JasmineMede

The End Of Heartache

Kategori: Allmänt

- Killswitch Engage

Låten som sitter fastklistrad på min hjärnbalk och som har gjort det ända sen jag vaknade. Hur kommer det sig? För att vi lyssnade på den en gång under gårdagen? Jag menar, vi lyssnade ju på andra låtar också! Nej nu måste jag lyssna på den. Bra som fan är den i alla fall.

Jaha då har man sovit 4,5 timme då! Vaknade och kände mig fortfarande full. Måste vara de där jäkla slugshotsen. Sandra och tjejerna som bodde i lägenheten som vi var i hade alltså gjort ett femtiotal jellyshots och gömt dom på olika ställen i lägenheten. Dem smakade godis och inte alls alkohol = farligt! Och jag kan väl utan att skryta säga att jag var KUNG på att hitta dom. Minst tio stycken hittade jag utan problem, men några gav jag till Tess. Full vart man ju i alla fall. Så nej, jag är inte bakis, jag är fortfarande påverkad tror jag.

Gårdagen var grymt lyckad! Gardinstänger ramlade ner, vi hade gaybröllop, massa bål, trevliga människor, en transa var där, inget kom bort - bara Therese som fortfarande har min plånbok, och det pratades om massa trevligt (med massa trevligt, hehe).

Så dagen kommer bestå i sängliggande och filmkollande - Najs!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: