JasmineMede

The End Of Heartache

Kategori: Allmänt

- Killswitch Engage

Lite glad och mysig är jag idag. Eller jag blev det. Lite helt plötsligt. Under ett ögonblick tidigare idag blev jag väldigt nervös. Jag upptäckte mig själv med att vara nervös och i samma ögonblick kom jag på att jag inte brukar vara det. Helt plötsligt vart det väldigt varmt, orden kom inte fram ordentligt och det vart allmänt skakigt och nervigt. Inte trodde jag att en viss närvaro kunde framkalla sådana känslor, men det var trevligt att upptäcka. Så jag är glad ändå. Tacksam. Efter en lång tid då jag faktiskt inte har varit intresserad av någon (jag har arbetat mer med mig själv) så kommer det helt plötsligt känslor som jag inte alls förväntade mig. Tacksamt tar jag emot dom. Och ännu gladare vart jag sen. Av en liten rörelse.

Bortsett från den lilla parantesen så har det varit en fullspäckad och spännande dag idag. Eva lämnade mig imorse och jag somnade om och gick sedan upp för att äta frukost och åka till jobbet. Där var det fullt upp som vanligt nu för tiden och sedan var det möte på Kulturhuset, in på optikern och välja ut nya bågar och sen till ABF på möte med Schack London. Niklas tyckte ju att jag skulle komma dit (och om projektledaren tycker att man ska komma, ja då gör man det :). Jag tror att jag vart med i områdesgruppen men jag vet inte riktigt. Spännande blir det i alla fall. Gamla buller-minnen kommer tillbaka <3

Nu ska jag vila upp mig under kommande 12 timmar, därefter ska jag jobba jättelänge sova jättelite och sitta still på utbildning hela lördagen. Yeey...

Get Ready

Kategori: Älska

- ARE

I've fallen for a voice

Waow.

I and Love and you

Kategori: Älska

- The Avett Brothers
Three words that became hard to say
I and love and you

Åh, vad jag älskar dessa känslor. Jag kommer ihåg de dagarna då jag kunde räknas som "känslokall" och "bitter". Men nu är jag mest lättrörd och känslosam. Vad det än är för känslor, men mestadels varma, glada känslor. Kanske inte alltid glada heller, men det man ska göra när man tänker sorgsna eller ilskna tankar och vill se någon utväg på det är att vända på det och vara tacksam för det man faktiskt har. Man får vara ledsen, men man behöver inte gröta in sig för mycket i det.

Och allt detta på grund av denna förbannat bra serie One Tree Hill. Jag trodde den skulle bli sämre denna säsong men dom lyckas. Massa känslor i ett och samma avsnitt på ett sånt djup plan som inte många andra ytliga tvserier klarar av. Sen att musiken tar upp en stor del av det hela är ju bara positivt för en sån musiclover som jag.

För att återgå till dagen och dens trevliga upptäckter så har jag nog format min nästa anställning tror jag. Jag och Lovisa (mitt bollplank från Dalarna) satt och filurade över hur våren kommer att se ut och om allt går som jag vill så kommer jag nästa år vara "ansvarig för arrangörskapsutbildningar" här i Örebro län. Alltså utbilda alla arrangörsgrupper som finns idag - Hur coolt skulle inte det vara!! Shiit, det blir att snacka med Brunnberg om detta =)

Soon We'll Be Found

Kategori: Allmänt

- Sia

Back at work - och här är det mycket att stå i. Har än så länge inte ens börjat med dokumentationen av inspirationsturnén som jag tänkte göra idag. Det har varit så mycket annat att stå i. Nu börjar det i alla fall klarna upp och jag inser att massa saker är på gång - och det är jättekul att se! Nu ska jag iväg och luncha med Lovisa och vi ska vara himla kreativa - här ska planeras mötesplatser minsann!  


BTW - Dagens viktiga punkter: visualize och gratitude. Visualisera målet - var tacksam för det du har. Dagens tips!

This Celluloid Dream

Kategori: komiskt

- AFI

Inatt drömde jag om småkillar som jag kastade petflaskor på (en fick ett blått öga), att jag åkte runt i en permobil hela tiden (den kostade bara två tusen), att jag skulle klä ut mig till jultomten i en dålig dräkt och utan mask, om Johannes från Karro, om mördarchip i skidor som förintade en hel skidbacke med folk, och om en shoppingrunda med föredetta fiender, allt detta i en och samma dröm...

... sen vaknade jag upp och hade ett Ape Rape Escape intro på hjärnan som inte ville släppa så jag gick runt och nynna det hela morgonen - Det värsta var att jag inte alls vet vilken låt det är! Störande. Nu har jag äntligen glömt bort slingan så nu måste jag sluta skriva innan jag kommer på den igen.

Thinking Of You

Kategori: Älska

- Kate Perry

Har haft en underbara fullspäckad helg. Orkar inte gå in på den så detaljerat just nu eftersom jag är megatrött. Gör det imorn när jag är kompledig och "tar igen" allt som jag har skjutit upp.

Tankarna upptas just nu av gulliga barn och händelser i fredags. Planer har bildats och jag har tagit ett steg närmare... (Närmare vad? Ja, allting i stort sett).

Rock on!

 

Owned

Kategori: musik

- Ape Rape Escape
Tonight you will shake like never before

Ååh, nu är denna dagen slut. Denna dag som jag har laddat och peppat konstant för i över en månad. Det är så himla många känslor inblandade så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Måste bara bubbla av mig allting så jag kan gå och lägga mig och sova så here we go:

Åh vad lyckat det blev! Det är så roligt att höra att alla tyckte man har arrangerat det bra och varit duktig. Är banden nöjda så är jag nöjd! Kul också att Niklas tyckte jag skulle vara med i Schack London och arra Yeah 2010. Värsta grejen ju. Synd bara att inte Johan är med i den gruppen längre. Måste bara säga att shit så söt han är, man kan inte bli annat än lite kär. Och det blev jag allt minsann! 

Lite ilsk och arg är jag däremot för folk som inte dyker upp och som inte kan höra av sig ordentligt. Precis som första gången kändes det som om jag gjorde allt själv (och denna gången är det faktiskt väldigt sant), men shit vad bra jag är då eftersom det blev pubilkrekord och extra klirr i kassan.

Så ja. Nu kom det ut så nu ler jag bara. Tänker på alla bra moment idag.


Ägd... Bara liksom ÄGD!

Fire Burning

Kategori: Allmänt

- Sean Kingston

Åh det är så mycket som jag ska göra, än mer som jag vill göra... Ändå så sitter jag och gör sånt som jag inte borde göra (kolla på HIMYM) men men, tid är relativt! Den finns när man behöver den, och imorn behöver jag tid. Just nu vill jag sätta mig i soffan med en filt, tända mysiga ljus och läsa mina böcker som jag fick för några dagar sen. Har massa spännande att ta in! Jag har nämligen köpt Mia Törnbloms två första böcker, Blink av Malcolm Gladwell och Henrik Fexeus Konsten att läsa tankar, och jag är väldigt eager att börja läsa allihopa.

Men nej, jag ska fixa växelkassa, handla massa mat, serva band, informera om Vi Unga, handla doppresent, gå till banken med The Sign, hämta nycklar, soundchecka och så vidare... Men det tar vi imorn! Yes! Sen är det lördag och då ska vi inte vila inte, nej då ska vi till Norrköping! Jag ska äntligen träffa mina brorsdöttrar och framförallt, min storebror! Ja jag vet att det genetiskt och biologiskt inte är min helbror, men i brist på annat så kan väll halvbror räknas som "bror". Han har ju bara massa halvsyskon, hur kul är det? Så nu när han kallar mig syster så är det ju klart att jag kallar honom för bror. Nog för att vi inte ses så ofta men när vi väl gör det så får jag lite av den känslan när jag är med pappa. Jag blir liten och frågvis och ser upp till min stora "hjälte". Sen att verkligheten är helt annorlunda det är en annan sak. Just nu njuter jag bara av den tid jag faktiskt får med min bror. För det är inte mycket. Sen på söndagen är det direkt till Oxelösund och Ellens dop. Måste kolla vart det ska vara förresten... Men som sagt.. Imorn!

BTW - Alltså seriöst vad min katt dregglar, vad är det här!?

All I Ever Wanted

Kategori: Allmänt

- Kelly Clarkson

Waow.. Fick nyss lönespecen för denna månad. Blev visst 2000 kronor extra för alla utlägg och liknande för september månad. Sweet säger jag, 16 000 i lön är det inget fel på. Nog för att det behövs denna månad... 2000 till mamma för hyra och liknande, 3000 för tatuering och cirka 4000 för bilen. Sen har vi de vanliga utgifterna, a-kassa, internet, bilförsäkring och så vidare. Men jämfört med studiebidrag och studielån så kan man ju säga att jag har klättrat upp lite på den så kallade karriärsstegen under det senaste året. Och nej, jag tänker inte mesa och låta jantelagen ta tag i mig. Bara för att jag erkänner hur mycket jag tjänar så betyder det inte att jag skryter. Så det så. Jag är bara ärlig. Det är en utav mina bästa egenskapar enligt M.

Denna månaden ska jag däremot inte slösa bort så mycket pengar. Jag ska införa köpstopp. Inte för att jag behöver det direkt utan mest för att jag vill låta bli att köpa massa onödiga saker (som mycket faktiskt är) och istället sitta hemma och läsa mina nyinförskaffade boosting-böcker och jobba på mig själv inifrån och ut istället för tvärtom. Så den kommande månaden blir det inga inköp, krogrundor eller luncher ute. Bara jobbrelaterade saker och redan beställda varor ska betalas. Kommer bli intressant... och hårt. Wish me luck!  

I Want It All

Kategori: Älska

- Queen

Yummi yummi, kompdag äger! Igår la jag mig nångång mellan 11 och 12 tror jag. Några sista tankar om jobb (kom på en jättebra som idag är helt borta) och sen somnade jag in. Vaknade vid 10 (!) och var då äntligen utvilad. Idag har jag inte gjort mycket men det känns störtskönt. Satt i pyjamas till två ungefär och kollade på HIMYM och åt mandariner. Efter det var jag "tvungen" att klä på mig lite och åka och leta öronproppar. Efter tidigare tillställningar har Miss Wicked lärt sig att det är bra att ha öronproppar tillgängliga. Så jag svängde in på första bästa affär på aspholmen och *tada!* där var mina öronproppar. Jag hade däremot ingen lust att köpa 250 pack för massa massa hundralappar så jag fick butiksinnehavaren att sälja dem styckvis istället och plockade på mig 100 stycken. Dom ska vi ge bort minsann. Ingen vinst här inte. Rock It är bra skit!

Därefter åkte jag till Biltema och kollade in navkapslar till mina nya vinterdäck. Så täckande som möjligt ska det vara så det inte kommer in massa snöslask och salt och jag hittade några snygga, men jag var inte helt säker på om det var 13 eller 14 tum på dessa nya däck. Ganska säker på att det var 13 och 14 på sommardäcken men lika bra att vänta. Hittade en assnygg klädsel också som jag ska köpa på fredag eller nått. Rött och svart. Blir läckert, right? Only the best for my precious.

Efter Biltema bestämde jag lite halvspontant att jag skulle in på Maxi och handla lite mat till kvällen. Innan jag går in blir jag stoppad av en tele2-snubbe som vill pracka på mig något abbonemang, "illa" skulle jag kanske tycka annars, men "perfekt" tänkte jag nu. Till saken hör den att jag länge har funderat på att skaffa tele2 abbonemang (efter 4 månader med kontantkort klarar jag inte av det längre, jag saknar abbonemang!) och tidigare idag kollade jag på hemsidan och så gott som bestämde mig för ett svinbra abbonemang och en telefon till det. Men jag gillar att köpa såna här grejer av en faktisk person och eftersom det inte finns några tele2 butiker i Örebro så valde jag att skjuta upp inköpet en liten liten stund för ett sista övervägande och åkte iväg för att hitta öronproppar... Och där var vi tillbaka på Maxi. Snubben vinkar in mig och jag tänker - Perfekt! Säger vad jag vill ha, drar upp några sista frågetecken och går därifrån med ett två-årigt abbonemang och en perfekt telefon på väg hem till mig i brevlådan.

Och vad har jag fått lära mig av detta? Jo, som jag tidigare har påpekat - man får ALLT man vill ha. Det gäller bara att veta vad man vill ha. jag ville ha det där abbonemanget och den där telefonen - men jag ville köpa det av en person. Samma dag springer jag in i en person som viftar med exakt denna telefon (rätt färg och allt). Jag ville ha öronproppar, 100 st. Jag får det. I första affärn jag testar. Min nya livsteori funkar faktiskt!

Det är bara att tacka och ta emot.

Paparazzi

Kategori: Allmänt

- Lady Gaga

Usch jag är alldeles för trött idag. Ska man verkligen vara det första dagen i en ny fräsch vecka!? Vad är det för stil?

Nu är jag i alla fall hemma efter en krävande dag. Jag är verkligen helt slut så det ska bli grymt skönt att ta en kompdag imorn. Tänkte ta två dagar ledigt först (för att få ut nästan all min komptid) men det är så mycket att göra så jag får nog jobba några timmar på onsdagen också innan jag åker och hämtar lilla bilen som nu är på rutinkoll och får nya fina däck. Idag har jag vart i Hällefors med Hirse. Jag har hyrt DJ-utrustning och bokat Boda Borg. Lovisa ringde och vi planerade lite inför mötesplatserna och sen ringde det massa annat folk också samtidigt som jag skulle äta, klippa till affischer och skriva ut lappar som jag ska skicka iväg. Utöver det så har jag idag tappat känslorna för en pojk, upptäckt nya för en annan och fantiserat om en tredje. Produktivt Jasmine! =)

Imorn ska jag handla megapack med öronpropps och navkapslar. Själv då?

BTW - Grattis till Skarsgård som vann Scary Movie Awards eller vad det nu hette (för sin Eric i True Blood), gillar ni honom där så kommer ni gilla honom i Gagas musikvideo Papparazzi som jag tänkte länka till här men jag orkar inte så googla själva för fan.


Please Don't Leave Me

Kategori: Allmänt

- Pink

En växande irritation har tagit plats i mitt bröst. Den gnager och trilskas och tar mer och mer plats där inne. Jag ska försöka lugna ner den genom att skriva lite vad jag tror bekymrar mig.

Den här helgen har gått en del i svartsjukans tecken. Svartsjuka gällande personer som jag tidigare umgåtts mycket med verkar få både det ena och det andra nu helt plötsligt, och inte uppskattas det heller. På personer vars utseende/kropp är (enligt mig) mycket vackrare än mitt egna. Hur kan dom lyckas då jag misslyckas så fatalt?

Jag är irriterad över att jag påverkas så snabbt när samtalsämnet glider in på en och samma sak. Jag vet inte ens själv varför jag reagerar så. Förlåt Jenseman.

Jag är irriterad för att jag är så mätt. Väldigt underligt, men jag mår inte alls bra när jag är mätt. Jag börjar snart tro på riktigt att jag har en allvarlig ätstörning. Nog för att jag äter. Men inte är det sunt.

Men mest av allt är jag nog irriterad på denna höstmysiga kärlek som verkar finnas överallt. Alltså överallt! Pussiga par på gatan, hångel i hörnen och gulligull på tåg. Vart är mitt höstmys? Jag har så mycket kärlek över att det går över i irritation till och med.

Fail!

About You Now

Kategori: Allmänt

- Sugababes

För typ första gången idag kan jag sitta ner och bara andas ut. Ingenting som ska hinnas med eller göras. Nu måste jag bara varva ner så jag kan gå och lägga mig.

Två gånger Degerfors blev det idag. Livet är allt bra roligt. På 21 år har jag aldrig varit i Degerfors, nu har jag vart där två vändor på en och samma dag. Först var det ju via jobbet och jag åkte till Stora Vallaskolan och fick en hel del napp faktiskt. Sen hem i ösregn, till jobbet och fixa massa och planera inför payback på Hirse. Sen snabb, sen lunch med Tessi och köpa blommor innan det var dags för de sex milen till Degerfors igen. Nu på grund av musikalen Järnklockan där min goda vän Johan skulle medverka. Den var himla bra faktiskt, väldigt mycket Disney över den (kanske pga Monica Forsberg aka knattarnas med fleras röst). Johan var väldigt duktig och han blev glad över blommorna i alla fall så det var en lyckad kväll. Jag och Therese hade svinkul som vanligt. Nu är jag stentrött. Sängen kallar!

'Cause I know how I feel about you now

From Where I'm Standing

Kategori: Allmänt

- Nikola Sarcevic

Tankar från helgen:
->Allt som sägs - sägs av någon.
->Kan Jasmine umgås med ett gäng killar utan att hon ska attraherad av minst nån på nått plan? -Fortfarande en olöst gåta.
->Älska fram dina medmänniskor.
->Har jag svårt att se mig själv? Tack vare en övning då vi skulle rita oss själva och skriva saker om oss själva insåg jag en hel del faktiskt läskiga saker.
->Respektera alla - alltid.
->Kan man (jag) leva helt straight edge? Alltså helt utan alkohol, droger och narkotika. En intressant tanke som väcktes.

Självklart hände det massa andra saker också men det kändes som om jag var tvungen att få ner några av tankarna. Dem ska jag arbeta vidare på, på bästa sätt.

Pirates

Kategori: Älska

- Ape Rape Escape

Alltså seriöst! Jag skrattar så jag DÖR när jag ser på den här videon. Sista halvan är bäst men om ni inte orkar kolla på hela så kolla lite bara så ni INTE missar Jonas topp tio gällande sämstaste filmskurkarna. Så jävla bra!

Göteborg, 20/9


Ape Rape Escape | MySpace Music Videos

Fredag kommer bli bäst!

Owned

Kategori: Allmänt

- Ape Rape Escape

Följande är min bakgrundsbild på jobbdatorn:
Och om ni känner mig någorlunda väl så kan ni förstå att jag inte frivilligt har David Hasselhoff som bakgrundsbild!

Detta är nämligen steg två i Mister Hirses "Förvirra tjejerna på jobbet plan". Kul. Jättekul. Robin Hirse har sett det som sin plikt att förgylla min och Åsas dag med hjälp av att smyga in på våra datorer när vi inte är i närheten, och då ändra skrivbordsbilden till något helt annat. Först var det Åsa som fick en halvnaken Sandra Bullock, nu är det alltså jag som har fått en "sexig" föredetta baywatchare.

Men vänta du Hirse... Han har grävt sin egna grav då han halva dagen idag gnällde över hur hemska Ape Rape Escape är och hur ful deras affisch är (till saken hör att jag har fått en jäkla lunta affischer med ARE-affischer att tapetsera Örebro med). Så imorn när Hirse har gått för dagen ska jag och Åsa inta hans personliga kontor och dekorera det. MOAHAHA!

Fortsättning följer...  

Happyland

Kategori: Älska

- Amanda Jensen

Vilken underbart skön dag. Inte för att jag har gjort mycket, men det skiter jag i. Nog för att jag borde vara nervös inför morgondagens brist på folk och så, men det skiter jag också i! Jag måste lära mig att leva i nuet istället för att oroa mig för framtiden. Det var en av insikterna jag lärde mig i helgen på utbildningen. Nog för att det inte blev något lunchande idag, gillar inte riktigt när mina planer blir omkullkastade... Men jag gjorde det bästa av det och har kollat på en massa HIMYM idag. Gash I love it. Snart slut på säsong 3 ju!

Annars idag så har jag faktiskt kollat på en gammal klassisk Disney-film, den som jag somnade till igår för att jag var så trött. Men det är så bra!! Sen har jag blivit gorgeous och tagit egobilder. Det måste man göra ibland. Det är självboost om nått. Nu ska jag snart åka och köpa dop-present och leta Frank Dandy. Sen mot norr!


*Har jag sagt att jag älskar min cam?

Ready

Kategori: Älska

- Kelly Clarkson
I'm ready now - come get me

Waow - once again är jag helt megatrött. Shit vad skönt det ska bli att sova och inte behöva bry sig om att gå upp i tid. Ska bara luncha med Mandy imorn och sen på kvällen hämta upp Alex och umgås med honom och hela underbara gulliga musikalgänget (och jag hoppas Rebecka är frisk imorn, hon var sjuk förra veckan och ååh vad jag saknade henne) hela kvällen. Kompdag is the shit!

Btw (finns det nån bättre formulering på svenska?) så har jag mått bra idag. Och lite igår också. Jag har på nått sätt uppfunnit ett sätt att överrösa mig själv med positiva ord och på det sättet se på mig själv och på min kropp på ett bättre sätt. För att kunna förändra sin kropp måste man älska den man har ju. Så det jobbar jag på nu. Det är hårt ska jag säga, men som sagt, med min nya metod går det bättre och bättre. Idag har jag tyckt om mig själv - typ hela tiden! Och imorn ska vi (jag och min kropp) satsa på att vara stunning beautiful.
You should to.

Let The Flames Begin

Kategori: Allmänt

- Paramore

Dagen efter och jag tänker fortfarande på min USA-resa. Eller min Forks resa. Eller vad är det för resa egentligen? Jag måste undersöka mig själv lite och se efter vad det är för anledning som drar mig till USA.

Kan det vara min längtan efter en viss person? Nej jag tror inte det, den längtan har jag tyglat och det är bara vänskapskänslor. Än så länge. Sen vet jag att vi passar bra ihop och är väldigt lika men det är ändå inget att satsa på, och det vet jag.
Kan det därför vara min Twilight-längtan som drar mig till USA? Är det enbart därför jag helt plötsligt vill åka till Seattle och Forks? Nej. Det vet jag att det inte är, filmen är inte ens inspelad i Forks... Jag har funderat på detta länge. Det här är bara ytterligare en anledning till att åka. Längtan efter att få se USA är så stor! Jag vill inte stadga mig och få barn innan jag har fått se åtminstone en liten del av detta stora, omtalade land.
Sen är ju frågan varför jag åker till just Seattle (eller Portland) när jag lika gärna kan åka till Los Angeles där jag har släktingar som bor bara ett stenkast från Bel Air och Sunset blvd. Men nej, jag åker hellre till min vän där jag kan känna trygghet och varm vänskap, istället för flashiga kvarter och lyxliv. Jag vill se det riktiga USA. 
Yeey* - I made my decision.

Decode

Kategori: Älska

- Paramore

HAHA. Jag kom på värsta grejen i mitt trötta tillstånd.
Ja som sagt så är jag lite av en nörd nu. Visst är boken bra, men lite väl tjatig ibland angående marmorarmar och tysta snabba röster, men fine - min längtan efter den oerhörda kärleken tar över, så ja, ge mig en man som Edward!
Men nu åter till min stora plan - Jag ska åka till Forks! Hur coolt är inte det? Forks, Port Angeles och dom dära coola ställena i Twilight. Få lite samma känsla och inspiration som mrs Meyer kanske?

Nu kanske ni tror att det är en omöjlighet men nähe! Vilken tur att man har en god vän i Seattle vid namn Danny Lee Lauer. Han vill hemskt gärna att jag kommer och hälsar på och han har vart i Forks och Port Angeles redan eftersom han är uppvuxen där typ. Och han ställer upp som en personlig guide, fixat och klart. Nu kanske ni tänker att det är himla dyrt att flyga till Seattle. Ja det trodde jag också. Men det är det inte! För knappt femtusen kommer man fram och tillbaka på dryga veckan.


Så let's leava tristessen här i Örebro. Nån som vill hänga med!? :D

Missing You

Kategori: Allmänt

- Tyler Hilton

En mer ingående beskrivning av helgen kommer imorn eller nå. Idag är jag så trött och mentalt slut så jag vill mest lägga mig i sängen, läsa klart boken och sova!

Därför skriver jag bara om humöret just nu... Jag tror jag har varit alldeles för glad hela helgen. Det har legat massa halvilska och bittra kommentarer som inte har kommit ut. Så därför är jag lite småsur just nu. Det går över snart, det vet jag, det är bara en intressant reflektion jag har med mig själv. Finns folk jag är lite småtrött på nu. Sen undrar jag också varför man inte bara hör av sig på grund av ingenting? Varför inte ett enkelt "Hej" en lördag? Hmm.. Nu påstår jag inte att jag själv är bra på sånt. Men mer sånt vänner!
Nu ska ja sluta flum.skriva. Tänkte bara konstatera att jag saknar Danny idag. Så de så.

Let Me Think About It

Kategori: Allmänt

- Fedde Le Grand

Inatt dansade jag med Barney Stinson, eller ja, det var väl Neil Patrick Harris om man ska vara noga. Efter det satt jag och pratade med han den där kända från den där serien (kommer inte alls ihåg det nu) medans Robert Pattinson satt bredvid och slängde trånande blickar mot mig.

Ja som ni förstår var det en dröm. En väldigt trevlig dröm, mycket tack vare Barney. Jag tror jag börjar utveckla en slags förälskelse gentemot honom tack vare mitt strecktittande på How I met your mother, och jag har bara kommit till tredje säsongen! Mycket kvar alltså. Det kan vara en av världshistoriens bästa mest genomtänkta serier. Men nog om det.

About another thing - ...nej förresten. Jag orkar inte formulera mig. Du har nog fortfarande rätt Eva.

Nu drar jag snart till Stockholm i alla fall. Ska ut till Kärsön och utbilda mig hela helgen. Kan bli kul, kan bli segt. Men det ordnar sig. Och sen när jag kommer hem... Ja då är det snart onsdag =)

Just Let Go

Kategori: Allmänt

- Last Out

Rock It börjar närma sig kom jag på idag. Bara två veckor kvar snart. Hjälp. Måste börja marknadsföra en massa.
Men det tar vi på måndag! I helgen ska jag iväg till Stockholm och kommer ha fullt upp med att lära mig massa saker. Men på måndag är det Rock It som gäller. Då kommer David och hämtar lite affischer också. Bra det. Pratade nyss med honom, han är för söt alltså, så nu spelar dom helt plötsligt innan ARE istället för först. Men jaja, jag tror det blir himla bra det där också.

Och jag hoppas verkligen att ni kommer allihopa. Vem som än läser. Kom! Tills dess så njut av Last Out (som ironiskt nog är first out).

Nu blir det "Inlåst" så jag kan sitta och dreggla över alla snygga karlar.

Reach Out

Kategori: Allmänt

- Hilary Duff

Life is good. If you haven't noticed that lately...
Man måste bara veta vad man vill. Nu vill jag ha en lägenhet och på mindre än ett dygn har jag fått två stycken på G. Så nu måste jag bara välja vilken jag ska sikta in mig på.
--> Den ena är en liten etta på tredje våningen med dusch i källaren men det lär vara svinigt bra hyra på den. Där får jag några trevliga grannar men samtidigt några grannar som jag har en del historik med. Jag kommer känna hyresvärdens son jävligt bra men den ligger på norr och jag är inte jättekär i det området.
--> Den andra lägenheten är en typ tvåa på 49 kvm och 3700 i hyra. Alltså ganska dyr med tanke på att jag bara har fast jobb fram till i februari... Den har öppen spis, balkong och den ligger i hjärtat på väster, alltså min absoluta favoritdel i Örebro.

Svårt är det. Nu är det upp till er att hjälpa mig att välja!

Crazy Little Thing Called Love

Kategori: Älska

- Queen
This thing called love
I just can't handle it

Jaa, den låten kommer man kunna väldigt bra om några månader.. För den är med i vår musikal, hjärta på den. Den kommer bli min och Simons låt ^^, Lovely.

Så ja, jag har haft en väldigt trevlig kväll. Katta är underbar som vanligt när hon gör alla rollerna själv, min var ganska skräddarsydd känner jag, men så blir det väl när man gör något bra! Lisa och Lovisa kommer bli underbara som små rockersbrudar och Hopman som tuffa rockerkillen är också klockren. Nu längtar jag bara efter min Roland så vi kan börja öva in våra scener, haha!

Det var det. Var tvungen att få ur mig lite kärlek, inga onda tankar här inte (inte än i alla fall).

Queen out*

Dream On

Kategori: Allmänt

- Aerosmith

"Tryck hårt! Och länge!"

Så står det på min nya skrivbordslampa. Ett litet internskämt. Min skrivbordslampa och jag är lite ensamma idag. Alla andra från SV är på personaldag. Det vill säga, dom har möte med Björn längre ner i korridoren. Nu ska dom snart iväg och äta lunch ute. Lyx...

Själv sitter jag och försöker tvinga mig själv till lite arbete. Några punkter på dagens lista är avprickade, men de flesta andra är kvar. Sen att man blir avbruten hela tiden med att springa och svara på andra sidan bordet det hjälper ju inte heller direkt. Men men, livet är härligt ändå, så jag ska inte klaga. Jättesnart onsdagkväll <3

Och jaa Eva, du kanske har rätt. Varför ska jag lägga mig och kräla för uppmärksamhet när någon annan inte gör det?

Dream On*

When Love Takes Over

Kategori: Älska

- David Guetta
"Se de ting du önskar dig redan som dina.
Känn dig förvissad om att de kommer till dig
när du behöver dem. Låt dem sedan komma.
Låt bli att oroa dig och bekymra dig över det.
Tänk inte på att du saknar dem.
Se dem som dina, som om de tillhörde dig,
som om du redan har dem i din ägo."
- Robert Collier


*To remind myself*
De senaste året har jag lyckats med (bland annat) följande saker som jag förut bara drömde om:
- Jag har blivit projektledare, och fått en heltidstjänst
- Jag har de där byxorna som jag suktade så efter förra året
- Jag har lärt mig spanska
- Jag har köpt bil
- Jag har en laptop (och den där mobilen jag länge drömde om)
- Jag har utökat Rock It
- Jag har utökat en annan sak också...

Amanda - Det är entreprenörskap om nått eller vad!?

Kommande "drömmar"
- Starta eget företag
- Halfsleeve
- Förhållande till jul

Tack för det!


"Du kan få allt du vill ha - om du vet hur du ska skapa förutsättningarna för det i dina egna tankar."
- Robert Collier

Lost, Broken, Confused

Kategori: Allmänt

- MEST

Okej, sen tisdag eftermiddag och det är första gången den här veckan som jag har den minsta lilla tiden över känns det som. Efter två dagars sammanlagda 20 timmars jobbande är det skönt att bara sitta i sängen med datorn i knäet och kolla på lite lättsinniga serier. Pyjamasen är redan på och jag lämnar inte den de närmaste tolv timmarna!

Om jag är trött och slut? Jaa. Det kan man lugnt säga. Fråga bara Amanda som åkte med mig i bilen på väg hem från Sala, och var med inne på Max, och Maxi. Bara den enkla grejen att jag höll på att snubbla i duschen (från stillastående) och nu har svåra problem att stava till det är bevis nog.

Så nu räcker det. Endast en dag kvar sen är det musikal <3

I'm lost, broken, confused - but I won't get up on you

Abandon

Kategori: Älska?

- Backyard Babies

Varför ska man hela tiden längta och sukta efter det man inte har? Aldrig kan man vara nöjd med det man faktiskt har. Varför kan man inte ta emot sakerna man har önskat sig så länge när de äntligen är här? Nej, då ska man istället vara girig och vilja ha mer. Eller helt plötsligt inse att "det här inte var riktigt det jag ville ha".

Människan är en komplex varelse. Alltid är det grönare på andra sidan - vilken sida man än står på. Vare sig det gäller hår, relationer, pengar eller whatever. Är man singel vill man ha sällskap. Har man kort hår vill man ha långt. Har man en hög lön vill man ha mer - inte vara nöjd med den man har. Ni fattar grejen va?

Jag kan inte säga att jag är annorlunda. Jag vill ha massa saker som jag inte har. Men jag försöker att se de sakerna som jag har i mitt liv och vara glad över det som finns. Sen har vi ju de sakerna som är mer saknade än andra, och de har varit saknade länge. Och just denna söndag, på grund av denna saknad, känner jag mig lite övergiven. Jag hoppas att det endast är en illusion.

Stamp On The Ground

Kategori: Allmänt

- Italobrothers

Lite trött lite seg men samtidigt rastlös. Det är mitt sinnestillstånd just nu. Jag skulle vilja gå ut och gå, träna arslet av mig eller bara städa hela lägenheten. Men samtidigt vet jag inte om jag har orken att sätta igång. Snart är det dags för tvätten i alla fall, alltid nått.

Ja det var en liten trist update om nuet. Nu till gårdagen kanske: Ja det var trevligt helt enkelt. Träffade Karin ute. Otippat men väldigt trevligt. Sen tänkte vi busa lite med Johannes men det blev inget av tyvärr. Snygga DJs hade dom i alla fall. På ena dansgolvet. Bra musik och mycket dans. Och vi behövde inte ens vara apfulla för att dansa. Kändes bra. Sedan avslutade vi med Grillcorner och skjuts hem av en snäll lillebror. Lyckad kväll helt enkelt, utan onödiga utflykter och strapatser. Sen att jag råka skicka lite för många sms till en viss person det var inte mitt fel. Okej, det var det väl. Men det är inte mitt fel att man är önskad...

Och vidare till framtiden - Den kommande veckan kommer ta mig till Nora, Sala och Stockholm. Jag har inte ens hälften planerat till något av dessa stopp så det känns inte bra. Har en hel del att göra imorn på jobbet med andra ord. Inget mer halvdannt arbete här inte. Nu gäller det att leverera.

Good Riddance*

I Gotta Feeling

Kategori: Allmänt

- Black Eyed Peas
I gotta feeling
that tonight's gonna be a good night

Ja ni, det har jag minsann! Det var längesen jag var så här peppad inför en kväll. En kväll med underbara vänner som man har umgåtts alldeles för lite med. Vänner som inte sviker och som man kan vara sig själv inför, man behöver inte låtsas vara någon man inte är. Skål för det! Och återigen så går jag in med tanken att ha en trevlig kväll med nära vänner, inte för att hitta ett ragg... Men jag vet att dom kommer hänga runt mig ändå, det brukar bli så *flirt-smiley*.

Så nu är det duschdags, enligt Moa så skulle jag vara lite mystisk ikväll så hon tyckte jag skulle platta håret för en gångs skull. Det var inte igår det! Sen får vi se om jag tar min söta Hell Bunny eller om jag tar den nyinköpta tunikan. Det beror på hur bra flicksen är på att ge respons och komplimanger ;)


"You are a strong and independent girl!"
You
are. Remember that.

Beautiful Dirty Rich

Kategori: Älska

- Lady Gaga

1300:- på mindre än en timma. Kan man kalla det stress-shopping? Ja det var i alla fall inte i en och samma affär som jag spendera alla pengarna i som förra veckan utan i sex olika. Så kanske. Men kul var det!

Fast det var ju inte direkt meningen. Jag skulle bara till apoteket, kicks och köpa lite sprit. Så duktig som jag är gick jag med raka steg bort till apoteket. Där handlade jag i och för sig för 500:- (och mer skulle det ha blivit, tack o lov för högkostnadsskyddet), sen bort till kicks och köpa världens bästa puder. Efter det kom jag på att jag behöver strumpbyxor eller liknande om jag ska ha på mig klänning imorn, så jag gick in på Kappahl (som äkta SV-tant måste jag ju börja shoppa där) och hittade det jag sökte... och lite till... Sen såg jag bellbox mittemot och tänkte att jag måste kolla om dom har Rockaholics produkter - och JA, såklart dom hade det. Så det blev en dirty secret och nära 200 minus där. När jag sedan går mot systemet och ser Gina så tänker jag, nej jag borde inte gå in. Men shoppingbegäret tar över och jag går ut därifrån med världens hetaste tunika som jag inte alls skulle köpa. Men när något sitter så bra så är det svårt att låta bli.Sen var det raka vägen till systemet och inhandla lite rus till morgondagen.

Det var det. Jag vill inte riktigt kolla mitt saldo på internetbanken än. Vi väntar lite... =)

Beautiful Day

Kategori: Älska

- U2

Nu är det helg!
Eller snart i alla fall. Om en timme för min del. Sen blir det en sväng till Marieberg för att gå till apoteket och kolla om jag har lite mediciner att ta ut... Sen till Kicks och systemet så är allt klart inför en toppenhelg! Mamma är borta till söndag eftermiddag och Kim kommer senare idag så jag får umgås lite med min favoritbror innan han ska iväg och svira och jag ska sitta och njuta framför IDOL. Calle ftw!

Sen är det lördag, underbara lördag, och då blir det party med partyflickorna. Vi är alla tre jättetaggade så det ska bli kul. Kickin it old style.
It's a beautiful day*

Samson

Kategori: Allmänt

- Regina Spektor
You are my sweetest downfall
I loved you first

Dagens sanningar:
- Revy är NAJS. Speciellt när det är gratis.
- Jag var så trött/upphetsad/virrig/whatever så att jag åkte av en avfart för tidigt när jag skulle hem.
- Jag är nu mer sugen än nånsin på musikal, på att agera och att sjunga. Sen kanske jag inte kan sjunga... men det är ju en annan sak.
- Jag glömmer bort vad jag ska blogga om.

Nu blir det sängen. Much to do imorn.

Is It True

Kategori: Allmänt

- Erik Grönwall style

Det råder Anna Anka-feber här på kontoret. Jag förstår inte riktigt varför, men det var det populära samtalsämnet vid frukostfikat idag och nu hör jag att Pär som sitter och tittar på henne på youtube eller nått. HAHA! Lilla gamla gubben... Men bäst var nog Magnus kommentar "Äh, jag tycker det räcker med Kajsa Anka".

Idag var jag redo för en lång dag, trots att Åsa inte var det "Meh, skulle inte du vara komp-ledig idag". Eh, nej. Den som ändå kunde vara det. Nog för att jag har några komptimmar att ta ut, men dom tar jag i eftermiddag då ja ska hänga med mina flicks! Mandy kommer to town och Tessi också (som jag träffade igår, men i alla fall) så vi ska luncha åtminstone. Sen ska jag ha lite "möte" med Robin om han lyckas ta sig till jobbet efter en, vad jag tror, lång och ölfylld kväll med Virus och Durango. Men efter det kan man ju sluta lite tidigare och umgås med flicksen igen! Shit jag behöver det känner jag. Sen blir det Hjalmar-revy - gratis är gott.

BTW - OOOH vad jag älskar Erik, Rasmus och framför allt CALLE!!

Have a good one.