JasmineMede

Highway Man

Kategori: Älska

- Hoffmaestro

Bästa citatet från Yeah-mötet i torsdags: Niklas och Rille bråkar om vem som är bäst, Niklas som är sjuk eller Rille som har varit jättesjuk. Niklas klämmer till med: "Jag är ju hellre sjuk nu än att nyss ha varit sjuk!" Alla blir tysta ett tag och Niklas inser att det han sa var väldigt korkat...

Bästa citat från helgen: Nina när vi diskuterar bra och dåliga ledaregenskaper: "Ja Reinfeldt är liksom hård och står upp för..."

Bästa med helgen: När vi leker kurragömma och Rosa gömmer sig under golvet. UNDER golvet. Bokstavligt talat. Mer om det senare.

Bästa låt i helgen: Highway Man. Stämning i mängder.

Bästa med mig: Jag är så jävla kompetent! Tack för det mig själv. 

Lock - Sport - Krock

Kategori: Allmänt

- Nikola Sarcevic

Så här på söndagkvällen känner jag mig lite blödig och mysig. Har pratat en massa med min pappa idag. Saker poppar upp och jag pratar på som jag inte brukar göra. För en gångs skull handlade allt om mig. Inte om lillebror eller storebror, och för en gångs skull så har jag jobb, mål och pengar och inget som han kan klanka ner på. Han borde till och med kunna vara lite stolt. Så jag känner mig lite som pappas flicka igen. Och det känns ruskigt bra. Vi satt och kollade på ett program där det var en liten elefantbebis som höll på att drunka men hela flocken hjälptes åt att rädda honom och jag blev jätterörd och tyckte helt plötsligt att elefanter var det sötaste, bästaste djur i världen. Som sagt - blödig och överdriven.

Men Nikola gör mig alltid glad. Eller kanske inte glad direkt, men lugn. Samlad. Perfekta låtar. Det är skönt att varva ner lite efter en hetsig dag. Det är hårt när man ska utbildas, umgås med allt nytt folk, oroa sig för artikeln och boka in möten med Bianchi och planera Yeahs WinterSession - allt på en gång. Men idag har allt tagit några steg framåt och det är många grejer jag nu ser fram emot. Just nu ser jag fram emot en mysig säng där jag kan drömma mig bort och visualisera min närmaste framtid - för du vet väl att det du vill ha, det du drömmer om kan du få. Bara så där! Du måste bara veta hur du ska önska.

Wish me luck*

My Reality

Kategori: Allmänt

- Ape Rape Escape

Nu har jag stationerat mig hos pappa i Eskilstuna efter en fullspäckad helg, kommer mer om den sen... Nu vill jag bara säga hur trevligt det är att vara här, få precis den mat man vill serverad när man kliver innanför dörrn, städad och fint överallt och ordentliga rutiner. Det är skönt för omväxlingsskull. För ni som vet så är det ganska så jättestor skillnad på mammas och pappas hem. Jag gillar båda, de två extremerna har skapat en ganska bra blandning - Mig och Kim alltså-.

För övrigt så kan jag säga att jag ska träffa Eva imorn och att det ska bli väldigt trevligt. Det var längesen, känns det som i alla fall. Sen ska jag träffa Tobba på tisdag så jag kan få mig en Rockbok så jag kan skriva min artikel till Rock&Roll tidningen. Värsta deadlinen nu... Så ja, denna veckan kommer också bli fullspäckad, även fast jag är ledig tre dagar. Men så får det bli!

Det var min reality.  

The Fantasy

Kategori: Älska

- 30 Seconds To Mars

Måste bara säga...
Ååh. Så sööt!

Trots att jag är många mil bort kan jag inte låta bli att drömma.

Wake Up

Kategori: Allmänt

- Anagoes

Åh, att det är så många bra småband som lägger ner. Först Union Square och nu Fear My Dear?! Usch och fy. Men men, som sagt, är man inte nöjd och ger sitt allt för musiken så ska man lägga ner. På tal om det tycker jag ni ska checka in den här länken. Coolt va?!

Och på tal om coolt (vilket flyt jag har) så läste jag nyss min goda vän Nathas blogg. Hon har ju nyligen begett sig till NY för att vara aupair i hela tretton månader! Hon skrev i alla fall att hon på ett café nyligen träffade, hör och häpna, Robert Pattinson! Det sköna med henne är att hon inte alls är ett Twi-fan så jag gillar verkligen hennes casual möte som hon berättar om i bloggen. You go girl.

På tal om girl så är mina girls ute på vädring idag. Ja inte jättemycket såklart, men jag fick visst lite mer urringning än vad jag hade väntat mig med detta linnet. Men men, vad gör man inte för att blidka Yeah-pojkarna som jag ska träffa senare idag.

I'm Awesome

Bohemian Rhapsody

Kategori: Allmänt

- Queen

En sådan otrolig låt! Jag har aldrig riktigt tänkt på hur bra den egentligen är, men efter gårdagens singstarande med Mr Mercury så är jag såld.

Men det var inte det jag skulle gå in på. Först och främst måste jag bara få ur mig lite glädje... *Wohoooo! Vad mycket pengar jag har på kontot!* Damn alltså. Jag skrev ju förut om att jag fick mycket mer i lön än vad jag hade väntat mig, däremot kollade jag på bruttosumman, alltså innan skatteavdraget. Okej, synd för dej, kanske ni tänker eftersom jag är korkad och kollar på fel summa, men HAHA! säger jag då eftersom nettolönen var nästan tusen kronor mer än bruttolönen. Det du. Så kan det gå när man får reseersättning. Så där kom det ytterligare extra pengar. Men det kan behövas denna månaden eftersom jag kommer ha cirkus tolvtusen i räkningar. Men det gör inget för det betyder att jag fortfarande har massa pengar att slösa bort på julklappar och sånt. Sweet*

Sen kan jag också "klaga" lite över hur mycket jag har att göra just nu men eftersom jag faktiskt sitter och bloggar så antar jag att ingen tycker synd om mig. Men faktum kvarstår att jag idag kommer jobba, eller ja, sitta på kontoret, från åtta till fyra. Då kommer söta Lovisa och vi ska ha ett litet photoshoot med pojkarna i Listen Up Major, det kommer bli awesome. Därefter åker jag och Lovisa direkt till Alex på norr och kör därefter till musikalen i Hallsberg och spenderar några underbara timmar där. Sen är det bara att komma hem vid halv tio, äta något lite snabbt och kasta sig i sängen med en gosig Jasper. Hur morgondagen ser ut ska vi inte ens prata om. Nu ska jag gå och köpa socker så jag inte blir hungrig och cranky senare ikväll.

Puss o Smisk.

Toys And Flavours

Kategori: Allmänt

- The Hellacopters

Jag kom på en sak. Typ nu. Eller ja, Mr. M hjälpte mig komma på det igår, men idag slog det mig... Ett "issue" som jag länge har haft men som jag insåg idag, när jag ser på mig själv med neutrala, opartiska ögon, inte är ett problem längre - på grund av fakta. Ja, nu är jag lite luddig men jag vill inte skriva helt i klartext beroende på vem som kan komma över den här adressen. Jag kan i alla fall säga så här: Jag har haft tvivel att en viss sort ska kunna fatta tycke. Nu har den vissa sorten fattat tycke (fast inte den speciella av den vissa sorten) och med hjälp av det M sa igår så inser jag nu att det här... det kan bli riktigt jävla bra.

Som vanligt så satt jag och klaga, det blir så när jag pratar med M. Men han är bra, han tröttnar inte utan stöttar tills jag tröttnar. Jag gnällde över att jag minsann inte hittade nån att "utnyttja" att jag inte visste hur, och då sa han "Jo, du vet hur och du kan". Jaha, tänkte jag, och när jag funderade på det så insåg jag att ja, jag kan ju faktiskt det. Det är bara mina egna hjärnspöken som sätter stopp för mig. Så nu när jag har insett det hoppas jag att det ska gå lite bättre.

Fast det spelar väll egentligen ingen roll, just nu gör jag en "Robin" och satsar helt på jobbet i stället. Jag har inte tid för något annat.

Puss o Hej!

Beautiful Dirty Rich

Kategori: Allmänt

- Lady Gaga

Waow! säger jag bara. Damn, säger jag också. Jag fick lönespecen idag. DAMN! Nog för att jag visste att jag skulle få lite extra eftersom jag hade så många utgifter i oktober, men så här mycket! Om jag räknar rätt så är det typ femtusen kronor extra. Det var way more än vad jag förväntade mig. Jag vet inte heller hur det kan ha blivit så mycket, men det är bara att tacka och ta emot, och det gör jag verkligen. Jag är enormt tacksam för det här jobbet och vad det har gett mig. Så många kontakter, så många nya vänner och så mycket pengar!

Ja, tro att jag är en bitch som bara tänker på pengar, men i så fall så förstår ni inte vilken skillnad det här är för mig. Jag har i stort sett hela mitt liv levt skapligt fattigt. Som ensamstående med ett skitjobb blir det inte mycket pengar över, när mina vänner fick dyra julklappar fick jag nöja mig med en bok eller ett halsband. Efter det följde ett par år som student och alla vet att studenter inte har många slantar över, speciellt inte när de bor ensamma i en lägenhet i Örebro. Så att nu ha ett heltidsjobb (om än bara projektanställning) och en lön efter det är ett sånt enormt kliv på den där beryktade trappan för mig så jag måste nästan skryta om det. Jag är fanimej värd det här! Ja nu känns det som om jag har skyllt ifrån mig tillräckligt mycket, inte får man vara glad för något, man måste jämt förklara sig...

Hur som haver!... Den här veckan kommer bli så himla übersmockad så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Idag har jag tillexempel jobb till klockan sex. Därefter ska jag hem, tvätta handla laga mat och städa, därefter somna uttröttad i min säng för att sen gå upp och jobba järnet en till dag. Men sånt får man ta, för i december jobbar jag bara fem dagar. Hur sweet är inte det? Jo det är riktigt sweet ska jag säga dig.

Always

Kategori: Allmänt

- Blink 182

Well Hello my dear readers, and non-readers.
Idag har jag mailat redaktören på nya Rock&Roll Magazin, han hade kontaktat mig på myspace och sökte skribenter, så fine, jag kan raportera vad som händer i min stad. Skulle vara jäkligt kul faktiskt, har ju alla mina favoritpojkar här som skulle passa perfekt in där.

Angående helgen då... den har gått väldigt fort, det är väl allt jag kan säga egentligen. I fredags hämtade vi bäbis och satt hemma hela "familjen" och hade lite fredagsmys. Igår lagade jag och Kim mat till mammas firande på kvällen innan jag gick på bio med Therese. Därefter gick vi på teater och det var den roligaste och kanske bästa uppsättning jag har sett i hela mitt liv, det är nästan så att jag och Tessi ska gå och se på den igen! Idag var jag ute en sväng med Express men han trilskades en massa eftersom vi var ensamma och det regnade så vi vände hem, eller han vände hem. Sen firade vi mamma lite eftersom hon fyllde 51. Grattis. Nu sitter jag hemma och ser fram emot en smockfull vecka!


I Miss You

Kategori: Allmänt

- Blink 182
Don't waste your time on me
you're already the voice inside my head

Det finns vissa människor jag vill veta mer om, som jag vill lära känna bättre.
Vissa som verkar vara väldigt bra människor, sånna som man kan umgås med.
Man kan vara sig själv och skratta åt varandra men gilla varandra ändå sekunden efteråt.
Man behöver inte oroa sig för att säga eller göra fel saker. Soothing
Sen är bara frågan, ska jag satsa - eller ta det lugnt?

Right Here, Right Now

Kategori: Allmänt

- Agnes

Fail! Blogg.se suger när det gäller statistikdiagram. Man kan inte ha ett system som börjar mitt i, det kan inte vara olika långt mellan plupparna till vänster. Det fattar till och med jag! Fail!

Hur som haver så sitter jag här på kontoret och arbetar. Det är ovanligt tyst här utan Åsa som sällskap, men jag har snott hennes internetsladd så jag kan skriva ut direkt från min laptop. Annars så kan jag inte det eftersom jag är ansluten till det trådlösa nätverket och IT-snubbarna har precis ändrat om så man inte kan skriva ut från det trådlösa. Dem har ändrat om en hel del kan jag säga och Björn vill nu personligen ta tag i den ena snubben för att slå dem andra med. Det ska bli intressant att se.

Hur som haver igen så har jag faktiskt jobbat en del idag. Jag har skrivit ut kontrakt och planerat en massa inför måndagen och lite så. Ska fundera lite på vad jag borde göra nu. En söt liten Sol springer runt och underhåller här. Ja inte sol som i stor gul brinnande sak utan Sol som i Robins söta dotter på 3-4 år.

Så är det här. Hur är det där?

SoS

Kategori: Allmänt

- Jordin Sparks

Jaha, då har man nyss slösat bort över 500 spänn på SingStarspel... Det är ju farligt med internetshopping, hur enkelt somhelst att beställa en massa och tänka jaja, det kostar ju inte så mycket. Sen hopar sig räkningarna. Men denna månad kommer jag få flera tusen extra i resekostnader eftersom jag åkte så himla mycket bil i oktober, så okej, lite SingStar kan jag få köpa. Sen har jag ju haft köpstopp denna månaden... och jaa, det har väl gått ganska bra. Eller inte. Eller ja, jag har ju inte köpt en massa småsaker som jag brukar göra. Bara en del stora, mer eller mindre nödvändiga grejer. Och mat. Så ja, jag tycker jag har klarat mig ganska bra i alla fall.

Igår var det onsdag! Underbara onsdag och musikalonsdag. Efter gårdagens rep kan jag säga att denna musikalen kommer kicka ass! Så många klockrena karaktärer och underbara människor som spelar dom.Det kommer bli magical helt enkelt. 

BTW, Glee - Vilken underbar serie! Den ska jag följa. Antingen på fyran, eller på Graboid. Lätt värt det!

Happy

Kategori: Älska

- Leona Lewis

Just nu finns det ett band som får mig att le så fort en av deras låtar börjar på Spotify eller i mobilen. Ett band som jag är rädd att tröttna på eftersom jag har haft dem som favoriter i över en månad nu, men dom håller konstigt nog. Ett band som har medlemmar som får mig att skratta. Högt och länge.

I've fallen for a voice.

Goodbye

Kategori: Allmänt

- Union Square

Åh, vilken seg vecka det här är. Jag borde jobba för fullt men jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för, och jag är så trött och seg och vill tänka på så mycket annat så yuuuäki* säger jag bara. Drygt är det. Jag skyller på det konstanta molntäcket och de mörka dagarna. Så antingen sitter jag kvar här i några timmar till och kommer då slösurfa och googla efter massa skit, eller så går jag hem nu, andas lite och sen sätter mig i sängen med laptopen och skriver lite på inbjudan och konceptet som jag måste göra klart... Ja! Jag tror jag gör så, jag svänger förbi Virginska för att kolla på "mitt" UF-företag och peppar tjejerna lite, sen svänger jag förbi Illusion och lämnar deras x-mas bitch, sen åker jag hem! 

Och söta pojkarna i Union Square har gjort slut! Läste det idag, fast det har vart slut i snart en månad, att dem slutar med bandet trots att dem har ett kontrakt med Warner och där ingår att de ska få göra 2 album till. Illa säger jag bara. Jag gillade dem verkligen. Men när inte kärleken och entusiasmen finns kvar är det väl ingen idé att fortsätta. You got to follow your heart*

 

Missing You

Kategori: Älska

- Tyler Hilton

Yet another stressful day. Men det har också varit en väldigt rolig dag, eller ja, givande i alla fall. Allt började med en resa till Hällefors (jag lyssnar just nu på Stieg Larssons bok Flickan som bla bla.. eftersom jag inte har tid att läsa, och det är så spännande så den långa bilfärden var varmt välkomnad). Där skulle det vara samverkansmöte med Hända-projektet och Hällefors kommunsnubbar, varav en av dom var en sur kärring från Kulturskolan. Det hettade till lite i möteslokalen kan jag säga, jag märkte att flera av Hända-tjejerna blev förbannade och försökta låta sansade men själv tyckte jag att jag klarade mig väldigt bra trots min enorma ilska. Efter mötet när jag går med Hända till Folkets Hus så säger Lovisa "Hur är det Jasmine, du blev allt lite förbannad därinne", oj, jasså, märktes det så väl. Men dom tyckte jag var duktig som stod på mig mot den lilla tanten eftersom dom hade blivit livrädda för henne första gången dom träffades. Så ja, det känns skönt att man kan stå upp mot gamla tanter som är överordnade en själv. Stjärna i kanten på det.

Efter det så var det raka vägen till Lindeskolan för att träffa Rebecca Asprou från Inte Okey. Himla driven tjej. Det gillar vi, denna Inte Okey kommer bli underbar om bara skolorna förstår det. Sen var det Örebro som gällde och till kontoret i lagom tid till att de flesta gick, jag stannade kvar ett tag men orkade inte ta tag i något direkt så jag kännde att det var lika bra att åka hem istället för att sitta på jobbet och facebooka och blogga eller nått sånt. Så de senaste timmarna har jag varit hemma men jag vet inte riktigt vad jag har gjort, tiden går helt enkelt. Imorn ska jag i alla fall jobba till tre, sen ska jag hämta Kim. Han fyller ju år idag lilla gubben, men är fast i Svea Rikes tjänst. Det ska bli kul att få hem honom. Har inte sett han på några veckor och jag saknar honom faktiskt. Även fast han är en jävel på att lämna kaffekoppar runtomkring sig och störa mig så är han ändå min bror och jag älskar honom för det.
Nu blir det flickan som brände män som hatar kvinnor och sängen. Mys!

Have a good one*

Someone New

Kategori: Allmänt

- Eskobar
So is it goodbye? Is it time to set you free?

OJ! Jag jobbade visst tio timmar idag. Förstår inte hur tiden kunde gå så fort? Men idag har jag i alla fall startat upp en helt ny klubb och en SV-cirkel, samt att jag hade möte med en klubb och skickade mail till två potentiella nya klubbar/föreningar. Life is good. Ja, i alla fall på jobbfronten.

Annars så är det som vanligt. Jag har en ny liten förälskelse på gång. Ja den förra är ju fortfarande aktuell, men han får ju skylla sig själv om vi aldrig råkar ses (jag får ju inte tid att visa mitt underbara jag)! Så nu har jag en ny. Ja nog för att han är yngre och "in a relationship" enligt facebook, men äh! Man kan väl få drömma? Sånt är jag bra på. Så det är vad jag ska göra nu, jag ska drömma mig bort till Venus, beställa en kycklingkebab och bröd och sen kolla på Ullared och Mördarmammorna, typ. Wihoo!

Have a nice one!

Bad Romance

Kategori: Allmänt

- Lady Gaga

Nyaste Gaga låten - och jag måste säga att den är riktigt bra! Videon är tipptopp och det skulle inte förvåna mig om den vinner diverse priser, där ser man också en mer "normal" Gaga än på länge. Jag avundas hennes marknadsföringsknep, att först slå igenom som den där galna bruden med konstiga kläder för att sen vissa upp sitt "sanna jag" mer och mer. Helt genialiskt i denna värld med vackra donnor och sexiga bruttor.

För övrigt idag har det varit fullt upp. Upp vid tio för att åka ut till Express, var där två timmar men det kändes som mycket kortare! Tiden flyger visst förbi när man har trevligt. Sen förbi Willys på hemvägen, hem och laga mat och städa på samma gång. Det var som sagt dags att dammsuga, till och med silverfiskarna gaddade ihop sig för en attack tror jag. Nu har jag precis vart ute i bilen ett tag och fixat med nya bilklädseln, så nu äntligen sitter den där den ska. Doften av mitt nya doftljus sprider sig i mitt rum och golvet är rent. Kissen ligger som vanligt i mitt knä och ikväll är det en bra film inplanerad. Kan inte bli mycket bättre!
Eller jo, en sak kan bli bättre, men om ni tittar på dagens överskrift så förstår ni varför jag får nöja mig med det jag har...

En kul sak däremot är att jag drömde om en bebis inatt. Nog för att det var en bebis till en kompis till mig, hon skulle tydligen få en till helt plötsligt, men idag får jag reda på att Frida precis har fått en liten bebis - Tajming!

Highlights

Kategori: Älska

- Backyard Babies

Åh så skönt det känns nu när alla sladdar är fixade! Nu har jag på riktigt ominstallerat mig efter att den gamla datorn försvann. Nu står min laptop på det ultimata stället och alla högtalare och baslådan är på plats (med tillhörande sladdar) innan så låg sladdarna huller om buller och en högtalare var spräckt och en annan var inte ens installerad eftersom den här datorn bara har två ljudutgångar istället för sex som den andra. Men som sagt, nu är allt fixat så nu har jag ett fungerande 3.1 system istället för ett halvdannt 5.1. Helt okej säger jag!

Tack vare grävande efter sladdar så är det dammsugarn som åker fram imorgon (efter att jag har vart ute med Express och innan mamma kommer), storleken på dammråttorna säger att det är dags nu. Angående Express så är det en liten hemlis som jag ännu inte har delat med någon, förutom Moa som var här hela dagen idag och störde mina städplaner. Det kan i alla fall bli ingången till some serious training! Så det ska bli spännande att se hur morgondagen blir. Känns det bra och tryggt så är det bara att köra. Då kommer jag få ännu en sak att trycka in i mitt fullspäckade liv - men vet ni vad? I love it!

Under de senaste veckorna har jag nämligen haft ganska mycket att göra. Jag vet inte riktigt hur det gick till eller vad det är som gör att min tid går så fort men jag sitter nästan aldrig och slöglor på tv och msn är inte alls lika roligt och nödvändigt som innan (fast det kan ju bero på annat också). Jag jobbar, såklart, men nu blir det mer och mer jobb och jag hinner inte ens med de nya sakerna som jag borde planera in. Skönt att det verkar komma igång lite saker! Så där blir det en del helg och kvälljobb där min tid går åt, sen har vi musikalen såklart som tar upp onsdagkvällarna - det skulle jag inte byta ut mot nått! Så himla härligt är det. Sen har ju torsdagarna gått åt till Schack London möten och mer lär det bli nu när jag och Adam är områdesansvariga för Yeah!10. Men sånt är också så himla kul. Med ett sånt gäng blir det mesta roligt. Galet, ja, men roligt. Och utöver det så måste man umgås med sina vänner, gå ut och gå, sova en massa (slöseri på tid skulle jag vilja säga), tatuera sig lite nu och då och göra massa andra väsentliga saker som att lyssna på musik och stalka folk på facebook. Så tiden går åt! Det jag skulle komma fram till var att jag gillart! Det känns skönt att ha något att göra, flera saker att se fram emot och pengar som rullar in på kontot.

I'm lovin it*

Rock 'n' roll

Kategori: musik

- The Sounds

Det har varit en trevlig kulturnatt. En "natt" som påminde mig om varför jag tycker så mycket om musiken. Det är så underbart med livemusik, att se konstnärssjälar gå upp där och bara kasta iväg sitt vanliga jag för att helt fyllas upp av musiken och leva ut den i varje del av kroppen. Alla musiker är tyvärr inte lika bra på att ta emot musiken som vissa andra, men de få jag såg idag kan jag leva på ett tag (extra plus till David och Lisa som båda imponerade på mig). Sen att kvällen slutade med en uppskattande blick från en otippad person, det kan jag leva ännu längre på. Jag måste börja tro på mig själv mer märker jag, jag är nog bättre än vad jag själv tror...

Something sweet and something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like the girls in suits and those pretty boys
I gave my heart to rock'n'roll

Buzzer

Kategori: Allmänt

- Millencolin

Ojoj, vilken ansträngande dag, och ändå har jag inte gjort så mycket. Idag är det fredag på kontoret (alla ska typ vara lediga imorn) och det är fullt med folk som ska knyppla, akvarellmåla, lära sig engelska och så vidare. Chefen på ställen har nyss använt min dator och försökt installera skrivaren, efter en halvtimme gav han upp och lät praktikanten ta över. Efter fem minuter gav han upp. Det går helt enkelt inte att installera skrivare på detta jävla Windows 7! Tröttsamt är det. Ja det går ju säkert på nått sätt. Inte bara på mitt.  

Sen känner jag mig lite besviken över en sak. En sak blev inte som jag hoppades idag. Nu är det ju säkert bara jag som är löjlig och överdriver som vanligt, men ändå, lite konstigt är det. Jag vill bara ha lite uppmärksamhet ju! När jag väl tar i och vågar så blir man ignorerad? Ja det är ju inte särskilt stärkande för självförtroendet. Därför tänker jag gå på ett möte ikväll och kicka ass med motståndet. Jag kan ju faktiskt mer än de flesta därinne och det ska jag minsann ha i tankarna under de få ögonblick som min tro börjar vackla.

Ja. Så gör vi. Hej!

Ballad Of A Broken Heart

Kategori: Älska?

- Jesse Glick

"It's only three words. I. Forgive. You." 
Ja. Sant. Men varför är det så svårt att få fram just dom tre orden? Det finns så många som jag borde säga det till. Så många som har svikit. Å ena sidan så borde jag ju strunta i alla de människorna och skriva ut dem ur mitt liv och gå vidare, men å andra sidan så skulle jag bara gå runt och vara bitter då, så det kanske är bättre att ta "the highway" och vara den som tar första steget och tar upp gamla problem till ytan. Problem som så länge har funnits. Jag har helt plötsligt insett att det är bättre att ta tag i problemen som kan finnas istället för att ignorera och blunda och försöka undvika. Eller det är väl något som har vuxit fram. Delvis kom jag på det när jag såg en lillebror häromdan. En lillebror som jag tycker väldigt mycket om. En lillebror till en storasyster som jag numera inte umgås med. Den lillebrodern har jag växt upp med. Precis som med hans föräldrar, och jag skulle så gärna ha viljat hälsa på honom när jag såg honom gå förbi, sen slog det mig. Just ja, vi är ju "ovänner" kanske inte borde hälsa på hennes lillebror. Även fast hon hälsar på min. Men det är väl som dom säger. Man gör inte slut med en person,  man gör slut med hela familjen. Men jag saknar den familjen.
Ännu en orsak till min insikt var denna fars dag som nyss passerade. Den har alltid gått ganska obemärkt förbi, vi firar inte sånt. En liten present kanske. Men jag vill! Jag vill fira, älska och sakna min pappa! Jag vill ha samma känslor för honom som min kusin har för sin. Men jag vet inte hur! Jag har så länge varit så arg och svek på svek har bara passerat så dom där tre orden blir bara svårare och svårare att säga.

Men jag vill.
Forgive. You.

Freaks In Uniform

Kategori: Allmänt

- Horrorpops

Ojdå! Säger jag bara. Det har varit en Oj då dag. På många sätt.
För det första (jag vet inte om det var det första men i alla fall) så fick jag reda på att min överarbetade chef är sjukskriven 75 procent. Sen fick jag också frågan som jag länge väntat på - "Hur ser du på din framtid här?" NAJS!

Sen var det ojdåhoppsanyeah angående MoKS och alla dessa jäkla regelverk. Nu hatar jag dom i alla fall inte längre, nu är det ganska lugnt - tack vara Linus. Ett till Oj då kom när ja dregla runt på facebook och upptäckte att en person jag känner gick på Karro, årskullen över. Det visste jag ju egentligen, hade bara förträngt det rejält, men när jag satt och bläddrade i gamla skolfotokataloger så kom jag på en annan person som också borde vara med, dock i en annan skola, och det var han ju! Lite roligt. Hihi. Oj då.
För att avsluta dagen så var jag i Hällefors och skapade en Vi Unga klubb (för er som inte vet det så är det typ det bästa jag kan göra och det som hela mitt arbete går ut på). Det gick väldigt smidigt och snabbt så OJDÅ. Helt enkelt.

Get Ready

Kategori: Allmänt

- ARE

Okeey, dags för en uppdatering antar jag. Helgen har gått väldigt fort men den har varit väldigt trevlig. Om vi börjar i fredags så kom Moa och Tessi på besök. Det var himla trevligt, lite tjejkväll så där. Vi gick, skrattade och kollade på film. Mys! Igår gjorde jag absolut ingenting fram till typ ett då det var dags för ett besök på systemet. Senare kom Therese igen och vi hade det väldigt mysigt och lagade mat och drack och hade massa trevligt. Vi drog till Zoo-klubben på Stället i alla fall. Bra fixat tyckte vi! Dom är duktiga dom där pojkarna. Sen att det var lite dåligt med dansgolv och toaletter det är en annan sak. Men jag och Therese hade ruskigt trevligt! En sån kväll ska vi göra om snart igen. Idag har det varit fullt upp, trots att det är söndag. Vi har gått en massa (till McDonalds men iaf) sen var det Moks-möte sen har det varit tvätt och Top Model och allt vad det var. Så nu är det dusch som gäller sen är det sovdags.

Ojoj, vad jag blev lite småsur helt bara sådär, efter lite smygsurfande. Och på grund av en väldigt löjlig anledning. Jag vet hur det ligger till ändå så blir jag sur för att fantasin skenar iväg med mig. Löjligt Jasmine! Skärpning! Nu måste jag snart göra något åt den här saken så jag slipper smyga!

Wish me luck*

Baby When The Light

Kategori: Älska

- David Guetta

Hey jag har tappat bort min msn ikon och jag hittar inte ångra-listan på mitt nya PS. Men men! Såna världsligheter. Annars så sitter jag här framför min fina laptop insvept i min gosiga döskallefilt och väntar på att tröttheten ska slå till för fullt. Skulle redan nu kunna gå och lägga mig och sova gott, men efter en hetsig, trevlig kväll med gott sällskap så är det skönt att få några minuter för sig själv framför datorn och med bra musik strömmande ur högtalarna (de högtalarna som fortfarande är hela). Moa och Tessi åkte nyss och vi har haft en väldigt mysig kväll. I brist på annat får man skeda och gafflas med tjejkompisarna.

Idag fick jag äntligen photoshop på datorn. Ps CS4 Extended. Tror det är en ganska bra utgåva. Däremot är det några grejer som jag saknar och absolut inte kan hitta men det löser sig väl så småningom. Har redan använt det till mycket kul och mer lär det bli. Annars finns det inte så mycket att säga. Var mycket roligt som hände på jobbet idag men det tar vi nån annan dag. Nu längtar jag bara till imorn och en underbar kväll med Therese*

Later lovers*

Mama, I'm Coming Home

Kategori: Älska

- Ozzy Osbourne

Åh, nu vart jag sådär mysig och känslosam. Kollade på sista avsnittet av Inlåst och då inser man att kärlek är bra. Kärlek ska man ha! det behöver inte komma från din pojk/flickvän. Det kan komma från mamma, syskon, vänner, bekanta och till och med okända. Ett leende på bussen. En dörr som hålls upp för dig. Det ger så mycket! Så kom ihåg det och var lika kärleksfull och respektfull mot andra som du vill att dom ska vara mot dig.

Min Lisette åker snart till Stockholm för att träffa sin pappa som har varit på andra sidan jorden i en månad. Hon längtar så enormt mycket och jag önskar att jag också kunde känna den där längtan till nån av mina föräldrar. Men nej, det har liksom aldrig funnits där. Eller jo, det kanske fanns där. Men nu är det i alla fall borta. Långt borta.

To All My Girls

Kategori: Älska

- Linda Sundblad

Oh klockan är två och jag sitter fortfarande i sängen. Fast det får jag göra idag! Måste ladda batterierna till en spännande andra halva av denna vecka. Det kommer bli ganska fullt upp tror jag. Först och främst har vi ju kvällen som bjuder på några underbara timmar med massa söta människor. Sen blir det till att jobba hårt två dar, chilla med Moa på fredag, men sen... på lördag! Värsta grejen! Då blir det partyparty här eftersom mamma drar till Stockholm och Kim gör baskertestet, så KOM, alltså seriöst ALLA (även du, och du och DU), och förfesta innan den kanske roligaste klubben ever! Det är ZOOklubben på Stället ju! Måste ju stötta Niklas och pojkarna och gå dit, och jag tror att det kommer bli en sjukt rolig kväll. Let's get animal and ZOOT UP!


If you look to others for fulfillment, you'll never truly be fulfilled.
If your happiness depends on money, you'll never be happy with yourself!
Be content with what you have, rejoice in the way things are!
When you realize there is nothing lacking, the whole world belongs to you!
-Lao Tzu

Mercy

Kategori: Allmänt

- Duffy

Jaha, då vart hela veckans planer omändrade. Fick veta idag vid halv fem att personalkonferensen imorn och på torsdag är inställd. Jag ska alltså inte till Stockholm tidigt imorgon för att komma tillbaka sent på torsdag. Chansen fanns att jag skulle åka till Stockholm tidigt imorgonbitti bara för att vända hem eftersom jag är ledig idag och bara fick besked via mailen, men tack vare min höga arbetsmoral så kollar jag jobbmailen flera gånger per dag. Även helg- och semesterdagar. Det kallar jag ambitiöst. Fast jag har kommit på att jag gillar mitt jobb, både det jag gör och den formen jag arbetar i. It rocks!

Så nu blir man kvar i Örebro. Det underlättar i och för sig för mig. Inget Stockholm betyder musikal och yeah. Alltså, jag kan vara med på musikalträningen imorn då jag äntligen får träffa "min" Roland, och på torsdag kan jag vara med på Winter-Yeah mötet och kissa ass lite. Hihi. Nej då, men det ska bli roligt. Hoppas dom har någon användning för mig. Så nej, jag är inte ett dugg ledsen över att jag slipper sitta i Stockholm i två dagar och diskutera personalfrågor och arbetsgruppper.

Peace Out.

Do It Or Die

Kategori: Allmänt

- Die Mannequin

Idag är det lördag! I alla fall för mig. Eller söndag kanske man ska säga eftersom det är jobbdags imorn. Jag har inga planer för dagen och det känns så himla skönt! Kanske läsa lite, kolla på film, gå och handla... Möjligheterna är oändliga. Jag funderar också på att börja skylta med bloggen lite mer, och göra den mer intressant att läsa. Kan ju vara lite kul kanske.

Ja, det finns mycket som man borde göra. Och jag ska ta tag i sånt. Snart. Men man behöver inte ha så bråttom faktiskt. Det här året har varit viktigt för mig. Det har visat mig vad jag vill. Jag vill inte plugga en massa, få skulder och gå ut varje fredag med samma folk och ragga desperat. Nej, jag vill arrangera, producera och peppa andra! Jag vill ha olika projekt, events och konserter att hålla på med varje vecka. Ett jobb som är en hobby, som man vill jobba med dygnet runt. Jag har nu hittat den personen som är allt det där och han ska vägleda mig. Vare sig han vet om det eller inte. Så att lämna Örebro kan bli svårt. Inte för att jag inte vill utan mest för att jag har ALLA mina kontakter och HELA mitt kontaktnät här. Så jag får helt enkelt jobba vidare på det så slutar det med att jag är "Miss Pennybridge".

Det finns ju trots allt en hel del söta pojkar här.

Så remember; Dream it - DO IT!

Unchained Melody

Kategori: Älska

- U2
I need your love
I need your love

Klockan är endast 16.57 men ute är det becksvart och jag är trött. Det har varit en lång dag. Känns det som i alla fall. När jag tänker efter så har jag ju inte gjort så mycket, men det jag har gjort har varit desto mer ansträngande kanske.

Dagen började med för lite sömn. Tack vare nyinstallerade Adobe Premiere Pro så satt jag och redigerade och klippte ihop Kims filmning från Rock It igår. Jag började vid midnatt och slutade vid tretiden. Men bra vart det. Checka in den på fejjan! Ja, det resulterade i en sen natt i alla fall och idag var det bara att gå upp skapligt tidigt och bege sig till Nora och Rainbow Tattoo. Peter var väldigt trevlig och proffsig och efter lite pill med mallen så kom vi väldigt långt på bara några få timmar. Nu är alla instrumenten och diamanterna på plats och uppskuggade, det som saknas är bakgrunden och allt som ska skuggas upp i själva huden. Det kommer bli AWESOME!

Nu ska jag kolla klart på Hard Candy och se om den är så bra som Sören/Samuel säger. Tror det faktiskt. Sen blir det nog kycklingrulle och filmmys i soffan.

Thank you and good night.

I Know You Want Me

Kategori: Älska

- Pitbull

Söndag! Slut på helgen och söndagsångest? Åh nej, jag är ledig både imorn och på tisdag. Efter det blir det personalkonferens i Stockholm två dagar så det blir inte mycket tid på kontoret denna vecka, men det kan vara ganska skönt det. Vet bara att jag har mycket att göra när jag väl kommer dit. Men det tar vi på fredag! Annars så mår jag väldigt bra. Kan inte klaga på nånting direkt. Det är jag tacksam för.

Helgen har varit fullpackad. I fredags var det disco i Hällefors så jag tog med DJ:n David och åkte dit. Under hemresan då alla tre var trötta och hyper så diskuterade vi glatt vad som skulle vara det bästa sättet att begå självmord på i brist på el och hur en giraff låter. För första gången i mitt liv körde jag också genom centrala Örebro. På bussvägen alltså. Somnade straxt efter halv fyra. Ringklockan satte igång klockan sex... Det var bara att kliva upp och ta sig till tåget mot Katrineholm och cirkelledarutbildning steg G som skulle hållas under dagen. Yääh.. Förvånandsvärt nog var jag inte så trött, bara under sista kvarten innan lunch. Sen vände jag tillbaka till Örebro, bytte om till pyjamas och åkte med Therese och Kenny till Frövi och en himla trevlig kväll hos Amanda. Det vart gof mat, roliga citat, läskiga filmer och mycket mycket skratt. Så dagen har varit så lugn som möjligt. Nu ska jag äta lite och senare ska jag kolla på Hard Candy och se om den är så bra som Sören säger...

*Kisses*

Waking Up In Vegas

Kategori: Älska

- Katy Perry

'Cause i got a feeling
that makes my heart go boom
and my eyes glitter

My tummy rumbles and the butterflies emerges.

Nu blir det kroppkakor!