JasmineMede

Sweet Dreams

Kategori: komiskt

- Marilyn Manson

Jag drömde att Niklas dog inatt! Och det värsta var att det var så himla verkligt! Jag fick beskedet att Niklas dog, alla grät och var jätteledsna, min enda tanke var typ "åh nej vad hemskt, hur blir det nu med Yeah!?" Haha, och sen var jag helt förstörd för att Yeah inte skulle fortsätta, vem kan ta över efter Lennartsson liksom? Men det sjukaste var alltså hur verkligt det kändes. Drömmar kan ju vara allt från; "Haha, jag tror jag drömmer"-verkliga till "Åh nej, det här ÄR verkligen verkligt"-verkliga. Alltså überverkliga. Och det här var en sådan dröm. Det var hemskt. Så när jag vaknade var det med den känslan, åh nej, Niklas är DÖD!

Det tog ett par sekunder innan jag kunde samla mig och inse att jag hade drömt, men det tog det ett bra tag att verkligen förstå att inget hade hänt på riktigt. Nu har jag pratat med Niklas så jag vet att han är levande i högsta grad. Puh!

Kommentarer

  • Amanda säger:

    Usch vad hemska såna där drömmar är... Hade en likadan när jag nyss börjat dejta Mads, att han dog. Att hans syster kom till mig och sa att han var död och jag var tvungen att komma dit och identifiera honom...! När jag vaknade var jag helt förstörd, fick smsa Mads och försäkra mig om att han inte var död. Brrrr

    2010-02-02 | 18:51:55
    Bloggadress: http://moonforce.wordpress.com

Kommentera inlägget här: