JasmineMede

Move Along

Kategori: Allmänt

- The All-American Rejects

Nej! Jag har inte försvunnit någonstans dit internet inte når. Jag har bara haft ganska mycket att göra just denna helgen. Jag kan ge en kort resumé för dom som bryr sig (och kanske för min egen del också).

Fredag - Öhm.. Ja, just ja. Jobbade. Sen köpa sprit och hämta Karin. Sen kom Kim också och vi åkte hem och jag packade lite till. Vi peppade kvällen och Nina kom och vi hade miniutflyttningsfest innan vi drog till flickorna på skolgatan 11 och förfestade lite mer ordentligt där. Det är fanimej alltid trevligt där! Galet, men trevligt. Sen gick vi mot Strömpis och var där en stund men det var inte särskilt roligt så jag och Karin gick och käkade på BK - GOTT! Kycklingburgare måste vara snabbmatgudens bästa uppfinning. Vi missade bussen precis så vi tog minsann en taxi hem. Damn vad jag älskar taxi!

Lördag kommer sen. Det var en enda lång flyttdag med allt vad det innebär; problem med släpet, inhandling av möbler på ikea, massa bära och lyfta, trängsel och stress och så vidare. Jag är så överdrivet tacksam för alla som hjälpte till. När allt var flyttat började jag, Kim och Linus att sätta ihop sängen, soffan och därefter bordet. Det blev mycket skruvande och kartongbitar men shit vad fint det blev! Sen åkte vi hem till mamma och umgicks med henne. En sista natt liksom.

Denna dag, söndag för dem som hänger med, har varit en upp-packningsdag. Småsaker har inhandlats, glasskåp har monterats och fyllts och kartonger ligger nu på hög, fast tomma. Min kropp ömmar och jag har blåmärken överallt. Men ingen tid att vila. Nu kör vi - Full fart!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: