JasmineMede

"The future is always beginning now"

Kategori: Allmänt

- Mark Strand

Just nu känner jag mig så höstmysig och förväntansfull. Jag vet inte riktigt varför men just nu känns det som om allt är möjligt. Kylan kommer och med den skinnjackan, höstskor och mysiga tröjor. Tända ljus på kvällarna och fina höstfärger. Visst är det trist att det blir mörkt och regnruskigt, men äsch! Ännu mer orsak till att sitta inne om kvällarna med trevligt sällskap.

Och på tal om sällskap så kan jag ju säga att man (alltså jag) börjar längta lite efter någon att krypa upp i soffan med. Någon att luta sig mot och pussa lite på när man behöver närhet. Efter helgens två hångel så blev man ju inte mindre sugen direkt. Däremot blev jag påmind om att jag kan. Jag kan få upp killarnas intresse om jag vill. Har haft lite dåligt självförtroende som vanligt men efter helgen så tror jag att jag kan komma på bättre tankar.

Så det kommer - tror jag. Och med hösten så kommer också jobb, roliga projekt och mer socialiserande än sommaren så det ska bli jäkligt kul med hösten - you are very welcome.

No Work All Play

Kategori: Allmänt

- Hilary Duff

Mmm, jag har en ny addiction - jordgubbskabelsgodis. Yumyum. Har nyss vart på Lidl och inhandlat en bunt.
Kollar nu på Tyra the Banks show och har nyss städat halva lägenheten. Känner mig väldigt hemmafruig och duktig. Det börjar bli lite långtradigt att vara arbetslös. Inte för att jag klagar, nej nej, det är bara det att mina vänner jobbar och jag har inte så mycket att göra om dagarna. Som tur är kommer Miss Moa hem om en vecka och vi ska umgås hela dagarna som de trashiga och patetiska arbetslösa ungdomarna vi är - Yey, can't wait!

Dancing On My Own

Kategori: Allmänt

- Robin

Fab-helg måste jag säga. Sjukt mycket har hänt och många nya nummer i mobilen har det blivit. Till att börja med så drog ju jag och Nina till Stockholm i fredags. Det var lite lagom spontant eftersom jag frågade på fredagsmorgonen om hon skulle med mig till Inkbashen. Javisst sa hon och inom en timme hade vi fixat boende hos min "ex-sambo" Malin. Inkbash var lika bra som vanligt, inte för att jag hittade någon av dem som jag ville träffa men det gör inte så mycket. Jag och Nina slutade på Rocks med två dudes som var väldigt kärvänliga. Trevligt värre.

På lördagen när vi äntligen var lagom nyktra åkte vi mot Öret igen för att ladda om till nästa fest. Förferre hemma hos oss med massa gött folk, sen blev det Frimpan en sväng. Inte för att jag och Tess kommer ihåg så mycket av det, men kul hade vi! Sen följde två efterfester och vidare hångel i buskarna. Klockan fem var jag odrägligt trött och lämnade sällskapet. Lite elakt kanske men varför ska jag genomföra något som jag inte känner för?

New Tattoo

Kategori: Allmänt

- Mötley Crüe

Jag vill nu jättemegaextremt mycket gå på Inkbash! Det är i Stockholm. Imorn. Pengar - är inget problem, som vi alla vet, jag kan kalla det hela studiebesök. Men resten! Vem ska åka med mig, när ska vi åka hem, hur ska vi ta oss dit och vart ska vi parkera bilen?!

Förutom det så är jag jättepepp! Inkbash är Sveriges Internationella tatueringsmässa. Jag har varit där två år och haft ofantligt många bra minnen med mig båda åren. Första gången jobbade jag och Mandy O där och tjänade storkovan, jag träffade mannen jag var very på G med och vi gick med högklackade skor genom våldtäktsparken på natten. Härliga minnen! Förra året sov jag och Karin på en båt i en hytt, en väldigt liten sådan. Vi hade very mycket sällskap med oss hem första natten, fick klagomål dagen efter och shoppade i storstan otroligt bakfulla. Härligt återigen!

Detta året vill jag åka dit för att jag vill träffa 1. Inkzine-gänget som jag jobbar med men aldrig tidigare har träffat. 2. Ed Perdomo, världskänd tatuerare som försöker få mig i säng som man kan utnyttja lite kanske. 3. Min kära vän Micke som man också kan utnyttja om tillfälle ges, 4. Mr Gej! Min kära vän Jens som jag inte har snackat med på ages men som ska till bashen imorn, skulle vara stört kul att växla några ord med honom, och 5. Allt annat gaddad-folk som man har snackat med, antingen på planket där eller på tidigare tillställningar.

Så ja, det skulle vara kul att åka. Jag känner samtidigt att det blir jobbigt att planera allt. Samtal måste göras och jag måste slicka lite ass men what the heck! Man borde bara åka. Satsa. Vara lite spontan!

Get Mama A House

Kategori: komiskt

- The Teddybears

Jag och min bror pratar ibland om hur vimsig vår mamma kommer bli när hon är gammal och gaggig. Det har redan börjat så man kan ju bara gissa hur detta kommer sluta. Hon kommer sitta tyst medans han och jag sitter och diskuterar våra barn och respektive, sen helt plötsligt kommer hon in med en helt opassande kommentar som ingen förstår vad man ska göra av. Här har vi ett rykande färskt exempel från idag:

Mamma och jag sitter och diskuterar min lillebrors första dygn i Indiens huvudstad.
Jag: Och det är jättemånga som vill visa dem vägen för att de sedan ska få pengar av dem.
Mamma: Ja, men det är väl inte så bra för deras karma, att tigga massa pengar?
Jag: Ja, men om man bor i värstaste gettot med 70 pers i en liten svinstia så tror jag inte man tänker så mycket på karma.
Mamma: 70 pers...

Like It's Her Birthday

Kategori: Älska

- Good Charlotte

No more krogen säger jag och har redan planerat två utgångar... Men jaja, det blir ju aldrig som förr, lite det jag ville komma fram till. Men snart slår sig Schack Ladies samman och då vettefan vad som händer, med tanke på att vi har tre liter schackvodka som Niklas lämnade hos oss så kan det gå käpp rätt åt dimmhimeln.

Men först och främst har vi lördag. Löningshelg som det är så blev jag och Tess lite sugna på att utnyttja varandra och gör det i form av en praktfest och utgång. Sugna på att hänka? Gört. Cause we're gonna party like it's your birthday.


Förferre innan Frimisutgång för nästan exakt 3 år sedan - Good times!

Hot

Kategori: Allmänt

- Inna

Utgång. Krogen. Skaka rumpan. Jag måste faktiskt påstå att jag har tröttnat lite på allt det där. Visst skulle jag ibland vilja dansa full på ett överfullt frimisgolv med mina närmsta vänner och sedan hitta något snyggt ONS att dra med hem, men det är inte alls samma sak som när man var nitton. Frimis är inte det samma, jag är inte lika pigg på att dansa nu och mina vänner är mest för mogna eller för manliga för att vara på ett fjortis dansgolv på frimis en fredag (thank god).
Men visst har man haft en del trevliga minnen. Det var på krogen som jag dansade sönder mina byxor, såg Moa blev utslängd efter att ha försökt prata förstånd med vakten och det var där jag träffade ett one night stand som blev början på ett helt år av minnen. Det var också där jag spydde ner en hel toalett (golvet snackar vi då om, inte själva toaletten), blev nekad inträde tre gånger på en kväll och där jag har sett otaliga otroheter ta sina första stapplande steg. Så ja, jag håller mig nog ganska lugn när det handlar om Örebros dansgolv och försöker dra mig mer mot andra sidan - arrangörssidan. 

Det var det.


Motivation

Kategori: Allmänt

- Sum 41

Jag tror jag har spelat lite för mycket tvspel den senaste tiden. Inatt drömde jag att vår katt blev kidnappad och för att ta tillbaka henne så kasta jag ut minor och sköt ut missiler från bilen...

Jag tror jag gör för lite saker om dagarna. Kollar på nån film, spelar tvspel och sitter vid datorn. Då blir det lätt livliga drömmar antar jag. Inte för att jag klagar, jag har det ganska bra jag. Inga måsten, tidiga mornar eller event som måste planeras. Det är skönt att kunna vila upp sig lite, men nu börjar jag bli lite rastlös. Måste bara komma på vad det är jag vill göra. För jag, förstår ni, kan inte hålla på med något om jag inte vill det. Jag satsar inte allt och blir lätt uttråkad om jag inte VILL göra det jag faktiskt gör. Så just nu försöker jag hitta motivation till att börja jobba med det projektet som hägrar. Det kan bli hårt, men det måste göras eftersom annars kommer det bli ett väldigt långt år.

Goodbye I Die

Kategori: Allmänt

- Nikola Sarcevic

Vissa dagar händer det saker som får en att se på sina egna små patetiska problem ur en helt annan synvinkel. Idag är en sådan dag. Jag fick idag reda på att en väldigt ung kvinna har lämnat denna värld. Jag träffade henne aldrig själv, hon bodde inte ens i min stad men hon var en syster till en bekant, en vän till en nära vän, en lillasyster till en beskyddande storasyster. Kopplingarna är många och jag vet inte varför eller hur hon dog men hon är helt enkelt borta. En nittonårig kvinna som hade så mycket kvar av livet.

Jag förstår verkligen inte varför sådant händer. Gamlingar ligger och får liggsår och inväntar döden medans olyckor och sjukdomar tar livet av helt fel människor. Det är orättvist. Oväntade dödsfall skär upp hål i familjer, tar många hjärtan med sig i fallet och förändrar livet för så många.

Jag har aldrig varit med om något sådant. Ingen i min direkta närhet har försvunnit. En gammal väns pappa tog livet av sig och min mormor dog endast ett dygn efter jag föddes - men annars så har jag haft "tur". Därför kan jag inte ens sätta mig in i hur det kan vara att mista sitt lillasyskon eller nära vän. Jag kan enbart försöka tänka mig in i den situationen och varje gång jag gör det blir jag panikslagen och känner hjärtat mitt tryckas ihop. Därför bad jag nu min bror att inte komma hem från sin långa resa genom Indien och vara död.

Så ta hand om varandra. Innan det är försent. Umgås med de du vill umgås med. Man behöver inte säga att man älskar varandra men man kan visa det. På ett eller annat sätt. Så puss på er mina älskade vänner. Ta hand om er och låt mig inte behöva sörja någon av er tills ni blir gamla och ligger på sjukhusbädden med liggsår.

Sunday Bloody Sunday

Kategori: Allmänt

- U2

Sunday bloody sunday. Nej men jag är faktiskt inte bakis eller så himla ångestfylld. Bara lite. Gårdagen blev stört lyckad förutom en liten irriterande detalj. Men man ska inte fokusera på de dåliga sakerna utan på de bra. Så lets; Virus och Ape Rape. Återträff med halva Schack London, kollofolket och andra nära och kära. Typ alla var där! Alla som man inte hade träffat på aplänge (typ några veckor). Det var kul att höra hur efterlängtad man var och få massa kramar av alla man saknat.

Därefter tyckte vi det skulle vara trevligt med lite efterfest. Så vi drog med oss 20 pers hem till oss och partade järnet fram till småtimmarna. Astrevligt. Men som sagt, vart inte helt som jag hade tänkt mig. Men det problemet tar vi sen.

Samtidigt som jag och mina vänner hade det göttans på Virus så var ju bror min i Ramsberg och var på den årliga Eriksson-festen. En fest som jag med stor sannolikhet skulle ha blivit bjuden på om inte jag och min fd bästa vän abrupt gjorde slut. Det skulle ha vart en stor fest med många återträffar, intressanta händelser och liknande och idag funderade jag en sekund på vad jag skulle ha valt om allt var "som vanligt" mellan oss. Och efter några sekunder så kom jag på att jag skulle välja den vänskapskrets där kärleken alltid finns nära, där människorna lyssnar på mig och där man kan vara sig själv fullt ut. Den jag har nu alltså. Skulle inte kasta bort den för allt i världen.

Remember Me

Kategori: Allmänt

- Johnny Cash

Remember Me - ÅH! En sån bra film. Handlar mycket om fadersrelationer och eftersom min sådan är så himla upfuckad så kan jag sätta mig in precis i hur hvuudpersonerna tänker. Så väldigt rörande film för min del. Att slutet är väldigt oväntat och hemskt och jättejättesorgligt gör ju inte filmen mindre dålig. Nej, fem av fem toasters. Men jag gillar fan inte Robert Pattinson. Tycker inte han är så himla bred skådespelare. Och han påminner alltför mycket om min lurkiga gamla klasskompis så det blir bara weird. Men annars - BRA film.

Mine

Kategori: Allmänt

- Taylor Swift

Fan vad dålig jag är på att blogga. Och jag är dålig på att uppdatera min FB-status också. Man kan tycka att jag borde uppdatera som satan nu när jag har massa tid. Men nehe då, här sitter jag och ouppdaterar. Vet inte ens vad jag gör om dagarna. De går ändå. Men snart är det helg! Då har vi bannemig planer! Imorgon är det maskerad som gäller och temat är filmskurkar. Och på lördag är det Virus och lite av en reunion antar jag. Det blir trevligt.

Nu ska jag ladda ner Remember Me och redigera ett videoklipp!

BTW - Det pirrar i magen. Jag tror det kan vara fjärilar. Eller fjärilslarver åtminstone.

The Climb

Kategori: Allmänt

- Miley Cyrus

So, whats new? Jaa, jag har kollat på Hannah Montana the Movie och jag har numera Justin Bieber och Nick Jonas på min toadörr. Hur satan kunde detta hända? Jo. Nina. Och Shane. Såna dåliga inflytande! Fast jag måste faktiskt erkänna att filmen inte var helt totalkass. Men Schmiley är fortfarande oerhört jobbig och fugly. Så det så.

Och annars då? Var på ABF idag för att snacka lite Yeah med Emelie och Niklas. Känns som att vi har en hel del att göra, och jag undrar om viljan finns hos tillräckligt många. Men det skulle vara så synd om det inte blev ett Yeah-11. Det känns som att det kommer bli året som man minns. Året som det gick. Allting bara gick. Så, a long way to go. Men jag vill. Jag har bannemig viljan. Så det ska nog gå.

Blah Blah Blah

Kategori: Allmänt

- Ke$ha

Ja JUST det. Jag skulle blogga ju... Shit vilken "bloggbrejk" jag har tagit. Nina skrattade mest åt mig när jag påstod hur viktigt det var för mig att koppla av från mitt heavy bloggande... Okej, jag skrattade också en del.

Jag vet inte riktigt vad jag har gjort sedan sist. Typ ingenting. Festade i lördags, träffade massa gamla klasskompisar så det var supertrevligt. I söndags var jag och T på mammas teater. Den var ganska lame. Påkostad men trist. Fast mammas roll var bra. Typ bäst. Faktiskt.

T och Jag fick också vara med.

Måndag är det idag ja. Eller? Jo. Pojkarna som har vart borta typ hela sommarn är ju hemma nu. Tycker jag är himla skönt. Var hos N idag för att uppdatera Yeah!arbetet lite. Det går framåt minsann. Så nu peppar vi för TV-debuten.

That's that. Mer intressant än det blir det inte. Förutom att jag funderar på att dra till LA i ett år. Så inget speciellt liksom. Och sen sitter jag och Nina och dreglar över Shane D. Idag var det 42 tum som gällde. Det var lövli. Så stort, så nära. En sån upplevelse! (She get it. Inte ni. ;)

Jersey Girl

Kategori: Allmänt

- Holly Cole

Sitter här och kollar på en romantiskt dramakomedi - Jersey Girl. Töntig, ja, men man blir lite varm i hjärtat av den. Och Ben Affleck är ruskigt snygg. Jag och Kim sitter och berättar vad som kommer hända i filmen eftersom den är fruktansvärt förutsägbar, men den tog precis en ganska oväntad vändning så det här kan blir ganska intressant.

Jaha, ja men det var ju intressant att läsa förstår jag. Vet inte vad annat jag kan delge. Är på en liten retreat i Eskilstuna. Far och styvmor är ute och seglar så jag och Kim har huset för oss själva, har massa mat i kylen och har till och med fått matpengar. Det kallar jag good parenthood. Så idag har vi gjort potatisgratäng och fläskfilé för att sedan avsluta med kladdkaka med dumle i. Blev riktigt gott faktiskt.

Jag har också inhandlat alkohol till morgondagen som kommer bli CIPE! (That's epic spelled backwards, which is epic!) Det blir party hos Linnea och Hampus och sen kanske jag träffar på bästaste Erica på dansgolvet. Det skulle vara awesome. Well well, nu ska jag fortsätta med filmen och därefter kolla på hundratals klipp med the one and only Shane D!

Northern Star

Kategori: Älska

- Mel C

First off - Shit vad klibbigt med skinnsoffa. Naken hud och skinsoffa går liksom inte ihop. *Icky*

Anywhooo... Nu äre stora planer på G. Jag och Biffen ska bli youtube-stjärnor och få fler subscribers än Fred the speedo. Vi kommer ha en så kallad channel på tuben och kommer ha massa coola och otroligt roliga videor och när vi blir kända kommer vi vlogga om våra vanliga ack så spännande liv. Ja just nu är vi bara i planeringssyftet och vi får väl se om det kommer bli något, men jag är i alla fall pepp. Så tack till "the vlogger" Shane Dawson som har gett oss inspirationen till att vilja bli töntkändisar och åka till Hollywood och stalka en b-kändis.
*Aww, cutiecutieboo*

True Friend

Kategori: Älska

- Hannah Montana (Nej jag har inte börjar lyssna på dålig musik, blev bara inspirerad eftersom min roomie har börjat med det).

Idag har jag träffat världens bästa Erica!! Det var evigheter sen jag träffade min bästis från gymnasiet eftersom hon jobbar i Norge nuförtiden men nu äntligen sågs vi. Jag var nästan lite nervös först. Så mycket tid har ju gått sen sist. Tänk om hon (eller jag) förändrats?
Men nej då, när vi såg varandra så kunde ingen av oss låta bli att skratta till och vi nästan sprang emot varandra in i en efterlängtad kram, ni vet precis en sån som är med i alla filmer när två förälskade äntligen möts efter veckor av åtskiljning (åtskiljelse?). Aja, ni fattar. Vi kramades och sen var allt som vanligt. Vi pratade och pratade och skrattade och åt. Och planerade en natt på dansgolvet. Awesome!

Ain't No Other Man

Kategori: Älska

- Christina Aguilera

Ack, en sån fridfull dag. Nästan hela dagen har gått utan nån somhelst ångest och tvångspromenad utan det har bara varit städ, tv och Shane. Allt i en härlig chillaxad röra. Och varför? Jo, på grund av Lars. Dagens hjälte! Lars kom från Fagerstas landsbygd och kom imorse för att hämta en ivrig Nova. Lars kan man lita på, där är det inga konstigheter. Så tack! Tack vare han så har jag idag kunnat städa sovrummet, byta sängkläder så jag numera sover i en REN säng och kunnat ha katterna över överallt.

Jag blev dock lite rädd när han ringde nu ikväll. Tänkte "Jaha, nu kommer det. Nu säger han att det inte funkar nå bra och att han lämnar tillbaka henne imorn". Men nehedå. Inte Lars inte. Han säger att allt har gått bra, har bara lite frågor om mat och vaccination. Vilken kille!

New Born

Kategori: Allmänt

- Muse

Sådärja. Nu hoppas vi alla att Lars är en hyvens karl som står för vad han säger. Då kommer det mesta att lösa sig redan imorn. Eller ja, inte allt, men då kommer Nova må bra i alla fall. Och det är det som betyder nått. Och om inte de där papprena kommer på posten inom kort, ja då jävlar kopplar jag in Micke på fallet och då tycker jag synd om de där människorna som försöker scamma mig. Moahaha.

Idag färgar jag i alla fall håret. Inte mycket men lite. En liten uppfräschning bara, klippte ju lugg för nån dag sen så med den uppdateringen och denna uppfräschning så kommer jag vara tiptop när hösten kommer.

Abra Cadaver

Kategori: Älska?

- The Hives

Tussels in Brussels. Livedvd med bandet nämnda ovan. Jag har nu sett typ halva, efter att ha beställt hem den med iver. Och är den bra? Nja, visst är den bra. Men den är ganska gammal (från innan deras enligt mig bästa skiva the b/w album) och det blir ju inte alls samma känsla när man ser den på tv. Men men, helt okej när man ska drömma sig tillbaka till den bästa konserten evva!!

För övrigt så har jag nu börjat få riktigt ont i ryggen när jag är ute och går. Den gamla hederliga ryggvärken är tillbaka... Jag hoppas innerligt att den försvinner annars kommer jag med all säkerhet råka glömma bort den där hunden när jag är ute nånstans.

Family Portrait

Kategori: Allmänt

- P!nk

Nej men fy fan för livet och dess fula knep. Här sitter jag, en måndag eftermiddag, helt ensam och lämnad. Dagen började dock ganska bra, ute med hunden, förbi jobbet och sen handla lite till dagens mat som jag faktiskt har planerat för en gångs skull. Stuvade makaroner och köttbullar, funkar alltid. Men mina roomies har nyss flytt fältet och dragit hem till sin familj för att äta, jag ringer brorsan och ber om sällskap men han ska precis äta med mamma. Och vad ska de äta? Jo, tacos. Världens kanske godaste mat, som jag dessutom inte har ätit på jättelänge. "Men men, ska ni äta tacos? Utan mig!?" "Ja, men kom hit då." "Ja... Men jag gör makaroner ju." 

Jag var nära att kasta dem där satans makaronerna i slasken och åka hem till min familj för att äta. Men nej, jag har en jävla hund att gå ut med. Jag kan inte göra spontana grejer för jag får så dåligt samvete då för den hunden som jag har fått på halsen, en faktiskt ganska mysig och gosig hund som jag inte ens kan umgås med för att kattjäklarna här nere ska få ligga och sova på sina favoritställen. Så vad jag vill komma fram till är att jag är ensam. Igen. Katterna sover, hunden är instängd däruppe och alla andra är med sina familjer. Vart är min då?

Citizen Erased

Kategori: Allmänt

- Muse

Damn vad jag är pissed just nu. Vet inte riktigt varför heller, massa småsaker som gaddar ihop sig och bara anfaller. Planer som fallerar och folk som inte svarar.

Ja då går man ut och går i regnet med hundjäveln (ja det gjorde mig bara ännu mer förbannad ett tag) och rensar lite, argumenterar med sig själv och hittar på sin egen framtid. Och försöker få extra mycket regn på sig. Då blir det extra skönt att sitta här, där jag sitter just nu, i min sköna soffa och i en sköljmedelsdoftande PJ och ha en blöt hund uppe i sängen med Nina. Moahaha! Skadeglädjen är den sanna f*ing glädjen. Nu ska jag hitta på lite mer och låta hunden torka lite innan jag går upp och försöker lämna kvar alla ilskna demonnissar härnere.

Just Dance

Kategori: Allmänt

- Lady GagaJa här sitter jag och har precis kollat på So You Think You Can Dance. Ganske häpnadsväckande show om jag får säga det själv. Fatta kroppen och kontrollen över den som man måste ha! Goddammit. Nu kollas det på BBteve. Ett litet barn ska födas i rum 5 och den blivande pappan vill äta yoghurt. Väldigt underhållande program än så länge.

In For The Kill

Kategori: Älska?

- La Roux

Alltså jag är så stört slut. Mentalt och fysiskt säger min kropp GE UPP! men jag skiter i det. Hunden ska ut ännu en gång och tankarna får man aldrig stopp på. Träningsvärken kommer typ aldrig gå över känns det som och papprena kommer jag aldrig få. Bajs.

Fast jag vet att man ska tänka positivt. Det är då man får det man vill ha, så jag förstår inte varför jag inte orkar göra det i den här situationen. Jag vill bara att allt ska vara över. Jag vill slippa dela säng, sluta oroa mig och irritera mig på folk och låta bli att gå runt och ha ångest över att hunden är understimulerad. Mitt huvud vill vila nu så adjö, nu ska jag göra något intelligensbefriande.

Och sen så längtar jag tills nästa vecka också.

Main Offender

Kategori: Allmänt

- The Hives

Sitter fortfarande och är småsur. Har småångest. Hatar när saker inte går som planerat. Som att man helt plötsligt får en hund på halsen igen. Jag vet inte hur länge till jag orkar men samtidigt vill jag inte kasta iväg de tusenlappar jag har lagt på detta. Blir bara så jäkla förbannad på folk som ljuger, förhalar och överdriver. Fifan. Känns lite som att jag har de personer jag behöver i mitt liv. Jag behöver inga mer så nu kan jag sluta vara trevlig mot främlingar. Hjälpa dem. Jag vill och behöver ändå inte ha dem i mitt liv. 

Det känns som att jag har vänt på dygnet lite. Lägger mig inte förrens 3 och vaknar inte förrens 12 eller nått. Skulle kunna göra något åt det men vet inte om jag vill. Eller om jag behöver. Just nu har jag inget att gå upp till och jag är en tvättäkta nattmänniska.

*Love is missing someone whenever you're apart,
but somehow feeling warm inside because you're close in heart.*

Funhouse

Kategori: Allmänt

- Pink

Har nyss sett "The ugly truth" som Zanna lånat hem och rekommenderat. Helt okej film. Ganska uppenbar men skapligt kul.

Jag har en hund instängd i sovrummet som jag har ångest över att ha där. Tänk om hon får tråkigt!?

Jag ringer folk som inte svarar, skapligt störande. Som det kontrollfreaket jag är vill jag att alla svarar när jag ringer och svarar på sms jag skickar så fort som möjligt.

Ikväll blire spelkväll med Linnea, Therese, Robin och lite fölk. Det blir himla trevligt tror jag. Men innan dess ska vi hämta en påsatt katt och jag ska försöka klara av några banor i min nya fritidssysselsättning Ratchet & Clank.

That's it for me!

My List

Kategori: Allmänt

- The Killers

Jahaja, men okej, i brist på inspiration denna sugiga dag kan jag ta och göra den här listan som Nina har tjatat och tjatat på mig att göra. Here we go!


Du heter: Jasmine Sundblad

Smeknamn: Smin.

Låt som när du är ledsen sörjer till? Nikola eller Stone Sour funkar bra för det mesta.

Beroende av: Socker, musik och kääärlek.

Vad tror folk om dig? Att jag är ganska bitchig och hård men ibland ganska så humoristisk.

Stämmer det? Ja.

Vad får du oftast komplimanger för? Nowadays - tuttara.

Hur imponerar man på dig? Man är snygg och spelar i ett band. Och så har man en jäkla personlighet.

Brukar du skratta för dig själv? Ja, om ingen annan gör det så måste ju jag göra det.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: “Ring när ni är vid tuna valen”

Har du haft sex idag: Nej. Inte ett dugg.

Hur svarar du i mobilen: Hej, eller Aa re e Jasmine. 

Vem ringde du senast?: Blocket.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Om du accepterar denna kostnad, tryck 1"

Antal timmar sömn inatt: Typ 6.

Sov du ensam: Nej. Jag såv med Nina två meter till vänster. Eller höger.

Brukar du komma i tid: Ja.

Hur känner du dig nu: Lagomt ångestladdad och tragisk.

Vanligaste färg på dina kläder: Svartisch.

Vad tycker du om fötter: Fötter är bra att ha.

Vad saknar du: Folk som är borta som jag inte har umgåtts med på ett tag.

Favoritdryck på morgonen: Vatten eller apelsinjuice.

När brukar du oftast gå och lägga dig: De senaste dagarna typ 3...

Är du blyg?: Nej. Bara lugn.

Sysslar du med någon idrott: HAHA HA!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej. Men på attraktion vid första ögonkastet.

Är du nöjd med ditt liv: Ja. Men det kan bli lite bättre...

Är du bortskämd: Nej.

Vad gör du ikväll?: Kollar på film.

Vad är det värsta du vet?: När man kollar på en dubbad film och det inte synkar ordentligt.

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Very much indeed.

Vad är det finaste du fått?: Jag har fått ansvar. Det tyckte jag var fint.

Vilka datum minns du speciellt? Jag minns tillfällen. Inte datum.

Du samlar på: Tatueringar och goda vänner.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen. Jag sitter och tjurar ett tag eller låter det gå ut över andra.

När grät du senast: När Amanda Jenssen spelade For The Sun.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en BMW. Sen skulle jag åka till Pelle i The Hives och erbjuda resten för en natt med honom.

Vill du gifta dig: Ja.

Vill du ha barn: Ja. Fyra stycken.

Är du musikalisk?: Oja.

Vad dricker du helst när du är törstig: Kallt vatten.

Bästa låtarna: GAH! Som om det går att kategorisera!

“I'm not upset that you lied to me, I'm upset that from now on I can't believe you”

Kategori: Allmänt

- Friedrich Nietzsche

Alltså, att inte kunna lita på folk - det är typ det värsta som finns. Jag blir så förbannad på människor som säger en sak och sen inte kan efterleva det, eller stå för vad de har sagt. Okej om man ändrar sig, man får vara ombytlig det har jag inget emot.

Tillit är för mig en sån grymt viktig egenskap. Jag har svårt för att lita på folk, jag litar i stort sett bara på min närmsta familj och en handfull av mina vänner. Men när jag väl litar på någon - då har denne någon tagit sig innanför min innersta mur. Litar jag på någon så betyder det också att personen i fråga kan lita på mig och att jag ställer upp, så då får man tillgång till mycket vill jag lova. För fy tusan en sån bra vän jag är. Egentligen. Men det ska vi inte gå inte på nu utan jag började skriva för att jag vill slippa gå runt och vara småsur på folk som jag egentligen inte bryr mig om - de förvärrar bara livet för mig.

Det blir liksom så jobbigt när man pratar med två olika personer som båda smutskastar varandra och försöker få den andra att stå i dålig dager. Man vet liksom inte vart man har varandra då och man börjar se sprickor i deras hittepå. Så himla jobbigt säger jag. Nu ska vi ut på roadtrip imorn och fixa lite saker. Sen är hoppeligen hela den här cirkusen över och man kan äntligen börja andas lite.


Så vad jag ville få fram var - ljug inte för mig. Undanhåll inget för mig. Det är så himla onödigt och jag kommer aldrig att kunna lita på dig igen.

Early Morning Wake Up Call

Kategori: musik

- The Hives
Can you dig it

Ja. Jag är fortfarande helt kär i The Hives och Pelle och har under dagern försökt ta reda på om han har ett seriöst förhållande eller inte. Ja men kom igen! Det skulle kunna hända... Konstigare saker har väl hänt? Eller?

Just nu håller jag i alla fall på med mitt sista PIP-reportage. Checka in häääär om ni vill läsa. Ganska bra skrivet om jag får säga det själv. Och bra bilder. Jag är bra på ganska mycket jag.


T.H.E H.I.V.E.S

Kategori: Älska

- The Hives

Alltså nej. Jag kan inte med ord beskriva hur bra de var. Det var öronorgasm personifierad och helt magiskt. Det kanske bästa jag har gjort i hela mitt liv. Just nu känns det som att jag skulle kunna dedikera mitt liv till The Hives i allmänhet och Pelle i synnerhet. Shit vilken man!