JasmineMede

Happyland

Kategori: musik

- Amanda Jenssen

PIP! Det är allt jag kan säga. De senaste dagarna har varit fullproppade med regn, band, plåtande och reportage-skrivande. För er som inte har uppfattat det så skriver jag alltså för Inkzine. Ett reportage om dagen. Hobby recensioner, iakttagelser och tatueringar i en salig röra. Dagarna går fort och är långa. Snart ska jag iväg till Karlskoga igen för finaldagen. Idag blir det fullsmockat med underbara band - men mer om det imorn.

Idag vill jag bara dela med mig av vilken pärla Amanda Jenssen är. Hon är en ödmjuk, kärleksfull stjärna och hon blir ohyggligt bra på bild.

Yours To Keep

Kategori: Älska

- Teddybears Sthlm
Cause I'm yours to keep if you want to

Asså jag börjar bli lite trött nu! Har suttit i snart två timmar med dagens bildskörd och anteckningar som jag ska få ihop till en flödande text inom kort. Sen ska bilderna trilskas och det ska vara svårt och välja och energin tar slut mitt i och massa bajs. Jag är glad att jag inte stannade och såg på Europe. Då skulle jag ha kommit hem typ snart, för att börja sätta mig med dagens skörd, plus alla Europe bilder. Pust och stön! Nej imorn tar jag med datorn till PiP!
För övrigt så var The Ark väldans bra. Där stod man och drömde sig bort och lyssnade på de välkända melodierna. Imorn peppar vi massa bra band! Då jävlar!

Sanningen

Kategori: Älska

- Butterfly Filip

Jag har ofta försökt förklara hur mycket musiken betyder för mig, men jag lyckas aldrig komma på någon riktigt bra jämförelse. Återigen sitter jag nu och funderar på hur jag ska försöka få ner i ord hur otroligt viktigt och livsavgörande den är för mig...

Att stå på en konsert, se ett riktigt bra liveband med en cool ljusshow och skillade musiker - livet blir nog inte mycket bättre än det. Man får en adrenalinlyckoorgasm som exploderar i hela kroppen och alla ens problem känns som småpotatis. Man håller andan och super in allt det vackra man ser och hör. Just därför förstår jag inte att jag inte tidigare själv har blivit musiker. Vill man så kan man - right? Så ni ska vi bannemej starta band och bli kärnan i allt det där underbara och livsavgörande.

A mere friend will agree with you, but a real friend will argue.

Kategori: Älska

- Ryskt Ordspråk

Asså jag är fortfarande på massa bra humör. Just nu i alla fall. Shittans vad bra man har det som inte har något jobb och som ändå får in pengar på kontot. Nu vet ju jag att det bara är en tillfällig lösning, men det är himla skönt att inte ha några måsten och krav i några dagar och bara chilla. Plocka lite här hemma, skriva av sig lite och planera inför framtiden.

OCH shit vad glad jag är att jag får gå och se massa bra band helt gratis! Pressackreditering rockar måste jag säga. Jag ska alltså gå på PIP - festivalen med årets kanske BÄSTA lineup - och se band som The Hives, Amanda Jenssen, Danko Jones, Royal Republic and many many more. Det kommer bli awesome. Så då går man runt där, lyssnar på band, intervjuar artisterna och hänger lite med Robin och Stefan när jag har tråkigt. Och det bästa av allt? Jag sover i min egen säng! Inga mer leriga tält och svettiga sovsäckar för mig inte. Mitt festivalliv är över, jag åker hem och sover! Det kommer bli loveli.

Slutligen måste jag dela med mig av min nya bakgrundsbild på mobilen. Denna nytagna bild gör mig så glad så fort jag kollar på min mobil. Vet inte riktigt varför, den är ju inte direkt snygg eller cool. Men den komprimerar en lång lång rolig resa till en enda minnesbild och den utstrålar massa bra saker som vänskap, kärlek och humor... Ja, döm själva.
07.14 Johan och Hasse sovandes med 180 mil
och ett galet gigg avklarat på mindre än 24 timmar.

"This is SO going in my blog"

Kategori: Älska?

- Barney Stinson

Och om hon inte kommer klarar jag mig utan skador
* Jasmine* säger:
skit i skador, kärleken gör ont. Om du inte testar så vet du ju inte vad du missar
--Michael-- säger:
Nu så
dina egna ord
lev efter dom
* Jasmine* säger:
fan
--Michael-- säger:
fick dig
Ur en msnkonversation nyligen:
*Jasmine* säger:
skit i skador, kärleken gör ont. Om du inte testar så vet du ju inte vad du missar
M säger:
Nu så
dina egna ord
lev efter dom
*Jasmine* säger:
fan
M säger:
fick dig

Gotcha. Jag är så himla bra på att ge råd och tips.. Sen att lyda dem själv? Pff, no way. Det är ju läskigt. Men jaja, får börja ändra på mig då.

Lovefool

Kategori: Älska

- The Cardigans

Jag känner mig så himla löjligt kärleksfull för tillfället.  Vet inte riktigt varför, men får man så ger man - right?

Tror inte jag orkar klämma ut mig nå mer nu. Herrå!

In For The Kill

Kategori: Älska

- La Roux

Sjukt stört trött!! Och så stöört mycket att göra! Men nu har jag i alla fall landat i Örebro. Jag har tagit en dusch och jag längtar sjukt mycket efter mat. Efter ett Frasses-mål vid midnatt har jag bara käkat två macks till frukost - så lite hungrig är man allt..

Jaha, vad jag har gjort? Jo, ni förstår att min mor och bror dumpade mig igår i Skellefteå. Frivilligt faktiskt. Det var Trästocksfestivalen och just denna dag skulle pojkarna i Ape Rape komma ända från Sörängens kollo utanför Norrtälje komma och skaka liv i den lilla bygden. Så jag liftade med dessa hem och fick med det en ordentlig inblick i hur "Nordens största gratisfestival" ser ut. Jag blev inte så imponerad faktiskt. Men mer om hur bra Yeah! är senare. Nu åter till hur synd ni bör tycka om mig...
Efter att ha dokumenterat spelningen (som var så stört galen) började vi hemresan ganska så direkt, det vill säga 23.00 på kvällen. Vi kom fram till kollot- efter många förarbyten och kaffestopp - klockan 09.00. Där fick vi ett varmt mottagande och åt lite frulle innan Rille tog oss vidare hem till Öret. Natten spenderades alltså inträngd i en minibuss med sex manliga kroppar. Mysigt kan tyckas, men när man sitter på sämsta platsen blir det jäkligt svårt att sova och sittsåren börjar komma.

Men visst fanns det många ljusa stunder som gjorde det hela värt det. Som när vi är en halvtimme från kollot och Johan helt plötsligt vaknar till och säger " Meh, vi är ju nästan framme, varför ska jag då ta över körandet?". "Eh, Johan, vi har inte sagt nått." " Jaha, då drömde jag nog."

Eller finansminister Gunnar Sträng eller Bamse sagan som slutade med hasch och doktor Alban. Så tack för denna resan, jag ser fram emot nästa.

Uprising

Kategori: Allmänt

- Muse

Dagens tankar:

Det slog mig precis att det är riktigt irriterande med personer som tror att dem är populärare eller viktigare än de egentligen är. Som drar till med säkerhetsgrejer som är totalt onödiga och som beter sig på ett allmänt stört sätt. Usch för er! Tro inte att ni är något. Visst ska man tycka om sig själv och allt sånt, men man behöver ju inte tro att man är jordens mittpunkt.

Jag har hamnat i en Muse-period. Fan vilket bra band det är. Bara så ni vet. Nu är jag aspepp på att starta ett eget band, hoppas det går vägen.

Och shit vad glad jag blev när jag hörde din röst. När du blev glad, exalterad och planerande. Jag ser fram emot det.

Starlight

Kategori: Allmänt

- Muse

Halvtid i Norrland. Hittills har vi träffat släktingar, gått runt i olika delar av staden Luleå och ätit på Frasses. Imorn ska jag försöka få mor min att se det fina med att åka till Finland en torsdagseftermiddag, man får ju passa på när man är så nära gränsen liksom. Sedan är det fredag och hemresan börjar, jag dumpar dock detta resesällskap i Skellefteå och hänger lite på Sveriges svar på Woodstock - Trästockfestivalen.

Nu ska vi åka båt - Herrå!

Resistance

Kategori: Allmänt

- Muse

Idag har jag packat! För jag ska nämligen ge mig iväg på en liten minisemester med mamma och lillebror. Vi ska åka längre upp än vad jag nånsin har varit och hälsa på släktingar som jag aldrig har sett. Nej, jag har inte varit jättetaggad inför den här resan, men det ska faktiskt bli skönt att komma bort lite. Ett litet miljöombyte utan kattbajshögar överallt och disk som måste diskas. Hoppeligen blir det trevligt att träffa gammelmorbror Arne med familj och om inte så kan ju jag och Kim ta en liten dagstripp till Finland som ligger oroväckande nära. Om jag har tur så råkar jag också se pojkarna i Ape Rape på fredag eftersom dem råkar vara i Skellefteå samma dag som jag åker igenom där.

Så då vet ni, jag ska försöka att inte vara en sån datanörd när jag är där uppe, men det kan bli svårt. Ses på lördag!

Man Or Mouse

Kategori: Allmänt

- Millencolin

She's the man! En sån himla töntig, löjligt rolig, underbar film. En sån där film man kan ha på i bakgrunden när man håller på med annat. Och jag menar HALLÅ! Channing Tatum, den manlige huvudrollen - kan man bli mycket snyggare?!


Nej, tänkte väl det. Han är ju ingen Jacob Black (min senaste crush) men damn - he's hot. Alltså muskler säger jag bara. Manliga, synliga muskler. Nej, inte för mycket - Men MUMS! Sen ett par mörka förtrollande ögon och en gitarr och hej, jag är fast.

Here With Me

Kategori: Allmänt

- Dido

Jag sitter på bänken ute i farmor och farfars trädgård. Under tältet och bredvid släktingar som sjunger för glatta livet. Stämningen är bra och kvällen är inte ens midnatt. Då kommer jag på mig själv att sakna vissa folk. Personer som man brukar sjunga, supa och skratta med. De finns inte här och de saknas. Ännu är dagarna långa och många innan jag kan umgås med dessa igen. Damn.

Så nu sitter jag på gården, mitt barndomshem som jag nu betalar för att sova i. Ett jävla bed&breakfast har det blivit. Jag lämnade släktingarna med sitt sjungande. Dagen blev precis som jag trodde. Många skratt, diskussioner, kramar och en gnutta bråk som vanligt. Jag fick också veta att min pappa älskar mig och min bror över allt annat (inte från honom, men ändå. Lite kul att höra eftersom han aldrig säger något sådant). Jag fick reda på att en nära släkting till mig troligtvis är borderline eller manodepressiv - och att sånt vanligtvis går i arv. Kul att veta eftersom vi två har exakt samma genbakgrund. Och jag gosade med massa små söta barn. Shittans vad jag också skulle vilja ha ett tryggt förhållande och ett barn på väg.

That's me. Herrå.

Tro

Kategori: Älska?

- Nikola Sarcevic

Jag blir så sur på mig själv ibland. På den självdisciplin jag inte äger. Jag vill kunna bestämma, kunna säga en sak och hålla mig till den. Men jag kan inte. jag vet inte hur man gör. När det blir jobbigt så kommer det något ont och mörkt ivägen som säger "Det spelar väl ingen roll? Ett glas till." Men många bäckar små.. det blir en stor.. stor sak.

Jag vet att allt handlar om hur man tänker på saken, så jag antar att jag bara ska slå bort de negativa tankarna och attrahera de saker jag vill ha. Precis som jag är lärd att göra. För, som Nikola säger - Om inte jag, så vem ska tro på mig?

You're The Storm

Kategori: Älska?

- The Cardigans

Jag står inför en del val inom den närmsta framtiden har jag märkt. Sådana här simpla val som - "Vad vill du göra i resten av ditt liv?"...

Jag har ändå klarat mig ganska bra sedan studenten. Studier och jobb har checkat av varandra. Studenten - telefonförsäljare - professionell upplevelsearrangörs utbildning - personlig assistent - Spanien - hemservice - projektledare/ verksamhetsutvecklare. Men nu då?

Ska jag jobba i 1,5 år till som projektledare? Till ett liknande projekt som jag nyss har avslutat, hur givande är det? Och har jag ens ett projekt? Jag vet inte för jag har inte fått något besked överhuvudtaget från bidragsgivarna. Ska jag ligga på dem och söka ytterligare en 50%tjänst till en vän som jag vet behöver det, och som jag behöver? En vän som behöver något att hålla sig fast vid.

Eller ska jag acceptera den psykologikursen som jag har blivit antagen till? Studera ett halvår? Kanske jobba halvtid på sidan om. Klarar jag av det? 150% aktivitet. Eller det kanske finns något annat som jag vill plugga till? Men vad fan då? Sen studenten har jag velat bli advokat, barnmorska, egen företagare, producent, socionom, psykolog, kriminalare and so on... Jag är som ett litet barn som inte kan bestämma mig.

Så ska jag släppa allt och följa mina drömmar? Ja det är klart jag ska. Men vad fasen drömmer jag om då? Man och barn för att vara ärlig. Men jobbmässigt har jag ingen aning, visst att det finns ett yrke som väger lite tyngre, som får mitt hjärta att klappa lite snabbare - men finns det plats för en till exekutiv producent? Och hur fasiken blir man det? Och kommer jag orka att starta om allt, skaffa ett nytt liv i jakten på en dröm?

Det är mina funderingar en torsdagskväll -
feel free att komma med förslag på hur jag tackla mina frågor.

We Are Family

Kategori: Älska

- The Weather Girls

På lördag är det släktträff!! Denna nya tradition brukar infinna sig nån gång varje sommar då min farmor ringer runt till släkten och vill att alla träffas, av en händelse ungefär vid hennes födelsedag. Det är hennes och farfars fyra barn, deras nio barn och några av dessas småkottar (farmor och farfars 8 barnbarnsbarn) som drar med sig sina respektive, sambos, ingifta, oäktingar, plastbarn, silikonfastrar och så vidare... Ja en hel massa folk samlas helt enkelt. Det blir som vanligt skratt, diskussioner, bråk, jämförelser av mest intelligenta barn och så vidare. Jag har ingen perfekt släkt, det kan jag erkänna - men man får nöja sig med den man har. Och det gör jag verkligen.

Här är lite bilder från förra träffen så att ni kanske fattar vilka unika, korkade och underbara människor jag måste handskas med. 

"I'm a huge metal fan"

Kategori: komiskt

- Carlings

Här är min nya bästa vän. Han heter fläktis och han ställer alltid upp för mig, ger mig precis det jag vill ha!
Utan honom skulle jag dö av värmeslag - och tristess! Gah! Vart är alla!? Jag är helt ensam här, jag är inte van vid det! Jag ringer till och med min mamma och vill umgås, men nej då, hon är och hälsar på sin kompis... Tragiskt.

Mina kompisar äro alla borta. Jag måste vänta i minst 1,5 timme till innan Zanna kommer hem! Solen skiner och jag sitter inne. Alone. Ensam. Heeeelt alena. Nej, nu ska jag bannemej ta och läsa lite New Moon. Och tycka lite synd om mig själv. Och sen kanske cykla till donken och köpa en billig McFlurry. Kan man ta McDrive då? Om man har cykel? Det skulle vara fett med värt.

9 Crimes

Kategori: Allmänt

- Damien Rice

The hair is sticky - palms are swetty
The pulse is racing and cheeks all red.

Ja. Nog fan är det varmt. Får se om det går att sova denna natten, förra gick inte så bra. Får kanske ta upp fläkten och bara deala med att den låter som en smärre myggfarm.

Fan, jag vill skriva så mycket mer. Få utlopp för mina förvirrade tankar, men en public blogg känns inte som det bästa stället för det - speciellt när man inte vet riktigt vilka som läser den. vet inte heller vad det är jag behöver få ut heller. jag önskar jag var en talangfull låtskrivare, så jag kunde skriva låtar och få ut lite frustration och tankeverksamhet. Men i brist på det får man nöja sig med andras verk och masterpieces. Låtsas att det rör en själv, och det är skrämmande hur bra vissa låtar passar in.

Men ja. Sova var det. Wish me luck.

Summer Rain

Kategori: Allmänt

- Anna Ternheim

Det regnar! Regnet öser ner och åskan mullrar. Jag och Zanna ligger och kollar på Psych och kommer nog göra det större delen av den resterade dagen. Känns ganska skönt att det inte är varmt och soligt så man har något att skylla på när man sitter inne och kollar på en bra serie.

Tidigare idag var det strålande sol när jag skulle upp och diskutera ett visst förlustresultat med Moll och kablam så kom det ett spöregn. Intressant hur vädret kan slå om. Intressant också hur man kan få ett helt blogginlägg att handla om vädret. Så mycket händer i mitt liv just nu. Ajjö.

Feelings

Kategori: Älska

- The Offspring

Feelings, feelings. Varför ska det vara så svårt att säga vad man tycker? Varför gör man sig själv olycklig och nervös genom att gå runt och fega och inte kunna stå för sina känslor? Nej, det gäller inte bara kärlek utan det gäller vänskap och familjerelationer också. Jag är proffs på att aldrig bedyra min kärlek för folk, jag gråter inte in public och jag föredrar att vara känslokall istället för att kasta ut mina känslor och bli rådissad. Jag har sagt "jag älskar sig" face to face två gånger, till två olika tjejkompisar. Båda gångerna var på fyllan och jag fick ångest direkt efteråt för att jag kanske inte riktigt menade det fullt ut. Men det gör jag ju! Jag älskar många folk. Jag är kär. Jag kan bara inte säga det till människorna det gäller. Och jag tänker inte erkänna något heller. Till nån. Så försök inte få ur mig något.

Och nu gör jag det igen. Stänger in mina känslor och vill inte visa mig sårbar genom att gilla folk. Dumt av mig och jag SKA försöka skärpa mig. Jag ska lyda det rådet jag har fått och våga. Jag måste bara samla ihop lite mod först. och timing.

Happyland

Kategori: Älska?

- Amanda Jenssen

Ojoj Sverige! Vilken värme! Nu klagas det minsann inte på växthuseffekten, nu klagas det på värmen. Men jag ska då inte klaga. Här sitter man i Rosta med fyra fönster öppna i fyra väderstreck, en fläkt i mitten och svalkar korsdraget? Nej, inte ett dugg. Jag känner inte av det. Här sitter vi och svettas, kläderna klibbar fast och huvudet överkokas. En kylig matbit skulle inte sitta fel, därför äter vi vaaaarm köttfärssås!

Jasmine hjärta sommar ♥

In For The Kill

Kategori: Allmänt

- La Roix

Ack ja, en fylla blev det och en härlig sådan också. Lite komiskt var det att vi gick från Naturens Hus ut till Oset där vi skulle vara i cirka två kilometer bara för att sedan få reda på att det fanns en parkering typ runt hörnet om man tog andra hållet. Så tack för den omvägen! Men jaja, inte så lätt att ge en vägbeskrivning om det är första gången man ska dit. Väl där, svettiga och trötta satt ett gäng söta människor och skulle precis påbörja grillningen. Så vi grillade, gnabbades och umgicks medan mörkret föll och myggorna och bina samlade sig. Kvällen slutade vid tretiden och då var det Ajjö på några veckor till alla killarna som ska iväg till kollo. Shit vad tomt det kommer bli.

Sen kommer det där roliga då man vaknar upp dagen efter och minnena kommer tillbaka. Minnen från situationer man frågar sig själv hur fan man blev indragen i. Jag är fortfarande förvånad, över många saker, men va fan det var en trevlig kväll. Fick höra en del roliga saker, speciellt "Om det blir någon Yeah!festival eller inte nästa år skulle jag vilja säga beror på Jasmine". Tack för det förtroendet Niklas. Det värmde.

Owned

Kategori: Älska

- Ape Rape Escape
Tonight you'll shake like never before

SÅ GAAAAALET TAGGAD!! Det är lördag idag och det är partylördag! Vi ska snart sätta igång och inhalera alkohol i alla möjliga hål och sedan dra till Oset av alla ställen för att slå ihop oss med pojkarna och de andra lösa partyfolken. Sen så hoppas vi på en bra kväll helt enkelt!

Here we go!

Friday I'm In Love

Kategori: Allmänt

- The Cure

Nu är det helg! Inte för att det gör mig så mycket eftersom jag ständigt har helg och lever livet, men det är ju kul att det är helg så man kan hitta på lite roliga saker med fölk som annars jobbar. Som imorn till exempel - Då blir det Boda Borg! Och sen fyller lilla Zanna 21! Det måste vi ju fira - och det ska vi, med en kalaskadäängfylla... Sista på länge så nu jävlar kör vi, full fart! Nu ska vi peppa järnet, påfågla upp oss och satsa på... you-know-what. Hihi.

Just nu laddar vi inför morgondagen genom att inte göra nånting, vi sitter och kollar på avsnitt efter avsnitt med Psych (riktigt bra serie faktiskt). Innan det var vi med Kenan Kanin på marieberg och chillaxade lite. Trevligt som vanligt. Men nej! Nu har jag ödslat tillräckligt mycket tid på att återreferera mitt liv i denna blogg. Laters!

Skaka Rumpa

Kategori: Allmänt

- Sean Banan

Jag har suttit och funderat halva dagen på något bra och meningsfullt att skriva. Något som berör och väcker känslor. Men jag kommer fan inte på något. Det skulle i så fall vara att enligt ett valtest så skulle jag rösta på sverigedemokraterna, och det skrämmer inte bara er, utan mig också. 50 procent SD och 39 på Vänsterpartiet. Va fan!? Jag tror inte på sådana dumma test, bluff och båg.

För övrigt har det inte hänt så mycket idag. Nina håller på att få sittsår på rumpan eftersom hon har typ suttit i soffan hela dagen. Nu har vi nyss spelat massa spel med Tess, Robin och Kim så lite hjärngympa har vi i alla fall fått oss. Imorn är det Kenantime och vi ska minsann göra nånting. Vad vet jag inte men kul blir det nog. Och sen är det lördag. Det kommer bli EPIC!

The Sell Out

Kategori: Allmänt

- Ape Rape Escape

Grillkväll ja. Inte för att vi grilla så mycket. Jo, en marshmallow grillade jag. Fast den gav jag till Jessica. Men en suparkväll vart det! Med trevligt folk och roliga stunder. Fast vi tre gick nog därifrån ganska så frustrerande allihopa. Så många killar och så lite hångel! Det är ju tragiskt. Vårat ofrivilliga celibat börjar nu kännas av, jag tror vi alla börjar bli lite frustrerade. Speciellt när andra får till det och flörtandet är på hög nivå.

Men jaja. Man ska inte klaga... Fast jo. Det ska man fan. Varför inte liksom? Nu är jag trött på det här. Men att våga göra något åt det? Nej nej, det gör jag inte. Kan bli så många och jobbiga följder på det. När man umgås med samma gäng hela tiden känns det som att man inte ska blanda in massa snusk och känslor, blir bara jobbigt. Men på lördag! Då äre party minsann, får la se vad som händer då...

"The best thing about me is you."

Kategori: Allmänt

- Shannon Crown

Idag tänkte vi sitta hemma och ta det lugnt. Jag och Niklas har jobbat hårt med ekonomin hela dan och Zanna jobbar tidigt imorn. Sen fick vi höra om lite grillkalas hemma hos Henrik Malm... Det tog inte lång tid innan vi var uppe ur soffan och på väg att göra oss redo. Så det är vad vi ska göra ikväll. Gå till Mister Monkey och chilla lite.

- Hoppsan, så kan det gå.

Bad Medicine

Kategori: Älska

- Die Mannequinn

Ojoj, ännu en solig dag. Härligt. Lite ironiskt att den enda molniga dagen på hela veckan var just den dagen då vi var i Skara och badade järnet - tills det blev för kallt pga bajsmolnen. Men det gör ingenting för vi hade ruskigt roligt i alla fall! Som vanligt löser sig allt till det bästa och vi var typ det perfekta gänget som åkte iväg. Allt gled på fint och det blev inga större meningsskiljaktigheter om vad vi skulle göra och när vi skulle göra det. Så det var najs. När vi kommer hem är vi fortfarande i lekstadiet och drar med Lennarten hem till oss och spelar lite spel innan vi börjar kolla på Titanic. Fyra såg början och två såg slutet, men jaja. Det hade ju vart en lång dag, klart man blir trött.

Oh Boy

Kategori: Allmänt

- Peps Persson
Hit! Hit ska vi. Imorn fyller vi upp BMW:n och drar iväg till Skara Sommarland! Shittans vad kul. Vi kommer vara fem små lyckliga barn som kliver ur bilen och kastar oss in i lekens värld. Ja, egentligen skulle jag ju jobba imorn hela dagen men om man får välja mellan att sitta i ett varmt tält på en parkering och le och vara jätteglad över att inte ha så mycket att göra och tjäna några hundra som jag ärligt talat inte behöver eller att umgås med mina fyra kanske bästa vänner hela hela dagen, leka och vara glad och bara njuta? Ja, precis. Det var ett ganska enkelt val.

Juni, Juli, Augusti

Kategori: Allmänt

- Gyllene Tider

Det är juli! Shittans vad fort tiden går. Men juli betyder sommarloooov för mig. Eller ja, arbetslöshet, det beror ju på hur man ser på saken. Jag ser det mer som en långsemester eftersom jag mest största sannolikhet kommer börja jobba i september igen.

Däremot trodde jag att jag slutade jobba igår, men det var visst i förrgår. Juni har 30 dagar, inte 31 - visste ni det? Inte jag. Däremot vet jag att det är varmt ute. Därför vill jag dela med mig av en liten men kort konversation som jag och Nina hade igår innan vi skulle dra ut på stora shoppingturen. Den sammanfattar dagen i sin helhet ganska bra.

Nina: Är det kallt ute.
J: Nää.
Nina: Men Niklas hade ju tjocktröja på sig.
J: Ja... Men han är ett mongo.

Ordet "mongo" funkar till allt! Testa!

Eclipse

Kategori: Allmänt

- Michael Silverman

Jaha, då har man sett Eclipse då. Och jag tyckte det var så töntigt innan med alla dessa team hit och dit så efter denna avslutningsfilm kan jag bara säga; VAD FAN GÖR DU KVINNA! JACOB DÅ!? Hur kan du välja den där iskalla halvfula blekfisen när världens hetaste sexpack står och bara osar hottnes!?

Det var det jag ville säga. Nu ska jag bada! Måste ju värma upp inför Skara Sommarland!

Bring It All Back

Kategori: Älska

- S Club 7

En härlig baksmälla efter en härlig kväll. Matematiken är lätt idag. Så, gårdagen? Jo men den blev nog lika trevlig som jag hade hoppats. Det blev inge Ivy eller Ritz eller vart man nu kan gå på en onsdag utan det blev Östra Vintergatan för hela slanten. Grill, spel, singstar och sista OC avsnittet som en fin avslutning på det hela. Det är härligt att umgås med pojkarna igen, jag har saknat dem allt för mycket. Men nu är allt som vanligt igen och nu peppar vi för en söndag med lek och bus.