JasmineMede

I'm In The Band

Kategori: Allmänt

- The Hellacopters

Och så var det fredag - härliga fredag. Idag blir det fredagsmys hos mr Lennartsson. SL-häng big time och årets första grillning. Därefter ska vi ut på stan och smattra upp affischer överallt. Det ska stå Yeah! överallt och gåsarna ska gå runt med flyers i både händer och mun. Ja våra gäss alltså - Gässica och Gässper.

Så en liten fylla idag med trevligt folk, jobb hela dagen i diket på Bring The Noise imorn och på söndag blir det Yeah! i stadsparken för grovmöte och dunken. Det var den helgen! Men jag ser fram emot den, kommer bli awesome, varje liten minut.

See you on the other side.

In Another Life

Kategori: Älska

- The Veronicas

Jag såg på One Tree Hill här om dagen. Jag har länge älskat den serien. Alla karaktärerna, deras sammanhållning och intriger, ups and downs och bara... allt! Men nu när jag ser på det där nya avsnittet som jag har längtat så länge på så inser jag helt plötsligt att jag inte längre behöver drömma mig bort till Tree Hill, till alla vänner och killar. Jag lever i det livet - just här, just nu. Jag har mitt gäng och vi har våra intriger, ups and downs och roliga samtal. Visst är det skönt att kolla på en serie om något helt annat och helt uppslukas av deras vardag, men jag är väldigt nöjd med min, alla nya, nära vänner. Kärlek till er ♥

Someone New

Kategori: Allmänt

- Eskobar, Heather Nova

Åh, nya Spotify är ju guld! Har ni inte laddat ner den än - så gör det!

Det var vad jag ville säga. För övrigt så är jag så grymt trött. Sov inte så mycket inatt då jag sov hemma hos mamma och de sex katterna som för närvarande finns där. Med tre små tossingar som springer runt överallt så blir nattens sömn inte så fulländad som man kan önska. Så idag har jag gått på sparlåga och Yeah!at för fullt med Niklas och Gorgi. Nu är tältleverantörer så gott som bokade och Langosvagnen är på god väg. Headliner borde också vara bokad nu i skrivande stund så det ska bli spännande att se vad det blev för någon lösning.

Ja nog om sånt skit för er som inte bryr sig, nu tänkte jag fylla på med lite annan skit:

Hihi, Jasmine är glad idag. Ytterligare en tillgänglig liksom. Vet inte riktigt vad jag ska göra med den vetskapen, men den kan vara bra att ha vid nästa fest.

Mer säger vi inte.

All Because Of You

Kategori: Älska

- Royal Republic

Det finns så många roliga tillfällen, citat och personer som jag vill dela med mig av. Men som alla vet blir det inte lika roligt när man återberättar det. Jag kan försöka att ge er en liten inblick i mitt nuvarande liv och personerna i det, men jag kan lova att de är ännu bättre, roligare och dummare än vad det framgår nedan.

Här har vi EventShape under en efterfest på skolgatan. Vi hade alla varit igång sen tidig morgon och haft världens event på Kulturhuset, alla hade slitit hårt och varit professionella. Efter en sådan dag behöver man balla ur lite. Bilden är resultat av att pojkarna står och random plockar på sig grejer ur en hylla och Sandra hittar sin kamera. Varför tröjan åkte av är fortfarande ett mysterium.Här ser vi Ninas Sara och allas våran MoshMonkey i en inte så arrangerad bild. Uttryckena i de båda ansiktena är ack så äkta. Detta var från en fest vi hade innan Yeah! Winter Session Vol 2 och alla fick lappar med olika uppdrag. Under kvällen fick vi bevittna en tysk porrstjärna, djupa samtal i badkaret och en apa som snackade skit om sitt eget band. Det var härliga tider.


Förutom alla bilder är det ju underbara samtalsämnen och "in the moment" grejer som man inte kan återge lika bra som en bild. Som igår när George pratade i headset utan att sladden var ipluggad i iPhonen och när Niklas kom med citatet som han kommer ångra under resten av sitt liv, "Jag hatar alla tjejer som säger att dom har magkatarr - mitt ex sa det hela tiden". Men i brist på dessa bilder och filmklipp tar vi några fler bilder!

Kid Vicious

Kategori: Allmänt

- Modern Art

Aah, soffsittning och chill för första gången idag typ. Eller ja, chillat har jag väl gjort halva dan, men inte suttit i en soffa!

Efter 8 timmars datasittande idag åkte vi till Frimislagret. Där finns typ allt möjligt skräp från gamla frimis, strömpis och prisma. Vi hittade det vi sökte bland crapet och fick till en bra deal. Mission completed. Så sen gick vi och käka och därefter fick pojkarna med oss på frisbeegolf. Det vart bara en snabbis och jag och Sandra var ganska otaggade innan. Men efter 40 minuters kastande är vi helt fast. Shit vad kul det är! Det ska göras om igen.

Efter avdumpningen av herrskapet åkte jag och Sandra till Maxi och skulle köpa godis. Vi råkade däremot köpa lite andra saker, typ bröd, gurka, apelsinjuice och frukt istället för bara godis. Men man kan väl anse att det är ganska så okej att impulsshoppa sådana saker. Sen snacka vi lite älskvärt skit i bilen och kom fram till braiga planer.

Så nu kör vi - full fart!

Downtown

Kategori: Allmänt

- Casablanca

Sitter här hos Mr Lennartsson och funderar lite på vad jag ska göra den kommande timmen. För sen ska vi gå till Frimislagret och kolla in vad dom har att erbjuda. Hittills har jag varit grymt effektiv i alla fall och ansökt om pengar till tre olika håll, jag har nästan fixat sovsal och jag har gett Bi-Ankan i uppgift att ringa två dryga samtal. Så skitbra säger jag!

Idag är det Yeah som gäller och nu känner jag att vi börjar få allting under kontroll. Vi ligger i fas, Lennarten lägger in artisternas musik på hemsidan och Bandicken har nästan fixat vår andra heada - Håll ögonen öppna på det för det kommer bli gryyymt.

Nej. Nu ska jag låtsas göra något annat. Sen ska vi downtown.

Myself In Disguise

Kategori: Allmänt

- Podge

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, vad jag ska formulera eller vad jag vill få ur mig. Så vi kör bara!

Idag har jag delat ut massa flyers i stan, det kan vara det drygaste som finns men med trevligt sällskap och för ett bra cause så gör jag det gärna. Det bästa idag var dock när Clobbe sätter sig på en stol mitt på Köpmangatan. Han får affischer fasttejpade på sig, han har pappersglasögon med småsmå titthål på sig och han har ett gäng flyers fasttejpade i handen. Sen lämnar vi honom där. Han sitter blixtstilla tills jag viskar lite i hans öra att han ska säga "Hej" till folk som går förbi. Och det gör han. Verkligen. "HEJ! Ta en flyers. Du med hunden! Ta en".


Därefter hjälpte jag Nina att skaffa två katter. Så nu har hon två till där hemma. Holabaloo! Sen ringde vi in förstärkning och körde TP i ett antal timmar. Vi vann - hårt!

Nu är det dags att sova lite innan långtlångt möte imorn.

Big Fan

Kategori: Allmänt

-The Wannadies

Veckans 10 FAN...
Som vissa kanske har märkt så är f-a-n mina tre favoritbokstäver att sätta ihop och använda i alla olika sorters meningar. Det är ju ett jättebra ord! Ungefär som engelskans fuck. Fast det ordet kan man ju använda till ännu mer saker..

Men ja, här kommer i alla fall mina 10 FAN.. från den senaste veckan:

FAN vilken crybaby jag är. Blir berörd av det mesta.
FAN vad man kommer varandra närmare under en lång bilresa. Sitter och småsnackar om ditten o datten. Man blir tightare helt enkelt.
FAN vad god Marabous Passion är.
FAN så jag blir impad när vissa pojkar vet vad jag har för sorts bil trots att dom (han) bara har typ sett den glimta förbi en gång.
FAN vad vissa har droppat på min "vänlista" under bara några dagar.
FAN vad bra Moa känner mig. Jag behövde inte ens säga det. Hon visste.
FAN så skönt att snart flytta (igen).
FAN vad mina känslor vacklar fram och tillbaka.
FAN vad jag älskar musik, gitarrer och framförallt Gibson SG 61.
FAN så roligt det ska bli med YEAH!

Mr Vain

Kategori: Allmänt

- Culture Beat

Nu är det fredag! Det hade jag helt glömt bort. Jag sitter ju på jobbet för en gångs skull och eftersom det är första dagen den här veckan känns det som om det är måndag eller nått. Men icke! Det är helg snart! Jag har några lösa planer och tror det kommer bli en ypperligt trevlig helg. Mer behöver vi inte outa här just nu.
 
BTW - Blir lite trött på alla med dubbelmoral. Personer som ena gången säger en sak och andra gången säger det motsatta. Har blivit lite för mycket sånt på sistonde. Jag kan däremot erkänna att jag är väldigt dubbelmoralig. Ena dagen älskar jag pengar och andra dagen vill jag leva fritt utan materiella ting. Men det står jag för. Jag vet att jag är lite konstig, udda och bitchig. Men det är bara att take it or leave it.  

Nu tänker jag sluta. Och sen äta. Jag har inte ätit så mycket idag. Det blir så när man är lite sjuk.

"Good things are right around the corner"

Kategori: Allmänt

- Ellen Degeneres

Usch vad jag känner mig sjuk och trött. Trött kan jag ju vara eftersom vi lade oss runt tre och sen tyckte Moa att vi skulle gå upp tidigt. Okej inte jättetidigt men ändå! Jag måste i och för sig vänja mig vid att gå upp tidigt eftersom jag ska börja jobba igen. Halvtid fram till första juni sen blir det en månad heltid. Perfekt om jag får säga det själv.

Men just nu känner jag ingen ork alls till att börja jobba. Sitter i pyjamas med ömma ben och snorig näsa. Huvudet är tungt och kylskåpet ganska tomt. Ja, jag gnäller lite men det tycker jag att jag får göra just nu. För just nu är det mycket att tänka på. Jäkla dokusåpa jag lever i.

Men ja. Allt ordnar väl upp sig till slut. Just nu vill jag bara äta massa onyttigheter och försöka bli frisk. Wish me luck.

Aldrig ska jag sluta älska dig

Kategori: Allmänt

- Jonas Gardell

Sitter här och tänker på smarta ord som jag har hört den senaste tiden. Saker såsom att man alltid ska lyssna på sin egen vilja och inte känna att man måste hävda sig gentemot någon annan. Och att man ska vara stolt för den man är och det man kan istället för att fokusera på de vita fläckar där det saknas något.

Jag slog på teven och det första jag såg var en CPskadad man som satt och snacka med Malou i Efter Tio. Jag kan ju erkänna att jag är en sån lättberörd crybaby så att se en fullt normal man sitta instängd i en kropp med spasmer får mig att börja blöda. Han var så full av humor och smarta ord, precis som Jonas Karlssons karaktär David i Livet är en schlager, och så kan han inte få ut allt han vill direkt. Men inte var han nere för det. Nej han var så nöjd med den han var och hade skrivit boken "Ett CP bra liv" som jag lätt ska gå och köpa. All credd till såna människor. För att avsluta så citerar jag just David "Annars vore ju jag inte jag".

Jailbreak

Kategori: Allmänt

- Sonic Syndicate

Ja jösses. Åtta timmar i bil med två små mongon det tar på krafterna. Idag har jag alltså varit på RP, så kallad roadtrip (Niklas failade när han skulle förkorta det) och affischerat halva länet med Yeah!s teaseraffischer. Vi har också hämtad hoodisarna med loggan som vi ska gå runt och marknadsföra festivalen med. Dom är väldigt blå. Men då syns vi i alla fall.

Så efter denna dag då vi schvissade förbi Kumla, Hallsberg, Mosås, Pålsboda, Köping och Arboga så åkte vi till Henke och hämtade Gässica och Gässper. Se så fina dom är :)

För att citera en viss fotograf jag känner: "De bäällar uuur"

Ung och Kåt

Kategori: Allmänt

- Ebba Grön

Sitter och kollar på Tjenare Kungen och förundras över hur många paralleller jag kan dra till mitt eget liv just nu. Däremot hade jag inte tänkt att bli tillsammans med min kompis wannafuck. Hon kan gott gå och drömma om honom själv. För övrigt så är ju just den kanske en utav Svea Rikes bästa filmer. Nånsin. Bara så himla mysig!

För övrigt så är jag nyligen hemkommen från en liten filmkväll med Nina och Sandra. Det var himla trevligt. Innan det var det långmöte på ABF och vi fick alla veta hur dålig mister Persson är på geografi. Att googla huruvidare England ligger i Europa eller inte är INTE okej om man är 20.

Snart börjar en ny arbetsvecka för mig. Femtio procents anställning hägrar. Och det är väl härligt. Antar jag. Jo det är bra, soft är det också men jag vet att jag inte kan fortsätta med halvtid hur länge som helst. Nu ska jag fokusera på värsta bästa filmen och sen ska jag drömma mig bort lite.

Wicked Game

Kategori: Älska

- Stone Sour
What a wicked thing to do, To make me dream of you

Varför har jag inte upptäckt Stone Sour förrens nu?! Dem är ju skitbra. I och för sig har jag bara hört tre låtar än så länge, men med en sån sångare måste dem väl vara ganska bra? För dem som inte vet det så är det Slipknots sångare Corey Taylor som sjunger i Stone Sour och säga vad man vill om Slipknot - men han kan sjunga.

För mig är det kanske det mest övervägande gällande om ett band är bra eller inte. Sångaren alltså. Bandet kan vara skitbra och precis i min "smak", men tilltalas jag inte av sångaren så gillar jag dom helt enkelt inte. Ett bra exempel på detta är Pennywise. Just don't like them. Sen kan det ju vara andra band som har en sjukt bra sångare men som för övrigt inte är riktigt min stil. Som Avenged Sevenfold. Tacka fan för deras bästa låt "Seize the Day" som skiljer sig litegrann från deras ordinarie sound.

Och varför är jag då så fascinerad av sångare? Ja, jag vet inte riktigt. Jag tror det handlar om att deras instrument är deras egna kropp. En gitarrist, trummis, violinist eller vad fan som helst har ändå något att "skylla på", något annat att stämma, något att slå på som har olika förutbestämda ljud och toner. En sångare måste ha en oerhörd musikalitet och känsla. Nu säger jag inte att gitarrister är omusikaliska och okänsliga, all credd till dom, jag menar bara att en sångare spelar med sig själv som enda insats. Och det är extremt coolt. Och hett.

You vs. Me

Kategori: Älska?

- Horrorpops

Have I told you lately... that I am a egoistic photogenique bitch?

Kollar igenom lite bilder i "Ego-mappen" det ligger nog över 400 bilder där i... Hittar några guldkorn från de sista månaderna. Kan inte hjälpa det men jag blir lite stolt över mig själv. Sen att verkligheten är en annan det behöver man ju inte tänka på...

Nobody Wins

Kategori: Allmänt

- The Veronicas

Att lämna ett varmt, familjefullt hem halv elva på natten för att ge sig ut i den kalla aprilnatten är inte så himla kul. Jag var inte så himla pepp för cirka en timma sen då jag lämnade Varberga och skulle bege mig hem till min mörka, lilla, tråkiga lägenhet på norr. Men när jag väl sitter här så har jag inte så mycket att klaga över. Jag är alldeles lagom av det mesta och nu är myslamporna tända och jag sitter halvslängd i soffan med datorn i knät och tvn som sällskap. Jag har det bra jag. Inte ska man klaga.

Mitt Örebro

Kategori: Älska

- Nikola Sarcevic

Att gå igenom ett folktomt, igenbommat Örebro en torsdagkväll runt halv åtta kan vara riktigt trevligt faktiskt. Efter Yeahmötet idag gick jag hem genom hela stan själv och att gå på snötomma rensopade gator och bara andas in den ljumma luften var ganska så underbart. Trots gatubyggen överallt och lite halvömma fötter. Promenaden ledde mig till mitt hem på norr och under den sista biten så insåg jag hur mycket jag saknar väster. Väster är fint. Har affärer som är öppna och många bekanta till mig bor där. Jag har alltid gillat väster och kommer ganska så snart nog att återvända dit. Inte mig emot.

My Favorite Things

Kategori: Älska

- OutKast

Här kommer den. Den EFTERLÄNGTADE listan...

10 things...
jag för ett år sen inte alls trodde att jag skulle göra inom ett år,
men som jag är glad att jag har gjort.

Jobba som projektledare

Köpa bil

Äta receptbelagt läkemedel varje dag

Tatuera en halvsleeve med enbart grått och blått

Bli områdesansvarig för en stor gratisfestival

Flytta (till just den här lägenheten)

Bli slickad i ansiktet av sångaren i Örebros kanske bästa liveband

Få ett "jag älskar dig" av en full trummis från samma band

Klippa sidecut

Träffa Millencolin

Den du!

Crazy

Kategori: Allmänt

- Aerosmith

Ack ja en sån dag. Det hela började med en härlig sovmorgon. Sedan var jag ruskigt effektiv och bokade möte med två tältföretag och tog kontakt med Emmanuel från Frizon. Adam har ringt kioskMadde och allt verkar lösa sig fint. Imorn ska jag och Lennarten iväg på första mötet så det är härligt att det äntligen händer något. Yeah!s område börjar forma sig.

Efter en hemlagad (hör och häpna) måltid så drog jag till Nina och kom nyss därifrån. Haha, ja vi kan lätt slösa bort en hel dag tillsammans. Fast just denna dag var vi grymt effektiva. Vi rensade halva lägenheten, slängde en del skit och körde iväg ett helt lass med skit till myrorna, vi körde till parken och mätte lite på backstage-området, handlade och lagade därefter vit kladdkaka. Den vart inte så god. Smakade mest som kladdig sockerkaka. Men oj oj vilken sockerkick man fick så vi gick ut och gick. Handlade lite till och lekte lite i lekparken och åkte därefter till stan för att umgås en sväng med en Malin som passerade Örebro lite.

Därefter började våran stora jakt. Vi har en superduper grej på gång och åkte fram och tillbaka i hela stan för att leta efter en viss sak. Efter en timmes fruktlöst letande så säger jag "Nej, nu åker vi hem, nu har jag slösat nog bensin på det här". Då! Där var den. *Aahaaa - Halleluljaläte*. Vi var snabbt framme och gjorde det vi skulle. Sen återvände vi till Rosta, uppspelta och lite adrenalinkickade. Mission completed.

Live Your Life

Kategori: Allmänt

- T.I

Tack vare min Wingwomans inlägg så har jag blivit lite smått ångestfylld. Jag har redan levt 22 av mina år och i många avseenden har jag inte kommit nån vart. I andra avseenden kanske jag har det, men ändå! Varje dag kan man leva lite mer. Man kan ta i lite extra, göra något av varje vardag och konfrontera istället för att gå runt och fundera och vara orolig. Ett bra tips kommer från en bok jag läste nyss;

"Så fort du frågar dig själv om du borde eller inte borde
så borde du redan ha gjort det."

Så himla smart! Kom ihåg det. Jag har gjort en liten lista på saker som ja har gjort det senaste året som får mig att inte känna mig så himla seg och overksam. Har ni tur så kan jag publicera den så småningom...

Hard Work

Kategori: Allmänt

- The US Army Airborne

Och när jag väl går in på arbetsförmedlingens sida för att söka jobb så är det tekniska problem så man inte kommer fram till nånting... Vad tusan är det!? Ett tecken på att ja inte ska söka jobb kanske? Ja jag klagar ju inte, jag är det hemskt bra om dagarna. Däremot är det inte så kul att ja måste vänta i typ 3-4 veckor till innan jag får ersättning från A-kassan, men men, tur att man har lite sparpengar att ta ifrån.

Jag kan ju inte säga att jag sitter sysslolös i alla fall. Yeah tar upp mycket tid, speciellt när man som jag har blivit inkastad i ett område som man inte vet så mycket om. Men det kommer nog bli awesome till slut. Nu ska ja se om jag ska träffa Niklas och Bianchi för att planera lite...

Poker Face

Kategori: Allmänt

- Lady Gaga

Örebro har fått en vacker, solig vårdag idag. Och vad har jag gjort? Jo, suttit inne på möte i fyra timmar. Men jaja, det var behövligt så jag hoppas på en lika fin dag imorn.

Jag saknar inspiration känner jag. Kanske är lika bra att låta bli då? Tror jag har kommit in i en liten allmän svacka. Får börja strukturera upp livet lite, skapa rutiner, läsa igenom böckerna som jag har liggande, söka jobb som jag borde... Ja nu vart det mycket helt plötsligt. Och till det ska man festa ett par gånger i veckan och arbeta med Yeah! som tar största delen av dagarna.

Yeye. Nog flummat.

Use Somebody

Kategori: Allmänt

- Kings Of Leon

Sådärja. Då har man ett glänsande hem igen. Eller ja, inte glänsande kanske, men lite mindre dammigt än förut. Välstädat och ordnat. Det tycker vi om. Jag har däremot kommit fram till att jag behöver en mopp och skurhink. Men jag vet inte om jag har plats för det så det får bli ett prioriteringsproblem.

Det är för övrigt dagen efter idag. Igår var det snabbförfest hos Linnea innan vi drog ut till Frimis. Det var väldigt trevligt där och mycket folk. Lite för många artonåringar kanske men våra SL-pojkar som kom sen hjälpte till att dra upp medelåldern lite. Men ja, händelserik kväll, folk hånglade med personer dom inte borde, söta flickor blev bjudna på öl, vissa grät och andra pissa i taket. Japp. Helkväll med andra ord som avslutades med en Rille som somnade på sina pommes frites. True Story.

The Fame

Kategori: Allmänt

- Lady Gaga

I brist på annat tänker jag skriva ett inlägg om... ja jag vet inte riktigt. Jag vill inte vara för bitchig och trampa någon på tårna. Men jag vill inte heller vara för vek och tryckas ner av alla andra. Så, here we go. Wish me luck.

Just nu saknar jag en redig karl att dela mitt liv och min kärlek med nått så innåthelvete. Ja, jag vet att jag har gnällt förut och jag vet att "allt har sin tid" - Men vad fasiken! När är min tid då? Jag är så himla trött på att referera till mitt enda misslyckade förhållande och jag är så trött på att ständigt sova själv och bara bli uppraggad på grund av utseendet, inte mer. Fast ja, man får ju vara nöjd med det man får. Vissa har det inte ens så bra ju.

Okej nu orkar jag inte klaga längre. Jag orkar inte gå omkring och oroa mig för personer som jag inte borde bry mig om och jag orkar inte tänka på vem som ska vara vart imorn. Nu kör vi, full fart. Forget the past - unwrap the present.

Och lite pussar till mina tre favoritpojkar ^^, (Ojoj. kunde linte låta bli:)

Roads

Kategori: Allmänt

- Backyard Babies

"Har vi nått botten än?" Undrar jag, och min lillebror i förarsätet svarar "Nej, inte än". Detta är faktiskt en väldigt lämplig fråga tro det eller ej, eftersom vi i byn Botten ska svänga av till höger.

Nu passerade vi botten. Och vi svängde inte höger. Bra där Kim! Ett sånt mähä du är. Jag skyller absolut inte på mig som är kartläsare, det är enbart förarens fel. Nu ska jag klanka ner på honom och se om vi lyckas ta oss till Eskilstuna i alla fall.

The Truth

Kategori: Allmänt

- Good Charlotte

Ibland. Eller ganska ofta, egentligen, så tar Jasmine åt sig alldeles för starkt av oberoende personers ord, blickar och skriverier. Jag tror att allt handlar om mig, alla klankar ner på mig i hemlighet och alla snackar ihop sig i maskopi. Nu kanske 90 procent av det bara är jag som fantiserar och knappa 10 procent är föraningar som grundar i någon slags sanning. Där har ni lite av den skeva världsbild som jag lever i. Utan att gå in på det mer och utan att deppa ner mig eller snacka skit så lämnar vi det och snackar om något positivt istället, jag är så himla trött på skitsnack och falskhet. Oärlighet och feghet. Så ja. Skip it.

Jag är bara så glad över dom underbara människorna som jag har lärt känna de senaste månaderna.

Idag. Däremot. Då körde vi nyktert. Vi tänkte att det var dags. Vi stöttade George och hans Showcase på Frimis. När pojkarna fixar så måste man ju stötta dom lite. Men ja, det var ju inte många fler som gjorde det. Synd att det vart så lite folk, kul däremot att jag träffade underbara Katarina Lilja som kastade allt för fina ord på mig och min "komiska ådra" hon pladdrade på om att jag skulle söka in till diverse scenskolor och liknande men jag vet inte det ja, är inte så inne på det spåret.

Nu är det dags att sova lite i alla fall. Imorn väntar Norrköping, Eskilstuna och massa släkt.

I See You

Kategori: Allmänt

- Leona Lewis

Och där sköt besökarantalet i höjden. Ja det blir väl så om man hintar om det ena och det andra via fejjan. Läskigt bra kommunikationskanal den där.

Nu har jag i alla fall sett en utav världshistoriens bästa filmer - i 3D! Lite jobbigt var det ibland, lite otydligt och bökigt i allmänt, men annars, annars var det ascoolt! Jag ser fram emot att se någon dataanimerad film i 3D, det tror jag kan bli grymt mycket awesomeigare (japp, det är ett ord, jag kom på det precis nu).

Ja just ja, jag snackade lite med min bror om vissa åtaganden från i helgen. Ville ha en killes perspektiv på det hela, och svaret blev mycket tillfredsställande. "Ja men då är det ingen som helst tvekan om saken"... Okej. Bra. Då är det bara att köra på alltså, hihi.

Take Me Out

Kategori: Allmänt

- Franz Ferdinand

Ja men i brist på annat kan jag ju delge er resten av mina veckoplaner:

Ikväll är det Avatar som gäller! Jag blev lite kär första gången jag såg den och ska nu bjuda med kusinen för att se den i 3D. Inget att se fram emot säger vissa, skitgrymt säger andra. Så jag håller nog förväntningarna nere och väntar på att bli positivt överraskad. Innan det ska jag hinna tvätta klart, städa, äta, köpa saker, sminka folk, färga hår och gulla med kattungarna. Så det är nog bara att sätta igång...

Imorn är det onsdag. Det betyder Showcase på Frimpan och jag tror vi drar dit ett gäng. Ett nyktert gäng... Sen är det torsdag och då drar jag och lillbrorsan till Norrköping för att hälsa på de sötaste brorsdöttrarna nånsin. Och vår storebror Nicklas då. Fast han kommer i andra hand. Efter det tar vi en sväng till Eskilstuna och sover hos pappa och Ann. På fredag har Kim ett möte inplanerat och jag ska snacka skit med Eva. Sen återvänder vi till staden i mitt hjärta på fredag eftermiddag och är redo för en ny helg.

Shit så bra planerat. Nu kör vi. Full fart!

Telephone

Kategori: Allmänt

- Lady Gaga

Oj vad jag vart sugen på glass! Damn. Bara för att glassgubben skymtade förbi. Den kan verkligen sitt reklamtrick den där. Påverkar bara man ser på den, precis som coca-colas logga. Jaja, det var inget jag tänkte gå in på direkt, får helt enkelt ta en sväng till Ica och köpa glass. Och ingen glass som man lägger i frysen, för jag har typ ingen frys. Och lägger man saker i den lilla frys jag har så blir dem typ upptinade innan dom fryser till - och det är inte bra nånstans! När vi ändå är där kan jag ju gå in på mitt kylskåp som har en konstig lukt över sig. Jag tror det är paprika. För ett tag sen gjorde jag det fatala misstaget att ha en skål med hackade paprikor utan lock på en hel helg i mitt kylskåp. Därefter har allting smakat lite konstigt. Till och med ketchupen.

Jaja. Jag ska gå ut och gå idag i alla fall, det är bestämt. Jag skulle visst ringa massa samtal men vet inte om det är så många egentligen. Och vet inte om jag vill ringa från min mobil, och vet inte heller om folk har tid med lilla mig om jag ringer efter flera dagars extraledighet. Så nej, alltså. Jag ringer sen. Snart. har skickat iväg de mail som behövdes åtminstone. Nu kanske jag ska ta och söka lite jobb också? Man ska väl göra sånt för att hålla sig på god fot med "dom dära".

Sex On Fire

Kategori: Allmänt

- Kings Of Leon

Sådärja! Visst blev det fint?! (Och om ni inte förstår vad jag menar så är det bara att F5:a) Nu hoppas jag bara att mitt fina typsnitt hänger med och att det syns av alla datorer och inte bara av min. We'll see.

Nu är jag lite trötter och ska ta o sova. Imorn är det många samtal som ska ringas så då är det bara att gå upp tidigt. Minsann!

Dream On

Kategori: Älska?

- Aerosmith

Åhå jag vill göra om min design. Men har ingen inspiration eller ork whatsoever. Det suger big time. Jag är så grymt frustrerad också, det är väl mina sega dagar som gör det, men en halvlyckad utgång har också med saken att göra. Damn, varför kan man inte bara läsa på en persons kroppsspråk om den är intresserad eller inte? Jag vill ha ett ordentligt svar, bara sådär. Inte gå runt och tänka, analysera allt och vara jobbigt på. Jag vill bara veta! Sen att man är full och inte riktigt kommer ihåg allt gör ju det hela ännu mer diffust. Darn it. Nej, det luktar nyktert och Showcase på onsdag. Det blir najs. Sen är det bara att hoppas på det bättre.

Jag vet att jag under den senaste tiden inte har påstått att jag inte har varit sådär überintresserad av någon. Sanningen är att det är snarare några... Jag försöker fortfarande bena ut vem det är jag gillar egentligen, men jag kan fan inte välja. Men varför göra det å andra sidan? Om jag är intresserad av flera stycken så har jag ju större chans att få någon av dem. Mina odds ökar. Me like that. Och ja, jag vet ju i alla fall vem jag vill ha just nu. Det vet nog dem flesta som var med i lördags. ^^,

Speechless

Kategori: Allmänt

- Lady Gaga

Åhå halva dagen har redan gått och jag har inte gjort ett skit. Vaknade i och för sig vid halv elva men somnade om lite och gick inte upp förrens vid tolv. Om någon nu är intresserad över när jag gick upp...

Ehöm, jaa. Sen då? Är lite lagom seg sådär. Har nyss styrt upp Yeah!s BS-area så det kommer bli skitbra, om nu Niklas godkänner det hela. Fast fack nu kom jag på en grej. Kanske inte blir så himla bra. Hmm, aja får titta lite på det där. Idag ska jag med Nina och kolla in en lägenhet, sen måste jag inhandla ett modem till bror min så han slipper sno mitt. Nu ska ja kolla på Gaga som sjunger live och akustiskt på Ellens. Och vet ni vad? Hon kan sjunga den bruttan.

Bonkers

Kategori: Allmänt

- Dizzee R

Ja jisses en sån kväll. Igår alltså. Vad annars ^^, Jag och Nina förferrar med Moa här hemma. Vi blir awesome och drar till Linnéa på inflyttningsfest. Trevligt, fin lägenhet, lite tråkiga killar. Lite lagom osociala så där. Men aja. Vi hetsar igång resten och drar till Satin - knökafullt var det där. Aldrig vart med om liknande. Träffar på pöjkarna där inne och en del annat folk också som man känner igen. Ja, vad ska man säga sen då? Det blir hångel för vissa. Slick i ansiktet för andra, taffsande för en del och raggande för alla. Mycket folk - mycket närhet.

Oj, nu kom jag på en till sak som hände, haha. Nån skum snubbe börjar dansa med mig, jag försöker fly så jag tar hjälp av Johan och ber honom rädda mig, så han står och grindar lite tills killen har dragit vidare. Skönt att ha pojkarna med sig så man slipper dom här dräggiga raggarna.

Sen drog vi hem, var och en till sig i alla fall. Flickera skulle först sova hemma hos mig men helt plötsligt så ändrade sig båda två så jag fick sova själv i min stora säng, men jaja jag kan inte klaga. Det var ganska skönt det med. Men snart så... Snart ska jag fanimej ha sällskap.

Mono

Kategori: Allmänt

- Courtney Love

Moral asså. Hur ska man tackla den? Ska man behandla andra som man själv vill bli behandlad? I så fall är jag en hypocrite (kom inte på det svenska ordet) som vill ha det som jag inte vill ge till någon annan. Men på något sätt kan man väl inte dra alla liknande händelser över en och samma kant. Jag anser att man måste döma varje situation för sig. Ta in alla perspektiv i det aktuella fallet och tänka utifrån det. Med det sagt så inser jag att jag fortfarande är omoralisk och borde glömma tanken som har besökt min hjärna nån gång ibland.

Så det gör vi och så går vi vidare. Igår blev jag utjagad av en viss Lennartsson som tyckte att vi skulle åka och titta på Stadsparken. Så jag fick gott åka och hämta upp honom och George och så synkade vi med Nina och checkade in parken. Det var grymt behövligt för en annan som är områdesansvarig utan att veta ett skit om vad som hände förra året. Men nu har jag lite mer koll och ska fanimej visa att jag är otroligt ovärderlig för denna grupp.

Nu tror jag att jag ska ta och GÅ hem till mamma och hämta min cykel så jag har den på plats. Det är ju faktiskt ganska soligt och fint ute så jag kan ta och hedra Örebro med en liten promenad.

Pirates

Kategori: Allmänt

- ARE

Arrgh, come all ye faithful, the rum is nearly gone. Ja, det är något visst kring pirater. Speciellt om dom har coola långa rockar, mörkbruna ögon och svart kajal runt i kring dem. Om man heter Jack Sparrow helt enkelt. Jag och Nina sitter här och kollar på Pirates of the blablabla tre, en film med mycket krånglig handling och alldeles för många dealer att hålla reda på. Men den har två av filmvärldens snyggaste pirater och det gör det hela värt det. Här sitter vi och mufflar chips, godis, dricka och popcorn - innan det åt vi pizza. Ack en sån onyttig dag men shit så trevligt.

Nu fortsätter vi kvällen och vem vet vart det slutar.

Unchained Melody

Kategori: Älska

- U2

DU gör mig liksom glad. Du är en äkta vän. Du gör mig lite pirrig men inte mer än så. Din ärlighet är viktig och din tillit likaså. Tillsammans är vi starka så låt det alltid vara så.

DU gör mig lite svag, dina ögon piercar själen. Du tror att du är stark och tuff men ödmjukheten syns. Ditt hjärta är av guld och din moral är hög som få. Jag önskar att jag kunde få dig mer än vad jag får.

DU är också ganska bra, och nära mig du står. En vän som tänker så likt en själv är det inte ofta man får. På kort tid har vi kommit långt och framtiden är ljus.

Var tvunget att få ur mig lite kärlek. Till de tre personerna som står mig nära just nu. ♥

All These Things That I've Done

Kategori: Allmänt

- The Killers

NU kommer bilderna. Tack o lov för smink, dustit, bruna linser och så vidare...

Och vad ska man säga om gårdagen då? Vi kom vi såg vi gick och åt. Jag och Nina drog till Sandra B ut på landet, eller ja, ut mot universitetet, men hon hade en ÅKER på baksidan.  Där hade vi trevligt och söp några pojkar under bordet. Eller ja, vi söp väl oss själva också under bordet, så det vart ju lyckat... Sen tog vi bussen in till stan och besökte Frimis Showcase som pöjkarna hade fixat så fint. Det vart lyckat. Kom mycket folk och banden var väl utvalda.

Sen skulle man ju kunna dra upp allt som hände, ölglas som gick sönder och snus som kastades. Men NEJ. Nu tycker jag vi intalar oss om att Jasmine inte skämde ut sig på något sätt och att alla avundades hennes utsökthet.
Ajjö!