JasmineMede

In Your Face

Kategori: Allmänt

- COB

Okej! Helgens bravader var det alltså:

Låt mig bara inleda med att säga - "Frimis - en sån jävla köttmarknad!"
Så. Yeah WS tar slut, vi städar järnet (eller de flesta i alla fall) och Frimis hägrar med sitt gratis inträde och billiga öl. Folk övertalas och några drar direkt till Frimis. Andra, jag och Halldén, drar till Helene för att hämta upp henne och dumpa Halldéns dator.
Jag är skeptiskt till Frimis. Mycket skeptisk. Först och främst skeptisk till att det är helt gratis just där och därefter skeptisk över att jag ska med dit. Jag festade dagen innan, har hållit igång hela dagen och har bilen i stan. Jag har ingen lust att gå eller ta bussen hem så det får bli nyktert i så fall och hur kul är krogen om man är nykter? Jag är också väldigt skeptisk till min outfit som är anpassad till bakishäng och inte till någon utgång. Jag har en carlings hoodie, randig stor tröja och mjukisbyxor från Ed Hardy. Nog för att dom kostade 800 kronor - men det är mjukisbyxor!

Men jag övertalas och vi går till Frimpan, i dörren blir jag direkt nekad med en föraktfull blick och orden "Är det dom där byxorna du ska ha på dig?" Jag övertalar flickorna att det inte gör mig något, var ändå nästan beredd på att inte få komma in så dom går in och jag går mot bilen. På vägen börjar jag bygga upp ett hat mot vakten och Frimis klädpolicy, inte står det någonstans om den och inte var han trevlig. Ska jag bara ta det? Gå hem och sova? Jag får inte komma in i mina svindyra brallor med stil men småslampor springer in i kortkort och pumps?

Så en plan börjar utformas. Jag drar hem, byter om till mina leggins för 79:-, kortkort och höga stövletter, återvänder till Frimis och kommer in utan problem. Tyvärr var det inte samma vakt som släppte in mig men han stod en meter bakom och jag är ganska säker på att han kände igen mig efter den långa och något snopna blicken han gav mig, så In Your Face! Väl inne tas jag emot av mitt sällskap och behandlas som en hjälte.

Slutsatsen av kvällen: Frimis bryr sig inte om klass och pengar - bra. Frimis är en köttmarknad utan dess like - Bra/Dåligt? OCH man behöver inte vara full för att gå in i glasdörrar - men det är en annan historia.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: