JasmineMede

Beatbox

Kategori: Allmänt

- The Sounds

Ja jösses vilken dag. Once again. Har kommit på att jag inte kommer få särskilt mycket fri tid denna veckan - imorn är det jobb 10-18 sen Yeah WS möte, på fredag är det jobb sen direkt till musikalrep hela fredagen och lördagen och där går allt i 240! Men underbart härligt är det. Så det får vara så just nu. På söndagen tänkte jag inte planera in mycket. Bara sova och slappa, fast borde egentligen åka ut till stallet.. Jaja, det får bli en senare fråga!

Idag har jag flyttat. Ja på jobbet i alla fall. Från och med nu delar jag och Robin utrymme. Vi får väl se hur det går, men jag tror vi kan samsas skapligt bra. Så halva dagen gick åt att flytta så jag han inte alls med alla saker jag borde ha hunnit med. Får ta det imorn då, Men då ska Bianchi ringa så jag får mobilt bredband på nya plejset. Så himla smidigt att ha vänner som jobbar som treförsäljare. Då kan man ju utnyttja dom lite och dom kan utnyttja mig - prima!

div>En liten parantes som ingen annan än jag kan förstå men jag måste bara få ur mig det: Shiiit vad nervig jag blev när jag hade pratat med honom, jisses. Adrenalinet sköt i höjden och jag blev fnittrig i en halvtimme efter...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: