JasmineMede

All Because Of You

Kategori: Älska?

- Royal Republic

Jag har precis bytit till ett stört snyggt typsnitt. Är det någon som ser detta? Det kan vara så att den bara syns om man har den på sin egen dator. Skit säger jag i så fall. Men det är snyggt!

Annars så har jag snart jobbat i åtta timmar. Nästan. Jag råkade spela lite Bricks Breaking på fejjan vilket jag har blivit totalt fast för nu. Damn you Egoina! Men jo, lite jobb har jag allt gjort. Nu känns det som om jag har allt under kontroll, har skrivit en lista på alla ansökningar och kostnadssammanställningar som ska in till höger och vänster så det bör ordna sig. Till slut.

Annars igen så kan jag säga att jag och Lovisa gjorde upp en ny handlingsplan igår angående våra kärleksliv. Men för att inte bli för positiv så får ni samma fråga som jag gav henne igår, så får vi se om svaret blir detsamma;

En kille du inte har träffat alltför mycket är jätteglad och social när han träffar dig på fyllan, när ni sedan ses under nyktra omständigheter så är han inte alls lika framåt, han är social och go när man pratar med honom, men hälsar alltså inte lika glatt, och tar inte första steget som på fyllan. - Vad beror detta på!?

Alternativ 1: Han är lite förtjust i dig och blir därför lite blyg när han är nykter. Alternativ 2: Han bryr sig inte om dig och råkar bara hälsa väldigt glatt på dig på fyllan (vid ett flertal tillfällen). Alternativ 3: He's just NOT that into you! eller Alternativ 4: Ditt eget förslag:

Tacksam för hjälp.

Kommentarer

 • Amanda säger:

  Nix, inget speciellt typsnitt. Och jag gissar på alternativ 1!

  2010-02-19 | 12:14:48
  Bloggadress: http://moonforce.wordpress.com
 • Amanda säger:

  Jag kommer absolut och kollar!

  2010-02-19 | 12:53:24
  Bloggadress: http://moonforce.wordpress.com
 • Eva säger:

  Män är mystiska varelser så det skulle kunna vara vilket alternativ som helst. Alla är faktiskt möjliga, så det är svårt att komma med en kvalificerad gissning :P

  2010-02-20 | 17:54:07
  Bloggadress: http://evaju.blogg.se/

Kommentera inlägget här: