JasmineMede

Crazy Little Thing Called Love

Kategori: Allmänt

- Queen

Sådär ja! Dagens bestyr avklarade och jag hann med allt bannemej! Gick en sväng till Magnus på 66:an och diskuterade kommande projekt. Blir visst arrangemangansansvarig once again. Men men, det ska vi nog hinna med! Sedan åkte jag hem med Jasper och dumpa honom i lägenheten innan jag svängde upp på stan och handlade för 640 spänn på Kicks! Damn... Återkommer om det. Efter det köpa med en sallad hem och sedan till Stallbacken och MUS och inhandla en läpp-penna som kommer få mina läppar att se faboulus ut!

Nu är det Hallsberg som gäller ♥ Och där ska jag sjunga min lilla duett med Simon.

På tal om den (titel-låteln) så har jag kommit på att jag är stört förtjust i en viss person. Eller ja, två kanske. Sen börjar jag intressera mig för en till nu efter helgens smaskigheter, och sen är det den där andra personen (eller fjärde, är det vad jag är uppe i?) som är så stört snygg som jag borde vara intresserad i, men det är jag nog inte... Jaja, it's just a crazy little thing, called love.

Kommentarer

 • eva, ju säger:

  i helgen? vad har jag missat? eller menar du i fredags kanske?  svar: vad har du fått för erbjudande om att stanna kvar? på SV?  svar: kom hit och kolla hockey =) Ida kommer förhoppningsvis!

  2010-02-17 | 23:04:00
  Bloggadress: http://evaju.blogg.se/
 • Elin k säger:

  Hihi ah de tog tid men nu så:) de är bara bra. Hur lever livet för dig?

  2010-02-18 | 09:31:25
  Bloggadress: http://elinmkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här: