JasmineMede

Afghan

Kategori: Älska?

- Millencolin

Nu kan jag dö lycklig.
Ytterligare ett av mina livsmål är avklarat. Jag har hälsat på Erik Ohlsson. Jag har suttit och snackat med Millencolin. Det är fan inte klokt. Fast nu när det hela är avklarat så är man inte lika starstruck längre. Det var liksom ingen big deal, den passion jag har känt för sveriges hetaste gitarrist är lite bortblåst nu när man faktiskt har träffat han. Man får sikta in sig på någon annan kanske?

Ja, gårdagens Pennybridge Jukebox blev lite av en ickesuccé gällande besökare. Nära hundra betalande var det nog men det var långt ifrån breakeven och A-salen blev inte ens nära på fylld då de största banden spelade. Men Millencolin var på plats och de gjorde sitt jobb - de var jury i covertävlingen. Vann gjorde Bodils band Drive Like Red med deras Afghan så grattis till dem som kommer få en heldag i Millens studio. Alvbåge gjorde ett störtskönt jobb som konferencier och alla jobbade på som små judar. Ja alla i Schack London i alla fall. Och nån från Restless... Ett stort tack till de funkisar som faktiskt kom och gjorde det otacksamma jobbet att sitta i garderoben eller liknande i flera timmar.

Allt gick långt ifrån smärtfritt igår då det saknades discoljus och podier, backluckor fastnade och växelkassa saknades. Tiden sprang iväg och Jasmine ber om ursäkt om hon någon gång brusade upp mot de andra. Men arret blev lyckat. När dörrarna öppnades så var allting perfektion. Så som det ska vara.

Nu har jag varit vaken i snart tre timmar och det börjar redan bli mörkt. Damn. Nu ska jag iväg till mamma en sväng och sen ha möte med Magnus angående ett annat arr. Fan jag orkar inte! Måste ladda om...

Kommentarer

 • Amanda säger:

  Haha, nu antar jag att du är i himlen bejb!  Jaa singstarkväll låter perfekt! Får ju pengar i början av nästa vecka (dvs imorgon, om jag har tur:P) så då kan jag åka buss hejvilt, nästan!

  Tråkigt med han, vem-det-nu-var, men att få höra att man är snygg är ju alltid trevligt!^^

  2010-02-28 | 23:42:20
  Bloggadress: http://moonforce.wordpress.com

Kommentera inlägget här: