JasmineMede

Monkey Boogie

Kategori: Älska?

- Millencolin

Damn! Är allt jag har att säga. Imorse vaknade jag vid nio och sedan dess har jag varit i fullgång. Nu, typ 18 timmar senare är man lite mör... Fötterna gör ont, ryggen värker och ögonen svider.

Jag har alltså avklarat FebruariFesten idag. En viktig hållpunkt i mitt projektarbetande och en väldigt krävande dag. Mycket blev inte som jag hade tänkt mig eftersom massa avhopp av både inspiratörer och föreläsare kom i sista sekunden. Så vi som var där fick springa runt som skållade råttor och försöka hinna med allt. Mitt i allt skulle jag ha föreläsning, men jag kände att den inte gick jättebra. Var lite för hypad. Sen var det bandservning, matlagning och tillmötesgående - allt i en salig blandning.

Vid sju var det dags för konserten. Det kom inte alltför mycket folk, VAD BEGÄR NI HÄLLEFORS!? Här kommer vi med professionellt ljud och ljus, braiga band och ett sjukt bra koncept och det kommer typ 20 pers från lokalbefolkningen? Nej. Skärpning. Tacka fan för bra band som kör på i alla fall. Och tack till Johan som sjunger som en gud. Faktiskt. Även fast jag inte säger det till han. Det borde jag göra, men det här med komplimanger är inte min starka sida. Varken att ge eller ta emot.

Men jaja, skål och godnatt - sängen ropar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: