JasmineMede

Jump

Kategori: Allmänt

- Van Halen

Shit vad jag har Jump på hjärnan. Lisas fel!
Känner att jag måste skriva av mig lite till eftersom jag inte har skrivit så mycket på sistone. Vet inte riktigt om vad men det är ganska fullt i mitt huvud så en del måste ut så att jag kan få lite utrymme där inne, så here we go;

-> Jag är väldigt avundsjuk på en viss speciell person just nu. Hon är på precis det stället där jag skulle vilja vara just nu. Inga agg mot henne personligen, hon är väldigt trevlig och vi klickar bra tillsammans, väldigt ödmjuk är hon också, och det är inte det att jag är rädd att hon "tar det jag vill ha" innan jag får chansen (för efter några hemligheter förra helgen så vet jag ju hur det ligger till). Det är mest bara att jag är grymt avundsjuk. Men men, tacka vet jag facebook!
-> Jag har också under de senare dagarna kommit fram till att det kanske inte är så synd om mig som jag tidigare trott. Mycket tack vare M som står ut med mitt gnäll och peppar mig ändå. Mitt största problem är mig själv och min attityd till min egen kropp och det borde egentligen vara det minsta problemet eftersom det är det enklaste att göra något åt. Så nu ska det bli ändring på det. Jag behöver en rejäl selfesteem-kurs och ett fast schema med ordentliga dos and don'ts, men som sagt - flytt först. Klarar inte av sånt här.
-> På tal om flytt så är det många frågor där också. Hur mycket nytt är det egentligen som jag behöver köpa, hur ska jag möblera i det där lilla rummet, el, bredband, inflyttningsfest och så vidare. Jag ser nu helst bara att dagarna går väldigt fort så jag kan stå där på tröskeln till ett helt nytt liv. Typ två veckor kvar. Härligt!
-> Och när jag tänker på veckor och dagar så tänker jag också på hur mycket jag borde göra inom jobbet på den tiden. Så mycket jag borde och så lite det känns som jag kommer göra. Men nej, det är bara jag som väljer om jag ska jobba på bra eller sitta och slösurfa resten av projekttiden, och visst skulle det sitta fint att gå ut med flaggan i topp?

Ja det var lite hopp fram och tillbaka i mitt huvud. Mestadels för att jag ska kunna släppa allt och fokusera på nuet. Hoppas det smaka!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: