JasmineMede

Paint It

Kategori: Älska

- Goodlooking Trash

Ja, det är vad det är. Mitt hår. Goodlooking trash alltså. Är nuklippt och ja, inte helnöjd kanske, men det kommer väl om några dagar. Fick en lite udda lugg men jag tänker jämt att frisören borde ju veta vad som passar mig. Så hon fick glatt hålla på. Inte allt för tokigt i alla fall. Bara lite dyrt. Men så blir det ju när man går till en salong med gott rykte. Fast dom hade ju trots allt typ den coolaste inredningen. Ever.

Men varför skulle jag blogga mitt under arbetstiden? Jo det är för att jag än en gång har sett den goda sidan av Örebros bilister. Jag stod och skulle tanka och den helvetiska tanklocket hade frusit fast tack vare massa is på underkanten av locket. Jag stod och drog och slet och oroade mig för att jag redan hade dragit mitt kort och att man kanske måste tanka när man har dragit sitt kort. I så fall så skulle ju någon annan komma efter mig och kunna tanka full tank på mitt kort! Kul! Sen oroade jag mig också för om jag någonsin skulle få upp det där jäkla locket. Jag åkte liksom inte och tanka bara för skojs skull utan jag behövde ju verkligen tanka! Skulle jag bli strandsatt mitt i trafiktätaste Örebro nu?

Men där kom min räddande ängel! En snäll kvinna som hade tankat bredvid mig och troligtvis sett hur jag stått och dragit i det jäkla locket ett bra tag. Hon kom och frågade hur det gick och försökte få upp det, sen hittade hon en sax i sin bil som jag hackade loss isen med och sedan kunde hon ta i och få upp locket och tada! Nu överlevde jag. Så dagens ros går till kvinnan med saxen.

Sen kan jag också tillägga att jag var tvunget att dra mitt kort igen innan jag tankade. Det är tydligen någon tidsgräns eller nått på hur länge pumpen är "öppen" för tankning eller nått. Så nu vet ni om ni nån gång hamnar i samma situation.

Tack för mig, nu är det snart möte!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: