JasmineMede

Injection

Kategori: Älska

- Rise Against

Tänk vad bra man kan må av lite mat! Åt nyss en ordentlig måltid, helt enligt tallriksmodellen, och mitt tidigare halvtjuriga humör och mina orosfyllda tankar är borta. Skönt! Snacka om att vara lättpåverkad. Men det visste jag ju sen innan.

Jag försöker intala mig själv att jag får vara sjuk idag, jag har faktiskt haft huvudvärk hela dan. Däremot kan jag inte låta bli att jobba och planerar och skickar mail och har mig ändå. Tecken på stress eller överambitiösitet?

Tack vare Nina har jag upptäckt Rise Against. Har ju varit på väg att börja lyssna på dem länge men har helt enkelt inte tagit mig för. Men nu när jag fick en spotify-länk rakt framför näsan så var det svårt att fortsätta ignorera så jag klickade på den och har nu fastnat litegrann. Inte helt, än så länge. Men lite. Och varför fick jag då en spotifylänk mitt framför mig, jo för att vi peppar inför förpeppet till Yeah WS. Jag och Nina kom på igår att vi skulle ha Schack Londonisch party dan innan Yeah Winter Session vol 2 för att peppa varandra lite, och så.. Så det ska vi ha för de flesta tyckte det var en bra idé.

Sweet!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: