JasmineMede

Coma Heart vol. 2

Kategori: Älska?

- Ape Rape Escape

Jag måste bara skriva lite mer om just denna låten. Jag hade ingen aning om hur den faktiska texten gick när jag använde den i ett tidigare inlägg idag. Men nu när jag lyssnade ordentligt på den så blev jag förvånad över hur klockren den är.

C-c-c-coma heart
I can't forget you
and the way you
turned your back at me

BTW - Han är ju så HEET!

- Gissa vem!

Home

Kategori: Älska

- Chris Daughtry
Be careful what you wish for
'cause you just might get it all

Just det. Nånting att komma ihåg. Det jag önskar riktigt ordentligt brukar slå in. Både bra och dåliga saker. Så man ska akta sig lite för vad man vill ha innan man skickar iväg sina önskningar.

En önskan har blivit sann alldeles nyss i alla fall - Det kommer bli en underbar höst och vår med ett underbart musikalgäng. Nu är vi fulltaliga. Jag vill ha onsdag onsdag onsdag!

Men tänk på det.
Alla dina drömmar kan komma att gå i uppfyllelse - bara du vet hur du ska tänka.
Jag vet. 

Coma Heart

Kategori: Allmänt

- Ape Rape Escape

Affischen är fin, spelschemat är klart och mötet med Moll är idag. Kanske man är lite för positiv när man har gjort affischen med sponsornamn och allt redan innan man vet vilka sponsorerna blir - men jag är inte rädd. Klart vi får spons!

Mina ögon är trötta, men nu är det i alla fall klart! Den ekonomiska redovisningen gånger två är klar och inlämnad! Nu skiter jag nästan i om alla pappren var med eller inte, nu är det inlämnat i alla fall så nu får det gå som det går! Skönt är det i alla fall - Det firar vi med After Work! Inte för att det är så många från jobbet som ska med, men jag och Åsa klaras oss fint tillsammans med Magnus. Då blir det span på pojkarna på O'learys. Sånt är vi bra på. 

Coma Heart - Dagens ARE låt. Det är lite så det känns också. Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka och tro. Så jag tar en av Pärs briosar och låter det som sker ske.  

Owned

Kategori: Älska

- Ape Rape Escape
Tonight you will shake like never before

ÄGD! Så himla ägd. Jag alltså. Av den här låten. Jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den men det är i alla fall alldeles för många - och jag tröttnar aldrig!

Nu är jag taggad som få inför spelningen. Men en kickass affisch så ska vi äga hela Örebro med vår fina marknadsföring. Nu ska ja lägga upp info på Myspacen och sen kolla på Little Britain. - Bäst!

Accidents Can Happen

Kategori: Allmänt

- Sixx A.M.

Jag skulle vilja sträcka ut en hand. En hjälpande hand till en "vän" som verkar behöva det. Bara visa att man bryr sig, tänker på den personen och önskar den allt gott. Men jag vet inte om jag vågar. Efter många krockar känns det som om det är lika bra att låta bli. Även fast det är det fegaste man kan göra. Men ignoration kan ibland vara det skönaste för ens eget psyke. Inte det bästa. Men det behagligaste för tillfället.

För övrigt så är det svårt att ha kompledigt när det ringer på jobbtelefonen stup i kvarten...

Dream On

Kategori: Allmänt

- Aerosmith

I had a dream...
som jag tänkte skriva om, och sen på samma dag skrev Eva också om sin dröm! Hur tajmat är inte det?!

I alla fall... Inatt hade jag en dröm. Jag drömde att det var musikaldags och rollerna skulle bli utdelade. Jag blev Claire, en av huvudrollsinnehavarna, men det var skumt att hon hette Claire för på riktigt heter hon Hero. Men jag blev lite besviken för jag ville vara Beatrice. Jag frågade Katarina om det för alla namn var jättekonstiga men hon sa att Beatrice inte var med överhuvudtaget. Woot? Hon har ju en viktig roll! Sen var Hopman där och jag vet inte riktigt vad som hände, allt jag vet är att jag blir alldeles för lättberörd att de böcker jag läser.

Så vad ska man säga om det? Jo jag kan säga att det är min nervositet och all spänning inför musikalen som tar sig form i en konstig dröm. Det brukar bli så inför stora grejer som produktioner och arrangemang. Men ännu är det en vecka kvar tills jag får träffa alla underbara människor igen och min nyfikenhet stillas. Så det är bara att vänta...

Okej, och nu får jag reda på att en på min msnlista har drömt om mig inatt.. Ännu mer tajmat. Det här är tydligen drömmarnas dag. Så nu ska jag drömma mig bort. Och jag vet precis till vad.

Breathe Me

Kategori: Älska?

- Sia

"Varför ska man kolla på en sorglig film för" frågade min vän mig en gång. Jag hade inget ordentligt svar då. Men nu vet jag. Man behöver påminna sig om allt det bra man har i livet. Man behöver träna på sin medkänsla och ödmjukhet. Nu förtiden gråter jag till det mesta, till och med Idol-uttagningen. Kalla mig svag men jag tycker det är ganska starkt av mig att våga erkänna det.

Men det jag skulle gå in på var Grey's Anatomy. Jag har nyss kollat på nästsista avsnittet i den senaste hela säsongen och jag ska nu kolla på det sista avsnittet (vilket jag i och för sig har sett redan på tv) och när det gäller sorgliga gripande teveserier och sjukdomar, speciellt cancer - då är det något extra. Sånt berör mig så enormt och jag hoppas att jag blir en bättre människa av denna sortens terapi. 

Min morfar dog när han var blott 50 år. I cancer. Både min farmor och min faster har ett bröst var på grund av cancer. Min mormor dog när hon var 50 (och jag ver endast ett dygn gammal).
Min mamma är 50. Och jag längtar så tills den dagen hon fyller 51.

Let Me Sign

Kategori: Allmänt

- Robert Pattinson - Can't fight the devil so just let me sign

Where do I sign?
Ja. Hej. Jag är numera Twilight-frälst och väntar spänt på att min vampyr-Edward ska komma och hämta mig. Sen tycker jag fortfarande att det finns överdrifter och alltför engagerade personer. Jag menar hej, det är faktiskt bara en bok. En bok som jag låg halva natten och läste och inte kunde släppa, men ändå - En bok! Men Robert är fortfarande inget annat än en duktig skådespelare och lite fulsnygg.

Förutom min nya betungande hobby så jobbar jag. För fullt. Känns som om det är massa saker jag borde ta tag i som jag bara inte gör! Ska bli skönt om jag nu får ett litet levande bollplank att bolla idéer mot. Nu sitter jag mest och väntar på att få åka hem. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag ju inte kunna lämna arbetet helt under morgondagen då jag egentligen ska vara ledig utan det kommer vara en del mailande och PS:ande i alla fall. Men det är ju mestadels Rock It det handlar om nu så det räknas ju knappt till arbete. Det är mest kul. Extra kul är denna gångens lineup. Men mer om den sen =)

Sober

Kategori: Allmänt

- Pink

Varför mår man så dåligt dagen efter en trevlig kväll!? Jo det ska jag tala om. Det är den där förbannade spritens fel. Varför kan man inte bara sluta beblanda sig med den?

Som sagt så var det förferre och utgång igår. Var med Eriksson och hennes vänner som jag aldrig har träffat innan. Men dom var trevliga. Lite intressant var det när man på förfesten var 4 tjejer och typ 8 killar. Brukar jämt vara tvärtom när ja festar. Men vi kom iväg till Frimis i alla fall utan några större problem. Även fast vi var ett stort gäng som gick så kom jag fram tillsammans med Oskar och eeh William(?) och dom andra släntrade efter. Vi satte oss vid bordet med de andra killarna som redan hade gått in och där, mina vänner, blev Jasmine pinsamt medveten om hur eftertraktad hon är och hur flörtig hon egentligen är. Jag menar seriöst, en av killarna hade bjudit mig på dricka, en annan försökte prata med mig och bjuda mig på chilinötter, en tredje ville mata mig med jordnötter och en fjärde råflörtade med mig med sina blickar på andra sidan bordet. Hjälp! Vad gör man då? Som tur var kom flicksen sen och jag kunde umgås med dom lite. Jag har inget emot att ha flera flörtar på gång men när alla sitter vid samma bord kan det bli lite jobbigt. Kvällen fortsatte i alla fall, jordnötskillen fortsatte flörta in sig och en annan kille tog tag i mig på terassen och berättade att jag var hans drömtjej. Jo tjena!

Sen kom andra fröken Eriksson och vi bytte ragg, en av pojkarna jag var med började limma på henne och hon putta in mig i en annan lite blyg kille. Sen drog mina homies och jag var ensam brutta bland massa kåta pojkar. Men det jag ville komma till (jag drog ju inte upp det här för att skryta) var att för första gången på länge så gick jag ut enbart för att ha kul och tänkte inte alls på att ragga och hitta min drömkarl, och för en gångs skull så struntade jag i hur jag såg ut utan bara körde på och var mig själv istället. Det är framgångsreceptet tydligen!
Men det bästa av allt - Jag gick hem själv! Alltså utan någon. Inget ONS här inte. Duktig Jasmine, jag är stolt över dig!

Sen att man mår som man mår nu är väl en annan sak.

When it's good then it's good it's so good 'til in goes bad

I Love To Roll

Kategori: Älska

- Backyard Babies
'Cause I'm a musical prostitute*

Full rulle idag! Vaknade av lilla kisseizza som tyckte ja skulle vakna vid halv tio, så visst. Och det första man gör när man startar datorn? - Kolla jobbmailen såklart ;) Nu hade jag ett efterlängtat mail som klargjorde en bokning som jag har längtat efter länge. Det här kommer bli coolt. Nu måste jag bara få tag i Last Out killarna, men kanske lite för tidigt att ringa till ett par artonåringar nu. Antingen går de i skolan eller ligger och trynar i sina sängar. Så det tar vi om ett litet litet tag.

På grund av den uppkommande spelningen så måste jag ju göra en affisch! Lite panik fick jag då jag inte har photoshop längre! Men har nu fixat en 30-dagars trial så en affisch hinner jag nog fixa, fast jag kommer ju sakna den sen när den är borta. Nu är jag übertaggad som vanligt inför Wickeds produktioner.

Denna helg är det kopparbergsmarken. Synd att jag inte kan åka dit. Det har alltid varit "marken" liksom. The market. Men kunde inte åka förra året och kommer inte åka detta året. Men så får det bli. Ska gå in på Kicks och tröstshoppa smink. Okej, nej det kommer jag inte göra. Men jag ska ändå in dit så varför inte idag när lönen har kommit? Lönen som förövrigt var jävligt najs. Funderar på att köpa cliniques foundation. Fick ett smakprov i en tidning och den var himla bra faktiskt. Vill inte riktigt veta hur mycket jag kommer få betala för sånt lyx... Men men! Ska nog införskaffa mig en "smokey eyes palette" också, tack vare Karin som har pratat sig varm om den produkten. Och sen såklart ett nytt puder eftersom mitt underbara favoritpuder snart är slut. Så det blir många hundralappar på Kicks.

Ja nu har man lite att göra. Packa, äta, affisch, shoppa, in till jobbet, hämta Eva - Avesta.

I love to roll*

You Belong With Me

Kategori: Älska

- Taylor Swift

Let me share my Highlights with you guys. Från Mtvs VMA 2009 såklart. Häng med på följande bildspel:

First off - Madonnas tal till/om Michael
When you never get to have something you become obsessed by it
Sen har vi ju denna underbara Russel Brand som jag totalt avgudar!
Mer av honom tack.Lady Gaga - Ja vad ska man säga? Men jag kan inte annat än älska henne.
Tack vare ett akustiskt framträdande jag har sett med henne är jag gaga-fierad.New Moon trailern - GRYM kan jag bara säga. Helt plötsligt så förstod jag vad filmen handlar om.
Och nu måste jag ju tyvärr erkänna att jag är totalt Twilightifierad - jag menar KOM IGEN, boken är ju SKITBRA!Pinks makalösa framträdanden har jag redan uppmärksammat.
Men det tåls att upprepas.
I'm safe up highOch avslutningsvis måste ja bara säga;
Grattis Tyler. You earned it, screw you Kanye.
Se videon. Jättegullig!

That's all folks!

Colours

Kategori: Allmänt

- Backyard Babies

Snart är det helg! Eller ja, för mig i alla fall. Eller ja, egentligen inte eftersom jag kommer jobba halva helgen. Men jag är ledig imorn! - Fram till tre i alla fall. Fast jag måste planera lite vad jag ska göra också. Och ringa lite folk som inte svarar idag. Men sen bär det av mot Avesta! Där tillbringar vi cirka 24 intensiva timmar och sen bär det av hemmåt igen, till en myskväll med Moa. Jag för min del är lite sugen på Harrys, eller Virus, men får väl ta såna mogna nöjen någon annan helg. 

Jag kan också meddela att hösten har kommit till Örebro. Det börjar nu bli vantväder när man cyklar till jobbet. Problemet är ju att sen när man åker hem och det är varmt så har man alldeles för många tröjor och vantar på sig. Men jaja, det lönar sig inte att klaga över sånt, höstfärgerna är mysiga och nu får man tända ljus inomhus och kolla på film om kvällarna (eller läsa i den nya boken som man är helt förtrollad av) utan att ha dåligt samvete. Najs!

Some things are not just black & white
Somebody's gotta shine
In colours and it could be me

Life Is Real

Kategori: Älska

- Queen

Vem myntade uttrycket "man blir inte lycklig av pengar"?? Ursäkta mig, men jo, Det blir man. Jag kan köpa mig lycka. Hur glad är man inte efter en lyckad shoppingtur liksom? Sen att man inte kan köpa sig till äkta kärlek, det är en annan sak. Men lycka är mycket här i världen. Är jag lycklig? - JA. Såklart jag är det. Varför skulle jag inte vara det? Varför är inte alla det? Om man tänker efter för mycket och börjar tvivla så kanske man säger -Njaa, jag kanske inte är lycklig nu när jag tänker efter. Så sluta tänk efter. Säg bara -JA, jag är lycklig. Så lovar jag att du kommer bli det.

Som sagt, köpa lycka - När jag går i mina Ed Hardy mjukisar och min Zargoza jacka till affärn (det lite mer respektabla Ica, inte sunk-Tempo) så kan jag bara säga JA, man kan köpa sig lycka, självförtroende och massa annat. I alla fall jag. När man är nöjd men det man har på sig så blir man ju nöjd inuti också. Nu kanske ni tycker att det ska komma innifrån och ut istället för tvärtom, men varför det? Bara man blir glad och nöjd så spelar det väl ingen roll hur man blir det?

Success is my breathing space
I brought it on myself
I will price it
I will cash it

Wake

Kategori: Allmänt

- Linkin Park [Kanske det bästaste introt ever!]

Jo tjenare vad trött jag är! Åter igen har jag jobbat för fullt, utan långlunch denna dag. Men nu är länsstyrelsens papper utskrivna och bara småpill kvar innan jag kan lämna detta träsk med ekonomi! Wiihoo* Okej jag har kanske inte jobbat exakt hela dagen, lite skitsnack med tjejorna på jobbet och lite bus med killerdoggen Rambo hanns med. Och såklart har vi pratat om dagens stora händelse - Det coola rånet i G4S byggnader! Hur häftigt är inte det? Äntligen kommer det lite organiserad brottslighet och välplanerade rån till Sverige. Spännande.

Nu funderar jag på att gå hem. Ja. Det ska jag banne mig göra.
Ha de!

Thinking Of You

Kategori: Älska

- Kate Perry

Cause when I'm with him I am thinking of you

Otroligt bra låt med en otroligt vacker kvinna. Det är när jag tänker så som jag vet att det är dags att gå vidare. Lämna den utsatta och tänka på nästa. Hellre är hjärtat med än kroppen. Vilket jag i och för sig har fått emot mig också. Men nu i efterhand så är jag glad att det blev som det blev. Hjärtat ska vara med. Vad man än gör. Tänk på det.

Lycklig är jag fortfarande. Dagen började bra och slutade underbart. Nu har jag dessutom massa massa onsdagar att se fram emot - för jag kom med i världens bästa musikal! Therese kom inte med vilket var konstigt och trist men mina underbara töser från förra året är med såklart, så det kommer bli underbart i alla fall. Sen en liten Hopman och guldkanten på vardagen är gjord!

Längtar <3

Hot n Cold

Kategori: Älska

- Kate Perry

Ja nu är man hemma igen, tänkte publicera mina Highlights från årets VMA men tar det sen. Har så mycket andra bra saker att tänka på just nu. Utöver ett lyckligt mail som jag fick idag (som jag återkommer till sen) så fick jag efter lite lusk reda på att hottiehottie nummer ett kanske ska med i helgen. WOW säger jag bara. Då vet jag en som kommer dreggla!

Men det ja skulle komma till var följande; På allmän (Evas) begäran kommer här en bild på mitt nya söta tillskott.


Enjoy lovers*

Heaven

Kategori: Älska

- Backyard Babies

Ojojoj vilken produktiv dag! Den har gått väldigt fort men shit vad mycket jag har fått gjort! Till att börja med så har jag suttit i flera timmar med helvetes-redovisningen och stirrat mig blind på siffror och mångmiljonsbelopp (okej nu tar vi i lite, men det är en hel del pengar det gäller =). Men redovisningen till den ena sponsoren är äntligen klar! Nu är det bara Länsstyrelsen som ska ha sjutusen papper som verifikation... Men jag ser äntligen slutet på denna tunnel av ekonomi!

För övrigt så har jag haft en trevlig långlunch med Moa och hon tvingade mig att spendera 1500 kronor på en timme. Ja okej det var lite mitt fel också. Nu har jag i alla fall en underbar jacka och Stephenie Meyers två första böcker i Twilight-serien, vilket var ett himla dumt inköp för nu kommer jag bli så himla fast! Men efter att ha sett den sista New Moon trailern så kunde jag inte låta bli! Twilight är ju trots allt en himla bra film.   

Nej nu ska jag sluta sitta på jobbet och gå hem och älska med min skinnpaj!

Losing You

Kategori: Älska?

- Dead By April

Alltså det är så skönt att lyssna på lite hård musik ibland. Det behövs. Idag vet jag inte riktigt hur jag mår. Jag försöker att inte fall dit igen och min nya fina tatuering hjälper mig faktiskt. När jag var klar med den onda lilla jäveln så sa jag "Nej, nu är det slut med att gråta över pojkar". Och det känns så skönt att ha bestämt det. Så nu kan jag ju inte bryta mot det löftet. Jag måste som sagt älska mig själv först, och inte är jag där än. Men på god väg i alla fall. Nu har jag ju hittat min gnista i alla fall så nu är det bara att sätta igång. Ser fram emot det!

Sober

Kategori: Älska

- Pink

Jag såg nyss världens bästaste bästaste musikframträdande av allas våran Pink. På årets MTV Video Music Awards (som går om och om igen på MTV) så kör hon sin väldigt braiga Sober, men hon gör hela låten uppflygande på en trapets och hängandes på en kille. Och, såklart, så sjunger hon live - och väldigt bra med tanke på hur mycket hon flyger runt. Vilken grej! Sen att låten i sig är extremt stark och texten handlar om frihet, vara sig själv och andra djupa saker, så blir det hela en väldigt rörande upplevelse och jag måste bara säga - Wow, det här berörde, big time!


I'm safe up high, nothing can touch me.

Don't Be Afraid

Kategori: Allmänt

- David Guetta

Jaha, då sitter man här närmare tre på natten och försöker skaka av sig den halvläbbiga känslan... OKEJ - Jag skämtar inte: Nyss var det något väldigt konstigt som lät. Som om nån ropade till. När jag ropade till Kim och frågade om han hade gjort något sa han bara "Näej"... SCARY. Jag som precis hade börjat tänka på annat ju! Nu kommer jag sitta och stirra mot mitt fönster och bara vänta på att nån läskig person kastar sig på det.. Men nej Jasmine, sluta skrämma upp dig själv!
...vart var ja, den där känslan ja, som man kan få efter en läskig film, den höll jag på att skaka av mig - ja ni ser ju hur det gick.

Jag har i alla fall kollat på film idag. Barnhemmet. Som faktiskt var en utav de bästa filmerna i den kategorin, den läskiga alltså. Plus att den var spansk. Spanska rockar hårt. *GAH* Och så får jag sms också. Jag dööör vad lättskrämd jag har blivit.

Ja, det var det. Nu blir det lugn musik och lite chill innan jag sover massa massa timmar, för imorn är det söndag!

Eight-Balled

Kategori: Allmänt

- Backyard Babies

Idag har jag köpt nya fina gardiner. Svarta är dom. Svart är bra! Det vart snyggt i alla fall. Nu måste jag bara ordna upp mitt databord och alla sladdarna till alla jäkla högtalare också. Vet inte riktigt hur jag ska göra men vi får se. Skulle vara skönt att få bort det här jäkla bordet men jag behöver ju ha alla sakerna nånstans. Ja, det får ordnas på något sätt. Just nu ser det bara halvdannt ut - och jag hatar när något ser halvdannt ut.

För övrigt så är det städ och tvätt dag idag så det är bra. Fint ska det bli här hemma. Sen avslutar vi nog kvällen med "Barnhemmet", en film som jag har haft nerladdad jättelänge men det har inte blivit av att jag har kollat på den. Får göra det ikväll med Kim kanske.

Nej nu är det dags att damma och laga mat [Duktig flicka*].You try to change
Maybe grow young

I Do Not Hook Up

Kategori: Allmänt

- Kelly C.

Jaa, man kanske skulle blogga lite? Har haft så himla fullt upp de senaste dagarna och jag vill inte skriva små korta halvdanna inlägg så då blir det lite glest istället. Nu är det i alla fall helg och det känns så grymt skönt. har som sagt haft mycket att göra och det är mycket som borde ha gjorts som fortfarande ligger oarbetat. Men det tar vi på måndag! - eller tisdag...

Nu ser jag fram emot en lugn helg. Har ingenting inplanerat och det känns bra. Ska kolla på massa film eller serier och ha massa sovmorgon. Nu till exempel är det Roast som jag kollar på, halvbra idag faktiskt, även fast det är Wahlgren dom trackar.

BTW så vet jag inte riktigt vart mina tankar är på väg just nu. Jag ska ju älska mig själv! Får inte börja glida iväg nu ju. Måste fokusera på mig själv igen. I Do Not Hook Up - yet.

Roads

Kategori: Älska

- Backyard Babies 

I don't want to turn back the time
I don't want to follow the line

Åh en sån himla underbar kväll. När jag steg in i de välbekanta lokalerna på Stocksätterskolan så trodde jag inte att välkomnandet skulle bli så varmt som det blev. En röst skrek mitt namn och sen flyger en Rebecka på mig, tätt följd av en Lisa och en Aladdin. Långa, varma kramar och känslan är tillbaka. Känns som det var igår vi började med den förra musikalen. Men det var det inte. Det var nästan två år sen! Shit vad tiden går. 

Kvällens övningar gick bra i alla fall. Så fort solosången var över så kändes det mycket bättre, nog var jag nervös men nöjd är jag i alla fall. Haha åh jag vill göra en massa glada gubbar men det känns inte så passande. Många skratt och kramar senare så var det dags att åka hem. 17 tjejer ska bli 9 och 3 killar ska bli 6. Så oddsen är lite ojämna. Men jag är inte orolig. 

BTW - Shit vad Oboy är underskattat! 

We Go Together

Kategori: Älska

- Grease

Japp! Då var det dags. Den nya musikalen drar igång ikväll med uttagning/casting. Helt pepp är jag. Ska bli så himla kul att träffa Katta och de andra. Sen vet jag ju inte säkert om jag ens kommer med. Men med tanke på vad Katta skriver så kan jag vara ganska lugnt ;) Och jag vet ju vad jag kan - och det är massor! Nu är det bara att peppa Tessan och Hopman också så kommer det bli en underbar höst och vår. Nu åker jag!

Shakespeare in our heart*

Sober

Kategori: Älska

- Kelly C.

Three months and I'm still sober
Picked all my weeds but kept the flowers
Three months and I'm still breathing

Tre månader ja. En fjärdedel av ett år. Så länge har jag varit heltidsanställd. 45 000 har jag tjänat och slösat bort. Och det känns asnajs! Alla säger vilket bra jobb jag har - och ja. Det är det ju. Jag är väldigt nöjd i alla fall. jag tackar mig själv som gjorde att jag fick det här jobbet:
Tack Jasmine - Jag älskar dig

=)

Love Story

Kategori: Älska

- Taylor Swift

Här kommer inlägget som chockar. Tro det eller ej, men Jasmine älskar. Hon gillar, tycker om och till och med älskar!
Och det känns så himla bra! Nog med onda tankar och bitterhet, nu när jag tänker efter så finns det massa personer och saker som jag älskar. Och som terapi för mig själv så tänker jag bevisa det! Man kanske inte kan älska alla alltid, men det finns vissa saker i alla som man kan älska.

Jag älskar min mamma såklart, just för att hon är min mamma. Jag älskar min pappa, för att han försöker. Jag älskar min lillebror, han är den som förstår och vet allt. Mina kissar älskar jag enormt. För dom finns inget svek och spel. Dom älskar en villkorslöst tillbaka. 

Självklart älskar jag mina vänner, alla som finns kvar trots med och motgångar - Eva, Karin, Lisette, Amanda, Moa, Therese, osv.
Jag älskar N för att han boostar mitt självförtroende närhelst jag behöver det. Jag älskar G för att han är en underbar vän som jag alltid kan lita på och gnälla på. Jag älskar H för att han uppskattar mig och får mig att le =) 

That's all for now. 

From me to you Lovers* 
 

If You Care

Kategori: Älska

- Doll & The Kicks

Damdidaam - dagens band är lätt Doll & The Kicks. Check them out.
Har jag sagt hur mycket jag älskar touch? Då är det väl extrakul att jag har en touchpanel på min nya dator? :D Här kan man sänka eller höja volymen och lite annat skit med hjälp av touch! Älskart. 

Idag är söndagsångesten långt borta. Enbart söndagsmys har vi här. Kanske ska ta och tända lite ljus också så blir det extra trevligt. Planerna om att städa mitt rum och sånt har blivit lite undanskjutna idag... Jag la nämligen in min stationära dator på blocket idag i hopp om att nån kanske hör av sig så småningom. Trodde inte det var så lätt att sälja en stationär två år gammal dator - Men det var det! Shit vilket ringande det har varit. Och när man har en köpare som vill ha den samma dag, ja då får man fullt upp med att flytta över alla bilder, filmer och musik från ena datorn till den andra. Så det har jag suttit och gjort idag i över fyra timmar, och än är det inte klart. Men nästan. 

Så det är vad jag ska återgå till nu. Så länge kan ni underhållas av min kvinnliga bakgrundsbild =)


Good Riddance

Kategori: Älska

- Green Day

Då var man hemma igen då. Efter en helkväll på City Konferenscenter. Det var som sagt återträff med alla teaterfolk från tidigare i somras och som ni kanske vet (eller inte vet men bör veta) så är teaterfolk väldigt känslosamma, öppna och glada, så även denna afton. Många minnen kom tillbaka, gamla flörtar fick nytt liv och vänskapsband knöts starkare. Det var en trevlig kväll helt enkelt. Sen om jag har gett mig ut på osäkert territorium once again är ett problem som jag får ta hand om senare. Just nu njuter vi bara. Inte sant?

It's something unpredictable, but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

Poker Face

Kategori: Allmänt

- Lady Gaga                                                                                                                                                   

Då var det dags. Återträff innebär att alla minnen kommer tillbaka. Både bra och dåliga. Men jag ska koncentrera mig på de bra minnena och njuta av en kväll med trevligt sällskap.

The transformation...

Laters*

All I Ever Wanted

Kategori: Älska?

- Kelly C.
All I ever wanted
All I ever wanted
Was a simple way to get over you


Ibland orkar jag låtsas som ingenting. Tro att jag är stark och van och att det inte var så farligt egentligen. Jag låtsas att jag visst bara kan vara vän. Det betydde ingenting för mig. Vem vill bli nummer två liksom?

This second chancin's really getting me down
You givin' takin' everything I dreamed about
It's time you let me know, let me know just let go

Men ibland så kommer de där riktiga känslorna fram. Känslor som skriker lämnad, överkörd och saknar. Känslor som kanske bottnar i något mycket djupare och avlägsnare men som kommer fram nu som en enda stor klump och bara förstör. Jag vet ju vad jag vill. Jag vet precis vad jag vill ha - Så varför lyckas jag inte?

All I ever wanted
All I ever wanted
Was an in between to escape this desperate scene
Where every lie reveals the truth
Baby 'cause all I ever wanted
All I ever wanted was you


Någon gång vill jag vara den där tjejen.

Already Gone

Kategori: Allmänt

- Kelly C.

En snabb uppdatering om gårdagen:
Vaknade 05.15 för att dra mig in till centralen och hoppa på tåget till storstan - Stockholm vill säga. Har vart där mycket nu helt plötsligt. Åkte denna gången till stadshagen och till LRFs jättefina konferensanläggning där jag träffade alla trevliga arbetskamrater och folk från SVs Ung Support. Höll ett högt tempo hela dagens vilket nog märktes på mitt och Lovisas lite halvt urflippade skrattanfall på eftermiddagen. Men det var trevligt som sagt och som alla gånger innan då jag träffar min chef (Carina Berg look-aliken) eller nån annan från Vi Unga så känns arbetet mycket lättare och mer peppat. Kom hem runt åtta och då var man ganska slut. Men med ganska många komp-timmar i bagaget =)

Now - I'm gone.

LoveGame

Kategori: Allmänt

- Lady Gaga

Okej... jag kom nyss på hur äckligt snuskigt skitig min klocka är. Måste rengöra den på något sätt när jag kommer hem. Det tog emot litegrann att knäppa fast den runt handleden igen efter den upptäckten. Men det var bara en liten observation av mig, inte det jag skulle skriva om.  

ÅH vad segt det går. Typ allt. Jag vet att jag måste börja tänka positivt och älska mig själv och allt det där men det går inte bra just nu. Jag orkar bara inte. Tänker inte gnälla om allt som är fel för då blir det bara ännu mer av den varan. Vad som överraskade mig imorse var att jag knappt är spänd över att få se min tatueringsskiss. WHOOT!? Hur kan jag inte vara det? Hoppas verkligen jag ändrar attityd på bussen annars kommer det här också bli en crapy dag. Usch jag hatar sånna här dagar.
Ser fram emot måndag, då får jag en rejäl dos av smärta och det behöver jag verkligen. Jag behöver driva ut mina onda andar med lite pain.
Hell yeah*

Hold me and love me
Just wanna touch you for a minute

Shame

Kategori: Allmänt

- Hardcore Superstar
shame
handcuffed by misery
shame
it will always, always be the same


Så där då. Nu försöker man plocka ihop sig själv och bli normal igen. Hej jag heter Jasmine, jag har sämst humör just i dessa dagar (jag hoppas det beror på den återkommande "förbannelsen", annars är det illa).
Det jag skulle komma till var dagens outfit. Jag måste säga att jag var överdrivet stolt över min mismatchande outfit idag så jag var tvungen att dokumentera...Vi börjar med en bandana ala rock,


sönderklippt gammal arbetstischa,


leopardleggings och "hotpants"
(observera att shortsen är en pyjamas)


...och nya pjucksen.
Hur fint som helst!

Sen var det bara att ge sig ut till min lilla foxy lady ute på parkeringen och ge henne en omgång. Grr* Alla varbergabor må ge mig konstiga blickar, så länge jag är nöjd så är jag nöjd. Liksom.
Nu måste jag börja tänka på annat annars kommer sovandet inte bli något kul.
Suit up!

Whyyawannabringmedown

Kategori: Älska?

- Kelly C.

Alltså jag blir ju tokig på vissa småsaker. Men jag får ju skylla mig själv om jag snokar. Men GAH! Jag blir så förbannad. Och sen blir jag förbannad för att jag blir förbannad. Jag borde inte vara ensam såna här dar. Men det är jag. Såklart.

So what’s your evil attitude
When you got me spending my time pleasing you
Why must you keep me underground
Tell me tell me, why you wanna bring me down?
Is it too much to give a damn
When I’m giving you one hundred and ten
Don’t blink cause I won’t be around
Tell me tell me, why you wanna bring me down

Because Of You

Kategori: Allmänt

- Kelly Clarkson

Weehey* här går det undan. Inte en lugn stund än så länge. Okej jag sitter vid datorn, det är ganska lugnt. Vad jag menar är att jag har jobbat oavbrutet med mitt jobb för en gångs skull - i flera timmar. Snart är det lunch till och med. Idag har jag skickat massa mail i alla fall till alla dessa skolor och sen har jag tagit reda på exakta vilka jäkla papper det är jag ska fylla i gällande den ekonomiska redovisningen - och jag har lyckats till och med! För en gångs skull känner jag lite progress. Och säg grattis till mig för jag har nu två månaders förlängd projektanställning. Alltid något.

Imorn blir det Nora och ett möte, sen kikar jag in på Rainbow Tattoo när jag ändå är där för att kolla in min skiss. Blev lite nervig idag när jag såg att Peter bara tatuerat sen 2007! Men men, de sägs att han är bra, och hans tatueringar ser bra ut (på nya hemsidan har de inte lika många bilder som på förra). Nu hoppas jag bara att han har förstått vad jag vill ha och vilken stil det ska vara. Annars blir det till att ha ett litet snack med gossen.

BTW så borde jag få pris för att ha världens sämstaste sämstahumör (ja, fel svenska men se det komiska i det). Jag blir ju rädd för mig själv ibland. Inte för att jag blir sur utan hur sur jag blir och hur fort det kan gå. Det är som Kim säger inte kort stubin det handlar om, det är mer att jag förvandlas till ett monster helt plötsligt. Men gällande gårdagens unkna sämstahumör så är det bortblåst. Kvar är bara lite tomhet och molande ångest men det ger sig så småningom. Känns skönt i alla fall att man kan vara ärlig.

 


My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

The Blinding

Kategori: Allmänt

- Babyshambles

Jag mår illa.
Jag hoppas det är för att jag inte har ätit så mycket idag.
En knäckemacka räcker kanske inte så långt.
Men some way along the road
I lost my apetite.

Jobbet går segt. Vet inte riktigt vad jag ska göra.
Jo jag vet. Jag ska ringa runt till sjutusen skolor. Men jag orkar inte.

Thank you my friend for always making me feel a little bit better.

Ex-Files

Kategori: Allmänt

- Backyard Babies
I'm warm when I'm cold I'm cold when I'm warm
and nothing seems to be alright

Ja då var ännu en helg till ända och jag tror den blev riktigt lyckad. Tror eftersom jag vet inte riktigt. Jag vet ju vad jag vet men inte vad andra vet.. Vilket är grymt frustrerande. Men i alla fall...

Den sköna lördagen började med en skön sovmorgon... vaknade halv 7! Första stoppet var Enköpings regemente och där fick vi se pojkar som går på led, leker strid och så fick vi korv. Tre stycken. Jag och Lisse hade ett väldigt bra system. Efter det åkte jag med pappa och Ann till Eskilstuna. Var väldigt längesen jag umgicks med min far, släktfesten den 27 juni om jag inte minns fel. Svängde förbi Eva och tjötade med henne lite innan ja skulle hämta Johanna och Daniel. Sen var det mat, öl och TP som gällde. En trevlig kväll men jag var dödstrött efter brist på sömn.

Sen var det söndag och en efterlängtad sovmorgon. Men ingen vila där inte, iväg på nya äventyr och komma hem till Öret sent sent. Och hur det gick vill jag som sagt inte spekulera i. Jag skulle kunna skriva så mycket mer men det här är inte rätt plats för det. Som så många gånger förut håller vi inne med det lite till. Det ända jag är säker på är parfymdoften på min tröja.

Let's Get Retarded

Kategori: Allmänt

- The Black Eyed Peas

Jag förstår verkligen inte varför jag är så trött! Nog för att det kan vara blandningen av att jag tänker alldeles för mycket på jobbet (jobbar 6h om dagen men tänker jobb 14h av dagen), kurerar mig från en halvförkylning, oroar mig för småsaker och är aldleles för glad - Sånt tar energi minsann!

Men inte ska man klaga på småsaker, då blir det som när Kenneth på jobbet blev alldeles förstörd för att han hade lagt fel pålägg på fel macka (nej han har inte riktigt alla hästarna inne, men iaf). Det var då dagens i-landsproblem. Hade förövrigt en väldigt trevlig dag på jobbet, boundade med kollegorna över en sushi (nej fan jag åt inte det) och diskuterade sms-taktik.

Nu skulle jag väldigt gärna vilja sova, bara krypa ner i min alldeles lagoma säng med mitt bästaste täcke, men sån tur har man inte! Jag ska duscha, packa och städa lite innan jag ens kan tänka på att få sova. Hårt är livet (okej, nej inte så hårt).

About You Now

Kategori: Allmänt

- Sugababes

Jag tittar ut genom fönstret och märker att hösten har smygit sig in. Det är mörkt ute och klockan är bara halv nio... Men lite mysigt är det ju också, för med hösten så kommer höstjacka, halsduk, levande ljus och mys i soffan - och det ser jag fram emot. 

Kollade nyss på Wild Child, helt okej film med söta pojkar och bra musik (se ovan) men lite lagom förutsägbar så som tonårshollywoodfilmer kan vara. Kollade på Superbad tidigare idag men då somnade jag. Är fortfarande skittrött efter gårdagen. Nu blir det till att vila upp sig inför en fullspäckad helg. Jobb och tvätt imorn, på lördag är det Enköping och vapen som gäller första halvan, andra halvan är det Eskilstuna och ölande med styvbror och fadern. Sen på söndagen är det dags för andra äventyr =) Det ska bli kul.

Rock 'n Roll

Kategori: Allmänt

- The Sounds
Like boy need girl and girl need boy
Got a nasty habit called rock'n'roll

Yeey* elva timmars arbetsdag är slut och snart är det helg! Okej kanske inte riktigt än, men fredagen är ju så gott som helg och då är det bara torsdag kvar! Var i Västerås på mässa idag, vet inte hur mycket det ger men det passar ju in i projektet så... Jag och kusin hade det himla kul på eftermiddagen när vi var lite trötta. Tror tanterna bredvid blev lite rädda för oss men när man är en Sundblad så måste man kunna skämta om invandrare, lesbiska och socialt störda som stavar fel så pass mycket så att det nästan blir obehagligt. Just deal with it. Sen att jag är en väldigt ödmjuk och lättrörd person är en helt annan sak.

Fick en liten härlig tillbakablick med The Sounds i bilen idag. Dom är ju lite härliga. Rå, ruffsig rock, precis som det ska vara. Dirty, sleezy och lite nasty - Thats what I like ;)

Attraction

Kategori: Älska

- Lola Ray

På grund av nånting kan jag inte sluta le* Jag vet inte riktigt varför men jag skiter i varför! Jag är bara glad att jag är glad, och det hade jag tänkt fortsätta vara länge.

Jag fick en present igår. Av mig själv. Jag köpte en bok igår på bokia, en bok som jag länge suktat över och vetat allt om, och igår köpte jag den alltså OCH jag fick den inslagen. Lite vardagslyx, allt vart så mycket roligare då. Det rekommenderas. Testa du med.

Den boken är i alla fall väldigt bra, det lilla jag har läst. Men det visste jag ju redan. Jag har lärt mig att man måste älska sig själv innan man kan börja älska någon annan, för om inte du älskar dig själv vem ska då göra det? Ja det kanske låter lite hårt att ingen kan älska dig om du inte älskar dig själv först, men det är en utav de enklaste sakerna som finns här i världen. Du har ju själv skapat den du är så varför ska du inte älska den personen?

Så nu älskar jag mig själv och jag älskar mig massor, nu ska jag bara tänka på vad jag vill ha och så får jag det. Det är "the law of attraction". You attract everything you think of. 
Mer om boken och dess hemlighet senare...