JasmineMede

Hell Yeah!

Kategori: Älska

- Horrorpops

Låt mig portionera upp min helg:
Sammanlagt 13 timmars sömn. 7 timmars söndag, varav två timmar var möte, och 31 timmars arrangerande och Schack London-häng. För tillfället känns det som att Schack London är en STOR del av min vardag (eller helg). And I like it! Låt mig vara lite sentimental; Under den korta tid som jag har varit med i denna arrangörsförening har jag kommit in så stört bra i en grupp med så underbara människor att jag inte riktigt finner ord på det. Jag har diskuterat detta fenomen med några av de andra nytillkomna tjejerna och dem tycker precis likadant. Man stör sig inte på folk här, man accepterar varandras brister och man är sig själv. Man behöver inte tänka på att passa in, säga rätt saker och så vidare. Vi är alla lite smått störda och onormala men tillsammans jobbar vi sjukt bra och har VÄLDIGT roligt.

Denna helg har jag också fått reda på väldigt många spännande saker. Vänskapsband har knutits ännu hårdare och hemligheter har yppats. Jag har fått reda på vilket alternativ som var rätt angående mitt "kärleksproblem" och jag har fått ett "Jag älskar dig" och en puss på kinden av en söt person. Nog för att han var väldigt full och så, men det är ändå trevligt att höra sånt. Mer kärleksförklaringar åt folket!

Nu ska jag ner till duschen och sen ska jag jobba på att sova lite. Good Luck!

Afghan

Kategori: Älska?

- Millencolin

Nu kan jag dö lycklig.
Ytterligare ett av mina livsmål är avklarat. Jag har hälsat på Erik Ohlsson. Jag har suttit och snackat med Millencolin. Det är fan inte klokt. Fast nu när det hela är avklarat så är man inte lika starstruck längre. Det var liksom ingen big deal, den passion jag har känt för sveriges hetaste gitarrist är lite bortblåst nu när man faktiskt har träffat han. Man får sikta in sig på någon annan kanske?

Ja, gårdagens Pennybridge Jukebox blev lite av en ickesuccé gällande besökare. Nära hundra betalande var det nog men det var långt ifrån breakeven och A-salen blev inte ens nära på fylld då de största banden spelade. Men Millencolin var på plats och de gjorde sitt jobb - de var jury i covertävlingen. Vann gjorde Bodils band Drive Like Red med deras Afghan så grattis till dem som kommer få en heldag i Millens studio. Alvbåge gjorde ett störtskönt jobb som konferencier och alla jobbade på som små judar. Ja alla i Schack London i alla fall. Och nån från Restless... Ett stort tack till de funkisar som faktiskt kom och gjorde det otacksamma jobbet att sitta i garderoben eller liknande i flera timmar.

Allt gick långt ifrån smärtfritt igår då det saknades discoljus och podier, backluckor fastnade och växelkassa saknades. Tiden sprang iväg och Jasmine ber om ursäkt om hon någon gång brusade upp mot de andra. Men arret blev lyckat. När dörrarna öppnades så var allting perfektion. Så som det ska vara.

Nu har jag varit vaken i snart tre timmar och det börjar redan bli mörkt. Damn. Nu ska jag iväg till mamma en sväng och sen ha möte med Magnus angående ett annat arr. Fan jag orkar inte! Måste ladda om...

Montego

Kategori: Älska

- Millencolin

Ett tecken på att man har varit ute sent och partat? Man möter tidningsmannen på väg hem. Ytterligare ett tecken? Porten till ditt hus är inte ens längre låst för natten...

Ja. Klockan är straxt efter sju på morgonen och jag är nyss hemkommen från en efterfest. Tanken slår mig att jag kanske inte ska sova alls utan bara se söndagen som börjad, men sen inser jag hur skönt det är att ligga och sova och kommer fan göra det ett tag. Konstigt nog är jag inte så toktrött som jag borde vara. Efter en kväll på Njuta, Satin och Frimis i fredags så kom jag hem vid fyra. Jag går upp vid nio och är på helspänn hela jävla dan fram till klockan två på natten ungefär bara för att man råkar vara projektledare för detta Jukebox-event. Vi bestämmer oss för lite efterfest och drar till mig för att därefter dra till Sandra och Helene. Vi avrundar runt sju och går alla hem åt olika håll. Så lite vila, så mycket kul! Mer om det och om helgen imorn, eller idag. Sen, i alla fall. Nu ska jag sova. jag avslutar med min favoritbild från kvällen.
Man kan inte annat än älska dom där från Schack London

Toys And Flavors

Kategori: Älska

- The Hellacopter

Oj vilken underbar dag! Idag hade jag mitt första happymoment när jag sträckte ut lilla foxy på E20 och lyssnade på Toys And Flavors, och sen dess har det bara varit ganska underbart. Det är så skönt nu när snön börjar smälta och de stora vägarna ligger fria så man äntligen kan gasa på lite, vilken känsla! Sen lyssna på en härlig rocklåt och vara på väg mot shoppingens högkvarter - ja bättre än så blir det inte.

Jo det blir det! För vad köpte jag på DNA om inte mina första äkta riktiga ickefejkiga CONVERSE. Det var då på tiden. Men nu har jag äntligen ett par tidlösa svarta passar-till-allt all stars. Loveli. Kan denna dag bli ännu bättre? Ja att vinna 25 000 är väll inte helt fel?

Nu har vi ju inte riktigt gjort det än, men ikväll när MMP delas ut så är chansen stor och sannolikheten oändlig att det faktiskt är jag och alla andra underbara människor i Schack som tar emot priset. Just nu förbereder jag mig för en sanslös kväll. 19.00 ses vi på Njuta och ska äta och dricka lite innan prisutdelarna kommer. Jag har köpt en amazing blazer till mina nya converse och kvällen kommer bli totalt fab!

Tommy Gun

Kategori: Allmänt

- Royal Republic

Alltså damn, vad trött jag är idag. Jag förstår verkligen inte för jag tyckte jag sov ganska lagom länge. Men inte hjälper det. Här sitter jag och är svintrött. Jag skulle behöva en ordentlig slap eller en tunna kallvatten över mig för att piggna till. Det är den här jävla kylan och snön som gör en så trött tror jag. Bort med den! Det är ju snart mars!

Idag ska jag i alla fall arbeta förmiddag (vilket jag håller på med för fullt), sen är det dags för ett very viktigt möte på Stadshuset och därefter är det Needle Demon med Nina och sen till Kulturhuset för det sista PJ mötet innan the D day.

Är borta hemifrån cirka tolv timmar idag. Imorn är det Stockholm 8-21.30, fredag = jobb, foto, prisutdelning. På lördag PJ - hela dagen lång...

Så här har man inte tid att sitta!
Ajjö.

I Shall Believe

Kategori: Allmänt

- Sheryl Crow

Åh, jag förstår inte hur en teveserie kan få mig så emotionell varje gång? Men men, det är så det är och efter dagens avsnitt kommer man ju ostraffat att tänka på vänner, och döden.
Man borde berätta för sina nära och kära vad man tycker om dem - innan det är försent. Ta vara på varandra, inte gå runt och vara sur, bitter och långsint utan bara skita i allt sånt och bara umgås. Skapa minnen. Det är precis det jag ska göra idag. Tre personer som är som en extrafamilj för mig ska snart flytta. Väldigt snart. Jag har varit bitter och sur och inte hört av mig, istället för att passa på och umgås med dem medans jag kan. Men idag, som av ett under, korsas våra vägar och jag ska göra allt jag kan för att skapa nya minnen.

Gör det du med.

If You Care

Kategori: Allmänt

- Doll & The Kicks

Jaha, vad ska man skriva om idag då? Har lite "bloggtorka", kan bli så när man driver en sån stor och framgångsrik blogg som jag gör. Ojoj vad alla pressar en till att skriva hela tiden. Eller inte.

Men ja, idag har jag jobbat på som bara den! Redovisning på gång, sista planerandet och peppandet inför PJ, och.. ja. Det var väl det. Jag har jobbat i alla fall! Imorn tänkte jag och Jasper leka isbjörnar och gräva ner oss under täcket och sova länge (innan jag sätter igång och jobbar) vi ska inte gå ut på hela dagen, vi ska bara ha det varmt och mysigt.  Fast i och för sig så kanske inte isbjörnar är det ultimata imorn, dem ska väl mer ut i snön kan jag tänka? Uschi. det ska jag på fredag. Jag och Lovisen ska ha photoshoot. Det kan bli himla bra känner jag. Najs!

Hemstad

Kategori: Allmänt

- Nikola Sarcevic

Skönt att det är bättre väder idag! Man ser till och med lite himmel. Dagen tillbringas i Eskilstuna. Snart blir det någon slags indisk kycklinggryta och efter det tänkte jag återvända hem till min kära hemstad. Lilla älskade Örebro. Dig lämnar jag inte i första taget.

Ikväll blir det filmkväll med T, precis som förra söndagen. Det ska bli ohyggligt mysigt. Jag är grymt sugen på hamburgare och något fräsigt mål till det så får se om jag lyckas övertala mitt sällskap om att åka dit.

BTW - Eva. Jag älskar att du är ärlig och objektiv vanligtvis, men angående mina kärleksbekymmer håller jag mig till Amandas svar. Det var mycket bättre! Alternativ 1 it is! Med detta som grund så kan jag nu forma en plan som kommer leda till äktenskap och småbarn.
Tack och hej.

Tro två

Kategori: Allmänt

- Nikola Sarcevic
Om inte jag så vem ska tro på mig?

Jag har kommit på att jag kanske borde sluta snacka med folk som bara får mig att må dåligt. Det spelar ingen roll hur vi börjar samtalet, det slutar typ alltid på samma sätt. Det gäller att väga fördelar mot nackdelar. Just nu ser jag inga direkta fördelar. Så sorry. But I'm better without you.

Efter en lång och god natts sömn mår jag nu oförskämt bra. Jag drömde massa trevligt och har nyss duschat och är för en gångs skull utvilad. Den här helgen har gjort mig gott. Bara slappa och inte göra någonting. Nu har jag hunnit ikapp mig själv och kan nog klara av de veckorna som är kvar tills projektet är klart.

Tro

Kategori: Älska?

- Nikola Sarcevic

Det är tidpunkter som denna som jag bara vill hoppa över några timmar i mitt liv. Tidpunkter då allt känns mörkt och negativt. Då de onda tankarna tar över och man känner sig ganska så övergiven och bortglömd. Tankar som varför inte och tänk om fyller huvudet och jag vet att jag inte kan göra något åt dessa tankar nu. Det är bara att ändra tankesätt och se framåt. Men just nu är det svårt. Därför tar jag hjälp av min trogna vän Nikola och lyssnar till låten som berörde mig så oerhört starkt första gången jag lyssnade på den.

Bad

Kategori: Allmänt

- MJ

Okej då. Jag överlevde. Men jag kunde ha dött! I nära en timme stod jag alldeles still och frös! Då kanske ni, precis som min pappa, undrar varför jag inte satte på bilens värme? -Jo, det gjorde jag. Men jag ville vara lite miljömedveten så jag hade inte på den så länge!

För övrigt tycker jag det var HEMSKT dåligt svarat på mitt kärleksbekymmers-inlägg. Jag behöver hjälp ju! Tackafan för Amanda som vet vad hon ska svara! Så lite skärpning va?
Tack.

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig. Dagen har varit lång och stressig, jag är trött och jag har skrivit samma artikel två jävla gånger. Nu är den awesome.

This Is The End

Kategori: komiskt

- Anti Flag

Ja, lite lagom melankolisk och dyster blir man när man sitter strandad på E20. Jag är cirka en mil från mitt mål, Eskilstuna, och sitter nu fast i en trafikstockning. Så nära, men ändå så långt bort.. I snart 40 minuter har jag suttit här, ingen bil har rört sig, ingen bil har passerat och vägen utanför är svinhal. Jag börjar fundera på varför i helvete jag gav mig ut idag av alla dagar och jag börjar ifrågasätta mitt beslut om att åka ytterligare 30 mil imorn då SMHI har klass 2 varning eller något sådant. Det betyder tydligen stanna hemma.

Kylan börjar krypa närmare, och samtidigt alla dystra negativa tankar. Jag försöker hålla god min och tackar gudarna för att jag har med mig min bärbara dator med mobilt bredband. Men det är bara 82% batteri kvar och det minskar snabbt. Så vem vet? Kanske blir detta minna sista ord, kanske avlider jag på en europaled straxt utanför Eskilstuna på grund av köldskador. Eller tristess. Vem vet. Jag ska tillbringa min sista tid med att filosofera för mig själv. Ensam. Aaalldeles alena.

Ajjö.

All Because Of You

Kategori: Älska?

- Royal Republic

Jag har precis bytit till ett stört snyggt typsnitt. Är det någon som ser detta? Det kan vara så att den bara syns om man har den på sin egen dator. Skit säger jag i så fall. Men det är snyggt!

Annars så har jag snart jobbat i åtta timmar. Nästan. Jag råkade spela lite Bricks Breaking på fejjan vilket jag har blivit totalt fast för nu. Damn you Egoina! Men jo, lite jobb har jag allt gjort. Nu känns det som om jag har allt under kontroll, har skrivit en lista på alla ansökningar och kostnadssammanställningar som ska in till höger och vänster så det bör ordna sig. Till slut.

Annars igen så kan jag säga att jag och Lovisa gjorde upp en ny handlingsplan igår angående våra kärleksliv. Men för att inte bli för positiv så får ni samma fråga som jag gav henne igår, så får vi se om svaret blir detsamma;

En kille du inte har träffat alltför mycket är jätteglad och social när han träffar dig på fyllan, när ni sedan ses under nyktra omständigheter så är han inte alls lika framåt, han är social och go när man pratar med honom, men hälsar alltså inte lika glatt, och tar inte första steget som på fyllan. - Vad beror detta på!?

Alternativ 1: Han är lite förtjust i dig och blir därför lite blyg när han är nykter. Alternativ 2: Han bryr sig inte om dig och råkar bara hälsa väldigt glatt på dig på fyllan (vid ett flertal tillfällen). Alternativ 3: He's just NOT that into you! eller Alternativ 4: Ditt eget förslag:

Tacksam för hjälp.

Crazy Little Thing Called Love

Kategori: Allmänt

- Queen

Sådär ja! Dagens bestyr avklarade och jag hann med allt bannemej! Gick en sväng till Magnus på 66:an och diskuterade kommande projekt. Blir visst arrangemangansansvarig once again. Men men, det ska vi nog hinna med! Sedan åkte jag hem med Jasper och dumpa honom i lägenheten innan jag svängde upp på stan och handlade för 640 spänn på Kicks! Damn... Återkommer om det. Efter det köpa med en sallad hem och sedan till Stallbacken och MUS och inhandla en läpp-penna som kommer få mina läppar att se faboulus ut!

Nu är det Hallsberg som gäller ♥ Och där ska jag sjunga min lilla duett med Simon.

På tal om den (titel-låteln) så har jag kommit på att jag är stört förtjust i en viss person. Eller ja, två kanske. Sen börjar jag intressera mig för en till nu efter helgens smaskigheter, och sen är det den där andra personen (eller fjärde, är det vad jag är uppe i?) som är så stört snygg som jag borde vara intresserad i, men det är jag nog inte... Jaja, it's just a crazy little thing, called love.

For The Sun

Kategori: Allmänt

- Amanda Jenssen

It's been forever since we talked the whole night through
It's been too long, I need a comfort hand

Well well. Första duschen med min nya piercing avklarad. Ja. Alla som undrar. Jag har piercat mig! Duschen gick riktigt bra. Intvålning och allt. Det jobbiga var ju att ta bort plåstret/förbandet som satt fastklistrat ordentligt. Aouch!

Jag känner att denna dag är en bra dag. Har börjat lugnt och stillsamt men nu ser jag lite blå himmel, jag känner avsmak för socker och sött och jag känner mig riktigt pigg och glad (vet inte om det beror på Beroccan eller på en natts ordentlig sömn men skönt är det i alla fall). Så nu ska jag snart hem till Magnus en sväng och diskutera kommande arrangemang, därefter hem och ladda inför en underbar kväll med musikalarna i Hallsberg (det luktar genomdrag). Får se om jag hinner till Make Up Store (NU vet jag vart den ligger - tack för den :) och till Kicks för min Smashbox inhandling innan. Siktar på det!

Bye lovers*

Hurtful

Kategori: Allmänt

- Erik Hassle

Aouch.

Mission acomplished och det gör lite ont minsann. Inte så mycket som jag trodde det skulle göra. Men lite minsann. För övrigt så undrar jag vart MUS ligger i Örebro? Skulle in och kolla på en grej när det slår mig att det är FACE som ligger på köpmangatan och inte Make Up Store. Hmm. Finns den bara på Marieberg? I brist på MUSande gick jag in på Kicks i alla fall och hittade lite roligt från Smashbox. Tror minsann jag ska återkomma dit snart och inhandla en del småpryls. Ska bara undersöka lite på deras hemsida och se vad exakt alla primers är för.

Japp. Det blev en bättre dag idag.

Wicked Game

Kategori: Allmänt

- HIM

Två timmar kvar! Sen träffar jag Therese och vi ska upp på stan och jag ska göra något jag länge velat göra. Vad? Ja det är bara att vänta och se. En annan sak jag har velat göra länge är att ta kort på min fina nya tatuering så jag kan lägga upp den på internet och show-off lite med den. Men det är himla besvärligt att ta kort på sin egna arm! I alla fall eftersom jag måste ha minst tre bilder från olika vinklar. Hmm.. Ja, det är väl bara att kidnappa någon som kan hjälpa en.

För övrigt ska jag försöka få en bra dag idag, de senaste dagarna har man gått runt och sett halvdan ut, men efter mitt återtagande av tetralysal börjar nu ansiktet komma tillbaka och nu när jag är ledig så har jag tid att hänga vid toalettspegeln lite extra länge. Så det tänkte jag göra nu!

Halvtaskig dag och dålig bild - Allt som vi ska försöka förbättra idag!

Hey Ya

Kategori: Älska?

- Outkast

Ja här sitter man och har lovat sig själv att ta det lugnt och börja trappa ner på vissa saker. Och vad gör man? Jo, tackar ja till eventuellt fortsatt arbete och börjar som skribent till en nättidning med flera reportage på gång typ NU. Jaja, vad gör man inte för att slippa sitta ensam hemma och tänka på hur livet kunde ha sett ut. Det gäller bara att prioritera - right?

Nu har vi i alla fall en äkta lokalkändis på gång som konferencier till Pennybridge Jukebox - får se om han tackar ja efter lite betänketid. Och jag har ett reportage på gång idag, ja precis, jag ska ju göra det där idag... Kanske. Men innan det ska annat göras, så nu har vi inte tid att sitta här!
Later lovers*

Better Off

Kategori: Allmänt

- Ashlee Simpson

Jag har precis smygit runt lite på facebook och kollat lite på gamla bekanta. Det förvånar mig över hur bra jag har lyckats (om jag får säga det själv). Jag umgås inte med samma människor som i högstadiet och är inte fast i den lilla hålan jag är uppvuxen i (inget ont mot dig Karin!). Vissa pojkar jag förut beundrade har nu vuxit upp och blivit mediokra och tjejer jag tyckte var snygga är nu modeoffer och har inte så mycket att komma med. Vissa hänger till och med fortfarande kvar med sin partner från sjuan och har köpt hus i den där lilla hålan dom kom ifrån - vart är er livsgnista?! Hur kul kan det vara att stanna kvar på samma plats hela livet?

Usch ja. Själv har jag åtminstone flyttat till Örebro, varit i Spanien ett tag och har nu ett heltidsjobb som projektledare. Jag gör något som jag älskar på fritiden, och om jag bara tar tag i mig själv och återgår till min "studentform" så är jag skapligt snygg.
Ja nu vet jag inte riktigt vad jag ville komma fram till, bara hävda mig själv lite om man jämför med den losern jag var i högstadiet.

Life's good.

No Work All Play

Kategori: Allmänt

//Jasmine Sundblad
Område
YEAH!10
- Hilary Duff

One day - then play. Ja, idag har jag fanimej halvdag, sen ska jag vara ledig två dagar. Jag försöker verkligen jobba och sammanfatta helgens bravader men jag är fortfarande alldeles för trött och mentalt slut för det. Jag försov mig till och med imorse! Jag brukar aldrig försova mig! Men imorse tryckte jag av snoozandet eller nått för sen vaknade jag halv nio av att NA ringde och ville ha en utvärdering av helgen. Tur för mig att jag går till sängs med min projektledare varje kväll så att jag kunde snabbt rapportera att jag försov mig. Det var lugnt, svarade projektledarjag då.

Så några timmar kvar, eller en faktiskt. Sen jävlar! Imorn ska jag ge mig ut på djupt vatten hade jag tänkt. Jag ska testa på en grej som jag aldrig förut har gjort, men som jag har velat göra länge. Vad kan jag inte meddela än eftersom det inte är helt klart än att jag ska göra det, ska boka tid idag, hoppas jag. Så vi får se. Spännande va?

Bad Romance

Kategori: Allmänt

- Lady Gaga

Jag har börjat läsa ganska många "stora" bloggar på senaste tiden. Testprenumererar lite på olika för att få en djupare syn på människan bakom bloggen och också för att undersöka konceptet som behövs för en populär blogg. Det skiljer mycket från blogg till blogg angående det kan jag säga. Det skulle vara riktigt kul att ha en blogg som massor läser, men sen gäller det att komma upp i den nivån och klara av att kunna underhålla alla läsare, så jag vet inte om jag har ork - eller tid till det. Har heller inget ordentligt koncept att gå ut med för att locka läsare. Så vi får ta det när jag är arbetslös och har massa tid över.

För övrigt har denna dag spenderats på lågprismagasinet där jag fyndade med mamma och sen hemma där jag städade och dit Kim kom en sväng så vi lagade en pastagryta med alla rester från gårdagen. Nu ska jag spendera kvällen alldeles ensam här hemma, kolla på lite film kanske och mysa i soffan med min katt. 
Later*

Monkey Boogie

Kategori: Älska?

- Millencolin

Damn! Är allt jag har att säga. Imorse vaknade jag vid nio och sedan dess har jag varit i fullgång. Nu, typ 18 timmar senare är man lite mör... Fötterna gör ont, ryggen värker och ögonen svider.

Jag har alltså avklarat FebruariFesten idag. En viktig hållpunkt i mitt projektarbetande och en väldigt krävande dag. Mycket blev inte som jag hade tänkt mig eftersom massa avhopp av både inspiratörer och föreläsare kom i sista sekunden. Så vi som var där fick springa runt som skållade råttor och försöka hinna med allt. Mitt i allt skulle jag ha föreläsning, men jag kände att den inte gick jättebra. Var lite för hypad. Sen var det bandservning, matlagning och tillmötesgående - allt i en salig blandning.

Vid sju var det dags för konserten. Det kom inte alltför mycket folk, VAD BEGÄR NI HÄLLEFORS!? Här kommer vi med professionellt ljud och ljus, braiga band och ett sjukt bra koncept och det kommer typ 20 pers från lokalbefolkningen? Nej. Skärpning. Tacka fan för bra band som kör på i alla fall. Och tack till Johan som sjunger som en gud. Faktiskt. Även fast jag inte säger det till han. Det borde jag göra, men det här med komplimanger är inte min starka sida. Varken att ge eller ta emot.

Men jaja, skål och godnatt - sängen ropar!

Segertåget

Kategori: Allmänt

- Maskinen

Det här med fylleuppdateringar är ingen bra grej. Man skriver jämt något man ångrar eller liknande, men skitsamma - jag är inte allt för full.

Jag har nyss kommit hem från en helkväll på Frimis. Först var tanken att jag skulle sitta hemma med mamma och ladda inför morgondagen, jag hade trots allt lovat mig själv att inte supa igen förrens jag fyller år. Men tjaa. Det är ju inte varje dag Maskinen är på Frimpan! Så ja, jag hörde av mig till Sandra som skulle dit, självklart kunde jag hänga med dom dit och vi hade det ruskigt trevligt. Jag stod och kolla på Maskinen med Omne och Niklas, riktigt bra - i alla fall de låtarna jag känner igen.

Förutom det måste jag erkänna en sak, en sak som är svår att erkänna men lika sann för det. Jasmine är en feströkare... Damn you Schack London! Nu - sova, sen 14 timmar jobb imorn!

My Reality

Kategori: Älska

- ARE

Ja, vilken tur att Eva har rätt - idag är en bättre dag. Helt enkelt jättebra. Den började underbart bra med att Schack London blev nominerade till MMP och FAN om vi inte vinner! Bara själva nomineringen är faktiskt lite av en dröm som går i uppfyllelse...
På jobbet går allt smidigt och lätt. Jag känner mig till och med pigg och glad! Allt som behövde göras är gjort. Lite småpill inför lördagen är kvar men det tar vi imorgon. Utöver det så har allt bara flutit på. Solen sken och jag gick runt och log på stan och bara sådär allmänt så kändes allting ganska bra.

Nu är jag hemma hos min kisse. Mitt lås till dörren blev utbytt idag så till och med det gick som jag ville! Nu väntar snart lite gott käk och en mysig kväll med absolut inget jobbande. Det förtjänar jag faktiskt.

Och snart är det lördag. Den dagen ser jag fram emot, tack vare mååånga anledningar.

Kiss Me Kill Me

Kategori: Älska?

- MEST

Fan vilken skitdag det här är nu när jag tänker efter. Jag brukar inte skriva av mig när jag är sur och nere men nu måste jag nästan det:

Jag borde jobba. Åtta timmar varje dag. Jag tvivlar på att jag gör det.
Jag borde vara nöjd med mitt hår som jag klippte på trash för några veckor sen. Det är jag inte. Inte Alls.
Jag borde vara snygg. Det är jag inte. Inte idag i alla fall. Allt negativt gör sig extra synligt idag.
Jag borde ha en pojkvän. Det har jag inte. Det är konstigt tycker jag.
Jag borde vara glad över Jasper som är här. Det är jag inte. Det är för litet här och jag tvivlar på att han trivs.
Jag borde vara glad och positiv. Men det är jag inte.

Skål.

Amarula Tree

Kategori: Allmänt

- Amanda Jenssen

Ojoj så produktiv jag har varit idag! För en gångs skull vaknade jag då det var tänkt att jag skulle vakna och inte efter flera timmars snoozande. Så nu har jag redan ätit frukost, klätt på mig ordentligt (som oftast annars inte är prio ett), gjort passerkort, typ, tills på lördag och läst artikeln om FF i NA. Trevligt, trevligt. Ja okej, jag kanske inte har gjort jättemycket, men man ska ju peppa sig själv, inte sant? Inte bara vara negativ och koncentrera sig på sånt som man borde ha gjort.

Här närmast väntar nu skapandet av ett 30 minuters långt föredrag om inspiration och Vi Unga. Kan bli intressant då jag har tappat lite av scenframträdandet och viljan att briljera sedan gymnasiet. Men det blir nog kickass i alla fall. Hoppas bara dem har en projektorduk...

Kemp

Kategori: Älska

- Millencolin

När det gäller kändisar är det egentligen bara en man som kan få mig riktigt starstruck. Varför denna mannen har gjort mig så knäsvag vet jag inte. Han är inte alltför snygg, han är inte överdrivet bra och han är inte så otillgänglig heller eftersom han bor här i stan. Men ja. Eric Ohlsson är the man of my dreams. Millencolins gitarrist är så het så jag får spader bara jag tänker på honom.

OCH.. om lite drygt två veckor så kommer jag få träffa honom. Öga mot öga. Hälsa på honom, presentera mig och småsnacka lite med han och dom andra som har skrivit sina autografer på den affischen som hänger högst och med mest prestige i min lägenhet. Millencolin alltså.

Damn.

Tu Recuerdo

Kategori: Allmänt

- R. Martin feat. La Mari

Så ja, nu kan man äntligen gå in på blogg.se som vanligt. Jäkla failande. Men i alla fall... GALET! Det är allt jag har att säga om helgen. Inflyttningsfest var det ja. Den gick utomordentligt bra. Sen blev det utgång, till lite olika ställen men vi slutade på frimis där vi träffade grabbarna grus och därefter hamnade vi på grill corner. Jag har ingen aning om varför jag gick dit i Saras jacka och lämnade Eva ensam på dansgolvet. Men hey! Det är väl sånt som händer...
Sen gick vi hem till norr och hittade en Karin och vi däckade runt tre. Så här i efterhand kan jag förundras över vissa konstiga sms som jag har skickat och samtalslistan är längre än vad jag minns. Men hey! Det är sånt som händer. Antar jag.

Denna vecka inleddes med en sväng till Hällefors där vi träffade NA. Kommer reportage imorn! Därefter åkte jag hem till mamma och hämtade min bebis som bor hos mig ett tag nu eftersom Izza är tjockis och ska ha kattungar snart. Så idag sitter vi hemma och jobbar, eller jag jobbar och Jasper funderar på hur han bäst raserar inredningen. Snart är det FF i Hällefors. Ska bli så skönt när det är över så jag kan börja andas igen.

Later!

Keep My Picture

Kategori: Allmänt

- Horrorpops

Damn vad ansträngande det är att städa! Men nu jäklar är det spotless här hemma och fint som fan. Bilder är tagna och allt skräp är nu borta för evigt. Ja tills det kommer nytt i alla fall. Nu är jag officiellt inflyttad och klar, bara speglar som ska upp i hallen men Eva kommer med tejpen som ska få dem att sitta förevigt. Så ja. Nu är jag redo för inflyttningsfest. Kan bli en kväll värd att komma ihåg om det blir som jag tror.

Nu är Kim här också och inspekterar lägenheten. Den blev godkänd. Dags att slänga upp lite pics härifrån på fejjan för dom som inte kommer hit ikväll, sen blir det mat nånstans med bror min.

Tommy - Gun

Kategori: Älska

- Royal Republic

Äntligen helg. Känner att jag behöver vara riktigt ledig från jobb och arrangemang och musikalrep och bara vara med vänner och ha det kul. Imorn blir det en liten inflyttningsfest och sen sover Eva kvar, åh det ska bli roligt. Behöver ta en sväng till Ikea och Bauhaus, så jag drar nog med Eva dit på söndag.

Idag har jag vart en sväng hos flickorna på elvan (Amanda, Sandra och Helene) Sandra var ju då på dejt men dom andra två var där tillsammans med Nina, Sara och Jessica så vi hade det lite trevligt och avslappnat. Trevliga tjejor det där - hela bunten. Det roligaste var dock då Nina skulle plocka fram en låt som Sara inte hade hört. Medans hon letade så kom jag att tänka på min nya favoritlåt så jag säger till slut;
- Åh, jag har ett nytt favoritband. Royal Republic.
Nina: - Ja det är ju precis dom som jag letar efter. Tommy - Gun.
- Jaa! Det är ju den låten jag är helt kär i!
Vilket sammanträffande. Sedan säger Nina något som ljusar upp hela min tillvaro:
- Ja dom är ju så gott som bokade till yeah!
- GAAH!! *Lycka*

Hinna hinna

Kategori: Allmänt

- Mohammed Ali

Alltså jag fattar inte varför min statistik har skjutit i höjden den senaste tiden, vem är det som tjuvläser min blogg liksom?

Jaja, i alla fall... Nu är jag lagom hemma och kan sitta och ta det lugnt. Jag lämnade hemmet halv nio imorse. Så ja, jag har haft fullt upp. Om jag har varit produktiv? Nja, det är en annan fråga. Tror nästan jag jobbar bättre när jag sitter här hemma och jobbar, så funderar på att göra det imorgon. Jag vet inte riktigt än, men det lutar åt det. Det lutar också till att jag ska städa undan och göra fint i min lägenhet. NU. Klockan är snart tolv men jag känner mig inte riktigt klar för sängen än. Jag är pigg! Åt nyss på donken ju (efter fyra timmars oeffektivt möte, eller nej, vi var effektiva, vi tog bara tid på oss). Så ja. Lite pigg och lite övertrött är jag. Härlig blandning!


Dagen till ära kan jag bjuda på några rykande färska webkamerabilder. Enjoy!

80tals feeling?

Naturlig sexappeal? Nja, jag vet inte det ja.

Så där ja. Lite bättre.. Eller nått.

Kisses!

All Because Of You

Kategori: Allmänt

- Royal Republic


Jag blir så glad när någon uppskattar ens arbete. Framförallt när jag knappt uppskattar det själv och livet går trögt. Men igår var en bra dag. Då snackade jag med min chef för första gången på en månad. Alla frågor som jag har haft blev besvarade och hon tryckte på hur nöjda dom var med mig och mitt arbete och att dom väldigt gärna ville ha kvar mig inom organisationen på nått sätt. Dom hade till och med sökt pengar till något jättestort projekt och utformat det utifrån mig som projektledare – Är inte det coolt huh?! Nu kanske dom inte får några pengar alls till det där projektet, men dom tänkte på mig! Det räcker långt. Det är dessa dagar som hjälper mig när jag sitter ensam och sliter med projektrapporten. Dagar som idag. Men då tänker jag alltså på alla fina ord, och så bevisar jag att jag kan leva upp till dom.


Sen tänker jag också lite på den drömmen jag hade inatt. Den var trevlig. Det var ingen som dog faktiskt, tack och lov. Det var en annan person med och den personen och jag kom riktigt bra överrens till slut. Jag hoppas vi gör det nästa gång vi ses på riktigt också. Bara typ två veckor kvar. Hihi.

Original Prankster

Kategori: Allmänt

- The Offspring

Idag har jag varit produktiv!
Min papi har varit här. Jag brukar inte umgås med honom så ofta, men när jag väl gör det så blir jag som en liten flicka som litar blint på allt han säger och gör. Min pappa är bra! Synd bara att han är så dålig på att visa sina känslor. Kanske är något som går i arv?

Utöver allt spikande och borrande som han gjorde så åkte vi till Biltema och köpte hänglås till källarförrådet, så nu har jag kunnat springa upp och ner för att ta ner allt som ska stå där nere. Lådorna är så gott som borta härifrån nu. Kläderna är där dom ska och de stora tavlorna är på plats. Nu är det bara affischerna som ska upp, småskit som ska ställas rätt och några småsaker som ska bort. Sen är det inflyttningsfest!

Sweet Dreams

Kategori: komiskt

- Marilyn Manson

Jag drömde att Niklas dog inatt! Och det värsta var att det var så himla verkligt! Jag fick beskedet att Niklas dog, alla grät och var jätteledsna, min enda tanke var typ "åh nej vad hemskt, hur blir det nu med Yeah!?" Haha, och sen var jag helt förstörd för att Yeah inte skulle fortsätta, vem kan ta över efter Lennartsson liksom? Men det sjukaste var alltså hur verkligt det kändes. Drömmar kan ju vara allt från; "Haha, jag tror jag drömmer"-verkliga till "Åh nej, det här ÄR verkligen verkligt"-verkliga. Alltså überverkliga. Och det här var en sådan dröm. Det var hemskt. Så när jag vaknade var det med den känslan, åh nej, Niklas är DÖD!

Det tog ett par sekunder innan jag kunde samla mig och inse att jag hade drömt, men det tog det ett bra tag att verkligen förstå att inget hade hänt på riktigt. Nu har jag pratat med Niklas så jag vet att han är levande i högsta grad. Puh!

The Press Corpse

Kategori: Allmänt

- Anti Flag

Halv elva... HALV ELVA! Kan inte klockan vara halv fyra åtminstone? Då skulle jag vara glad. Men nej då, den segar sig fram och är alltså inte ens lunchtid. Jag har massa folk som jag borde ringa och övertala, men det känns som att man kan ringa efter lunch i alla fall. Många personer är med i föreningar eller jobbar kvällstid, så det känns som om det är lite tidigt att ringa nu. Bara lite. Men jag SKA ringa. Jag måste. Annars får jag skämmas för att jag jobbar så dåligt. Det är bara det att just ringa folk är jag lite trött på. Min tid som telefonförsäljare är ju över. Sen har vi den där roliga rapporten som måste göras. Jag måste få sjukt mycket inspiration till den, och det mesta som ska skrivas ner finns i mitt huvud - jag måste bara hitta den där inspirationen nånstans. Den tycks ligga i ide eller nått.

Ja, arbetsdagen får gärna ta slut snart. För att jag ska hem och slappa? Nej nej, jag ska på PJ möte, hem till mamma och hämta tavlorna och sen packa upp en massa mer. Sen ska jag hitta på något att äta för att sedan bli sur på mitt sega mobila internet och kolla på "hej jag är rädd för tjockisar" på kanal 5. That's my day!