JasmineMede

Crazy Little Thing Called Love

Kategori: Älska

- Queen

24 timmar med musikalgänget - Ja sen är man ganska slut! Jag har alltså nyss kommit hem från ett megarep med musikalen i Hallsberg. Vi samlades vid fem igår, tränade hårt fram till elva på kvällen för att sen bounda lite och mysa fram till halv två när mamma Måna (min karaktär) fick lov att putta alla ungarna i säng för att vi skulle upp vid åtta dagen efter. Så efter en härlig uppvakningslåt (snabbköpskassörskan) så var det rep fram till tolv, lunchpaus och därefter genomdrag med musik, dans och hela schabraket! Och DAMN, vad bra vi är. Till och med mitt solo gick över förväntan. Men som sagt, man är ganska slut nu. En kväll här hemma i tystnad är faktiskt inte så hemskt som det låter.

Den senaste tiden har jag också kommit på att jag är otroligt bra på att göra saker bara för att imponera på andra, eller försöka imponera kanske man ska säga. Beroende på vem (eller vilka) jag har en liten crush i så kommer jag på mig själv att gilla olika saker och dra mig till olika saker som den personen gillar. Och när jag gör något så vill jag gärna att den personen blir inblandad på något sätt - ett praktexempel är ju när jag bytte IV-val i trean bara för att den där snygga killen skulle vara i en helt annan grupp. Ja. Det är sant. Jag gjorde det. Men jag fick faktiskt MVG på den kursen och jag ångrar ingenting!

Och vad jag vill komma med detta? Ja det vet jag inte riktigt, vill kanske bara påpeka att jag kan verka vara korkad som vänder min kappa efter vinden - men det brukar bli ruskigt bra i slutändan i alla fall. That's my point.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: