glasrutor, mys i soffan och brända majskolvar. Mer om sånt sen.

Later suckers*
 

Wonderwall

Kategori: Allmänt

- Oasis

Jag hade massa att skriva om tyckte jag nyss när jag stod i duschen. Nu när det väl gäller verkar allt ha försvunnit.. Hmm* Nej lite pyjamas så kanske jag får inspiration.

Sååå ja. Kom nyss hem i alla fall från en filmkväll med Lisse, Fluffen och Peter (Krull alltså, men efter ikväll så är han Fluff istället). Innan det så var det grillkväll här hemma. Ina och Peo var med och lillbrorsan likaså. Innan det var det äventyrsminigolf på Gustavsvik som gällde och jag vann så himla stenhårt! Yeey. Nej nu skiter jag i det här.

Later Lovers*

Trapped

Kategori: Allmänt

-Horrorpops

Under en halvkväll på Örebros hetaste dansgolv (eller ja, garderoben i anslutning till detta dansgolv) så kommer man på flera saker... Som följande;
- Vårjackor är färggladare än vinterjackor.
- Pojkar födda -90 kan vara attraktiva (usch hur gick det här till?).
- Gamla gubbar kan gilla Beyonces nya låtar.
- Det är gramatiskt inkorrekt att säga "dansa varm sig" (vilket jag själv kom på när jag själv sa det). 
- Jag är bloggberoende. (Detta beroende har Eva redan tagit upp och det yttrar sig på det sättet att man i förväg skapar sitt blogginlägg och låter det gå ut över arbetet man håller på med).
Och sist men inte minst (men kanske lika ointressanta som alla andra)
-att cykla hem går snabbare, speciellt om man har megapeppig musik i öronen.

Nu är det helg - sup och svälj.