JasmineMede

Dream On

Kategori: Allmänt

- Aerosmith

I had a dream...
som jag tänkte skriva om, och sen på samma dag skrev Eva också om sin dröm! Hur tajmat är inte det?!

I alla fall... Inatt hade jag en dröm. Jag drömde att det var musikaldags och rollerna skulle bli utdelade. Jag blev Claire, en av huvudrollsinnehavarna, men det var skumt att hon hette Claire för på riktigt heter hon Hero. Men jag blev lite besviken för jag ville vara Beatrice. Jag frågade Katarina om det för alla namn var jättekonstiga men hon sa att Beatrice inte var med överhuvudtaget. Woot? Hon har ju en viktig roll! Sen var Hopman där och jag vet inte riktigt vad som hände, allt jag vet är att jag blir alldeles för lättberörd att de böcker jag läser.

Så vad ska man säga om det? Jo jag kan säga att det är min nervositet och all spänning inför musikalen som tar sig form i en konstig dröm. Det brukar bli så inför stora grejer som produktioner och arrangemang. Men ännu är det en vecka kvar tills jag får träffa alla underbara människor igen och min nyfikenhet stillas. Så det är bara att vänta...

Okej, och nu får jag reda på att en på min msnlista har drömt om mig inatt.. Ännu mer tajmat. Det här är tydligen drömmarnas dag. Så nu ska jag drömma mig bort. Och jag vet precis till vad.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: